ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

0 Μια ανθισμένη… έρημος!


Αυτό το θέαμα δεν το βλέπεις και κάθε μέρα! Μοβ λουλούδια κάλυψαν μια τεράστια ερημική έκταση στη Γιούτα των ΗΠΑ, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο γεμάτο χρώματα, εκεί που η ξηρασία… χτυπάει κόκκινο!
perierga.gr - Μια ανθισμένη... έρημος!
Οι μοβ «καμπανούλες της ερήμου» έκαναν και πάλι το θαύμα τους, ανθίζοντας μέσα από τις άνυδρες σχισμές του εδάφους, μεταμορφώνοντας την αφιλόξενη έρημο σε έναν εντυπωσιακό ανθισμένο κήπο.

0 Παίζοντας με τον πύργο της Πίζας


Παίζοντας με τον πύργο της Πίζας (1)
Ο πύργος της Πίζας αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιταλίας και όσοι τον επισκέπτονται δεν φεύγουν χωρίς την σχετική αναμνηστική φωτογραφία. Απλά μερικοί είναι πιο δημιουργικοί από τους υπόλοιπους…

0 Εχετλαίος - Ο μυστηριώδης πολεμιστής της μάχης του Μαραθώνα

Ο περιηγητής και ιστορικός Παυσανίας επισκέφτηκε την «ποικίλη στοά των Αθηνών» η οποία ονομαζόταν έτσι λόγω της ποικιλίας των τοιχογραφιών που διέθετε. Στην τελευταία αναπαράσταση απεικονίζονταν όλοι εκείνοι που είχαν πολεμήσει στην μάχη του Μαραθώνα το 490 π.Χ. (δηλ 700 χρόνια νωρίτερα).

Στην αναπαράσταση αυτή οι φημισμένοι ζωγράφοι Πάναινος και Μίκων φρόντισαν να ξεχωρίζει ο Πολέμαρχος Καλλίμαχος, ο Στρατηγός Μιλτιάδης και ακόμα ένας ήρωας για τον οποίον δεν είχαν στοιχεία, τον οποίον ονόμασαν Εχετλάιο. Με το περίεργο όνομα αυτό λοιπόν τίμησαν οι Αθηναίοι τον άγνωστο ήρωα ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην την νίκη των Ελλήνων κατά των Περσών.

0 Nigel Farage: Η νεοταξική τρόικα οδηγεί την Ελλάδα σε βίαιη επανάσταση

0 Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ υπέρ του ισλαμικού τεμένους!


Διαβάζοντας τυχαία καμιά φορά ορισμένα άρθρα συμπολιτών μας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, προσωπικά αρχίζω να κατανοώ πολύ καλά ότι η αρχή του προβλήματος – κάθε προβλήματος είτε σε πολιτικό επίπεδο, είτε σε πολιτισμικό, είτε σε οικονομικό κλπ – είμαστε συνήθως εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες και κανείς άλλος έξω από την χώρα μας.
Ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν διαρκώς ότι σε όλα μας φταίνε οι άλλοι. Ας μην ρίχνουμε συνεχώς τις ευθύνες σε τρίτους αλλά ας σκύψουμε με σοβαρότητα πάνω από την καθημερινότητα και ας αναλογιστούμε με υπευθυνότητα, με......
αίσθημα πατριωτισμού αλλά και αγάπης, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι για τον τόπο μας και δεν το κάνουμε αλλά και πολύ περισσότερο τι πράττουμε θεωρώντας το καλό, το οποίο μπορεί στην πράξη να αποδειχθεί πραγματικά απειλητικό ή και καταστροφικό.

0 ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ (Ε.Ε.Ι.).

ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ (Ε.Ε.Ι.).

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ: 

ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ http://illuminatusobservor.blogspot.com/2008/04/owl-as-symbol-of-occult.html
http://www.conspiracyarchive.com/Articles/Owl_of_Minerva.htm

ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ: O ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ
http://www.themasonictrowel.com/Articles/Symbolism/comprehensive_files/short_symbolism/the_symbolism_of_the_axe.htm 

0 Φρικιαστικές εικόνες φανερώνουν το έγκλημα στην Αλάσκα!

Θαλάσσια λιοντάρια παγιδεύονται στα σκουπίδια των βιομηχανιών

Οι καταστροφικές συνέπειες της μόλυνσης των υδάτων για τα θαλάσσια λιοντάρια, απεικονίζονται στο βίντεο που τράβηξαν οι αρχές της αλιείας στην Αλάσκα.

Οι φρικιαστικές εικόνες δείχνουν τα θαλάσσια ζώα να πνίγονται με δίχτυα και άλλα αντικείμενα, ακόμα και να σφαδάζουν στο πόνο από δολώματα που έχουν γαντζωθεί στο στόμα τους.


