ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

0 Max Keiser Έλληνες επαναστατήστε!

0 ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

Την Κυριακή καλείται η βουλή των Ελλήνων να αποφασίσει για την ζωή ή τον θάνατο των Ελλήνων.
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Την Κυριακή ψηφίζεται στη Βουλή το νέο μνημόνιο με τον πιο αντιδημοκρατικό τρόπο. Όλοι εμείς πρέπει, θέλουμε και οφείλουμε να αντισταθούμε. Η παρουσία μας στο Σύνταγμα είναι η αρνητική μας ψήφος και η προειδοποίηση για την οργή που θα ακολουθήσει.
Το μέλλον που επιφυλάσσουν για την Ελλάδα δεν είναι το μέλλον μας.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!
ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
Το είδαμε: http://www.tsantiri.gr/

0 Το καθεστώς φόρεσε την κουκούλα της "δημοκρατίας"


Το καθεστώς φόρεσε την κουκούλα της δημοκρατίας
Θέλουμε πολιτική σύγκρουσης, ανατροπής, δημιουργίας,
και τη θέλουμε τώρα, με όλα τα δυνατά μέσα και τρόπους.
Είναι απίστευτος ο τρόπος που το ολιγαρχικό καθεστώς προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία, χρησιμοποιώντας όλα τα ιδεολογήματα που έχει παράξει κατά τα 300 χρόνια της νεοτερικότητας του. Κομμουνισμός, σοσιαλισμός, καπιταλισμός, νεοφιλελευθερισμός, οπορτουνισμός, ρεβιζιονισμός, αναρχισμός, χριστιανισμός, μουσουλμανισμός, που σαν αόρατες κουκούλες που γράφουν πάνω τους "Δημοκρατία" κρύβουν τα πρόσωπά τους, τα πραγματικά τους πρόσωπα, από τους λαούς. Όλα αυτά τα ιδεολογικά φαντάσματα-προσχήματα είναι για να παίρνουν αποφάσεις για μας, χωρίς εμάς.

0 Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές


Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές (2)
Ο Yigal Ozeri φωτογραφίζει τα μοντέλα του και επεξεργάζεται ψηφιακά τις φωτογραφίες με το Photoshop. Στη συνέχεια τυπώνει τις φωτογραφίες και τις χρησιμοποιεί ως οδηγό για να ζωγραφίσει με λάδι σε μεγάλο καμβά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

0 Νίκος Λυγερός: Οι Καραθεοδωρήδες δεν γεννήθηκαν πίσω από ένα φράχτη


Μερικοί θεωρούν ότι η τέχνη του πολέμου με τα νοητικά της σχήματα, εφαρμόζεται μόνο σε πολεμική φάση και γι’ αυτό το λόγο έχουν τόσα προβλήματα για να διαχειριστούν κρίσεις. Τους λείπει το στρατηγικό σκέλος και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα ή σε επίπεδο τακτικό ή προσποιούνται ότι τα βγάζουν πέρα, ειδικά όταν βρίσκονται σε πολεμικό πλαίσιο. Η επιτυχία σε μια εκλογική αναμέτρηση δεν εξασφαλίζει τίποτα όσον αφορά στην ανθεκτικότητα την ώρα της κρίσης. Κατά συνέπεια, έχουμε πολλούς ικανούς όταν δεν υπάρχει ανάγκη και σπάνιους την κατάλληλη στιγμή. Το χειρότερο είναι ότι δεν θέλουν να αποκαλύψουν στους άλλους την πραγματική τους ανικανότητα και δεν αναζητούν καν συμβουλές από ειδικούς του τομέα. Στην τελική, βρίσκονται αντιμέτωποι με οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διότι για να πετύχουν τον παραμικρό στόχο πρέπει να καταπατήσουν δικαιώματα. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο φράχτης του Έβρου. Το πρόβλημα είναι ότι η θεσμική προπαγάνδα είναι τόσο ισχυρή που επηρεάζει ακόμα και πατριώτες, οι οποίοι θεωρούν ότι μια τέτοια κατασκευή είναι ωφέλιμη στις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας.

0 Κατεπείγουσα πρόσκληση στα αντινεοταξίτικα κόμματα και κινήματα της Ευρώπης, να στείλουν παρατηρητές στη διαδήλωση του ελληνικού Λαού, την Κυριακή στο Σύνταγμα.


