ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

0 Η δολοφονία του Μαχάτμα Γκάντι

Του Νικου Xριστοδουλιδη* 
 
Ο Ινδός πολιτικός που εφάρμοσε την αντίσταση χωρίς χρήση βίας πέτυχε την ανεξαρτησία της πατρίδας του από τους Βρετανούς 64 χρόνια πριν

Η δολοφονία του μεγάλου Ινδού πολιτικού, φιλοσόφου και στοχαστή Μοχάντας Καραμτσάντ Γκάντι, στις αρχές του 1948, αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον μεταπολεμικό κόσμο το οποίο επηρέασε καθοριστικά την ιστορία και το μέλλον της ινδικής χερσονήσου.

0 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ HD VIDEO!!! ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!! ????

Εισιτήριο για τον κόκκινο πλανήτη.. Διάρκεια πτήσης 10 λεπτών. 
Σημείωση: Είναι πιθανό να αντικρίσετε ίχνη εξωγήινης ζωής.. 
Επιλέξτε ποιότητα 1080p.
 

0 Πιπέρι Cayenne, η Καυτερή Πιπεριά, κατα τον πάντων

Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. … «στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!» 
Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”

Cayenne (Καγιέν, πιπεριές τσίλι) η Καυτή Πιπεριά.
Το cayenne είναι ένας από τους πιο ταχείς δραστικούς ενισχυτές για την καρδιά και αυτό διότι τροφοδοτεί την καρδιά άμεσα. Να πως δουλεύει: Το cayenne διατηρεί την καλή λειτουργία του “ποταμού της ζωής”, επίσης γνωστού σαν κυκλοφορία του αίματος.

0 Kizhi Pogost-οι ξύλινες εκκλησίες που κατασκευάστηκαν χωρίς καρφιά

Το Kizhi είναι ένα νησί στη Δημοκρατίας της Καρελίας, στη Ρωσία. Είναι ένα μικρό νησί μέσα στη λίμνη Onega με μήκος 6 χλμ. και πλάτος 1 χλμ. 
Είναι γνωστό για τα πολλά και εξαιρετικά δείγματα ξύλινης αρχιτεκτονικής, τα οποία επιβιώνουν στο νησί από τον 15ο αιώνα. Περισσότερα από 80 ιστορικές ξύλινες κατασκευές, κυρίως εκκλησίες,  μεταφέρθηκαν στο νησί γύρω στο 1950 με σκοπό να διαφυλαχθούν. Έτσι το νησί μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο μουσείο.
Η πρώτη αναφορά για τις εκκλησίες του νησιού χρονολογείται από το 1563.

0 Σύγκριση τιμών 1999-2012

0 Μεταλλαγμένα στη διατροφή μας έως και 90%

Οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ χρησιμοποιούν ζωοτροφές μέχρι και 90% θετικές στα μεταλλαγμένα!
 
Οι αναλύσεις από την τυχαία δειγματοληψία της Greenpeace, απέδειξαν ότι οι εταιρείες χρησιμοποιούν γάλα από αγελάδες που τρέφονται με μεταλλαγμένες ζωοτροφές και ότι παρά τις πιστοποιήσεις και τους ισχυρισμούς τους, τα μεταλλαγμένα μπαίνουν στη διατροφή μας.


0 Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ
ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ,
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 120%!
 
Η απάτη που παίζεται σε βάρος του λαού και της χώρας δεν έχει προηγούμενο. Η εσχάτη προδοσία για την οποία ήδη κατηγορούνται 173 βουλευτές, μηνυθέντες από τον γιατρό Δ. Αντωνίου, λαμβάνει νέες, μεγαλύτερες διαστάσεις. Και όπως προβλέπεται, μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, ο αριθμός των υπευθύνων για εσχάτη προδοσία, θα αυξηθεί.

0 Οι Γερμανοί βάζουν χέρι και στο... χαλούμι!

