ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

0 Ιαπωνία ένα χρόνο μετά : Eικόνες καταστροφής


Δείτε σε φωτογραφίες τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο στη χώρα που ακόμα μετρά τις πληγές της.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τι έχει αλλάξει μέσα σε ένα χρόνο. Στο πάνω μέρος κάθε φωτογραφίας φαίνεται η καταστροφή, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός μετά το σεισμό και το τσουνάμι. Στο κάτω μέρος φαίνεται η ίδια ακριβώς τοποθεσία όπως φωτογραφήθηκε πριν απο λίγες ημέρες.

0 Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ»

Οικονομικά προβλήματα της αρχαιότητας -που μοιάζουν ωστόσο επίκαιρα- πραγματεύεται ο Πλούταρχος στο έργο του «Περί του μη δανίζεσθαι».
«Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας»! Το είπε οΠλούταρχος τον 1ο μ.Χ. αιώνα και να που έφθασε η στιγμή να εκτιμηθούν οι λόγοι του.«Εχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου», προβλέπει ο μεγάλος συγγραφέας της αρχαιότητας και ας βγει κάποιος να αντιπαραθέσει, ότι δεν έχει δίκιο…


0 Ακούς εκεί we blame you! Ηλίθιε!


"...Τώρα, το πώς γίνεται αυτή η πλούσια και αδιάφθορη χώρα σου, ενώ ρούφηξε το αίμα αποικιών τόσα χρόνια, να χρωστά κι αυτή..."

του Αλκίνοου Ιωαννίδη

We blame you, you know, μου είπε ένας Άγγλος στο Λονδίνο. Εννοούσε πως οι Έλληνες κάνουμε ζημιά στις οικονομίες των άλλων χωρών της Ευρώπης. Με την κυκλοφορία της συλλογής “Local Stranger” στο εξωτερικό, θα πέφτω συχνά πάνω σε τέτοιου είδους ατάκες ξένων δημοσιογράφων...

0 Απίστευτη καταγγελία απο Ρόδο! Ζούμε τη Χούντα της εποχής μας!


Οσο και να προσπαθούν τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων να υποβαθμίζουν τις πρακτικές χούντας που εφαρμόζει καθημερινά η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Τραπεζοκρατία, θα υπάρχει πάντα το διαδίκτυο για να τους διαψεύδει. 

Πρέπει να το έχουμε ξεκάθαρο.

«Δεν ζούμε στην εποχή της Χούντας. Ζούμε τη Χούντα της εποχής μας»

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έφτασαν στον ''Λόγιο Ερμή'' απο την Ρόδο, Ο Εισαγγελέας κάλεσε στις 06/03/2012 πολίτες που σε κλειστή-σελίδα στο facebook έκαναν σχολιασμούς για τα πολιτικά δρώμενα .... 

0 Αλλάζουν τη συνταγή Coca Cola και Pepsi


Perierga.gr - Αλλάζουν τη συνταγή Coca Cola και PepsiΣε αλλαγή της συνταγής των αναψυκτικών τους προχωρούν οι Coca-Cola και Pepsi Cola. Ο λόγος δεν είναι βέβαια η αλλαγή της γεύσης που έχει αγαπηθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά ένας νέος νόμος που ωηφίστηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.
Η πολιτεία της Καλιφόρνια συμπεριέλαβε τη χημική ουσία 4-μεθυλιμιδαζόλιο στη λίστα των δυνητικά καρκινογόνων ουσιών. Η ουσία αυτή χρησιμοποιείται για να χρωματίσει τα αναψυκτικά τύπου Cola και οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να τροποποιήσουν τη συνταγή προκειμένου να μην αναγκαστούν να τοποθετήσουν στα προϊόντα τους σήμανση που προειδοποιεί για κίνδυνο καρκίνου. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες η συγκεκριμένη ουσία είναι καρκινογόνος αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες.

0 Γεροντοκτονία! - Μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για 5 δισ. ευρώ!



Μαζική εξόντωση του πληθυσμού με μείωση του προσδόκιμου ορίου ζωής κατά 5-7 χρόνια θα επιφέρει το νέο καθεστώς που επέβαλε η τρόϊκα για την κατάργηση της συνταγογράφησης των παλιών ασφαλών συνταγώνν για χάρη των φθηνών γενοσήμων. Και έχει ιδιαίτερη σημασία που αυτό δεν το λέει ο ένας κλάδος που υποτίθεται ότι θίγεται από τα νέα μέτρα, μαλλά οι ίδιοι οι φαρμακοποιεί που ευννοούνται από τη νέα ρύθμιση αφού αυτοί πλέον θα δίνουν το νέο φάρμακο και όχι οι γιατροί!

0 Η πολιτική βούληση του λαού


Ν. Λυγερός
Ακούμε όλο και πιο συχνά αυτήν την περίοδο ότι υπάρχει μια έλλειψη πολιτικής βούλησης. Κι όταν εξετάζουμε τους πολιτικούς έχουμε την εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν λύνεται. Στην πραγματικότητα ξεχνάμε όλοι μας ότι οι πολιτικοί δεν είναι παρά εκπρόσωποι του λαού. Κατά συνέπεια, το θέμα είναι αποκλειστικά η πολιτική βούληση του λαού και τίποτα άλλο. Στο κάτω κάτω της γραφής, οι πολιτικοί μας δεν είναι παράνομοι διότι εκλέχτηκαν δημοκρατικά. 

