ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

0 Ζωώδεις πόζες


Από τους ειδικούς στον τομέα

0 ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος γαυγίζει την ώρα της ταινίας για συμπαράσταση


Πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο είναι ένας γλυκύτατος σκύλος που βλέπει στην τηλεόραση μια ταινία με σκύλους στα χιόνια.Το πανέξυπνο χάσκι αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που βλέπει και αρχίζει να γαυγίζει σε ένδειξη συμπαράστασης στους φίλους του στην οθόνη, που τρέχουν μέσα στα χιόνια.
ΠΗΓΗ: mediagate.gr

0 Νεογέννητο μωρό Βασιλικής Αντιλόπης

Newborn Baby Royal Antelope
Το νεογνό ζώο, μια αρσενική Βασιλική Αντιλόπη, γεννήθηκε πρόσφατα στο Ζωολογικό Κήπο του Σαν Ντιέγκο. Τον Απρίλιο του 2003, στο Σαν Ντιέγκο έγινε ο πρώτος ζωολογικός κήπος στο δυτικό ημισφαίριο, κατά τον οποίο γεννιόντουσαν τα μωρά Βασιλικής Αντιλόπης. Αυτά τα ντροπαλά νυκτόβια ζώα, το μικρότερο είδος της αντιλόπης. Φθάνουν μόνο τις 10-12 ίντσες ύψους και ζυγίζουν μόνο  9.10 £ στην ενήλικη τους ζωή.

0 3 μέρες στα Μετέωρα: ένα μοναδικό time-lapse video

meteora
Ο Αλέξανδρος Μαραγκός συλλαμβάνει με τις κάμερες του μοναδικές λήψεις όπου και αν στρέψει τους φακούς τους. Η αγάπη για το αντικείμενο του σε συνδυασμό με το ταλέντο του δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ένα από τα τελευταία έργα του, είναι η δημιουργία ενός μαγευτικού time-lapse video το οποίο δείχνει όλη την μεγαλοπρέπεια και την αίγλη που έχουν οι ιεροί βράχοι στα Μετέωρα. Χρειάστηκαν 72 ώρες γυρισμάτων, πολλή ορθοστασία και υπομονή καθώς και μια μεγάλη συλλογή από κατάλληλο εξοπλισμό.

Το συγκεκριμένο επιχείρημα ήταν άλλωστε μια παλιά επιθυμία του Έλληνα δημιουργού. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο Αλέξανδρος μάζεψε όλο το υλικό που χρειαζόταν ώστε να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαύσουμε την εξαιρετική δουλειά του που έχει τίτλο “Suspended in the air“.
HD on, fullscreen και απολαύστε!

0 Αυτό θα πέι ΉΡΩΑΣ !!!!! Δείτε την εξέλιξη...


B656

0 «Η Ελλάδα είναι νεκρή». Αυτό αποφάσισαν τα γνωστά και άγνωστα μέλη της Μπίλντερμπεργκ.

....ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ....!!!!!!!!!!!!
Η παντοδύναμη λέσχη Μπίλντερμπεργκ (μέλη της οποίας είναι ο Γ.Παπανδρέου και πολλοί άλλοι Έλληνες πολιτικοί) στην τελευταία της συνεδρίαση προ διμήνου έσβησε από το χάρτη της ευρωζώνης την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι νεκρή». Αυτό αποφάσισαν τα γνωστά και άγνωστα μέλη της Μπίλντερμπεργκ στην τελευταία της συνεδρίαση και τα συμπεράσματά τους διοχετεύθηκαν μέσα από μυστικές ατραπούς σε κυβερνήσεις, μεγάλες κεντρικές τράπεζες σε Ευρώπη Ασία και Αμερική και σε επενδυτικούς ομίλους.

Οι οικονομικοί εγκέφαλοι της Λέσχης μίλησαν σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις για την ελληνική οικονομία που μοιάζει με πυραμίδα, ή με τα γνωστά «αεροπλανάκια» που έχουν στήσει στο παρελθόν μεγάλοι απατεώνες σε βαλκανικές χώρες(κυρίως Αλβανία) για να αρπάξουν τα χρήματα των καταθετών.

