ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

0 Η Ελλάδα υπέγραψε την συμφωνία λογοκρισίας στο internet


Η Ελλάδα υπέγραψε την συμφωνία λογοκρισίας στο internet
Αρχικά μάθαμε για τα Αμερικανικά νομοσχέδια SOPA και PIPA και τελικά καταλάβαμε ότι αυτά με άλλη μορφή αφορούν κι εμάς με το όνομα ACTA. Τελικά, η Ελλάδα συναίνεσε και μαζί με πολλά ακόμα κράτη υπόγραψε την συμφωνία ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement).

Η συμφωνια επιχειρεί να επιβάλει την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησία παγκοσμίως.

Οι υπογραφές έπεσαν στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας.
Παρόντες ήταν αντιπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 22 ακόμα κράτη και η ACTA είναι πλέων γεγονός με σφραγίδες και επίσημες υπογραφές.

0 Το καλύτερο αφεντικό: Τους έδωσε $15 εκατ. μπόνους για «ευχαριστώ»

Τους έδωσε μπόνους 15 εκατ. δολάρια για "ευχαριστώ" (1)
Εργοδότης της Μελβούρνης ξάφνιασε το προσωπικό του, όταν τους πρόσφερε ένα δώρο συνολικής αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων για να τους ευχαριστήσει “για τη σκληρή εργασία τους και την αφοσίωσή τους”.

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι 1.800 εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων Grenda όταν, μαζί με την εβδομαδιαία πληρωμή τους, έλαβαν και ένα δώρο που κυμαινόταν από 8.500 έως 30.000 δολάρια ο καθένας τους, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας.

0 Απίστευτες φωτογραφίες της άγριας ζωής στο... στούντιο


Ασπρόμαυρο φόντο και πολλά «κλικ»

Πώς ποζάρει ένας τυφλοπόντικας; Πώς αντιμετωπίζει το φακό ένας λεμούριος; Τι πόζα παίρνει ένας χαμαιλέων; Ο φωτογράφος Τζόελ Σατόρε από τις ΗΠΑ έβαλε αυτά κι άλλα πολλά ζώα μέσα σε στούντιο και τα φωτογράφισε αποτυπώνοντας στο φακό του τις ιδιαιτερότητες και τη διαφορετική ομορφιά τους.

Στόχος του φωτογράφου είναι να αναδείξει τη σημασία των ζώων αυτών και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα είδη που απειλούνται.

Δείτε τις φωτογραφίες

0 Χωρίς σχόλια...


0 Ανακαλύφθηκε στη Μαδρίτη, δεύτερη «Μόνα Λίζα» σύγχρονη της αυθεντικής!


Πιο ζωντανή, και με φρύδια, η ψεύτικη Μόνα Λίζα
Το μουσείο Πράδο της ισπανικής πρωτεύουσας, ανακάλυψε πως αντίγραφο του διάσημου πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, που είχε στη συλλογή του φιλοτεχνήθηκε πιθανότατα παράλληλα με τον αυθεντικό από μαθητή του μεγάλου ζωγράφου, και οι συντηρητές υποστηρίζουν πως δίνει περισσότερα στοιχεία για τον εμβληματικό πίνακα της Τζιοκόντα.
Το αντίγραφο κατά πάσα πιθανότατα έγινε από τον μαθητή του ντα Βίντσι Φραντσέσκο Μέλτσι. «Φαίνεται σαν οι δύο ζωγράφοι να βρίσκονταν στο ίδιο στούντιο, μπροστά από τον ίδιο καμβά» είπε ο αναπληρωτής διευθυντής του Πράδο Γκαμπριέλε Φινάλντι.

0 Οι 8 πιο βλαβερές για την υγεία τροφές που βρίσκονται μέσα στο ψυγείο σας…


Οι 8 πιο βλαβερές για την υγεία τροφές που βρίσκονται μέσα στο ψυγείο σας…
Μπορεί το περιεχόμενο του ψυγείου σας να ικανοποιεί τις μεταμεσονύκτιες λιγούρες σας, μήπως όμως δεν ανταποκρίνεται στο στόχο υγιεινής διατροφής που βάλατε από φέτος;

Σε έναν ιδανικό κόσμο, στα ράφια του ψυγείου σας θα βρίσκονταν μόνο φρούτα και λαχανικά. Σε αυτόν, όμως, τα φρούτα και τα λαχανικά πιάνουν λίγο χώρο ανάμεσα σε μισοφαγωμένες τούρτες, αναψυκτικά, υπολείμματα χθεσινής πίτσας, κατεψυγμένα τρόφιμα και επεξεργασμένες τροφές εν γένει.

