ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

0 Η άσπρη έρημος με τις εκατοντάδες λίμνες!


Το εθνικό πάρκο Lencois Maranhenses βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Βραζιλίας. Είναι μια περιοχή 300 περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων, καλυμμένη με άσπρη άμμο, γυμνή από κάθε είδους βλάστηση. Το γεγονός αυτό την κάνει να μοιάζει με έρημο, ακόμα και αν δεν είναι.
Perierga.gr - Η άσπρη έρημος με τις εκατοντάδες λίμνες
Αυτό που κάνει το Lencois Maranhenses να διαφέρει από οποιαδήποτε έρημο του πλανήτη είναι το ετήσιο ποσό βροχής που πέφτει σε αυτό, το οποίο ξεπερνάει τα 160 εκατοστά (300 φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Σαχάρα).

0 Τα είδαμε τα νέα μέτρα πρωθυπουργέ και λοιποί καραγκιόζηδες...

Ούτε αυτά τα μέτρα θα έχουν επιτυχία.. Άδικα όλες οι ''θυσίες'' του Ελληνικού λαού...
Ετοιμαστείτε για φάπες άθλιοι...
Όποιοι βουλευτές τολμάνε να ψηφίσουν τα νέα μέτρα, ας τα ψηφίσουν. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο σε κάθε σας συνάντηση με τον λαό....
Η παρέλαση της 25ης έρχεται...

0 Θρίλερ στους πάγους - Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν "κάτι πολύ σοβαρό" και χάθηκαν...

Μυστήριο καλύπτει την απώλεια επικοινωνίας  μιας ομάδας Ρώσων επιστημόνων στην Ανταρκτική καθώς αυτοί προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν δοκιμαστική γεώτρηση στη λίμνη Βοστόκ θαμμένη κάτω από τους πάγους εδώ και τουλάχιστον 20 εκατ. χρόνια. Στην τελευταία επικοινωνία που ήταν ιδιαίτερα δυσχερής, οι επιστήμονες είχαν πει ότι "Είχαν ανακαλύψει κάτι πολύ σοβαρό"... 
Οι επιστήμονες αντιμετώπιζαν
θερμοκρασίες στους -66 βαθμούς Κελσίου, καθώς προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τη γεώτρηση φτάνοντας στη λίμνη η επιφάνεια της οποίας βρίσκεται κάπου 3,5 χλμ. κάτω από το παχύ στρώμα του πάγου.

0 Τα Ελληνικά blogs σχεδόν στο σύνολο τους έχουν κάνει υποδειγματικά την δουλειά τους και μπορούν να ανατρέψουν σχέδια κατά της Ελλάδας

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ BLOGS ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Από πρόχειρους υπολογισμούς, σε καθημερινή βάση τα Ελληνικά και ξένα blogs τα επισκέπτονται περίπου 700-800.000 Έλληνες αναγνώστες από το σπίτι και τους χώρους εργασίας…!!!


Όλοι αυτοί που διαβάζουν τα blogs έχουν
την δυνατότητα  να απολαμβάνουν πολύπλευρη ενημέρωση την οποία με την ησυχία τους μπορούν να επεξεργαστούν να την αντιπαραβάλλουν και να την αξιολογήσουν  .

0 Έλληνες δεν έχουμε φίλους, δεν θα μας βοηθήσει κανείς, ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι.

Δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά είναι απλά μια διαπίστωση. Κι αυτό το άρθρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα πολλά παρόμοια άρθρα που περάσανε χωρίς να τους δοθεί και πολύ σημασία στο παρελθόν. Οφείλουμε όμως να το ξαναπούμε.

Είμαστε μόνοι ως λαός, κανείς άλλος λαός ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε τόσο μόνος σε έναν πόλεμο, το μόνο που ίσως να μπορεί να μας σώσει είναι ο καλός μας εαυτός τον οποίο θα βρούμε μόνο αν αναθεωρήσουμε, μόνο αν ξαναγίνουμε μαχητικοί και δούμε τα πράματα στα μάτια.

Ας πούμε την αλήθεια όσο προλαβαίνουμε, σε λίγο καιρό η μόνη αλήθεια θα ακούγεται μόνο από την τηλεόραση, τα blogs θα φιμωθούν δια νόμου και θα γίνουμε κι εμείς σαν όλα τα ''ενημερωτικά'' πρόβατα...