0 Κίνα: Δημιουργούν τεχνητή βροχή

Η οικονομική ανάπτυξη και η πληθυσμιακή αύξηση στην Κίνα οδηγούν σε ολοένα και εντονότερη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της χώρας αλλά και σε περιβαλλοντική υποβάθμιση.
Με στόχο να αποφύγει μια επικείμενη, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ανεπάρκεια τροφίμων εν μέσω πληθυσμιακής αύξησης, η κυβέρνηση της χώρας επεμβαίνει στη φύση μέσα από τέσσερα ειδικά προγράμματα αύξησης των βροχοπτώσεων κατά 10% ως το 2015.
Το σχέδιο, που εντάχθηκε στο δωδέκατο Πενταετές Πρόγραμμα (2010-2015) αναμένεται …

0 Στηρίζουμε την Ελλάδα . . !


0 Εικόνες της Εβδομάδας: Ζώα

Animals
Σας προτείνουμε να δείτε μια επιλογή από φωτογραφίες της ζωής των ζώων για την τελευταία εβδομάδα.

0 Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;

Η έρευνα είναι από το μαχητικό www.aegeantimes.gr
η οποία έχει κάποιες ανακρίβειες, είναι όμως τόσο ενδιαφέρουσα που την παραθέτουμε αυτούσια. Επί της αρχής είναι σωστή και ανοίγει το δεύτερο μεγάλο χτύπημα από αυτά που οδήγησαν την Ελλάδα στα νύχια του Παπανδρέου και της εκποίησης.

Διαβάστε το και θα ασχοληθούμε επιμέρους με τα θέματα σύντομα.

Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004 !!!

Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων! Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Ελληνες ως την απαρχή της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας , εντούτοις, ελάχιστοι είναι αυτοί που την θυμούνται σήμερα και απείρως πιο ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά, για να φτάσουμε μια πενταετία αργότερα στην Οικονομική Κρίση που συγκλονίζει τη χώρα!

0 Τρύπες - Η Γιορτή

0 Αυτό θα πει χούντα...


Ο εισαγγελέας άσκησε δικογραφία εναντίον των 6 συλληφθέντνων που κατηγορούνται για προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.. Αν αυτό δεν λέγεται Χούντα, τότε τι λέγεται κ. Παπούλια;; Ντροπή σας!

0 Top 10 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις γυμναστήριο


Top 10 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις γυμναστήριο
Μήπως το 2012 ήρθε η ώρα να αλλάξετε γυμναστήριο; Με μια χιουμοριστική διάθεση, σας παρουσιάζουμε 10 σημάδια που δείχνουν ότι, μάλλον, είναι η ώρα να αλλάξετε γυμναστήριο.



1. Μέσα στο ντούζ σας υπάρχουν εκτός από το σαπούνι και κάποιες αράχνες.

2. Περισσότερα ρούχα φορούν οι άνθρωποι στις παραλίες, παρά στο γυμναστήριο σας.

3. Τα περισσότερα από τα μηχανήματα έχουν μεγαλύτερη ηλικία από αυτή της γιαγιάς σας.

4. Το ντουλάπι σας χωράει ακριβώς μόνο μια μπάρα δημητριακών και μια σοκολάτα.

5. Όταν λέτε σε ένα μέλος του προσωπικού ότι δεν υπάρχουν πετσέτες, η δικαιολογία τους είναι πως τις έχουν στείλει για πλύσιμο....

0 Αλλαγή της μέτρησης του χρόνου ζητούν επιστήμονες


Αλλαγή της μέτρησης του χρόνου ζητούν επιστήμονες
Αλλαγές στη μέθοδο μέτρησης του χρόνου ζητούν οι επιστήμονες, ώστε να σταματήσουν τα περιοδικά προβλήματα στο σύστημα GPS και τα ρολόγια των χρηματιστηριακών αγορών. Όμως, κάτι τέτοιο θα σημάνει οριστικά το τέλος της ώρας Γκρίνουιτς, όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια.

