ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

0 ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Έλληνα ακόμα δεν κατάλαβες το παιχνίδι που σου παίζουν, για να σε κρατάνε σκλάβο? Σε θέλουν αιώνια δέσμιο, χωρις να μπορείς να αντιδράσεις.. Σε παραμυθιάζουν για την οικονομία και το επίπεδο της Ελλάδας.. Η Σάπια Δημοκρατία τους, εστησε τα τελευταία χρόνια μια ολοκληρη πλεκτάνη, για να σε υποτάξει, και να σε κρατάει δεμένο... Θέλουν τον Ελληνα με σκυμμενο το κεφάλι, να δουλεύει για τους δημοκράτες της Νεας Τάξης και του συστήματος, για να τα τρώνε αυτοί και να εξυπηρετούν τα ξενα συμφέροντα, και πάντα να βγαίνει χαμένος και φταίχτης ο Ελληνας...!! Ξύπνα επιτέλους, η πλάνη πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ... Η μονη λύση, Αμεση Αντιδραση... με κάθε τρόπο πρέπει να προστατέψεις την ζωή σου και την ζωή των παιδιών σου.. πρέπει να ξανακάνεις τον τόπο σου, λαμπρό, και λαμπρό να τον παραδώσεις στις επομενες γενιές... Παρακάτω, ένα βίντεο που εξηγεί όλο το παραμύθι που σου πλασσάρουν όλα αυτά τα χρόνια, . Καθε Ελληνας έχει χρέος να το δεί..Καθε Ελληνας πρέπει να ξέρει..!

0 ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (ΕΛληνική ΛΑϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) – Μίκης Θεοδωράκης

Μετά από πολλές σκέψεις και προβληματισμούς, ψυχική αγωνία και τεράστιο βάρος ευθύνης, αποφάσισα τελικά να σας καλέσω για να σκεφτούμε όλοι μαζί μήπως έφτασε επί τέλους η στιγμή της μεγάλης ιστορικής πρωτοβουλίας που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα τους καλεί σε μια γενική εξέγερση με στόχο να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτή τη συνεχιζόμενη εθνική κρίση που έχει καταστήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο, που μας ντροπιάζει και που οδηγεί τον Λαό μας σε μια καθημερινή πτώση δίχως τέλος.
Όλοι είμαστε μάρτυρες όσων συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο πολιτικό προσκήνιο: Η πολιτική μας ηγεσία έγινε περίγελως. Το πρώτο όργανο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, η Βουλή των Ελλήνων εξευτελίστηκε. Κάποιες αδύναμες φωνές στη Βουλή δεν ακούγονται, χάνονται ή θάβονται. Η εξουσία των Τραπεζών ασκείται πλέον ανοικτά από το πρωθυπουργικό γραφείο της προσωρινής κυβέρνησης.

0 Ο «πλούτος» των αρωματικών φυτών της Ελλάδας

Ευεργετικά για τον καταναλωτή, προσοδοφόρα για τον καλλιεργητή

Τα αρωματικά φυτά και η αξιοποίησή τους είναι ένας τομέας που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, τόσο για τους γεωργούς όσο και για τους καταναλωτές. Μάλιστα, ως καλλιέργεια μπορεί να αποφέρει ένα σημαντικό εισόδημα και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η Ελλάδα, αν και είναι μια από τις πλουσιότερες περιοχές της Ευρώπης σε χλωρίδα, δεν έχει ακόμη ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και αξιοποίησης αυτής της «περιουσίας».

0 Το μυστηριώδες «βλέμμα» ενός εντόμου

Απαθανατισμένο με απόλυτη λεπτομέρεια

0 Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.

Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος....
 Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών, έχουν χαρακτηριστεί, γραφικοί, φαντασιόπληκτοι, συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα. Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.

0 Αλληλεγγύη στην πράξη


Όσο τα προβλήματα αρχίζουν να πληθαίνουν γύρω μας γίνονται πιο εμφανείς οι απλές πράξεις αλληλεγγύης που στηρίζουν εκείνους που τις έχουν ανάγκη. Ακολουθούν κάποια καθημερινά παραδείγματα που αποδεικνύουν πως παρόλα τα προβλήματα του καθένα δεν χάνουμε αυτό που μας κάνει ανθρώπους.

Τρεις απλές γυναίκες βοηθούν αθόρυβα τους διπλανούς τους!

Η Σύλβια Κ. αγοράζει κρέας για ελληνίδα οικιακή βοηθό, αφού ο άνδρας της έχει χάσει τη δουλειά του και ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας αντιµετωπίζει πρόβληµα υγείας.

0 Ακολουθήστε μας στο Facebook !!

Στηρίξτε το αγαπημένο σας blog διαδώστε το και βοηθήστε μας να γίνουμε μεγαλύτεροι

0 Τι είναι αυτές οι γιγάντιες κατασκευές στην μέση της ερήμου;

Τεράστιες κατασκευές στην μέση της κινεζικής ερήμου, εντόπισε η υπηρεσία Google Maps και δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα gizmodo.com, καλώντας τους αναγνώστες να βγάλουν τα δικά τους συμπέρασματα για το αν πρόκειται για κάτι άξιο λόγου και προβληματισμού ή όχι!
 Στην πρώτη εικόνα, απεικονίζεται κάτι που μοιάζει με τεράστιο περίπλοκο δίκτυο, το οποίο αποτελείται από μεγάλες λευκές ή μεταλλικές λωρίδες. Οι γραμμές είναι άψογα σχηματισμένες και φαίνεται σαν να έχουν σχηματιστεί ώστε να είναι ορατές από δορυφόρους σε τροχιά. Δεν είναι σαφές αν έχουν σχηματιστεί με κάποιο άσπρο υλικό, ή ίσως αν πρόκειται για χώμα σκαμμένο με μηχανήματα. Δείτε το και εδώ στο Google Maps (maps.google.com:: 40.452107,93.742118).