0 Ουρές για τα σεμινάρια μελισσοκομίας στο άλσος Συγγρού


Ο Έλληνας πλέον την ψάχνει αλλιώς...στην αγροτιά είναι η έξοδος απο την κρίση

Επτά η ώρα το πρωί στο Μαρούσι το κρύο θέριζε. Οι νιφάδες είχαν στήσει χορό από νωρίς σ’ αυτή την πλευρά της Αττικής και το σκηνικό στο Αλσος Συγγρού θύμιζε έντονα Βόρεια Ευρώπη. Η εικόνα ωστόσο μιας ουράς περίπου 500 ατόμων έξω από ένα γραφείο στα ενδότερα του κτήματος μάς «επέστρεψε» βίαια στην Ελλάδα.

Την 1η Φεβρουαρίου, ξεκινούσαν οι εγγραφές για τον α΄ κύκλο των σεμιναρίων Μελισσοκομίας που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ο διαχειριστής του Κληροδοτήματος Συγγρού) με τεράστια επιτυχία. Για πολλούς, ακόμα και για

0 Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα ...


ID-ont: Το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αυτές τις ημέρες, είχε περάσει τον Ιούλιο από το Υπουργικό Συμβούλιο. Τότε γράφαμε: 

Πόσο φανταστικός μπορεί να είναι ο κατωτέρω διάλογος;

- Γιατί στους ανθρώπους δεν κάνουμε το ίδιο που θα κάνουμε στις γάτες και τα σκυλιά; 
- Μα γιατί οι άνθρωποι αντιδρούν μιας και έχουν ακόμη περισσότερο μυαλό από τις γάτες και τα σκυλιά. 
- Οπότε τι θα γίνει με τους ανθρώπους;
- Ε! Γιαυτό ξεκινάμε με την Κάρτα του Πολίτη, προκειμένου να εξοικειωθούν με τα τσιπάκια. Επίσης πρέπει να δούμε πρώτα τι προβλήματα θα παρουσιάσει το εμφύτευμα στα ζώα και μετά το περνάμε και στους ανθρώπους. Άλλωστε είμαστε φιλάνθρωποι και το αποδεικνύουμε απορρίπτοντας το human testing. Όπως και στα φάρμακα προτιμάμε το animal testing !!!

0 Ζωή στον Άρη; Όχι όμως στην επιφάνεια


Ο Άρης είναι ένας ξερός πλανήτης για πάνω από 600 εκατομμύρια χρόνια, καθιστώντας τον έτσι πολύ εχθρικό για να επιζήσει κάθε μορφή ζωής στην επιφάνεια του πλανήτη. Το συμπέρασμα αυτό βγήκε από μία ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Δρ Tom Pike του Imperial College του Λονδίνου, η οποία επί τρία χρόνια ανέλυε το έδαφος του Άρη που συλλέχθηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής Phoenix το 2008, στην βόρεια αρκτική περιοχή του κόκκινου πλανήτη.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η επιφάνεια του Άρη ήταν άγονη για εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια – παρά την παρουσία του πάγου και το γεγονός ότι μια προηγούμενη έρευνα ισχυρίστηκε πως ο Άρης μπορεί να είχε μια θερμότερη και βροχερή περίοδο στην ιστορία του, πάνω από τρία δισεκατομμύρια χρόνια πριν.


Επιπλέον, η ομάδα του Tom Pike υπολόγισε ότι το χώμα στον Άρη είχε εκτεθεί σε υγρό νερό για 5.000 χρόνια – το πολύ – από την δημιουργία του δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

0 Θεοδωράκης – Γλέζος ΚΑΛΟΥΝ τον Ελληνικό Λαό απόψε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Θεοδωράκης – Γλέζος ΚΑΛΟΥΝ τον Ελληνικό Λαό απόψε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑΗ Ε.ΛΑ.Δ.Α. ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑ

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής της Ενιαίας Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης (Ε.ΛΑ.Δ.Α.) ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος έκαναν την παρακάτω δήλωση:

«Τις ώρες αυτές που η κυβέρνηση Παπαδήμου και τα κόμματα που τη στηρίζουν, συμφωνούν στην...

εφαρμογή των ολέθριων σχεδίων της τρόικας και οδηγούν τη χώρα στην παρακμή και το λαό στη δυστυχία και την εξαθλίωση, μόνο μια απάντηση υπάρχει:

Γενικός ξεσηκωμός.

