ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

0 Όταν το ουράνιο τόξο συνάντησε έναν ανεμοστρόβιλο


Μια ασυνήθιστη και ταυτόχρονα πανέμορφη φωτογραφία «τράβηξε» ο 47χρονος Peter Gude, ο οποίος ειδικεύεται στους ανεμοστρόβιλους. Όταν ένας βίαιος ανεμοστρόβιλος κυριαρχούσε στον ουρανό του Colorado των ΗΠΑ, οι περισσότεροι άνθρωποι κλείδωναν παράθυρα και πόρτες.
Όταν όμως η απειλή άρχισε να υποχωρεί μια ομάδα «κυνηγών» των ανεμοστρόβιλων είδε μια παράξενη συνύπαρξη. Ένας ανεμοστρόβιλος απείχε μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ουράνιο τόξο.
Όταν το ουράνιο τόξο συνάντησε έναν ανεμοστρόβιλο
Το ουράνιο τόξο είναι ένα πολύχρωμο οπτικό και μετεωρολογικό φαινόμενο, κατά τη διάρκεια του οποίου οποίο εμφανίζεται το φάσμα των χρωμάτων που συνθέτουν το ορατό φως στον ουρανό.

0 Ο σκοτεινός υπόγειος κόσμος του Παρισιού


Η πόλη της γιορτής και της ελαφρότητας, των θεαμάτων και των ιστορικών μνημείων, η πόλη του φωτός. Όλα αυτά πάνω από την επιφάνεια του εδάφους γιατί κάτω από το έδαφος απλώνονται περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα υπόγειων τούνελ με ύψος από 1,80 μέχρι 5 μέτρα αποτελώντας ένα απόκοσμο αντίγραφο του λαβύρινθου των δρόμων της επιφάνειας...

0 Πριν και μετά από την πυρκαγιά αγωγού πετρελαίου στη Συρία

Πριν:
B1068

0 Το κόμμα Π.Καμμένου "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" θορύβησε ήδη το παραπαίον πολιτικό-εκδοτικό κατεστημένο


Έχουν τρελαθεί τελικά οι γκαλοπατζήδες με τα ποσοστά που χτυπάει το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Αυτή η προοπτική έχει θορυβήσει και το εκδοτικό-επιχειρηματικό κατεστημένο το οποίο εκτιμά ότι ο Καμμένος δεν "ελέγχεται" και ήδη έχει σημάνει συναγερμός.(Σχετικά με το νέο κόμμα μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιό μας...)

Πάντως όπως όλα δείχνουν το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα σε λίγους μήνες θα είναι αγνώριστο...

Σας παραθέτουμε εδώ, το πρώτο live chat του Καμμένου με πολίτες μέσω του Twitter! Είναι πάρα πολύ καλό, να έχουμε ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ τις πρώτες δηλώσεις του νέου - πλέον - αρχηγού λαικού κόμματος, προς γνώσιν και μόνον! Γιατί τα γραπτά...μένουν!

0 “Welcome to Earth”: time-lapse απ’όλο το κόσμο

welcome-to-earth-universal-time-lapse_03

Καταπληκτικό compilation από time-lapse video από όλο το κόσμο. “Welcome to Earth”, my men!!
HD και Fullscreen

0 Μήπως έχει ήδη ύπουλα ξεκινήσει η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων;;



Ο Δρ. Andrew Wakefield και οι Γ.Τ.Ο. (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί)

Του Richard Brown

«Γιατί είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί από τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του υπουργικού συμβουλίου του Μπους είναι πρώην στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, όπως....
ήταν και ο πατέρας του, ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους; Αυτές οι εταιρείες αχόρταγα πατεντάρουν τις μορφές ζωής της γης: τα φυτά, τα βακτήρια, τους ιούς, τα ζώα και ακόμη και τις ανθρώπινες γενετικές καταγωγές. Η αναπαραγωγή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων μπορεί τελικά να είναι απόλυτα ελεγχόμενη από αυτές τις εταιρείες, γενετικά τροποποιημένη, επανασυνδυασμένη σε χιμαιρικές μορφές ζωής και εκμεταλλευόμενη με σκοπό το κέρδος.» Robert Lederman.

