ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

1 Μάνος Ελευθερίου: «Θέλω ορισμένους πολιτικούς να τους κρεμάσουν στο Σύνταγμα»

Μάνος Ελευθερίου: «Θέλω ορισμένους πολιτικούς να τους κρεμάσουν στο Σύνταγμα»Ο Έλληνας ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος, Μάνος Ελευθερίου, έχει ζήσει την φτώχεια της μεταπολεμικής περιόδου.

Τώρα ζει άλλη μια δύσκολη περίοδο της Ελλάδας και απεύχεται τα χειρότερα.


«Αυτό δεν είναι μνημόνιο, είναι....

μνημόσυνο. Είναι τα σαράντα μας τώρα. Στα σαράντα μοιράζουνε κόλλυβα. Η Ευρώπη μας ετοίμασε τα κόλλυβα και τα τρώνε οι
πεινασμένοι Έλληνες. Θέλουν να μας δουν κάτω από το χώμα, αν είναι δυνατόν. Τι άλλο να πάρουν από την Ελλάδα; Τι θέλουν; Να μεταφέρουν τον Παρθενώνα στα μουσεία τους;

0 Αεροπλάνα των ναζί στις ΗΠΑ; Πως βρέθηκαν εκεί;

Προς  το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου πολλοί και πρώτα απ΄ όλα οι Αμερικανοί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την αμυντική βιομηχανία που είχε ο Χίτλερ. Ειδικά την αεροπορική.

Γι΄ αυτό και πολλά πολεμικά αεροσκάφη των ναζί μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Seymour, της Ιντιάνα, όπου οι Αμερικανοί άρχισαν να τα μελετούν και να τα αντιγράφουν.

0 To φως των αστεριών σε ένα μοναδικό βίντεο


Το βίντεο γυρίστηκε στο νησί της Τενερίφης στα Κανάρια Νησιά από τον Daniel López

0 Η επίδραση της τηλεόρασης στην νηπιακή ηλικία - Υπερκινητικότητα,μαθησιακές δυσκολίες,προβλήματα συγκέντρωσης

Σημείωση Επιστήμης: Μήπως το παιδί σας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί; 
Μήπως το παιδί σας είναι Μήπως το παιδί σας έχει μαθησιακές δυσκολίες; 
Μήπως το παιδί σας έχει πτωχό λεξιλόγιο;
Μήπως το παιδί σας δεν ενδιαφέρεται για καινούργια πράγματα;
Έχετε προσέξει αν το παιδί σας όταν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο κοιτάζει έξω;


Στο βίντεο θα δείτε τον Δημήτρη Χριστάκη, παιδίατρο, ο οποίος σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες στην Αμερική έκαναν συγκεκριμένα πειράματα για να ανακαλύψουν την επίδραση της τηλεόρασης στην νηπιακή ηλικία. 
Τα συμπεράσματα είναι συγκλονιστικά.
Δείτε το βίντεο και μην ξεχάσετε να το δείξετε σε όλες τις μητέρες.

0 Μυστηριώδης φιλάνθρωπος «στοιχειώνει» γερμανική πόλη

Ένας ανώνυμος ευεργέτης έχει ξοδέψει περισσότερες από 300 χιλιάδες ευρώ σε μια σειρά δωρεών, που ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο στη γερμανική πόλη Μπραουνσβάιγκ, στην Κάτω Σαξονία.
Αρκετοί κάτοικοι της πόλης έχουν λάβει ανυπόγραφους φακέλους με χρήματα, που τους βρίσκουν στα ταχυδρομικά κουτιά των σπιτιών τους ή ακόμα και στο κατώφλι της πόρτας τους. Κάποιες φορές, οι φάκελοι περιέχουν και οδηγίες για το πώς θα πρέπει να ξοδέψουν τα χρήματα.


Στην περίπτωση ενός ιερέα, ο φάκελος βρισκόταν ανάμεσα στα στασίδια της εκκλησίας.
Ο ανώνυμος «καλός Σαμαρείτης», όπως έχουν ονομάσει τον φιλάνθρωπο οι κάτοικοι, φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά το γερμανικό φορολογικό σύστημα, καθώς οι δωρεές του δεν ξεπερνούν ποτέ στο σύνολο τις δέκα χιλιάδες ευρώ, που είναι το αφορολόγητο όριο.

0 Αστεροειδής εξαφάνισε το μαγνητικό πεδίο του Αρη


Πριν από 4 δις έτη ο Αρης διέθετε μαγνητικό πεδίο παρόμοιο με εκείνο της Γης. Κάτι όμως προκάλεσε την «απενεργοποίησή» του αφήνοντας τον  πλανήτη απροστάτευτο στην καταστροφική ακτινοβολία του Ήλιου. Αμερικανοί επιστήμονες ρίχνουν στο τραπέζι μια νέα θεωρία σύμφωνα με την οποία το μαγνητικό πεδίο του Αρη είχε τη τύχη των... δεινοσαύρων στη Γη, το εξαφάνισε ένας γιγάντιος αστεροειδής που προσέκρουσε στον κόκκινο πλανήτη.