0 Ένα βήμα πιο κοντά στο «διάβασμα» της σκέψης...


Διάβασμα σκέψης
«Τηλεπαθητικό» μηχάνημα μετατρέπει σε λέξεις τα εγκεφαλικά κύματα.

Ένα ακόμα βήμα για την «ανάγνωση» ανθρώπινου εγκεφάλου έκαναν οι νευροεπιστήμονες, με απώτερο στόχο να «ακούσουν» και να αποκωδικοποιήσουν τις σκέψεις, μέσω της παρακολούθησης των εγκεφαλικών κυμάτων που αντιστοιχούν στη σιωπηλή ομιλία -ή τον διάλογο- που λαμβάνει χώρα συνεχώς μέσα στο μυαλό μας...

0 ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ποιες απαραίτητες εξετάσεις περιλαμβάνει και ποια η σημασία τους για την ασφάλεια της μητέρας και του παιδιού;


Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, medlabnews.gr

Ο προγεννητικός έλεγχος αφορά ένα σύνολο εξετάσεων που είναι απαραίτητο να γίνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης ή πριν το ζευγάρι ξεκινήσει προσπάθειες. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική σειρά εξετάσεων για την ασφάλεια της μητέρας αλλά κυρίως για την ασφάλεια του παιδιού. Στον έλεγχο αυτό περιλαμβάνονται εξετάσεις που δείχνουν τη γενική κατάσταση της υγείας της μητέρας και σκοπός είναι ο εντοπισμός προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλοκές κατά την κύηση ή τον τοκετό και η έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

0 Τα βιβλία των σχολικών μας χρόνων

Κάποια διαφορετικά εξώφυλλα: Πριν 20 χρόνια τσε βάλε !!!!

0 Κρατήρας Nyiragongo – Ένα ταξίδι στο κέντρο της Γης.

Τον Ιούνιο του 2010, μια ομάδα επιστημόνων και εξερευνητών επισκέφτηκαν τις όχθες της λίμνης από λάβα που βράζει στο βάθος του κρατήρα Νιραγκόνγκο, στην καρδιά της περιοχής των Μεγάλων Λιμνών της Αφρικής. Η ομάδα είχε σαν όνειρο να περπατήσει στις όχθες της μεγαλύτερης λίμνης λάβας του κόσμου. Το θέαμα, Μοναδικό!

0 Αγορές Online - Προσφορές απο το Found.gr

Στο Found.gr θα βρεις τις μεγαλύτερες προσφορές της ημέρας, συγκεντρωμένες από όλα τα καταστήματα, ταξινομημένες έξυπνα, ανά πόλη, κατηγορία και λέξη.

0 Ο πιο μικροσκοπικός άνθρωπος (Vid)

Το Guinness World Records, ταξίδεψε στο Νεπάλ για τη μέτρηση του 72χρονου που είναι ο πιο μικροσκοπικός άνθρωπος στη γη. Ο Chandra Bahadur Dangi είναι 56 εκατοστά και ζυγίζει 12 κιλά.

0 Συλλογή Φωτογραφιών: Μοβ


Μοβ  αποχρώσεις από όλο τον κόσμο.

1 Η συνταγή της Ημέρας: Devil's cake!!

Devil's cake!!
Ένα κολασμένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας!!
Υλικά

Για 8-10 άτομα


1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
230 γραμμάρια βούτυρο κομμένο σε κύβους
400 γραμμάρια ζάχαρη
5 αυγά
120 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
120 γραμμάρια γάλα φρέσκο, πλήρες
100 γραμμάρια κουβερτούρα  τεμαχισμένη
230 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
140 γραμμάρια κακάο.....

0 Πατέντα για θέρμανση δίχως πετρέλαιο!

Ο υδραυλικός Γιώργος Σαλλακίδης βρήκε τον τρόπο να ζεσταίνει το σπίτι του δίχως να πληρώνει πετρέλαιο η τιμή του οποίου έχει εκτοξευτεί στα ύψη.
Το 2008 έφτιαξε αυτό το σύστημα θέρμανσης και το εγκατέστησε στο σπίτι του στο Περιστέρι και απο τότε όπως λέει

στο Newsit δεν έχει ξαναπρομηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης.


ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤO ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...