0 Δημοτικό Θέατρο Αθηνών: Από τα συμφέροντα στην...κατεδάφιση

από το: http://topaliatzidiko.blogspot.com/


Με ένα υπόμνημά του ο Γρ. Καμπούρογλου εκφράζει την επιθυμία και την ανάγκη κατασκευής Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα. Οι φιλικές σχέσεις που είχε με την Βασιλική Αυλή επηρέασαν στην θετική γνωμοδότηση του υπομνήματός του.
 Παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης υπογράφεται Βασιλικό Διάταγμα που παρείχε το δικαίωμα σύστασης Εθνικού Θεάτρου με έξοδα του Καμπούρογλου στο κέντρο της πρωτεύουσας. Οι αντιδράσεις στην Γερουσία συνεχίζονται. Θεωρώντας ότι το θέατρο είναι ο πρόδρομος της ηθικής κατάπτωσης της κοινωνίας. Μετά από μεγάλη συζήτηση και αψιμαχίες το νομοσχέδιο υπερψηφίζεται τον Οκτώβριο του 1856.

0 Αρκούδα ξυπνά από τη χειμερία νάρκη

Ήρθε η άνοιξη ή ακόμα ;;;;;
B1070

0 62 μαθητές "βλέπουν" ufo να προσγειώνεται στο σχολείο τους!


 Το Ariel School είναι ένα ιδιωτικό σχολείο στη Ζιμπάμπουε, στο οποίο φοιτούν παιδιά διαφόρων κοινωνικών τάξεων. Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 1994, όταν 62 από τους μαθητές του σχολείου, υποστήριξαν ότι είδαν ενα "περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο να προσγειώνεται στο προαύλιο"! Την ιστορία αυτή, όπως συνέβει 18 χρόνια πριν, αλλά και την εξέλιξή της σημερα, σας μεταφέρει το pyles.tv.
Η προσγείωση στο προαύλιο του σχολείου
  Οι καθηγητές είχαν συνεδρίαση εκείνη την ημέρα και τα παιδιά βρίσκονταν συγκεντρωμένα στην αυλή, υπό την επιτήρηση μίας μητέρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
  Ξαφνικά, είδαν ένα "παράξενο σκάφος" να κατεβαίνει στο πίσω μέρος του σχολείου, ενώ σε κοντινή απόσταση το ακολουθούσαν τρία μικρότερα "ιπτάμενα αντικείμενα" τα οποία επίσης πετούσαν σε πολύ χαμηλό ύψος. 
  Όπως περιγράφουν οι μαθητές το UFO προσγειώθηκε περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έπαιζαν, σε μία δασώδη περιοχή  με πυκνή βλάστηση. Το τμήμα αυτό, ανήκει μεν στο σχολείο αλλά, αποτελεί "απαγορευμένη περιοχή" για τα παιδιά, για λόγους ασφάλειας.

0 Κίνδυνος εξαφάνισης για τα παραδοσιακά σκάφη στην Ελλάδα

Της Μαρίας Κουζινοπούλου

Αποτέλεσαν αχώριστους συντρόφους και εργαλεία των Ελλήνων για χιλιάδες χρόνια. Τα παραδοσιακά πλοία αποτέλεσαν μάρτυρες και εκπροσώπους της Ιστορίας, του Πολιτισμού και της καθημερινής ζωής των Ελλήνων. Σήμερα, τα σκάφη αυτά, τεκμήρια της ελληνικής ναυτικής παράδοσης, κινδυνεύουν με αφανισμό.