Ακόμα και στο χαλούμι θέλουν να έχουν λόγο οι Γερμανοί, προκαλώντας προβληματισμό στην Κύπρο. Τυροκομείο στη Γερμανία άρχισε να παρασκευάζει το χαλούμι με την ονομασία hellim, παρόμοια ονομασία που δίνει και ένα άλλο τυροκομείο στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Ο Σύνδεσμος Τυροκόμων Κύπρου διαμαρτύρεται για την εξέλιξη αυτή και ζήτησε από τον υπουργό Γεωργίας να προχωρήσει στα δέοντα ώστε να αποσυρθεί η λέξη hellim, ενώ δεσμεύτηκαν προς τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παρασκευάζουν χαλούμι με την ίδια ποσόστωση γάλακτος που το παρασκευάζουν και σήμερα.

0 Μνημόνιο for Dummies


Το Μνημόνιο 2 σε 63 προτάσεις. Από Stefanos Papanikos via Facebook.

1. Αποκρατικοποιήσεις

2. Αυξήσεις 25% στα τιμολόγια του ΟΑΣΑ, του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


3. Εξάλειψη φορολογικών απαλλαγών και προνομίων, μείωση φορ.συντελεστών


4. Αναθεώρηση αντικειμενικών αξιών


0 Άργος: Καταρρέει το σπίτι του Στρατηγού Μακρυγιάννη

Ετοιμο να καταρρεύσει είναι το διατηρητέο από το 1982 σπίτι του αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Μακρυγιάννη στο Αργος, καθώς μία δικαστική διαμάχη, μεταξύ του ιδιοκτήτη και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, εμποδίζει τις όποιες σωστικές παρεμβάσεις, οι οποίες ήδη έχουν καθυστερήσει υπερβολικά.

Η στέγη του σπιτιού έχει ήδη καταρρεύσει, πόρτες και παράθυρα δεν υπάρχουν και το κτίσμα είναι αφημένο στη φθορά των στοιχείων της φύσης, ενώ έχει μετατραπεί σε στέκι τοξικομανών.

0 Από την Ελλάδα έρχεται η ελπίδα για την σωτηρία από την παγκόσμια ενεργειακή κρίση

Εντυπωσιασμένοι από τα εφτά τμήματα ερευνών της ομάδας Defkalion Green Technologies έμεινε η διεθνής κοινότητα ερευνών ψυχρής σύντηξης μετά από την επίσκεψη τους στην Ελλάδα. Δηλώσαν ότι με την ευρηματικότητα και την ταχύτητα που δουλεύει η Ελληνική ομάδα σε λίγο καιρό θα μπορούν να αποκαταστήσουν την ενέργεια όλης Ελλάδας, της Ευρώπης ακόμα και όλου του κοσμου!!

Απίστευτο;; και ομως αληθινό!!! Το προϊόν που θα λύσει τους ανθρώπους απτά δεσμά τους μια για πάντα θα κυκλοφορήσει στην αγορά πιο γρήγορα απο 
όσο περιμέναμε. Η τιμή του θα είναι ανταγωνιστική αλλά τα καύσιμα του πολύ φθηνά
 (π.χ υδρογόνο μπορεί να παράγει ο καθένας μας με ηλεκτρόλυση, χρειάζεται μια μπαταρία,

0 Παιδιά ενός κατώτερου θεού

Ο μικρός Βισάκχα είναι τεσσάρων μηνών και ζυγίζει μόλις 2,3 κιλά. Πάσχει από σοβαρό υποσιτισμό και η περίπτωσή του δεν είναι ούτε η μοναδική ούτε σπάνια στην Ινδία.

Η χώρα δεν κατάφερε να περιορίσει τα ποσοστά παιδικού υποσιτισμού παρότι η οικονομία της διπλασιάστηκε ανάμεσα στο 1990 και το 2005 και έγινε η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ασίας.


