ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

0 Ο μυστηριώδης βασιλιάς Pacal των Μάγια

Ο K’inich Janaab’ Pakal ή Pacal the Great (23 Μάρτιος 603 – 28 Αύγουστος 683) υπήρξε βασιλιάς των Μάγια στη αρχαία πόλη Palenque του Μεξικού. Το όνομά του στη γλώσσα των Μάγια σημαίνει ασπίδα. Τον 7ο αιώνα, το σώμα του νεκρού βασιλιά Pacal, τοποθετήθηκε σε μια σαρκοφάγο γύρω από την οποία χτίστηκε μια πυραμίδα (temple of Inscriptions).

0 «Είμαι κι εγώ Έλληνας!»


Σύγχρονος… Ντελακρουά για αλληλεγγύη στην Ελλάδα

Με το σύνθημα «είμαι κι εγώ Έλληνας» κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τμήμα του πίνακα «Η Ελευθερία οδηγεί το λαό» του Ευγένιου Ντελακρουά ενώ γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να σταλεί μήνυμα συμπαράστασης στη χώρα μας και μία παγκόσμια διαδήλωση διοργανώνεται για το ερχόμενο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή ακτιβιστών από όλη την Ευρώπη.

Στην εικόνα έχει προστεθεί μία γραμμή με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας ανάποδα όπου αναγράφεται «Αλληλεγγύη με την Ελλάδα».

Δείτε την εικόνα...

1 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!


 Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο
πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!

Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού, το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).

Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύει και τις προβλέψεις του Μνημνονίου που αποκάλυψε χθες το defencenet.gr περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση ου δανεισμού!

0 Σπάμε τον κώδικα: Γαιτί μπρυομε να το δαιβάσυομε ατυό...


Μυαλό
Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε, αλλά ο εγκέφαλός μας αποτελεί έναν τέλειο αποκωδικοποιητή. Παραεδίγματος χράη, δεν έχιε σμηασία με πιοα σιερά εφμανίζοντια τα γράμαμτα σε μαι λξέη, ακρεί να είνια σωτσό το πώρτο και το τελυετιάιο – εμιές θα κατλάβυομε τι εννοιεί!

Παρομο1ως, ο εγκ3φ4λός σας δ1αβά7ει 4υ7όμα7α αυ7ή τη φρ4ση χωρ1ς καν να το σκ3φτ3ί!
Αναγραμματισμοί σαν τους προαναφερθέντες αφθονούν στο Ίντερνετ εδώ και χρόνια.
 Πώς όμως μπορούμε να τους διαβάζουμε; Και τι σημαίνει αυτό για τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου μας;


Συνοπτικά, η απάντηση είναι πως ουδείς γνωρίζει με βεβαιότητα γιατί είμαστε τόσο καλοί στο να διαβάζουμε… ανακατεμένες ανοησίες, κατά την δρα Μάρτα Κιούτας, νευροεπιστήμονα και διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας της Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Σαν Ντιέγκο.


0 Queen Mary: το στοιχειωμένο πλοίο!


  Το πλοίο "Queen Mary" ήταν ένα κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας που αποσύρθηκε το 1967 και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο Long Beach της Καλιφόρνια. Από τότε μέχρι σήμερα το Queen Mary συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο, αφού οι μαρτυρίες για φαντάσματα στους χώρους του, είναι χιλιάδες!

  Το πλοίο λειτουργεί σήμερα ως ξενοδοχείο αλλά και τουριστική ατραξιόν, αποφέροντας μεγάλα κέρδη στην περιοχή. Επισκέπτες υποστηρίζουν πως έχουν δει το φάντασμα μιας "κυρίας στα λευκά" ή ότι φαντάσματα παιδιών στοιχειώνουν την πισίνα του πλοίου με πιο γνωστό το πνεύμα της Jackie, ενός νεαρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό της καθώς έκανε βουτιά στην πισίνα. Το pyles.tv, συγκέντρωσε τις "στοιχειωμένες ιστορίες" γύρω από το πλοίο και σας τις παρουσιάζει!

0 Μόσχα σε ρυθμούς time lapse

Moscow2011-time-lapseTo ταξίδι στον κόσμο των time lapse video συνεχίζεται, όπως και το ταξίδι μας στον κόσμο μέσα από time lapse video. Σειρά έχει λοιπόν η Μόσχα.

