ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

0 Ποια Είναι η Συνωμοσία των Κινητών Τηλεφώνων; Πόσο Κινδυνεύουν τα 4 δισεκατομμύρια Χρήστες τους;;;

Πάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν "πειραματόζωα" στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας: Τη συχνότατη έκθεση σε μη ιονίζουσα ακτινοβολία.

Μια διεθνής επιστημονική επιτροπή, με ντοκουμέντο 600 σελίδων βασισμένο σε 2.000 επιστημονικές μελέτες, αποδεικνύει τις βλαβερές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον άνθρωπο (αλλοιώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα), ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα εκπομπής. Τεράστιος ο κίνδυνος για τα παιδια...

Παραθέτω ένα άρθρο του Γιάννη Ελαφρού στην εφημερίδα Καθημερινή (03/01/08)
"Ένα ευδιάκριτο σήμα κινδύνου εκπέμπει η επιστημονική κοινότητα για τις πιθανές βλαβερές συνέπειες στην υγεία από τη χρήση της κινητής τηλεφωνίας αλλά και των άλλων πηγών μη ιονίζουσας ακτινοβολίας. Και παράλληλα, επείγουσα έκκληση στις κυβερνήσεις και στους διεθνείς οργανισμούς να προχωρήσουν στη δραστική μείωση των ορίων εκπομπής ακτινοβολίας, απευθύνουν διακεκριμένοι επιστήμονες και ανεξάρτητοι ερευνητές από πολλές χώρες. 

0 Τα τσιτάχ στην άγρια ​​φύση

Cheetahs in the wild
Παρακάτω θα δείτε μαγικές εικόνες από τσιτάχ, μιας μητέρας με τα νεογνά της, τα οποία φωτογραφήθηκαν στο Μασάι. Αυτή είναι μια σπάνια επιτυχία, να δείτε από τόσο κοντά αυτά τα ζώα στην άγρια ​​φύση. Απολαύστε τα!

0 Puya Raimondi-Η βασίλισσα των Άνδεων

Η βασίλισσα των Άνδεων (Puya Raimondi) είναι ένα φυτό που φύεται σε υψόμετρο 3.200-4.800 μέτρα και είναι ενδημικό της Βολιβίας και του Περού, στις Άνδεις.

0 Τσουκνίδα η θεραπευτική

AΠO TO ΦAΡMAKEIO THΣ... ΦΥΣΗΣ

Για πολλούς είναι ένα ζιζάνιο, για αυτούς όμως που ξέρουν, είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και θεραπευτικά φυτά που συναντάμε στην Ελληνική ύπαιθρο. Η τσουκνίδα στην αρχαιότητα έχαιρε μεγάλης αναγνώρισης από τους γιατρούς της εποχής. Στην προσπάθεια τους να θεραπεύσουν τους ασθενείς τους, μελετούσαν τα βότανα και.... ανακάλυπταν τις ευεργερτικές τους ιδιότητες.

Για φαρμακευτικούς λόγους χρησιμοποιούνται τα φύλλα, τα άνθη και οι ρίζες της.
Τα φύλλα της περιέχουν μυρμηκικό οξύ, χλωροφύλλη, σεροτονίνη, ακετυλοχολίνη, γλυκοκινόνες, και τανίνες. Είναι καλή πηγή βιταμίνης Α, C και Ε, βιταμίνης Β1, Β2, Β3 και Β5. Επίσης είναι καλή πηγή ασβεστίου, σιδήρου, φολικού οξέος, κάλιου, μαγγάνιου, μαγνήσιου, φωσφόρου, σελήνιου και ψευδάργυρου.

0 Σπρώξε και αποθήκευσε !!

