ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

3 Συνέβη στο Παρίσι πρόσφατα και μπορεί να συμβεί και αλλού.

 Μερικές  εβδομάδες πριν, στον κινηματογράφο, μια κοπέλα  αισθάνθηκε κάτι
στο κάθισμά της. Όταν σηκώθηκε να δει τι ήταν, είδε μια βελόνα να βγαίνει
από το  κάθισμα με ένα συνημμένο 'εσείς μολυνθήκατε μόλις   από το HIV. '  
Το κέντρο ελέγχου ασθενειών (στο Παρίσι)  εκθέτει πολλά παρόμοια  γεγονότα από πολλές άλλες πόλεις. Όλες οι δοκιμασμένες βελόνες ήταν θετικό  HIV.
Το κέντρο επίσης αναφέρει ότι οι βελόνες έχουν  βρεθεί στους  διανομείς μετρητών, σε δημόσιες τραπεζικές μηχανές.
Ζητάμε ο καθένας να   προσέχει όταν αντιμετωπίζει τέτοιου   είδους καταστάσεις.
Όλες οι  δημόσιες καρέκλες, τα  καθίσματα πρέπει να επιθεωρούνται με προσοχή πριν από κάθε χρήση.   
Μία προσεκτική  οπτική επιθεώρηση πρέπει  να  είναι αρκετή. 

0 Χωρική θάλασσα, ραγιαδισμός και Casus Belli


Ν. Λυγερός
Το πλαίσιο της Χωρικής θάλασσας είναι ξεκάθαρο κι όμως υπάρχει μια τάση ραγιαδισμού που όχι μόνο αλλοιώνει τα πράγματα αλλά προωθεί στον δικό μας χώρο το Casus Belli. Η μελέτη των δεδομένων επαρκεί για να απορρίψει αυτήν την τάση και να δείξει το πεδίο δράσης.

Η Ελλάδα έχει καθορίσει το εύρος των 6 ΝΜ για τη χωρική θάλασσα με το Νόμο 230/17 Σεπτ.-13 Οκτ. 1936 (ΦΕΚ Α΄ 450/1936), ο οποίος επιβεβαιώνεται με τον νεώτερο Νόμο 187/20 Σεπτ. 1973, (ΦΕΚ Α΄ 261/1973). Στη συνέχεια κύρωσε την Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το δίκαιο της θάλασσας με το Νόμο 2321/1995 (ΦΕΚ 136 Α΄ από 23 Ιουν. 1995) η οποία καθορίζει το εύρος των 12 ΝΜ για τη Χωρική θάλασσα. Η Τουρκία έχει ορίσει εύρος 12 ΝΜ στην Μαύρη θάλασσα και στην Μεσόγειο με την υπ’ αριθμ. 8/4672 απόφαση του Υπουργικού της Συμβουλίου.

0 Δηλητηριάστηκε......

Chemtrails (αεροψεκασμοί): Δηλητηριάστηκε ο τ. υψηλόβαθμος του FBI που είχε αποκαλύψει στοιχεία. Κάποιοι μιλούν για δολοφονία.

Κάποιοι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν όσους αναφέρονται στους περιβόητους αεροψεκασμούς ως τρελλούς και γραφικούς. Ο Ted L. Gunderson υπηρετούσε στην μοναδική υπηρεσία του πλανήτη που δεν μπορεί να διεισδύσει κάποιος “τρελλός” ή έστω ψυχοπαθής με την αυστηρή έννοια του όρου καθότι ο έλεγχος ειδικά των υψηλόβαθμων είναι συνεχής.

0 Διεθνής βράβευση για κυπριακό ντοκιμαντέρ

Πρώτο βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης

Το ντοκιμαντέρ «Οι εγκλωβισμένοι στην Κύπρο» έλαβε το πρώτο βραβείο ως το «Καλύτερο Πολιτικό Ντοκιμαντέρ» για το 2011 από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Το ντοκιμαντέρ επιμελήθηκε και είναι παραγωγής της Αθηνάς Κρικέλη, η οποία είναι ανταποκρίτρια της ελληνικής υπηρεσίας της «Φωνής της Αμερικής» στη Νέα Υόρκη και διευθύνει την εταιρεία παραγωγής προγραμμάτων «Ελλοπία». Το βραβείο θα παραλάβει σε ειδική τελετή στις Κάννες το 2012.

0 Έτσι χτίστηκαν οι ουρανοξύστες

Οι γενναίοι οικοδόμοι της Νέας Υόρκης...

