ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

0 Τα πιο τρομακτικά δέντρα του κόσμου

Όσοι είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τα τρομαχτικά δέντρα την ώρα που βρέχει και τα κλαδιά χτυπούν στο τζάμι, ή σε έναν έρημο δρόμο πόσο τρομαχτικά φαντάζουν, απλά για να κάνουν την αίσθηση του φόβου πιο έντονη...

Ωστόσο, ορισμένα δέντρα έχουν διαμορφωθεί από την μητέρα φύση σε φαντάσματα του δικού τους κόσμου.

Τα δέντρα που έχουμε πιο κάτω θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν η μητέρα φύση παίζει μαζί μας τρομακτικά παιχνίδια..
Δείτε τα ..

0 ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! (Φωτο)

Το συγκεκριμένο πέρασμα είναι για τολμηρούς, που δεν παθαίνουν πανικό στη θέα ενός γκρεμού 1.200 μέτρων ακριβώς κάτω από τα πόδια τους.
Από τη μια μεριά ένας κάθετος βράχος και ένας γυάλινος διάδρομος συνολικού μήκους 60 μέτρων και πάχους ούτε 7 εκατοστών!
Βέβαια η θέα είναι καταπληκτική…
αλλά μόνο για όσους τελικά νικούν το φόβο τους και καταφέρνουν να τον περάσουν!
Η γυάλινη γέφυρα βρίσκεται σε ύψος 1.432 μέτρων... από την επιφάνεια της θάλασσας στο όρος Tianmen στην περιοχή Zhangjiajie στην Κίνα.

0 Εντυπωσιακοί πίνακες ζωγραφικής με διπλό νόημα

Εντυπωσιακοί πίνακες ζωγραφικής με διπλό νόημα (2)
Ο Ουκρανός ζωγράφος Oleg Shuplyak δημιούργησε αυτούς τους μοναδικούς πίνακες, οι οποίοι απαιτούν παρατηρητικότητα για να δει κανείς τι συμβαίνει στο εσωτερικό τους. Ψάξτε προσεκτικά για τα κρυμμένα χαρακτηριστικά.

0 Λευκό ουράνιο τόξο

Το σπάνιο φαινόμενο εμφανίσθηκε στον Βόρειο Πόλο

Λευκό ουράνιο τόξο
Το λευκό ουράνιο τόξο στον αρκτικό ουρανό

Ένα σπάνιο φαινόμενο κατέγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή ένας ερασιτέχνης φωτογράφος. O Σαμ Ντόμπσον φωτογράφισε ένα λευκό ουράνιο τόξο που εμφανίσθηκε στον αρκτικό ουρανό. Ο Ντόμπσον που ζει στη Ρωσία δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος αλλά έχει χόμπι τη φωτογράφιση εντυπωσιακών ή περίεργων τοπίων και φυσικών φαινομένων. Ο Ντόμπσον ταξίδεψε με μια αποστολή στον Βόρειο Πόλο και πρόλαβε να κάνει κλικ στο λευκό ουράνιο τόξο που έκανε ξαφνικά την εμφάνιση του.

0 Κι όμως ο Άρης είναι πιο φιλικός για τη ζωή, από τη Γη! Ανατρεπτική θεωρία!

Ο πλανήτης Άρης, όχι μόνο διαθέτει συνθήκες πιο ευνοϊκές για την ανάπτυξη ζωής από ό,τι η Γη, αλλά είναι και πιο "φιλόξενος" από αυτήν! Η ανατρέπτική θεωρία ανήκει σε ερευνητές του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, οι οποίοι  μελέτησαν και συνέκριναν διάφορες παραμέτρους ανάμεσα στη Γη και στον Άρη (ανάμεσά τους η θερμοκρασία, η ατμοσφαιρική πίεση κ.α). Στόχος της μελέτης να διαπιστώσουν αν και σε τι βαθμό μπορεί ο Άρης να υποστηρίξει μορφές ζωής παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν στον πλανήτη μας.

0 Πρόσωπο της χρονιάς, ο Λουκανικος

Ποιος θα το περίμενε πως ο αγαπημένος σκύλος που δεν χάνει πορεία και επεισόδια, θα ανακηρυσσόταν απο το περιοδικό TIME ως ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς! Μάλιστα του ετοίμασαν και ολόκληρο αφιέρωμα.. Δείτε τις φωτογραφίες!

4 Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝ ΝΕΦΟΔΙΑΛΥΤΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ !!

Αντίο αεροψεκασμοί , πως να ξανακάνουμε τους ουρανούς γαλάζιους βήμα προς βήμα
Ορισμός ενός ίχνος αεροπλάνου:Το ίχνος που αφήνουν τα αεροπλάνα συμβαίνει όταν ένα αεροπλά που ταξιδεύει σε μεγάλο ύψος (περίπου 30,000 πόδια ή περισσότερο) συμπιέζει τον αέρα σε νερό
ή σε κρυστάλλους πάγου μέσω των μηχανών τζετ ή των πτερυγίων .

