ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

0 Ρεκόρ Guinness: Το πρωινό των 6.000 θερμίδων!

Ρεκόρ Guinness: Το πρωινό των 6.000 θερμίδων!
Πόσοι άνθρωποι μπορούν να καταβροχθίσουν ένα τεράστιο πρωινό μόνο με τηγανητά μέσα σε μια ώρα;

Ακούγεται ακατόρθωτο, αλλά πρόκειται για μια δοκιμασία – προσφορά του εστιατορίου Greasy spoon Jesters Diner στο Southtown του Great Yarmouth.

0 Touch Mouse M600: Το «καμάρι» της Logitech

Ένα νέο ποντίκι, χωρίς κουμπιά (δεξί και αριστερό κλικ και scrolldown), έρχεται να «ταράξει τα νερά» από την Logitech.
Touch Mouse M600: Το «καμάρι» της Logitech

0 Με ένα δεύτερο μήνυμα κάνουν την επανεμφάνι​ση τους οι Anonymoys

Μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οι ..........







0 ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Κήρυξαν 48ωρη απεργία για Παρασκευή και Σάββατο Χωρίς τρένα, πλοία, λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Κήρυξαν 48ωρη απεργία για Παρασκευή και Σάββατο
  
  Σαρανταωκτάωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή και το Σάββατο (10-11 τρέχοντος) αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προβλέψεις του νέου μνημονίου με την τρόικα.

0 Θα ζούμε με 10 ευρώ την ημέρα

Τι σημαίνει μείωση 22% στον κατώτατο μισθό και 15% στις επικουρικές συντάξεις. Μειώνεται και το επιδομα ανεργίας, συμπαρασύρονται προς τα κάτω...

όλοι οι μισθοί καθώς και η αποζημίωση απόλυσης. Για την απόλυτη σφαγή στους μισθούς εάν περικοπεί κατά 22% ο κατώτατος μισθός κάνουν λόγο οι εργατολόγοι ενώ όταν μιλάμε για μεσοσταθμική μείωση 15% στις επικουρικές συντάξεις λένε πως πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

0 Όταν το χιόνι… κόβει σαν ξυράφι!

perierga.gr - Όταν το χιόνι... κόβει σαν ξυράφι!Όταν λέμε χιόνι συνήθως οι περισσότεροι από εμάς εννοούμε αυτές τις όμορφες, κατάλευκες και μαλακές νιφάδες πάγου που καλύπτουν τα πάντα γύρω μας σαν ένα… πουπουλένιο πάπλωμα! Σωστά; Λάθος! Τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται συνήθως, γιατί υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!

0 Μπορεί να προσγειωθεί σκάφος σε έναν κομήτη;


Η αποστολή Rosetta θα κάνει  σε δύο χρόνια κάτι που ποτέ πριν δεν έγινε από κανέναν: να προσεδαφιστεί σε έναν κομήτη. Το διαστημικό σκάφος βρίσκεται τώρα καθ’ οδόν για να συναντήσει τον κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko τον Ιανουάριο του 2014, και να στείλει μια ρομποτική συσκευή πάνω του για να τον φωτογραφίσει και να τον εξερευνήσει από κοντά. Γιατί μέχρι τώρα ό,τι γνωρίζουμε για τους κομήτες προέρχεται από μερικές αποστολές που πέταξαν δίπλα τους. Έτσι, η επιφανειακή σύνθεση και οι συνθήκες που επικρατούν εκεί πάνω σε μεγάλο βαθμό αποτελεί ένα μυστήριο. Γι αυτό και η NASA ετοιμάζεται να προσγειώσει την διαστημική συσκευή σε κάτι άγνωστο. Θα μπορούσε να είναι είτε στερεός πάγος ή βράχος, ή φρέσκο ​​χιόνι ή ένας βραχώδης μανδύας – ή κάτι το ενδιάμεσο.

0 «Καταλύτης» για τα οστά η βιταμίνη D.



Ρυθμίζει την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό...

0 Μια βουτιά στο μεγαλύτερο ύφαλο του κόσμου!

perierga.gr - Μια βουτιά στο μεγαλύτερο ύφαλο του κόσμου!Ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο, ο περίφημος Great Barrier Reef, βρίσκεται στη Θάλασσα των Κοραλλιών (Coral Sea) στα ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ, στη βορειοανατολική Αυστραλία.

0 Μια πεταλούδα… Τιτάνας!

perierga.gr - Μια πεταλούδα... Τιτάνας! 
Η πεταλούδα Atlas, που ανήκει στην οικογένεια Attacus Atlas, ζει στα υποτροπικά δάση της νοτιοανατολικής Ασίας και σε ολόκληρο το αρχιπέλαγος της Μαλαισίας και είναι η μεγαλύτερη πεταλούδα στον κόσμο.

Οφείλει την ονομασία της στον Άτλαντα, το γνωστό Τιτάνα της ελληνικής Μυθολογίας αλλά και στους σχηματισμούς που υπάρχουν στα φτερά της που θυμίζουν χάρτη! Το μήκος της φτάνει πάνω από 25 εκατοστά, ενώ τα θηλυκά είναι μεγαλύτερα και βαρύτερα. Το σώμα τους είναι τριχωτό και δυσανάλογα μικρό σχετικά με τα φτερά.