0 Δορυφορικές φωτογραφίες από εντυπωσιακά ηφαίστεια

Δορυφορικές φωτογραφίες από εντυπωσιακά ηφαίστεια (33pics)

0 Τα Καλάβρυτα δεν είναι μόνο... χιόνι!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες, παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό τουριστικό πακέτο για το φθινόπωρο, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων πρωτοπορεί και ακολουθώντας την παγκόσμια τουριστική τάση, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο, αποκλειστικά για το φθινόπωρο, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σε ένα μέρος που έχει να «πει» πολλά, τόσο σε οικογένειες, όσο και σε νέους, μεμονωμένους ταξιδιώτες.

0 Παραπλανητική η διαφήμιση της ΝΟΥΝΟΥ.



Η ΝΟΥΝΟΥ για άλλη μια φορά μπερδεύει τον καταναλωτή. Η πρόσφατη διαφήμιση για το "ΝΟΥΝΟΥ Kid" , μιλάει για την βιταμίνη D με την οποία έχει εμπλουτιστεί το συγκεκριμένο προϊόν και μετά μας λέει (και μας δείχνει) ότι το παιδί θα έπρεπε να πιει 30 ποτήρια κανονικό γάλα για να λάβει τη ίδια ποσότητα βιταμίνης D που υπάρχει σε 3 ποτήρια ΝΟΥΝΟΥ Kid.
Αυτό δίνει την εντύπωση στον γονιό ότι το κανονικό γάλα δεν είναι η σωστή επιλογή για το παιδί και ότι το γάλα θα πρέπει είναι σημαντική πηγή βιταμίνης D ενώ αυτό δεν ισχύει. 
Η βιταμίνη D υπάρχει σε λίγες τροφές στη φύση όπως στα λιπαρά ψάρια, κρόκο αυγού, βούτυρο, μουρουνέλαιο- όχι όμως στο γάλα. Η διαφήμιση υπερβάλει για το όφελος του προϊόντος και υπονοεί ότι αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γάλα υπάρχει ο κίνδυνος έλλειψης βιταμίνης D για το παιδί ενώ ούτε αυτό ισχύει.

0 ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ"!

Πρόκειται για το βίντεο που είναι βέβαιο πως θα σοκάρει τους ψηφοφόρους του Λαος και όχι μόνο:


 Ο λαγός του Παπαδήμου, αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο: Καλεσμένος στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά, συναδέλφου του εντολοδόχου πρωθυπουργού στην Τριμερή και μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, τι μας λέει ο "Ορθόδοξος Υπερπατριώτης";

0 Οικονομική κρίση: Λόγος για απελπισία ή ευκαιρία για αλλαγή;

Τον τελευταίο καιρό ζούμε όλοι μας στον πυρετό της οικονομικής κρίσης. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από νέα μέτρα για μειώσεις μισθών και αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, τα ποσοστά ανεργίας πολλαπλασιάζονται...
υποβόσκει ο κίνδυνος χρεωκοπίας και το πορτοφόλι μας αδειάζει. Πρόσφατες έρευνες όμως αποκαλύπτουν ότι η οικονομική κρίση βλάπτει σοβαρά, όχι μόνο το πορτοφόλι μας, αλλά και την ψυχική μας υγεία.

Έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δείχνει
ότι η οικονομική κρίση συνδέεται με σημαντική αύξηση των ψυχικών διαταραχών και του αλκοολισμού.

Ιστορικά άλλωστε αποδεικνύεται ότι σε περιόδους πτωτικής οικονομίας, παρουσιάζεται έξαρση σε παθολογικά νοσήματα (π.χ. καρδιοπάθειες), ψυχικές διαταραχές (π.χ. καταθλίψεις, απόπειρες αυτοκτονίας, αγχώδεις διαταραχές) αλλά και σωματοποιημένες ασθένειες (π.χ. πονοκέφαλοι, έλκος).

0 Οι φυλακές στη Γυάρο μετατρέπονται σε χώρο πολιτισμού



Χώρος εκθέσεων ιστορικού και φωτογραφικού υλικού θα δημιουργηθεί στο διατηρητέο Κεντρικό Συγκρότημα Φυλακών της Γυάρου, έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων. Σύμφωνα με τη δύο φορές τροποποιημένη προμελέτη που τελικά εγκρίθηκε την Πέμπτη κατά πλειοψηφία, στο Κεντρικό Συγκρότημα των Φυλακών θα δημιουργηθούν χώρος εκθέσεων, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αναψυκτήριο και χώρος βοηθητικών χρήσεων.

Στον εκθεσιακό χώρο προβλέπεται να τοποθετηθούν ελαφριές κατασκευές με διαγώνια διάταξη στοιχείων, όπου θα τοποθετηθούν εκθεσιακά πανό.


Υπενθυμίζεται ότι η Γυάρος αποτέλεσε τόπο εξορίας από το 1947 (το κτίριο των φυλακών χτίστηκε ένα χρόνο αργότερα) και με αποκορύφωμα την περίοδο 1967-1974.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...