Κατεπείγουσα πρόσκληση στα αντινεοταξίτικα κόμματα και κινήματα της Ευρώπης, να στείλουν κατεπειγόντως παρατηρητές στις διαδηλώσεις του ελληνικού Λαού την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, απέστειλε το Πατριωτικό Μέτωπο.Δεδομένης της μεταφοράς χιλιάδων αστυνομικών από όλη την περιφέρεια στην Αθήνα, (γεγονός που κατήγγειλε η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΟΑΣΥ) και της απόφασης της κατοχικής κυβέρνησης να χτυπήσει τους διαδηλωτές με κάθε μέσο, έτσι ώστε να ψηφισθεί η προδοσία του Έθνους και του Λαού μας, η κίνηση αυτή του Κινήματος, κρίθηκε άκρως κατεπείγουσα και αναγκαία.Τα αντινεοταξίτικα κόμματα, πολιτικοί συνασπισμοί και κινήματα που κλήθηκαν από το Πατριωτικό Μέτωπο είναι: Το SVP της Ελβετίας, το VG SUNFYL KING της Ισλανδίας, το FBO της Αυστρίας, η Ενωμένη Ρωσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Red Green Alliance και το Dansk Folker Parti της Δανίας, το KOKOOMUS της Φιλανδίας και το SNP της Σκωτίας....

0 Ξεσηκώστε και ξεσηκωθείτε για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής 12 Φεβ. 2012

 Την Κυριακή, 12 Φεβ. 2012, θα αναμετρηθεί ο λαός με τον φασισμό των διεθνών τραπεζιτών και των εγχώριων συμμάχων και υπηρετών τους. Κινήσεις και μέτωπα μας καλούν να πάρουμε μέρος στην μεγάλη αναμέτρηση. Θα κριθούν πολλά σε αυτή τη μάχη. Θα κριθεί το μέλλον μας και η επιβίωσή μας...


0 Cupcakes με ένα μπωλ!


Καλό μήνα φίλοι μου!!!! Τον τελευταίο καιρό ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και η μικρή δεν με αφήνει να ακουμπήσω τον υπολογιστή!!!!, όπως θα δείτε παρακάτω παρεμβαίνει και στην φωτογράφηση.... Συγνώμη για τις απουσίες μου... Και για άλλη μια φορά , έχει πυρετό!!!!!! Ε, δεν είναι δυνατόν να περάσει μήνας και να μην κάνει έναν πυρετούλη....

0 Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα ....!!!




Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα...

"ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ"

0 Μην αφήσετε τον σκύλο σας ή τη γάτα σας στο δρόμο

Όσο οδυνηρή κι αν είναι η κρίση που περνάμε ή θα περάσουμε

ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ...ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ

Όλους μας έχει κτυπήσει την πόρτα η οικονομική κρίση και κυρίως τα άδικα και οδυνηρά μέτρα που συνεχώς μας επιβάλουν με εκβιασμούς μέσω των μνημονίων. Αυτό δεν είναι λόγος να ανοίξουμε την πόρτα μας και να διώξουμε το ζωάκι μας, ή να το βάλουμε στο αυτοκίνητο και να το εγκαταλείψουμε στην τύχη του, προκειμένου να κάνουμε "οικονομία", όπως...

0 Bloomberg: Επικίνδυνο μικρόβιο θερίζει στην Ελλάδα

Το γεγονός ότι «οι Έλληνες γιατροί αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο εχθρό», αναδεικνύει το δίκτυο bloomberg. Το πρακτορείο κάνει … λόγο για ένα πολύ επικίνδυνο ενδονοσοκομειακό βακτήριο, το οποίο εξαπλώνεται στα κέντρα υγείας της Ελλάδας, οδηγώντας στον θάνατο ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος. «Συγκεκριμένα στο Λαϊκό, το μικρόβιο σκότωσε τους μισούς ασθενείς με καρκίνο στο αίμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

0 Σπιτικά Ραβιόλια με σάλτσα φασκόμηλου, καρδιά μου


Την αγάπη μου για τα ζυμαρικά, την έχετε καταλάβει, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από ένα δείπνο αγάπης !!!! Τι καλύτερο από φρέσκα ζυμαρικά που θα έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας ;;; Ένα ορεκτικό, δυο καρδιές γεμάτες τυράκι.... Μοιραστείτε τες !!!!