0 Μπορεί η Κρίση να γίνει ευκαιρία για να αλλάξουμε τον κόσμο;


Το σίγουρο είναι πως αυτή η Κρίση θα γεννήσει τους νικητές της επόμενης ημέρας. Γιατί να μη «νικήσετε» εσείς; Γιατί –αυτή τη φορά– να μη νικήσουν οι άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι, ονειροπόλοι, οικολόγοι, δημοκράτες, προοδευτικοί, καλλιτέχνες και ανθρωπιστές; Γιατί να μην νικήσουν οι Άνθρωποι;


Είναι καιρός λοιπόν να δοκιμάσουμε ό,τι νέες ιδέες έχουμε στο οπλοστάσιο μας. «Ό,τι ονειρεύεστε ή ότι σκέφτεστε να κάνετε, ξεκινήστε και κάντε το. Το θράσος εμπεριέχει ευφυΐα, δυναμική και μαγεία. Αρχίστε τώρα», συμβούλευε ο Γκαίτε. Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή του.

0 Η Hellas του πλανήτη Άρη!


 Την πεποίθηση ότι ο Άρης διέθετε μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις Άρη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, εκφράζουν όλο και περισσότεροι επιστήμονες.

0 Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;

perierga.gr - Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;
Θα ξεκινήσω την ιστορία της περίεργης αυτής πόλης… ανάποδα, τότε που ένα εντυπωσιακό γήπεδο μπέιζμπολ έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Οσάκα στην Ιαπωνία, προκειμένου να αποτελέσει την έδρα της περίφημης ιαπωνικής ομάδας μπέιζμπολ Nankai Hawks.

Η χωρητικότητα του εν λόγω γηπέδου έφτανε τα 31.380 άτομα, ενώ δημιουργήθηκε με βάση όλες τις νέες τεχνολογίες και περιελάμβανε τις πιο σύγχρονες κατασκευές. Οι οπαδοί, μάλιστα, ενθουσιάστηκαν με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του σταδίου, μόνο που η χαρά τους… δεν κράτησε για πολύ!

0 Το μυστήριο της Μούμιας - Ο Άγνωστος Άνδρας Ε (Ντοκιμαντέρ)

Το μυστήριο της Μούμιας - Ο Άγνωστος άνδρας Ε. 
 
Ντοκιμαντέρ του National Geographic για μια μυστηριώδη μούμια που ανακαλύφθηκε το 1881 ανάμεσα σε θησαυρούς, αιγύπτιους Φαραώ βασιλείς και που δεν υπάρχει όμοιά της.
Το πρόσωπο του "Άγνωστου Άνδρα Ε", όπως ονομάσθηκε η μούμια, έχει μια τρομακτική έκφραση σα να πέθανε εν μέσω βασανισμού, ενώ η όλη διαδικασία μουμοποίησης είναι εντελώς διαφορετική από όλα όσα έχουνε δει μέχρι τώρα οι Αιγυπτιολόγοι.

0 ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ !! (Δείτε το βίντεο πριν το κατεβάσουν πάλι)

Ετσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα. Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982. Καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
Στην ταινία ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, μέρος της οποίας είναι αυτό το κομμάτι, αναφέρομαι για τον ρόλο που παίζουν τα άλλα κόμματα. 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Θα ήταν αφελές να ισχυριστεί κανείς οτι φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ για οτι συμβαίνει στην χώρα μας. Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα εκείνο που μεθοδευμένα,απο την πρώτη στιγμή έσκαβε τα θεμέλια για να ξεπουλήσει την χώρα.
Η ταινία αυτή κυνηγήθηκε τότε, μέχρι που την εξαφάνισαν. Χαίρομαι που μπορεί και προβάλλεται σήμερα στο διαδίκτυο. 

Θ Μαραγκός

0 Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ(Η Πρωτεϊνη Στην Χορτοφαγία)

Η πρώτη ερώτηση που μου κάνουν οι περισσότεροι όταν μαθαίνουν ότι είμαι χορτοφάγος (vegan), είναι η εξής: « από πού παίρνεις την πρωτεΐνη ;»

Είναι γεγονός ότι το ζήτημα της πρωτεΐνης, απασχολεί (αδίκως!) σήμερα όχι μόνο τους αθλητές, αλλά και όσους αθλούνται ή ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
 
 Το θέμα της πρωτεΐνης πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά το 1980: 
1) με τη ραγδαία ανάπτυξη και διάδοση των συμπληρωμάτων διατροφής,
 
2) με τη προπαγάνδα των γαλακτοβιομηχανιών και
 
3) με τη «πλύση εγκεφάλου» των μέσων μαζικής ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε) σχετικά με τη απαραίτητη πρόσληψη κρέατος και αυγών σε καθημερινή βάση.

0 Οι νεκρές πόλεις της Συρίας

Στη βορειοδυτική Συρία, μεταξύ των πόλεων Aleppo και Hama βρίσκονται 700 περίπου εγκαταλειμμένοι οικισμοί. Χρονολογούνται από το 10 - 7ο αιώνα μ.Χ.  και είναι απομεινάρια της Χριστιανικής Βυζαντινής αρχιτεκτονικής.
Ανάμεσα σε αυτές τις σημαντικές νεκρές πόλεις περιλαμβάνεται ο ναός του Αγίου Συμεών του Στυλίτη, η Serjilla και η al Bara. O ναός του Αγίου Συμεών του Στυλίτη είναι η αρχαιότερη σωζόμενη Βυζαντινή εκκλησία και χρονολογείται από τον 5ο αιώνα μ.Χ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...