ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

0 Δεν παραδίνομαι, ρε !!!


Αγόρασα σπίτι. Και μεγάλο αυτοκίνητο.
Πήγα διακοπές στη Χαλκιδική. Στη Σάμο. Και στην Κέρκυρα.
Εκδρομές στο Πήλιο. Στα Ζαγόρια. Και στο Καρπενήσι.
Πήγα σε ταβέρνες. Και στα μπουζούκια.
Εστειλα τα παιδιά μου φροντιστήριο. Και στα αγγλικά.
Τάδινα χαρτιλίκι. Τάκανα δώρα Χριστούγεννα. Στα γενέθλια.

0 ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΕΚΤΙΜΑ Η ΜΟΣΧΑ !



ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΖΙ! ΜΕ ΔΙΚΤΥΑ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Το Google, η Apple και το Facebook ετοιμάζουν εισβολή στο χώρο ανθρώπινων δραστηριοτήτων που ελέγχεται από τις εθνικές κυβερνήσεις και τους γίγαντες  της παραδοσιακής οικονομίας – τις τράπεζες και τις μεγάλες εταιρείες. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τον πολυπόθητο στόχο  της κάθε μιάς απ’ αυτές τις εταιρείες – τον στόχο της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Ιδού η γνώμη του Αντρέι Μασαλόβιτς που είναι επικεφαλής της Υπηρεσίας ανταγωνιστικής κατασκοπείας της εταιρείας «Διάλογος-επιστήμη”....
Διαβάστε τη συνέχεια...

0 Τα πιο χαρούμενα ζώα στον κόσμο


Τα πιο χαρούμενα ζώα στον κόσμο (1)
Ένα αφιέρωμα που θα σας ανεβάσει την διάθεση!

0 Ποιοι παίρνουν μισθό άνω των 5.000 ευρώ από το Δημόσιο


Εγγραφο με το οποίο γνωστοποιεί τις κατηγορίες λειτουργών του δημοσίου και ΝΠΔΔ των οποίων οι συνολικές μικτές μηνιαίες αποδοχές υπερβαίνουν το ποσό των 5.000 ευρώ απέστειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών πρόκειται για τους εξής:

0 Στον μυστηριώδη Τιτάνα, το Cassini παρακολουθεί την εναλλαγή των εποχών



Νέα δεδομένα από την αποστολή Cassini της NASA, η οποία μελετά το σύστημα του Κρόνου από το 2004, αποκαλύπτουν ότι στην ατμόσφαιρα του Τιτάνα, του μεγαλύτερου από τους δορυφόρους του πλανήτη, είναι αισθητή η εναλλαγή των εποχών.

Τρεις νέες μελέτες που δημοσιεύονται αυτή την εβδομάδα «μάς δείχνουν με λεπτομέρεια πώς η ατμόσφαιρα και η επιφάνεια του Ττάνα συμπεριφέρονται όπως στη Γη -με σύννεφα, βροχοπτώσεις, κοιλάδες ποταμών και λίμνες. Μας δείχνουν επίσης ότι οι εποχές αλλάζουν, έστω και με αναπάντεχο τρόπο» σχολίασε ο Κόνορ Νίξον της NASA.

0 «Όχι» στην «ACTA» με τις υπογραφές 2,4 εκ. ανθρώπων


Αίτημα για να μπλοκαριστεί η διεθνής Εμπορική Συμφωνία Καταπολέμησης της Παραποίησης «ACTA» υπογεγραμμένο από 2,4 εκατομμύρια ανθρώπους, κατατέθηκε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
Ο διευθυντής της εκστρατείας κατά της ACTA Άλεξ Ουίλκς τόνισε πως η συμφωνία «καταρτίστηκε αδέξια» και συνιστά «ένα βήμα πίσω για τις ελευθερίες και τις αξίες που αποτελούν τον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»


0 Πείτε ΟΧΙ στην ACTA (Greek Subs - Mirror)

0 Πλούσιος ο ... εσωτερικός κόσμος της Ελλάδας. Διαθέτει πάνω από 11.000 γνωστές μορφές σπηλαίων, εκ των οποίων οι 100 έχουν χαρακτηρισθεί διεθνούς προβολής