0 Αγορές Online - Τα πάντα για την γυναίκα

Το Alexeshop.gr χαρακτηρίζεται για την ποικιλία του σε καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής που μοναδικό σκοπό έχουν την ομορφιά και τον καλλωπισμό της γυναίκας.
Avon 
Η ενασχόλησή σας ως Αντιπρόσωπος Avon είναι εύκολη και αποτελεσματική, γιατί οι καταναλωτές μας γνωρίζουν την Avon και την εμπιστεύονται – είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία κατευθυνόμενης πώλησης στον κόσμο!
Επιλέξτε ένα σίγουρο δρόμο προς την επιτυχία


0 Χειμερινές εικόνες από την κοιλάδα των Πεταλουδών στη Ρόδο

1 Τα καλύτερα παιχνίδια του τελευταίου αιώνα

Σε οποιαδήποτε δεκαετία των τελευταίων εκατό χρόνων κι αν μεγαλώσατε, αποκλείεται να μην έχετε «συναντηθεί» με τους πλαστικούς/λούτρινους/χνουδωτούς ήρωες που ακολουθούν. 
 
Το Time.com ανέλαβε το "τιτάνιο" εργο να συγκεντρώσει τα 100 σπουδαιότερα παιχνίδια όλων των εποχών κι εμείς επιλέγουμε τα αγαπημένα μας. Μπορεί πολλά από τα παιχνίδια που ακολουθούν να δημιουργήθηκαν πολύ πριν γεννηθούμε, αλλά συνέχισαν να πρωταγωνιστούν στην παιδική μας καθημερινότητα για γενιές και γενιές. Είστε έτοιμοι για μία βόλτα με την –παιδική- μηχανή του χρόνου;

0 Το μυστικό του πιο πλούσιου χωριού στον κόσμο!

Φανταστείτε ένα μέρος όπου όλοι οι κάτοικοι δικαιούνται δωρεάν σπίτι, δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη..
και μαζί με αυτά μερίδιο από τα κέρδη του συνόλου - μερίδιο που φτάνει και στα 120.000 ευρώ το χρόνο.

Ταξιδέψτε τώρα νοερά στην Ανατολική Κίνα, κοντά στην Σαγκάη. Γιατί εκεί ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω «φανταστικό» μέρος, το «χωριό των καθημερινών θαυμάτων» Ουασί.

0 Διάσημοι που δεν κοιμόντουσαν!

Πολλοί είναι οι διάσημοι, που συνήθιζαν να κοιμούνται παρά μόνο μερικά λεπτά της ώρας και όχι το 8ωρο που υποστηρίζεται από τους επιστήμονες πως μας ξεκουράζει και μας αναζωογονεί -αν και σωστά θα αναρωτηθεί κανείς, "ποιος μπορεί και κοιμάται πλέον 8 ώρες;"!

Το επίσημο ρεκόρ αϋπνίας πάντως δεν το κατέχει κάποιος από τους διάσημους που θα δείτε με την παράξενη αυτή συνήθεια, αλλά ο Άγγλος αγρότης
Tom Wright που δεν είχε κοιμηθεί για 11 ολόκληρες ημέρες το 2007.

Ο
Λεονάρντο ντα Βίντσι και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν ποτέ δεν κοιμήθηκαν 8 ολόκληρες ώρες, αλλά μόνο για ένα τέταρτο της ώρας μερικές φορές την ημέρα, όταν ένιωθαν πλέον καταβεβλημένοι από την κούραση.

2 Για όλα φταίνε οι αναρχικοί!

thumb
Της Βάλιας Μπαζού
Ήμουν σίγουρη αλλά δεν ήθελα να εκτεθώ πριν εντοπίσω τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη σκοτεινή συνωμοσία των αναρχικών δυνάμεων που οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και τη χρεωκοπία…

Και τα ντοκουμέντα είναι αμείλικτα αφού οι αναρχικοί δεν βρίσκονται μόνον πίσω από επεισόδια, φωτιές και προβοκάτσιες. Δεν βρίσκονται μόνον πίσω από κουκούλες…

Βρίσκονται πίσω και πάνω από όλα και όλους! Είναι οι άρχοντες του σκότους!

0 Ταξίδι στο μεσαίωνα....(βίντεο)

Σήμερα πάμε βόλτα στο Μεσαιωνικό χωριό Erice της Σικελίας με ένα καταπληκτικό βίντεο. Θα μας ακολουθήσετε;

0 Η Κίνα έδωσε στη δημοσιότητα υψηλής ανάλυσης χάρτη της Σελήνης


0 Ζώα - σχέδια της φύσης

Δείτε τα σχέδια που έχει δημιουργήσει η φύση. Για όλα έχει χρησιμοποιήσει για καμβά σώματα ζώων. Ποικιλία σε σχέδια και χρώματα!!
Αφήστε τη
φαντασία σας ελεύθερη και προσπαθήστε να μαντέψετε σε ποιο ζώο ανήκει το κάθε σχέδιο.
Κάποια θα σας φανούν εύκολα, κάποια άλλα όμως .......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...