0 Ο Φόβος θα συντριβεί στη Γη μέσα στον Ιανουάριο

To Fobos-Grunt, η ρωσική αποστολή που απέτυχε να αναχωρήσει για τον  Άρη και παραμένει «κολλημένη» σε χαμηλή γήινη τροχιά από το Νοέμβριο, θα εισέλθει στην ατμόσφαιρα κάποια στιγμή από τις 6 έως τις 19 Ιανουαρίου, προειδοποιεί τώρα η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos.
Από τις 6 ως τις 19 Ιανουαρίου το πιθανότερο διάστημα της συντριβής του, σύμφωνα με τη ρωσική διαστημική υπηρεσία.

0 Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού!

Υπήρχε ή όχι μια "μούμια" μέσα στον "Τιτανικό" που έφερνε κακοτυχία σε όποιον την είχε? Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη "καταραμένη μούμια" που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο?

  Προκάλεσε η κλοπή της την οργή του Αιγύπτιου θεού Anubis, με αποτέλεσμα την βύθιση του κρουαζιερόπλοιου? Πόση αλήθεια κρύβουν μέσα τους οι "μύθοι" γύρω από τον "Τιτανικό"?
  Σύμφωνα με μια εκδοχή η "καταραμένη μούμια " του "Τιτανικού" όχι μόνο υπήρξε, αλλά διασώθηκε από το ναυάγιο και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο, στην αίθουσα 62 με αριθμό εκθέματος 22542!! Αν κάτι τέτοιο αληθεύει τότε η άγνωστη "μούμια" του θρυλικού ναυαγίου, αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός!!

0 Γλιστρίδα έφαγες;

«Πηγαίνουν αρκετοί άνθρωποι στον γιατρό, παραπονούνται ότι έχουν έλλειψη από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και εκείνος τους συνιστά να φάνε σολομό. 

Μα γιατί να φας σολομό που κοστίζει ακριβά και έρχεται από πολύ μακριά και να μην προτιμήσεις γλιστρίδα, την οποία μπορείς να έχεις στον κήπο σου, στη γλάστρα σου;».

O κ. Γιάννης Αποστολάκης- του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας και σεφ στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, χρησιμοποιεί το εν λόγω φυτό εδώ και 20 χρόνια ως σαλάτα αλλά και σε φαγητά με δικές του συνταγές. «Σερβίρω στα συνέδρια που κάνουμε μια σαλάτα με γιαούρτι, βασιλικό, δυόσμο, λεμόνι και γλιστρίδα. Έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια, καθώς ο κόσμος εντυπωσιάζεται από το πόσο γευστικό είναι ένα τόσο κοινό φυτό όπως η γλιστρίδα. Γενικά, η γλιστρίδα είναι ένα παραμελημένο προϊόν του τόπου μας, με ιδιαίτερη διατροφική αξία, που οι πρόγονοί μας την είχαν σε μεγάλη εκτίμηση. Σήμερα όμως δυσκολεύεται κάποιος να τη βρει όχι μόνο στην αγορά αλλά και, πολύ περισσότερο, στα εστιατόρια».

0 Μόθμαν: η αλήθεια πίσω από τον θρύλο!

 Πολλοί φίλοι του pyles.tv μας έστειλαν mail, αναφέροντας ότι η περίπτωση του "άγνωστου πλάσματος" που εμφανίζεται στο θέμα μας "Εσείς τι βλέπετε σε αυτήν την φωτογραφία;", τους θυμίζει έντονα την ιστορία του Μόθμαν! Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που ακολουθεί και αμέσως μετά να ξαναδείτε το επίμαχο άρθρο!
Τι είναι ο Μόθμαν
  Ο θρύλος του Μόθμαν έγινε ευρύτερα γνωστός στη χώρα μας μέσα από την ταινία "The Mothman Prophecies" ("Ο χρησμός της πεταλούδας"), με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Στην Αμερική όμως θεωρείται εδώ και χρόνια ένα από τα πιο "παράξενα" και "ανεξήγητα" πλάσματα.
   Εξωτερικά περιγράφεται ως μία ανθρωπόμορφη νυχτερίδα, με κεφάλι κουκουβάγιας, σώμα χρώματος γκρι, πιο ψηλό από τον μέσο άνθρωπο, με μεγάλα φτερά σαν πεταλούδας τα οποία όμως δεν κινούνται όταν πετάει,  ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του είναι τα κόκκινα μάτια του!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...