0 Όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι, ο σκύλος κοιτά το φεγγάρι αλλά ο χιμπατζής το δάχτυλο


Χειρονομίες χωρίς νόημα

Οι στενότεροι συγγενείς μας δεν δείχνουν να μας καταλαβαίνουν (Φωτογραφία: Associated Press)
Οι στενότεροι συγγενείς μας δεν δείχνουν να μας καταλαβαίνουν

Οι σκύλοι καταλαβαίνουν πού δείχνουν οι άνθρωποι όταν τεντώνουν το δάχτυλο, περιέργως όμως οι στενότεροι συγγενείς μας δεν παίρνουν χαμπάρι τι σημαίνει αυτή η χειρονομία, επιβεβαιώνει πείραμα ανθρωπολόγων που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

0 Γκλέτσος: Την Κυριακή θα είμαι με Θεοδωράκη – Γλέζο έξω από τη Βουλή


Γκλέτσος: Την Κυριακή θα είμαι με Θεοδωράκη – Γλέζο έξω από τη Βουλή

Και ο Απόστολος Γκλέτσος θα δώσει δυναμικό παρών αύριο στην Βουλή.
Λίγο πριν, έλεγε στο Μίκη Θεοδωράκη να κάνει κόμμα και ότι ο ίδιος θα είναι αφισοκολλητής και απλός στρατιώτης.
Σήμερα δηλώνει στο ότι αύριο Κυριακή θα είναι έξω από την βουλή, σαν απλός πολίτης για να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά, όπως ο κάθε πολίτης που βλέπει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και ότι δεν είναι δυνατόν να ψηφιστούν και άλλα εξοντωτικά μέτρα. «Θα είμαι εκεί… Έχουμε χιλιάδες λόγους να είμαστε εκεί…Αύριο θα είμαι έξω από τη βουλή. Θα μείνω όσες μέρες χρειαστεί… και ο Θεός βοηθός…», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.
ΠΗΓΗ: LamiaReport

0 Η φύση είναι πανέμορφή!


Δείτε την εκπληκτική ομορφιά της!

0 Ευτυχώς και τα ΜΜΕ και μας δείχνουν τον Παπανδρέου που μιλάει απευθείας... Γέλασαν λίγο και τα χείλη μας.

Αυτή την ώρα ο Παπανδρέου τρομοκρατεί τον Ελληνικό λαό απευθείας μέσω όλων των κατευθυνόμενων ΜΜΕ (σχεδόν). 

Καθώς τον βλέπουμε να προσπαθεί να αρθρώσει σωστά μερικές λέξεις, έρχονται στο μυαλό μας μερικά ερωτήματα.

1. Πως κάποιοι άνθρωποι εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο;
2. Πως του επιτρέπεται να προκαλεί τόση τρομοκρατία ελεύθερα και χωρίς αναστολές, και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση.
3. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μπορεί να προκαλεί σε κάποιον άλλον άνθρωπο γέλιο αλλά και οργή ταυτόχρονα.
4. Άραγε θα τους ξαναψηφίσουν;

0 Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική... Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!

0 Μπουκάλια… μπαρουτοκαπνισμένα!

Ο Jim Dingilian είναι ένας από τους σπάνιους καλλιτέχνες που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της δημιουργικότητας με τις εκπληκτικές δημιουργίες τους. Χρησιμοποιώντας τον καπνό από ένα αναμμένο κερί ζωγραφίζει με απίστευτη τελειότητα λεπτομερείς εικόνες της καθημερινότητας στο εσωτερικό κενών μπουκαλιών.
perierga.gr - Μπουκάλια... μπαρουτοκαπνισμένα!

0 Σα να ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα…

perierga.gr - Εδώ η μπάλα, εκεί η μπάλα, πού είναι η μπάλα;Τι μπορεί να κάνει ένα σκυλί για το αγαπημένο του παιχνίδι; Πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε… Όπως να μπει, ας πούμε, ολόκληρο μέσα σε έναν τεράστιο σωρό από ξερά φύλλα για να βρει μια μικρή μπαλίτσα! Κι αν στην αρχή δείχνει να απογοητεύεται λιγάκι, γιατί, πώς να το κάνουμε, είναι σαν να ψάχνεις… ψύλλο στ’ άχυρα, δεν το βάζει κάτω! Ξανά και ξανά, πού θα πάει θα τα καταφέρει…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...