Πλούσιο υπόγειο κόσμο διαθέτει η Ελλάδα και, μάλιστα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χώρα,
αναλογικά με τη μικρή της έκταση, αφού διαθέτει πάνω από 11.000 γνωστές μορφές σπηλαίων που έχουν ερευνηθεί από σπηλαιολόγους. Περισσότερα δε από 100 σπήλαια έχουν χαρακτηρισθεί διεθνούς προβολής και χρήζουν
εκτενούς γεωλογικής, αρχαιολογικής, βιολογικής και παλαιοντολογικής έρευνας.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο διδάκτορα γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και πρόεδρο του συλλόγου Σπηλαιολογία Θεσσαλονίκης "Πρωτέας"
Μάρκο Βαξεβανόπουλο, ο μεγάλος αριθμός σπηλαίων της Ελλάδας οφείλεται στο γεγονός ότι πάνω από το 65% των πετρωμάτων της είναι μάρμαρα και ασβεστόλιθοι, τα οποία είναι επιδεκτικά στη διάλυση και ευνοούν την ανάπτυξη σπηλαίων.

0 Τα παγόβουνα του Simon Harsent

Simon Harsent-iceberg-01
Ο Αμερικανός φωτογράφος Simon Harsent, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μπρούκλιν, έχει δημιουργήσει μια όμορφη σειρά από «Λιωμένα πορτραίτα του παγόβουνου», το οποίο περιέχει τα παγόβουνα όλων των τύπων και μεγεθών. Θυμηθείτε, « Ήταν τόσο κρύος όπως ένα παγόβουνο στον ωκεανό;» Τώρα, γευτείτε την ομορφιά του κρύου.

0 Εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία του καρκινοπαθή φίλου του

Ο Nachu Bhatnagar έχει καρκίνο τελικού σταδίου και ένας φίλος του απευθύνθηκε στο Reddit για να του κάνει έκπληξη, να κάνει πραγματικότητα αυτό που θέλει πολύ.

Ο Bhatnagar επιθυμεί διακαώς να μάθει πως τελειώνει η σειρά βιβλίων του Harry Turtledove "The War That Came Early" αλλά αυτό θα γίνει γνωστό τον Ιούνιο και μη γνωρίζοντας εάν θα ζει μέχρι τότε, ο φίλος του πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Αρχίζοντας μια συζήτηση, στην εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής που αφορά τις ειδήσεις, ο φίλος του δημοσίευσε ένα μήνυμα στην κοινότητα του Reddit: "Ο φίλος μου έχει καρκίνο τελικού σταδίου και μπορεί να πεθάνει τον Ιούνιο. Προσπαθώ να εκπληρώσω μια από τις τελευταίες του επιθυμίες. Μπορώ με κάποιο τρόπο να βρω ένα αντίγραφο ενός βιβλίου που ακόμα δεν έχει εκδοθεί;" και επισύναψε ένα γράμμα προς τον συγγραφέα.

0 Φτιάχνουμε -πολύ εύκολα- το ΔΙΚΟ ΜΑΣ μας απορρυπαντικό για 40-45 πλύσεις με μόλις 2 ευρώ !! κόστος.

Είναι γνωστό πλέον ότι σαν χώρα μας κατάφεραν και με διάφορες "στρατηγικές" μας κλείσανε τα εργοστάσια μας και έτσι δεν παράγουμε τίποτα σαν λαός. Μας επιδότησαν να βγάλουμε τα δέντρα μας και τις παραγωγές μας. Μας αναγκάσανε να φάμε τα ζώα μας και έτσι δυστυχώς είμαστε έρμαιο του κάθε καραγκιόζη που ΠΛΗΡΏΝΕΙ μια πολυεθνική σε κάποιο γραφείο και δεν...

γνωρίζει ούτε που είναι η Ελλάδα ούτε την ιστορία της παρά μόνο θέλει να βλέπει κέρδη ,αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που προκαλεί , έτσι αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν λαός και να ξανασταθούμε στα πόδια μας θα πρέπει σταδιακά να ανακτήσουμε όσα μας πήραν με δόλιο τρόπο και να απαλλαχτούμε από την ανάγκη τους για οτιδήποτε. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ: Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σημερινά απορρυπαντικά πλυντηρίου καθαρίζουν πολύ καλά, ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες(και όσοι δεν ασχολούνται έχουν πειστεί από τις σχετικές αμέτρητες διαφημίσεις). Πολλοί όμως από μας δεν γνωρίζουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει η χρήση τους τόσο σε μας τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον. 

Εν συντομία ας δούμε 2-3 βασικά....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...