0 Οι εκπληκτικές νιφάδες του χιονιού!


perierga.gr - Οι εκπληκτικές νιφάδες του χιονιού!Οι νιφάδες του χιονιού δεν είναι τίποτα άλλο από συσσωματώματα πολλών κατεψυγμένων κρυστάλλων πάγου, που παίρνουν διάφορα σχήματα και σχέδια κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους προς το έδαφος.

Οι περισσότεροι νιφάδες χιονιού είναι μικρότερες από 2,5 εκατοστά, ενώ μια μέση νιφάδα αποτελείται από 180 δισεκατομμύρια μόρια νερού. Το παράδοξο είναι ότι κάθε νιφάδα είναι μοναδική, σαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα, αποδίδοντας το σικό της εκπληκτικό σχηματισμό.

0 Την Παρασκευή η απόφαση της Χάγης για τις γερμανικές αποζημιώσεις


Την απόφασή του για τις γερμανικές αποζημιώσεις, που καλείται να καταβάλει το Βερολίνο, βάσει... βάσει αποφάσεων ιταλικών δικαστηρίων, σε θύματα του ναζισμού κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Την απόφαση θα αναγνώσει ο πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ιάπωνας Χισάσι Οουάντα στις 10:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδας). Η Γερμανία, αντιμέτωπη  αντιμέτωπη εδώ και πολλά χρόνια με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό προσφυγών σε ιταλικά δικαστήρια, από τις οικογένειες θυμάτων των ναζιστικών εγκλημάτων, προσέφυγε στις 23 Δεκεμβρίου του 2008 στο ανώτατο δικαστικό όργανο του ΟΗΕ.

0 Την περιουσία μας για έναν αιώνα ζητάει ο Χορστ Ράιχενμπαχ


Την παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες, προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force όπως δημοσιεύει σε ανάρτησή του το...
briefingnews.gr. Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι η τιμή αποτίμησης της περιουσίας της χώρας η οποία δεν είναι απλώς υποπολλαπλάσια, αλλά στην κυριολεξία εξευτελιστική διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί έγιναν όλα αυτά και που το πάνε. Και για να μην ξεχνιόμαστε εμείς όντως προειδοποιούσαμε για αυτά που επρόκειτο να συμβούν τα τελευταία 2 χρόνια και αποδεδειγμένα, υπάρχουν τα γραπτά μας, σε αντίθεση με κάποιους τηλεοπτικούς διαύλους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι “ τα έλεγαν, εδώ και 2
χρόνια” αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε το βίντεο.

0 Οι 10 πιο παγωμένες πρωτεύουσες στον κόσμο


Οι 10 πιο παγωμένες πρωτεύουσες στον κόσμο (1)
Δεν… αναγνωρίζετε την Αθήνα αυτές τις παγωμένες μέρες; Νοιώθετε ότι βρίσκεστε κάπου στην Αλάσκα; Τι να «πουν» οι πιο παγωμένες πρωτεύουσες του κόσμου;
Με τις θερμοκρασίες στην Αθήνα και σε πολλά ακόμη μέρη της Ελλάδας να έχουν φτάσει σε… πολικά επίπεδα τις τελευταίες μέρες, δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι γίνεται στις πιο παγωμένες πρωτεύουσες του κόσμου, εκεί όπου έχουν καταγραφεί μερικές από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Ειδικά για εσάς που δε σας τρομάζει το κρύο και δεν ταξιδεύετε μόνο εκεί όπου έχει ήλιο και ζέστη, οι προορισμοί που αναφέρει η βρετανική Independent, είναι ιδανικοί για να αποφύγετε τα πλήθη τουριστών και να απολαύσετε… την παγωμένη, άγρια ομορφιά. Απλά φροντίστε να είστε ζεστά ντυμένοι.

0 Τεστ Παρατηρητικότητας: Εντοπίστε την γάτα


Τεστ Παρατηρητικότητας #7: Εντοπίστε την γάτα (1)
Πόσο «κοφτερή» ματιά έχετε; Δοκιμάστε την παρατηρητικότητα σας προσπαθώντας να εντοπίσετε την γάτα μέσα στη φωτογραφία! Μη βιαστείτε να προχωρήσετε στην αποκάλυψη της απάντησης…

0 Ένα μυστηριώδες εύρημα στον βυθό της Βαλτικής!