Ως παραδοσιακά πλοία χαρακτηρίζονται τα πρωτότυπα ξύλινα πλοία ή τα μεμονωμένα ομοιώματά τους, που κατασκευάστηκαν πριν από το 1965 (άρθρο 1 του νόμου 3182/2003). Η βασική κατασκευή τους (που συμπεριλαμβάνει τη γάστρα, το κατάστρωμα, τις υπερκατασκευές και τους ιστούς) στηρίζεται σε υλικά όμοια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των πρωτότυπων πλοίων (κατά κύριο λόγο ξύλο και κατά δεύτερον μέταλλο) και δεν υπέστη μετά το 1965 ουσιώδεις μετατροπές. Μόνο τα υλικά των εσωτερικών επενδύσεων στα πλοία αυτά μπορούν να είναι διαφορετικά από τα βασικά υλικά των πρωτότυπων....

1 «Συμφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας»

ΔΕ ΜΑΣ... ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
Καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν σήμερα ο Γιώργος Νταλάρας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε η γνώμη του για το μνημόνιο αλλά και για τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλουπερί απώλειας εθνικής κυριαρχίας...

Ο τραγουδιστής είπε ότι....

συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρίς όμως υπερβολές. "Συμφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αλλά δεν υπερβάλλω" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

2 Αγορές Online

Το blog Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο σας δίνει την δυνατότητα για αγορές μέσω του internet. Μαγαζιά και υπηρεσίες που δεν πιστεύατε ότι υπάρχουν. 
 
1. Λίστα για την Γυναίκα
2. Λίστα για τον Άντρα
3. Λίστα διάφορων προσφορών (τηλεπικοινωνίες, ξένες γλώσσες, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικό τσιγάρο, τεχνολογία, εστιατόρια, ταξίδια, spa κ.α)
4. Λίστα OnLine Games δωρεάν

Και να ξέρετε...Με κάθε σας επίσκεψη ή και συμφωνία σε αυτά τα μαγαζιά στηρίζετε και εμάς.

Καλές αγορές

0 Εικόνες για να ταξιδέψει το μυαλό μακρυά από την καθημερινότητα..

0 Τρόποι για να δεις πιο θετικά τη ζωή

Είσαι στις μαύρες σου ή φύσει απαισιόδοξος; Μήπως λόγω της δύσκολης κατάστασης οι σκέψεις σου έχουν γίνει ακόμα πιο μαύρες; Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα για να περνάς καλά ακόμα και αν η περίοδος δεν στο επιτρέπει.

Το βιβλίο “Τhe World Book Of Happiness” από τον Leo Bormans προτείνει μερικούς τρόπους για να δεις τη ζωή πιο θετικά.

Αποδέξου αυτά που έχεις


Έρευνες έχουν δείξει πως οι χαρούμενοι άνθρωποι έχουν χαμηλά επίπεδα προσδοκιών και φιλοδοξιών ενώ οι δυστυχισμένοι δείχνουν να μην παίρνουν ποτέ αυτό που θέλουν. Ξέρουν επίσης πώς να αποφεύγουν τις απογοητεύσεις και πώς να κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό συμβαίνει επειδή θέτουν εφικτούς στόχους και είναι πολύ χαρούμενοι όταν τους πετυχαίνουν. Επίσης αποδέχονται τις καταστάσεις όπως έρχονται.

0 Παιχνίδι για μωρά στο καθιστικό των μεγάλων

Το Mound of Rounds είναι ένα σετ καθιστικού που εμπνέεται από ένα εμβληματικό παιχνίδι για μωρά και νήπια!
Η καναδική Cumulus Project έκανε πάλι το θαύμα της.

Μια σειρά από σκαμνιά – μαξιλάρες που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και γίνονται ο χαρακτηριστικός πολύχρωμος πύργος με τον οποίον όλοι είχαμε παίξει όταν ήμασταν ενός και δύο ετών… 
Η βάση του επίπλου είναι ένα βολικό coffee table, αλλά η χρήση των σκαμνιών – μαξιλαριών δεν περιορίζεται μόνο στο να κάθεται κόσμος γύρω του. 
Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...