Push and store cabinet

0 Η ιστορία πίσω από «το βαπόρι απ' την Περσία»

Στις 8 Ιανουαρίου του 1977, οι λιμενικές αρχές εντόπισαν στο υπό κυπριακή σημαία μότορσιπ «Γκλόρια», το οποίο είχε αποπλεύσει από τη Βηρυτό του Λιβάνου, με προορισμό την Αμβέρσα , 11 τόνους κατεργασμένου χασίς. Η ποσότητα αυτή χασίς είχε κρυφτεί μεταξύ κεντημάτων και ήταν από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκαν ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Η είδηση έφτασε και στ’ αυτιά του σπουδαίου στιχουργού και συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, ο οποίος σύντομα δημιουργεί το πολύ γνωστό λαϊκό τραγούδι «Το βαπόρι από την Περσία».

Οι λιμενικές αρχές συνέλαβαν τον πλοίαρχο Νίκο Ξανθόπουλο και τους ναυτικούς του πλοίου, όλοι Έλληνες εκτός δύο που ήταν Τούρκοι υπήκοοι. Οι άντρες του λιμενικού έκαναν χρήση καπνογόνων προκειμένου να ξετρυπώσουν τους κρυμμένους ναυτικούς. Στο «Γκλόρια» εντοπίστηκαν επίσης 2 πιστόλια τύπου Μπράουνινγκ και 500 σφαίρες.

0 Άθλια φασιστική πρόκληση στα Γιάννενα: Νοσταλγοί του Μουσολίνι έκαψαν Ελληνικές σημαίες στην Μητρόπολη Ιωαννίνων!


Συγκλονίζει και μόνο στο άκουσμα της η είδηση, αφού ειδικά τα Ιωάννινα ήταν η έδρα της αντίστασης στον φασισμό αλλά και η πόλη που πλήρωσε πρώτη την εκδικητικότητα των φασιστών και των συνεργατών τους όταν το Ράιχ κατέλαβε την Ελλάδα.


Φαίνεται ότι και τώρα στη νέα Γερμανική κατοχή, οι νοσταλγοί του φασισμού βγήκαν από τις τρύπες τους και έκαναν αυτό που έκαναν και οι πρόγονοι τους: Να υποστέλλουν την γαλανόλευκη, το σύμβολο Ελευθερίας που τόσο μισούν.



Οφείλουμε να αντιδράσουμε διότι αυτές οι ενέργειες κρύβουν βαθύτερους κινδύνους. Να μην ξεχνάμε τις φασιστοκίνητες προβοκάτσιες σε Ήπειρο και Μακεδονία πριν την επίθεση του 1940.

0 Υπάρχουν κρησφύγετα των εξωγήινων στη Γη; (Ντοκυμαντέρ)



 Αν εξωγήινοι επηρέασαν την ανθρώπινη ιστορία, μπορεί να βρεθούν αποδείξεις της ύπαρξής τους σε τούνελ και σπηλιές σε όλο το κόσμο; Το ντοκυμαντέρ του History Channel, παρουσιάζει τα εξωγήινα μεταλλικά βιβλία που βρέθηκαν σε μια σπηλιά στον Ισημερινό (Ecuador), την άγνωστη υπόγεια πόλη στη Τουρκία και Ινδιάνους να περιγράφουν ότι είδαν εξωγήινους που κατοικούν κάτω από την επιφάνεια της Γης!

0 Μέσα από τα μάτια του κυνηγού. Αετός εναντίον φλαμίνγκο

0 “Μανδύας” που εξαφανίζει τον χρόνο!


"Μανδύας" που εξαφανίζει τον χρόνο!
Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν τον πρώτο «χρονικό μανδύα», μια συσκευή που μπορεί να αποκρύψει ακόμα και ολόκληρα συμβάντα από ένα παρατηρητή, στην ουσία κάνοντας τον ίδιο τον χρόνο να εξαφανιστεί.