 Ήταν καλοκαίρι του 2011 όταν μια ομάδα Σουηδών "κυνηγών ναυαγίων, είχε ανακοινώσει τον εντοπισμό ενός παράξενου κυκλικού αντικειμένου στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας (στη φωτογραφία).
 Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τώρα πως έχουν "οπτικές ενδείξεις" και για ύπαρξη δεύτερου αντικειμένου "που μοιάζει με δίσκο", σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από το αρχικό.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, αν και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς είναι τα δύο αντικείμενα, θα ήταν λάθος να μην αναγνωρίσουμε πως η ανακάλυψη αυτή είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

0 Καταγράφηκαν 107.000 είδη παρυδάτια και υδρόβια πτηνά στον Εβρο

Ενα από τα σπανιότερα πουλιά της Ευρώπης ο βασιλαετός φωλιάζει στις εκτάσεις του ΈβρουΤον πλούτο του υδάτινου οικοσυστήματος του Εβρου κατέγραψαν έλληνες και τούρκοι επιστήμονες. Συνολικά, 107.000 κοινά, σπάνια και απειλούμενα πτηνά καταμετρήθηκαν στο σύνολο του Δέλτα του Εβρου στο πλαίσιο έρευνας, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά παράλληλα στο ελληνικό και τουρκικό τμήμα του ποταμού.

Στο τουρκικό Δέλτα καταγράφηκαν περισσότερα από 17.000 παρυδάτια και υδρόβια πουλιά. Οι παρατηρήσεις ήταν πλουσιότερες επί ελληνικού εδάφους όπου παρά τη βροχόπτωση καταγράφηκαν 82.000 υδρόβια και 8.000 από άλλα είδη, όπως, αρπακτικά, παρυδάτια, ερωδιούς, κτλ.

0 Η Ελληνική Πλευρά του χειροποίητου αξεσουάρ

Η πολυετή εμπειρία της εταιρίας στον χώρο του χειροποίητου αξεσουάρ ήταν η αφορμή και μόνο να δημιουργηθεί η Stardust di Alessandra. Το Stardust Accessories είναι το πρώτο Ελληνικό e-shop που εμπεριέχει κάθε λογής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ που είναι φτιαγμένη από κάθε σημείο της Ελλάδος. Σχέδια μοναδικά, ιδιαίτερα φτιαγμένα με πολύ πάθος, αγάπη και κατάθεση προσωπικής στιγμής είναι αυτό που ο καθένας μας θα συναντήσει μέσα από το Stardust Accessories
Το Stardust Accessories είναι μια συλλογική ενέργεια που στοχεύει στην υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών και την προβολή τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων προϊόντων. Ο στόχος και η φιλοσοφία του Stardust Accessories είναι η ενοποίηση και η ενδυνάμωση του Ελληνικού χειροποίητου εν μέσω κρίσης. 

Με την πρώτη εγγραφή κιόλας το μέλος έχει ποίκιλα οφέλη και προνόμια από το Stardust Bonus System – επιβράβευση πόντων με κάθε αγορά – , δώρο έκπληξη με κάθε παραγγελία, προσφορές, διαγωνισμούς και περιοδικές εκπτώσεις. Η ενεργή συμμετοχή των εγγεγραμμένων μελών είναι το συστατικό να γίνουμε καλύτεροι και να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία.

0 Οι Έλληνες «ψηφίζουν» βιολογικά προϊόντα


Κλείνει η «ψαλίδα» στις τιμές των βιολογικών έναντι των συμβατικών

Ψήφο εμπιστοσύνης στα βιολογικά προϊόντα εξακολουθούν να δίνουν οι έλληνες καταναλωτές.

Οι βιοκαλλιεργητές, υιοθετώντας καλύτερες πρακτικές στην παραγωγή, κατάφεραν να ρίξουν το κόστος των προϊόντων τους το 2011, με αποτέλεσμα να αυξήσουν τις πωλήσεις και να διατηρήσουν τον ετήσιο τζίρο τους στα ίδια επίπεδα με το 2010 (γύρω στα 100 εκατ. ευρώ), παρά την οικονομική δυσπραγία.

Παράλληλα, σημαντική ώθηση στην αγορά βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα δίνει η τοποθέτησή τους- συσκευασμένα και φρέσκα προϊόντα- στα ράφια των σούπερ-μάρκετ, απ' όπου υπολογίζεται ότι προέρχεται το 60% του ετήσιου συνολικού τζίρου της αγοράς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...