Έρευνα της κυβέρνησης τον περασμένο μήνα έδειξε πως το 42% των παιδιών κάτω των πέντε ετών έχουν χαμηλότερο βάρος από το κανονικό- σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από αυτό της υποσαχάρειας Αφρικής- έναντι 43% πριν από πέντε χρόνια.

0 Όμορφα λουλούδια που ανθίζουν μόνο τη νύχτα

Πανέμορφη η φύση, πανέμορφα και θαυμαστά τα δημιουργήματά της. Σήμερα θα δούμε λουλούδια που ανθίζουν τη νύχτα, θαρρείς και θέλουν να φωτίσουν το σκοτάδι με την ομορφιά τους.

0 Στη Ρωσία μεταφέρθηκαν τα πρώτα δείγματα από την «προϊστορική» Λίμνη Βοστόκ


Η ρωσική αποστολή στην Ανταρκτική πανηγύρισε για την επιτυχία στον ερευνητικό σταθμό του Βοστόκ
Νερό ενός εκατομμυρίου ετών
Μ
ια γυάλινη φιάλη με νερό από την μυστηριώδη, υπόγεια Λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική παραδόθηκε συμβολικά στον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της γεώτρησης σε βάθος σχεδόν τεσσάρων χιλιομέτρων μέσα στον πάγο.

Από τις 370 λίμνες γλυκού νερού που έχουν εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια κάτω από το κάλυμμα πάγου της Ανταρκτικής, η Λίμνη Βοστόκ είναι μακράν η μεγαλύτερη, με έκταση 15,690 χιλιομέτρων. Οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξή της ήρθαν από βρετανικά ραντάρ τη δεκαετία του 1970.

0 G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου

Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, Annona sericea Dunal στον Correia, M. P., (1984), Annona macrocarpa Wercklι, A. bonplandiana H.B. & K., A. cearensis Barb.Rodr., Guanabanus muricatus (L.) M.Gσmez στο Rain-tree) είναι πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής, της Καραϊβικής και του βορείου τμήματος της Νότιας Αμερική. Σήμερα φύεται σε μερικές περιοχές στη Νοτιοανατολική Ασία. Στα αγγλικά λέγεται soursop. Στις περισσότερες ισπανόφωνες χώρες ονομάζεται από τους περισσότερους Guanαbana, ενώ στις Φιλιππίνες είναι γνωστό ως guyabano.

0 Τα παγωμένα «λουλούδια»

Perierga.gr - Τα παγωμένα "λουλούδια"Το περίεργο αυτό φαινόμενο έχουν παρατηρηθεί αρκετές φορές στην παγωμένη επιφάνεια θαλάσσιων υδάτων. 

Δημιουργούνται όταν από μικρές ρωγμές στον πάγο, αναδύεται θερμός ατμός. Ο ατμός αυτός έρχεται σε επαφή με τον ψυχρό αέρα και αρχίζει να κρυσταλοποιείται με πολύ αργό ρυθμό, αποκτώντας το περίεργο σχήμα που μοιάζει με το άνθος λουλουδιών.

0 O κολλητός κάνει καλό στην υγεία!

Κολλητοί
Τεράστια είναι η σημασία του «κολλητού» κατά την παιδική ηλικία, καθώς σύμφωνα με καναδούς επιστήμονες, προσφέρει μια ψυχολογική «ασπίδα» απέναντι σε στρεσογόνους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας σε μικρές αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

«Η συντροφιά ενός καλού φίλου τη στιγμή που ένα δυσάρεστο γεγονός λαμβάνει χώρα στη ζωή ενός παιδιού, έχει άμεση επίδραση στο σώμα αλλά και στην ψυχή του» εξηγεί ο δρ Γουίλιαμ Μπουκόφσκι, καθηγητής Ψυχολογίας, επικεφαλής του Κέντρου για την Έρευνα στην Ανθρώπινη Ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο Κονκόρντια στο Μόντρεαλ και ένας εκ των συγγραφέων της μελέτης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...