Για πολλά χρόνια οι άνθρωποι είχαν συμφωνήσει να μετράνε τον χρόνο με σημείο αναφοράς την ώρα Γκρίνουιτς ή GMT (Greenwich Mean Time), δηλαδή την «ώρα μηδέν» του πρώτου μεσημβρινού της Γης, η νοητή γραμμή του οποίου περνάει από το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς, στα περίχωρα της βρετανικής πρωτεύουσας. Η ώρα έγινε το παγκόσμιο «στάνταρντ» μετά από διεθνή συμφωνία στην Ουάσιγκτον το 1884, παρά τις τότε αντιρρήσεις της Γαλλίας, που έκανε προπαγάνδα υπέρ του «δικού της» χρόνου, με τον μεσημβρινό «μηδέν» να περνάει από -πού αλλού;- το Παρίσι...

0 Ο μύθος (;) των καλικάντζαρων!


 Ο μύθος λέει πως οι καλικάντζαροι είναι μικρόσωμοι, τριχωτοί, αποκρουστικοί, κοκκαλιάρηδες, με πολύ μακριά χέρια, έχουν ουρά και είναι μαυριδεροί. Ζουν στα έγκατα της γης και με μεγάλα πριόνια ή μπαλτάδες πασχίζουν να κόψουν τον μεγάλο ξύλινο στύλο που κρατά τη γη στη θέση της. Ο στύλος όμως είναι πολύ μεγάλος και παχύς. Γι΄αυτό χρειάζεται επίπονη και επίμονη προσπάθεια για να μπορέσει να κοπεί.
 Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι καλικάντζαροι είναι πολύ κοντά στον στόχο τους και το στήριγμα της γης είναι πια ετοιμόρροπο. Γι΄αυτό είναι πολύ χαρούμενοι που τα κατάφεραν κι ανεβαίνουν πάνω στη γη για να ειρωνευτούν, να τυραννήσουν και να σκανδαλίσουν τους ανθρώπους διότι πιστεύουν πως η γη πολύ σύντομα θα πέσει στο κεφάλι τους.

 Τι ήταν και τι έκαναν οι καλικάντζαροι
 Οι παλιότεροι έλεγαν πως επρόκειτο για αερικά, για ξωτικά! Τα πλάσματα αυτά είναι αμέτρητα, φοβούνται το φως της μέρας γι΄αυτό κρύβονται τα πρωινά. Τις νύχτες όμως βγαίνουν από τις κρυψώνες τους και όπως είναι σβέλτοι και μικρόσωμοι, τρυπώνουν στα σπίτια από τις χαραμάδες και από τις κλειδαρότρυπες.

 Λένε πως πολλοί άνθρωποι εκείνες τις ημέρες φρόντιζαν να φράζουν τις τρύπες των τζακιών τους με πανιά και να καίνε λιβάνι σε θυμιατό κοντά στο τζάκι διότι ήταν αβάσταχτη αυτή η μυρωδιά για τους καλικάντζαρους...

0 Ό,τι βιώνουμε είναι όνειρο μέσα σε όνειρο...


Τι είναι αληθινό; Πώς το ορίζεις; Πως γνωρίζεις ότι υπάρχεις; Το ένστικτο δεν είναι απόδειξη, τι συγκεκριμένες αποδείξεις έχεις ότι υπάρχεις; Το «σκέφτομαι άρα υπάρχω» είναι καλή αρχή αλλά που ξέρεις ότι οτιδήποτε άλλο έξω από εσένα υπάρχει;
Από τις αισθήσεις σου; Και πού ξέρεις ότι τα δεδομένα που προσλαμβάνεις από τις αισθήσεις σου είναι σωστά;
Αν εννοείς αυτά που αγγίζεις, μυρίζεις, γεύεσαι και βλέπεις, τότε η πραγματικότητα είναι μόνο ηλεκτρικά σήματα που ερμηνεύονται από τον εγκέφαλό σου! 
Η μόνη εμπειρία στην οποία έχεις άμεση πρόσβαση είναι τα αισθητηριακά σου δεδομένα. Αλλά αυτά είναι μόνο μια ροή ηλεκτρονικών ωθήσεων που διεγείρουν το υπολογιστικό σου κέντρο. Με άλλα λόγια, ότι ξέρω για τον έξω κόσμο, το ξέρω μέσω μιας ηλεκτρικής δραστηριότητας μέσα στον δικό μου εγκέφαλο!
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι καθόλου σίγουρος για το πώς είναι το έξω σύμπαν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...