Κάτι ανάλογο είχε αναγγελθεί θεωρητικά προ καιρού, από τον καθηγητή θεωρητικής φυσικής Μάρτιν ΜακΚολ του Imperial College του Λονδίνου.
Τώρα όμως υπάρχει επίσημη ανακοίνωση στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό «Nature» ότι επιτεύχθηκε για πρώτη φορά η πειραματική απόδειξη ότι αυτό είναι δυνατό να συμβεί, έστω και αν το συμβάν που οι επιστήμονες εξαφάνισαν, κράτησε πολύ λιγότερο από το ανοιγοκλείσιμο των ματιών.
Ήταν μια αρχή για μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία, η οποία ίσως κάνει θαύματα στο μέλλον που θα θυμίζουν την επιστημονική φαντασία.

0 Άσμα χρόνου, Πέτρινες ψυχές, Όρθιος νεκρός, Δίχως αναστεναγμό. Τέσσερα όμορφα ποιήματα από τον Νίκο Λυγερό.

Άσμα χρόνου

Άσμα χρόνου
έχουμε μέσα μας
για να μη ξεχάσουμε
τις προηγούμενες ζωές
και τις μάχες που δώσαμε
για να παραμείνουμε
ελεύθεροι
τόσους αιώνες
δίχως να υποκύψουμε
στα κτήνη
της εξουσίας.

0 Χίλαρι Κλίντον: Έμεις δημιουργήσαμε την Αλ Κάιντα..

Σε αυτό το βίντεο η Χίλαρι Κλίντον παραδέχεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημιούργησε και χρηματοδότησε την Αλ Κάιντα για την καταπολέμηση της Σοβιετικής Ένωσης, και το θεωρεί ακόμη ότι ήταν μια καλή κίνηση. 
 
Αλλά ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί μάχονται την  Αλ Κάιντα στις μέρες μας, τους ανθρώπους που αυτοι δημιουργησαν. 
Αν αγωνίζονται πραγματικά την Αλ Κάιντα, τότε ποιοι είναι οι scums μισθοφόροι  και τρομοκράτες που χρησιμοποιήσατε για την ανατροπή της κυβέρνησης του Καντάφι στη Λιβύη ... ;;

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τους  περιγράφουν  ως  "Aldel Hakim Belhaj" ως x-τρομοκράτες ή ως x-τζιχάντ. 
Πόσο αστείο και υποκριτές είναι!

0 Πάρε ένα χαμόγελο !!!

Μην μιζεριάζεις επειδη εχεις προβλήματα. Ναι, δεν γινεται να τα προσπεράσεις αλλα κάντα ολα με χαμόγελο....

0 Παλαιστίνη: Εκεί που ο ΟΗΕ κλείνει τα μάτια...


Όλα ξεκινάνε το 1947 όπου ο ΟΗΕ αποφασίζει με το νόμο 181  να διχοτομήσει την Παλαιστίνη στα δύο για την δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους με το 57% των εδαφών και ενός αραβικού με το 43% των εδαφών. Οι Άραβες φυσικά δεν το δέχονται και έτσι αρχίζει ένας συνεχής πόλεμος ανάμεσα στους παλαιστινίους και στους Ισραηλίτες.

Τον Μάιο του 1948 σιωνιστικές τρομοκρατικές ομάδες οι οποίες είχανε εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί από την Βρετανία αρχίζουν να κάνουν επιθέσεις σκοτώνοντας άμαχους Παλαιστινίους και να κατακτούν πόλεις και χωριά με αποτέλεσμα σήμερα η Παλαιστίνη να έχει μόνο το 22% των αρχικών της εδαφών.

0 Οι ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού. Βοηθήστε την δίαιτα σας τρώγοντας γιαούρτι



Επιμέλεια Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr


Η γιαούρτη ή το γιαούρτι είναι μια από τις αρχαιότερες τροφές που γνωρίζει ο 
άνθρωπος. Οι Αιγύπτιοι και οι αρχαίοι Έλληνες το γνώριζαν καλά. 
Μάλιστα είχαν από τότε αντιληφθεί τις θρεπτικές του ιδιότητες και τις 
θετικές του επιδράσεις στα έντερα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...