Σε μια από τις πιο ανατριχιαστικές εικόνες, ένα λιοντάρι της θάλασσας έχει σφηνώσει σε ένα ανεμούριο, κάτι που οδήγησε στο πνιγμό του.

0 ΣΔΟΕ: Αποκάλυψε κύκλωμα εικονικών συνταγογραφήσεων

ID-ont: Μπράβο στο ΣΔΟΕ που έκανε τη δουλειά του και έπιασε το παράνομο κύκλωμα. Μεγάλη επιτυχία και συγχαρητήρια στους ελεγκτές του. Με αφορμή όμως αυτή την περίπτωση, θα θέλαμε να ρωτήσουμε το εξής:
Με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση θα πιάνονται αυτόματα αυτές οι περιπτώσεις και θα γίνει πιο εύκολη η δουλειά του ΣΔΟΕ; Για να δούμε ένα υποθετικό σενάριο:

Με το παλιό σύστημα (έγχαρτο βιβιλάριο) ο ασθενής έπρεπε να δώσει το βιβλιάριο του σε κάποιο γιατρό και μετά να το πάει στο φαρμακοποιό για να γίνει αυτή η κομπίνα με τα φάρμακα που περιγράφει το δημοσίευμα.

0 Συγκροτήματα κατοικιών στην Κίνα

Perierga.gr - Τα συγκροτήματα κατοικιών της ΚίναςΜε σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια κατοίκους, η Κίνα είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο. Και όπως είναι λογικό, η στέγαση όλων αυτών είναι δύσκολη υπόθεση. Για αυτό το λόγο, κατασκευάζονται συγροτήματα κατοικιών όπως αυτά στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Όσοι από εμάς παραπονιόμαστε για τη θεά, την άνεση ή την ησυχία του σπιτιού μας, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούμε.
Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύσκολο να ζει κανείς με τόσους γείτονες!

0 Νικόλας Ασιμος-Δεν πα να μας χτυπάν...

0 Καλλιτέχνης δημιουργεί φύλλα από ανθρώπινα μαλλιά!

Τα ανθρώπινα μαλλιά έχουν γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα "μέσα" στον κόσμο της τέχνης. Έχουμε δει τα πάντα, από ρούχα κατασκευασμένα από τα μαλλιά, κολιέ από μαλλιά κολιέ έντομα-γλυπτά. Τώρα, έχουμε ανακαλύψει την περίπλοκη τέχνη της Jenine Shereos, η οποίος χρησιμοποιεί μαλλιά για να δημιουργήσει φύλλα των δέντρων.

0 Δείτε που πάνε τα λεφτά που μας δανείζουν...

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του στην  «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν αναφέρει: «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...».
«Δαπανώνται για τη διάσωση των τραπεζιτών και των ομολογιούχων από τις συνέπειες των δικών τους ατυχών επενδύσεων», όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής.  Συγκεκριμένα, από το κάθε ευρώ του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, 40 λεπτά του ευρώ καταλήγουν στα ταμεία των ξένων χρηματοπιστωτικών ομίλων που δάνεισαν την Ελλάδα, ενώ 23 λεπτά καταλήγουν στα ταμεία των ελληνικών τραπεζών, ασφαλιστικών ταμείων και οργανισμών που κατέχουν ελληνικά ομόλογα. 

0 Kάλτσες για όξω

Τα ...παπούτσια της ελβετικής εταιρείας Barefoot Company διαφέρουν από τα συνηθισμένα. Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι παπούτσια αλλά μάλλον κάλτσες τις οποίες μπορεί να φορέσει κανείς και να κυκλοφορήσει έξω χωρίς να χρειάζεται παπούτσια.

Το σημαντικό υλικό από το οποίο αποτελούνται οι κάλτσες είναι το κέβλαρ (κατά 50%) – το κέβλαρ είναι γνωστό για την εξαιρετική αντοχή του. Επιπλέον οι κάλτσες διαθέτουν ελαστίνη (8%), βαμβάκι (10%) και πολυεστέρα.

0 Ελληνικές θάλασσες: ένα απέραντο μουσείο


Με επιτυχία στέφθηκαν οι υποβρύχιες αρχαιολογικές έρευνες της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων στον κόλπο του Ηρακλείου, στη Λέσβο και στην Τήλο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ηράκλειο
Το διάστημα από 23 Σεπτεμβρίου έως 16 Οκτωβρίου η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων (ΕΕΑ) πραγματοποίησε υποβρύχια αναγνωριστική αρχαιολογική έρευνα για τον εντοπισμό και την καταγραφή εναλίων πολιτιστικών αγαθών στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου του Ηρακλείου Κρήτης, με βόρειο όριο τη νησίδα Δία. Συγκεκριμένα, ερευνήθηκε με απόλυτη ακρίβεια και συστηματικά θαλάσσια περιοχή περίπου 30 τ.χλμ. στον
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...