ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

0 ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΑΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΑΜΦΕΙΟΝ: ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

Η πυραμίδα του Αμφίονος αποτελεί ίσως την πιο ανατρεπτική σύγχρονη αρχαιολογική ανακάλυψη! Με την ανεύρεση της αποκαλύπτεται ένας κόσμος ξεχασμένος, ένας πολιτισμός που θέτει σε νέα βάση τη θεωρία των πυραμίδων, οδηγώντας έτσι τους Έλληνες στη διεκδίκηση άλλης μίας σημαντικής πρωτιάς. Ο θαυμαστός κόσμος της ελληνικής Ιστορίας
επιβεβαιώνει και πάλι το μεγαλείο του!

0 Η απόκρυφη Ιστορία της ανθρώπινης φυλής ! (Ντοκιμαντέρ)

Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό, βασιζόμενο σε πανάρχαια ευρήματα, ντοκιμαντέρ που μπορεί να προκαλέσει αναθεώρηση των ιστορικών περιόδων -και όχι μόνο- που έχουν καθιερωθεί στην επιστήμη της Ιστορίας.

Το εύρημα στην φωτογραφία, όπως και όλα όσα θα δείτε στο ντοκιμαντέρ χρονολογούνται αρκετές χιλιάδες χρόνια πίσω από την Λίθινη Εποχή. Πως ήταν δυνατό να υπάρχουν τόσο λεπτομερειακά τεχνουργήματα, αρχαιότερα από την Λίθινη Εποχή όταν είναι ευρέως γνωστό ότι την εποχή εκείνη ο άνθρωπος είχε σαν βασικό εργαλείο την πέτρα; Θα μπορούσαν ποτέ πρωτόγονοι άνθρωποι να κατασκευάσουν με τόση λεπτομέρεια και σε τόσο συμπαγή και σκληρά υλικά τα τεχνουργήματα που θα δείτε; 

0 Τζουράσικ ψάρι αρπάζει πτερόσαυρο


Η επίθεση αποτυπώθηκε σε ένα εκπληκτικό απολίθωμα που εντοπίστηκε στη Γερμανία
Τζουράσικ ψάρι αρπάζει πτερόσαυρο
Το ψάρι έχει αρπάξει τον πτερόσαυρο ο οποίος προηγούμενως είχε αρπάξει ένα μικρότερο ψάρι. Credit: PLoS ONE
Ενα εκπληκτικό εύρημα ανακάλυψαν ερευνητές στη Γερμανία. Σε μια περιοχή της Βαυαρίας εντόπισαν ένα απολίθωμα στο οποίο αποτυπώνεται μια σκηνή ηλικίας 120 εκατομμυρίων ετών. Πρωταγωνιστές είναι ο ασπιδόρυγχος (aspidorhynchus), ένα ψάρι με μήκος περίπου 60 εκατοστά που διέθετε ένα μακρύ ρύγχος που το χρησιμοποιούσε ως όπλο και ένα μικρό είδος πτεροσαύρου. 

0 Η συνωμοσία της … ζάχαρης!


Η συνωμοσία της … ζάχαρης!

Από όλα τα τρόφιμα που καταναλώνουμε σήμερα, η επεξεργασμένη ζάχαρη είναι από τα πιο επικίνδυνα.

Στην Αμερική, η κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων, που περιέχουν ζάχαρη, κοστίζει έως και $55 δισ ετησίως σε οδοντιατρικούς λογαριασμούς. Έτσι, υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που κερδίζει τεράστια ποσά από αυτήν την προγραμματισμένη εξάρτηση των ανθρώπων από την ζάχαρη.

0 Δεκτή έκανε η Εισαγγελία την μήνυση πολίτη που ζητά να συλληφθούν 6 πρώην βουλευτές για εσχάτη προδοσία!!


Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω! Την προηγουμένη εβδομάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατατέθηκε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ και σύλληψης για Εσχάτη Προδοσία κατά, αυτή την φορά, ΕΞΙ (6) πρώην βουλευτών οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις 9 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2012. 