Το ίχνος αυτού του τύπου εξαφανίζεται γρήγορα , μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έως 15 λεπτά , όταν εξατμιστεί το νερό.
Ορισμός των χημικών ψεκασμών (chemtrail) :
Τα chemtrail είναι πολύ διαφορετικά από τα κλασικά ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα. Στην αρχή μπορεί να μοιάζει με αυτά . Μετά αντί να εξαφανιστεί όπως θα έπρεπε , αυτό ανοίγει και ανοίγει μέχρι να σχηματίσει ένα ας πούμε σύννεφο , αυτό που λέμε καταχνιά . Αυτά ταξιδεύουν στον ουρανό , απλώνονται και μένουν περίπου πέντε ή ακόμα και οχτώ ώρες ... (πέφτει η θερμοκρασία αρκετά , ανεβαίνει η υγρασία που σου τρυπάει το κόκαλο , βρέχει , σε πιάνει ατονία κ.α.) .

0 Πώς ένα ποδήλατο θα σου φτιάξει τη διάθεση

Το ποδήλατο στην Ελλάδα είναι τάση. Όπως ήταν και πολλά άλλα πράγματα πριν αποφασίσουν οι Έλληνες να ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά με το ποδήλατο από το να το έχουν δεμένο και σκουριασμένο στην αυλή τους.

Η νοοτροπία του ποδηλάτη δεν ήρθε μόνη της στη χώρα. Την έφερε εκείνη η γενιά που έμαθε να οδηγεί σε ποδηλατόδρομους στην Ολλανδία, να την σέβονται τα λεωφορεία στη Μεγάλη Βρετανία και να της δίνουν προτεραιότητα στη Γερμανία. Καθυστερημένα λοιπόν αλλά όχι αργά, η μανία του ποδηλάτου, η προοπτική μάλλον ότι μπορεί να αποτελέσει ένα αξιόπιστο μέσο μετακίνησης αλλά και ψυχαγωγίας και άθλησης, κατέφθασε και στην Ελλάδα.

0 Εκπληκτικές φωτογραφίες από το Εθνικό πάρκο Yellowstone της Καλιφόρνια

b358

0 Ένα πάρκο-φάντασμα έξω από το Πεκίνο

Ένα πάρκο-φάντασμα έξω από το Πεκίνο

Σαράντα πέντε λεπτά από το Πεκίνο, βρίσκεται σε μια τεράστια έκταση η ερειπωμένη κινεζική «Χώρα των Θαυμάτων».

Οι εργασίες κατασκευής του «μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας στην Ασία», όπως το προπαγάνδιζαν, σταμάτησαν πριν από δέκα χρόνια.

Το φιλόδοξο έργο απορρόφησε τεράστια χρηματικά ποσά, ενώ χρειάστηκε να μετακινηθεί ο αγροτικός πληθυσμός που έμενε στην περιοχή, σημειώνει το Ρόιτερς.

0 Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Εύβοια

Πολύ κοντά στην Αθήνα, αποτελεί ιδανική πρόταση για Σαββατοκύριακο• κι εμείς, διαλέγοντας ως ορμητήριο την ωραία Λίμνη, με την πλούσια ναυτική παράδοση, σπεύδουμε να εξερευνήσουμε ολόκληρη την περιοχή.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Στην περιοχή της Λίμνης, τα σπίτια είναι χτισμένα αμφιθεατρικά, σφιχτά δεμένα το ένα με το άλλο, τα περισσότερα με κεραμοσκεπές. Το νησιωτικό στοιχείο είναι έντονο παντού. Ιδιαίτερη ανάπτυξη φαίνεται ότι γνώρισε ο τόπος τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Ο Καθεδρικός Ναός των Γενεθλίων της Θεοτόκου - «Παναγία η Λιμνιά» (1837), με το περίτεχνο τέμπλο και το μαρμάρινο καμπαναριό της (ιωνικό, αιγαιοπελαγίτικο, σμιλεμένο από Τήνιο γλύπτη), αποτελεί το θρησκευτικό μνημείο της Λίμνης και γιορτάζει στις 8 Σεπτεμβρίου. Δίπλα του, η εκκλησία του Αγίου Νικολάου (1879).

0 Στους χρυσούς προορισμούς η πόλη των Ιωαννίνων

Στην χρυσή πεντάδα των αγαπημένων αστικών προορισμών περιλαμβάνεται και φέτος η πόλη των Ιωαννίνων.
Η ανάδειξη έγινε ύστερα από ανοιχτή διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της HELEXPO και η ανακοίνωση έγινε 18 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης PHILOXENIA 2011.Στην εκδήλωση, το Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησε ο...

0 Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας: Ο ξεπεσμός μιας γαλαζοαίματης




Κάθε πρωί διασχίζω ένα δρόμο από την αρχή μέχρι το τέλος του. Ένα δρόμο που κουβαλάει μια ιστορία. Βαριά όσο και αυτή της πόλης.
Η wikipedia γράφει για αυτόν τον δρόμο: Στην Οδό Βασιλίσσης Όλγας, διατηρούνται πολλά αρχοντικά ευπόρων Θεσσαλονικέων του 19ου αιώνα, τα οποία αποτελούσαν τι εξοχικές επαύλεις των θεσσαλονικέων στις αρχές του 20ου αιώνα. Επειδή αυτή η περιοχή είχε τα εξοχικά των εύπορων κυρίως κατοίκων η περιοχή ονομάστηκε Εξοχές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...