0 Dancing Water Pavilion

Dancing Water Pavilion
Το φουτουριστικό σχέδιο με τίτλο Dancing Water περίπτερο που σχεδιάστηκε από τις υπηρεσίες SUS & HI γραφείο,  είχε κερδίσει το χάλκινο βραβείο στην Design Ολυμπιάδα της Σεούλ, για καινοτόμες γεωμετρίες και της αλληλεπίδρασής της με το πανόραμα της Σεούλ και την ομορφιά του τοπικού Han-ποταμού. Η ιδέα είναι μια απολίθωση της φύσης. Εξαιρετικά οργανική γεωμετρία και μορφή που κυματίζει από το νερό.

0 Ζεστή σαλάτα με σπανάκι,μπέικον και μανιτάρια

http://www.stylista.gr/userfiles/0ab95488-bf2b-424e-b925-26996b8ee4ac/zesti_salata.jpg




Ελαφριά και νόστιμη!!!

0 Ζωγραφίζοντας με μια… μπάλα του μπάσκετ!


Μπορεί να μην είναι και… το πρώτο μπόι, όμως η νεαρή Κινέζα που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο λατρεύει το μπάσκετ. Οι κινήσεις της, οι πάσες, οι βολές είναι το λιγότερο καταπληκτικές. Ειδικά ο τρόπος που χειρίζεται τη μπάλα είναι μοναδικός! Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσα να περιγράψω το γεγονός ότι η Ohisee χρησιμοποιεί την μπάλα του μπάσκετ ως…

0 Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία…

Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία... (1)32 παράξενες και πραγματικά ανεξήγητες φωτογραφία με πράγματα που συμβαίνουν στη Ρωσία…

0 Αγορές Online - Προσφορές για κάθε πόλη σε απίανες τιμές

BigMama.gr 
Με το BigMama απολαμβάνετε τις καλύτερες προσφορές της πόλης με εκπτώσεις έως και 90%!

 Το Clickareto.gr είναι μια διαδικτυακή σελίδα που σας προσφέρει καθημερινά προσφορές από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών με έκπτωση τουλάχιστον 50% και βασίζονται στην υπόσχεση προς τις εταιρίες για έναν ελάχιστο αριθμό πελατών.
 Το DailyCoupon.gr προβάλλει καθημερινά πρωτότυπες προσφορές με έκπτωση από 40% έως 90%. Είναι μια απλή ιδέα όπου όλοι κερδίζουν: Μόλις συγκεντρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός αγοραστών, κερδίζετε την προσφορά!

0 Τουρισμός και θαλάσσια χελώνα, σύμμαχοι ή ανταγωνιστές;

Είναι γεγονός πως αρκετές ήσυχες και αμμώδεις παραλίες, στις οποίες οι θαλάσσιες χελώνες επιλέγουν να εναποθέσουν τα αυγά τους εδώ και χιλιετίες...
συγκαταλέγονται πλέον στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Οι πληθυσμοί της θαλάσσιας χελώνας σε τέτοιου είδους περιοχές, υφίστανται σημαντική μείωση, εφόσον η υπέρμετρη τουριστική ανάπτυξη στους βιότοπους αναπαραγωγής της, επιφέρει σημαντική υποβάθμιση των παραλιών και αλλοιώνει το φυσικό οικοσύστημα, που είναι απαραίτητο για την επιβίωσή της.

Ένα τέτοιο παράδειγμα, αναφέρει ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας «Αρχέλων», αποτελεί και το νησί της Κρήτης, στην οποία φιλοξενείται ένα αξιοσημείωτο ποσοστό του πληθυσμού της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta, που έχει παραμείνει στη Μεσόγειο. Ο πληθυσμός αυτός μειώνεται αισθητά χρόνο με το χρόνο και απαντάται κυρίως στα παράλια ανατολικά του Ρεθύμνου, τα παράλια δυτικά των Χανίων και στον κόλπο της Μεσσαράς, όπου οι τουριστικές δραστηριότητες είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες.

0 Πωλείται σπίτι στη μέση της... θάλασσας!

Χτισμένο πάνω σε βράχο που περιβάλλεται με νερό ανάλογα με την παλίρροια

Μια από τις πιο ξεχωριστές και πολύ-φωτογραφημένες κατοικίες στην Αγγλία, βγαίνει προς πώληση και όσοι επιδιώκουν να μην έχουν πολλές επαφές με τον έξω κόσμο και είναι οικονομικά ευκατάστατοι ας σπεύσουν να δώσουν προσφορές. Μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αρκεί για να καταλάβει κανείς γιατί όσοι έχουν τάσης φυγής από τον κόσμο το σπίτι αυτό είναι το πλέον κατάλληλο.

Χτισμένο στην κουφή ενός βράχου στη μέση μιας παραλίας στην Κορνουάλη της νότιας Αγγλίας, η πρόσβαση γίνεται είτε μέσω μιας ιδιωτικής ξύλινης γέφυρας είτε σκαρφαλώνοντας πάνω στα βράχια. Βέβαια το τελευταίο δεν μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μιας και ανά περιόδους η παλίρροια καλύπτει τον βράχο γύρω-γύρω με νερό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...