0 ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΩ

Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων
που τον πλανήτη τον κρεμάνε σαν μπρελόκ.
Θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα
θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα.
Νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου
τους ψηφοφόρους που 'χεις μέσα στην κοιλιά σου.
Θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν
και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν.

Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα
θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα.
Θέλω τον ήλιο και οξυγόνο
κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ν' ανταμώνω.
Θέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω!

0 Πετρέλαια: Το νέο ελληνικό τυράκι!


Πετρέλαια: Το νέο ελληνικό τυράκι!
Κι αφού μας πήραν ότι είχαν να μας πάρουν (εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη θα το διαπιστώσετε τους επόμενους μήνες) δεν θέλουν να μας δώσουν ούτε αυτά που μας χρωστάνε. Ο λόγος για τους μικρο-ομολογιούχους του ελληνικού Δημοσίου, που όπως γράφει το «Π» εδώ και δύο εβδομάδες, πάνε «γραμμή» για κούρεμα.

0 ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ...... προωθήστε το σε όσους περισσότερους

Έστω κι
αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας
διότι αφορά σε έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.
Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8
Ευρώ το λίτρο!

Θέλετε να κατεβούν
οι τιμές; Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.


0 Το ίδιο το τεκτονικό Συμβούλιο (μασόνοι) παραδέχονται την συνωμοσία που συμβαίνει στις ΗΠΑ !Σπάνιο.


http://afipnisoy.blogspot.com/2012/03/blog-post_4856.html

0 ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΤΑΛΑΡΑ

0 Δεκάδες αεροπλάνα και "χημικές ουρές" στον ουρανό των Ιωαννίνων. Δείτε το βίντεο/


  Αυτό που συμβαίνει στα Γιάννενα δεν έχει προηγούμενο! Ειλικρινά μέσα σε 2 ώρες πέρασαν πάνω από είκοσι αεοπλάνα δημιουργώντας το αποτέλεσμα (με τα chemtrails) που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο! Σας παρακαλώ κάντε κάτι γιατί είναι απίστευτο να μην το δείχνουν τα ΜΜΕ ή έστω κάποιος να δώσει μια απάντηση σε αυτή την χώρα επιτέλους!
Λάζαρος Τσ.

0 UTSURO-FUNE NO BANJYO: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΒΑΡΚΑ.


Η ιστορία λαμβάνει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου, την άνοιξη του 1803 στην Ιαπωνία. Στη παραλία Hara-yadori στο έδαφος της Ogasawara Etchuu-no-kami , ένα παράξενο σκάφος έπλεε στα βαθιά . Κάποιοι ψαράδες το προσέγγισαν με τις μικρές τους βάρκες και το ρυμούλκησαν στην ακτή.
Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το κείμενο, το σκάφος ήταν στρογγυλό και έμοιαζε με ένα είδος κουτιού (Κου-Hako) που χρησιμοποιείται για να κάψει θυμίαμα. Η διάμετρός του ήταν πάνω από 3 μέτρα. Στο πάνω μέρος του σκάφους, υπήρχαν γυάλινα παράθυρα με πλέγμα, ενώ το κάτω ήταν σιδερένιο και πολύ ενισχυμένο. Μέσα από τα παράθυρα οι ψαράδες είδαν μια νεκρή γυναίκα με περίεργα χαρακτηριστικά. Τα μαλλιά ήταν κόκκινα με λευκές ανταύγειες, ενώ το πρόσωπό της ήταν ροζ.

0 Το ισπανικό χωριό «θαύμα» με μηδενική ανεργία!


perierga.gr - Το ισπανικό χωριο "θαύμα" με μηδενική ανεργία!Το όνομά του έγινε γνωστό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αλλά και της μεγάλης ανεργίας που μαστίζει και την Ισπανία, μαζί με πολλές ακόμη χώρες της Ευρώπης. H Marinaleda είναι ένα μικρό χωριό 2.800 περίπου κατοίκων, που βρίσκεται στην Ανδαλουσία, αποτελώντας ένα τρόπον τινά «θαύμα» του ισπανικού νότου αλλά και «θέμα» στους «New York Times»! Ο λόγος ;

Το χωριό έχει μηδενική ανεργία την ίδια στιγμή που στην Ανδαλουσία υπάρχουν 2,5 εκατομμύρια άνεργοι, 2 εκατομμύρια φτωχοί, 50 χιλιάδες αγρότες χωρίς γη και 500 χιλιάδες στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...