Από το γραφείο της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δέχθηκαν να συσχετίσουν την δεύτερη αυτή αίτηση δίωξης και σύλληψης των 6 πρώην βουλευτών με την ήδη υποβληθείσα προ μηνών αίτηση κατά των πρώτων τριών η οποία έχει πλέον ανατεθεί σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών και συγκεκριμένα στον κ. Κων/νο Σπυρόπουλο με αριθμό υπόθεσης Ε12/4604/2.3.2012.
 

0 Το φανταστικό μας σύμπαν


Ποιο είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα σχετικά με το σύμπαν;

Το ερώτημα αυτό τέθηκε στον διάσημο αστροφυσικό Neil DeGrasse Tyson και είναι η δική του φωνή που ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί.

«Είμαστε μέρος αυτού του σύμπαντος, είμαστε μέσα στο σύμπαν αυτό αλλά ίσως το πιο σημαντικό και από τα δύο αυτά είναι πως το σύμπαν είναι μέσα μας», εξηγεί.

Ο video editor Max Schlickenmeyer έφτιαξε το βίντεο παρουσιάζοντας, καθώς ακούγεται η απάντηση του ειδικού, αυτά που «κρύβονται» πίσω της. 

0 Άρχοντες της τεμπελιάς


Σας παρουσιάζουμε τους άρχοντες της τεμπελιάς. Τα σχόλια είναι περιττά…

0 Κρήτη - Φαράγγι Αμπάς, Αστερούσια Όρη

Το φαράγγι Αμπάς βρίσκεται στα νότια Αστερούσια πολύ κοντά στο χωριό Παράνυμφοι.

Πρόκειται για ένα μεγάλο, πολύ όμορφο και τεχνικά απαιτητικό φαράγγι το οποίο ξεκινάει από το μικρό οροπέδιο που σχηματίζεται νότια της κορυφής Τίμιος Σταυρός (710μ), αναπτύσεται μεταξύ των κορυφών Μονοπόρι (561μ) και Κεφάλα(610μ) και καταλήγει στη Παραλία των Τριών Εκκλησιών.

Όπως όλα σχεδόν τα φαράγγια που έχουν σχηματιστεί στα νότια Αστερούσια έχει πολλές και μεγάλες καταβάσεις αλλά το σημείο αναφοράς του Αμπά είναι ο καταρράκτης που έχει δημιουργηθεί στην αρχή του με ύψος περίπου στα 130 μέτρα ο οποίος προκαλεί δέος ειδικά τη περίοδο που έχει νερό.

1 Περίεργα πλάσματα στη γη

Ta Pio Paraxena Plasmata Tis Gis 29Δείτε φωτογραφίες με μερικά από τα πιο περίεργα πλάσματα στη γη

0 Όταν η Βαλτική «συναντά» τη Βόρεια Θάλασσα

Ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο συμβαίνει κοντά στην πόλη Skagen της Δανίας, όπου η Βαλτική ενώνεται με τη Βόρεια Θάλασσα, δημιουργώντας μια ορατή θαλάσσια γραμμή, λόγω της αντίθετης παλίρροιας των νερών.
Στην ουσία οι δύο θάλασσες δεν μπορούν να «συγχωνευτούν» λόγω της διαφορετικής τους πυκνότητας, με αποτέλεσμα το σημείο «συνάντησής» τους να φαίνεται ξεκάθαρα από μακριά, καλύπτοντας μια μεγάλη έκταση κατά μήκος της οποίας δύο διαφορετικά χρώματα νερών είναι εμφανή.

0 Μποϊκοτάζ του εκλογικού νόμου μέσω της …ψήφου! (ή τι κάνουμε στις εκλογές)


Γράφει ο Σταμάτης Καββαδίας

Το εκλογικό σύστημα στην Ελλάδα περιλαμβάνει μια σειρά από νομικίστικες δικλείδες, που καταργούν κάθε έννοια δημοκρατίας, στον πολύ περιορισμένο βαθμό που, εξ αρχής, η δημοκρατία θα μπορούσε να φορέσει το καπέλο της αντιπροσώπευσης. Φαινομενικά, η σημαντικότερη είναι η αρχή της ενισχυμένης αναλογικής, η οποία δίνει πλεονέκτημα σε ένα κόμμα όσο πιο μεγάλο είναι το ποσοστό που παίρνει επί των έγκυρων ψήφων –δηλαδή, κάτι σαν καπιταλισμός με τις ψήφους! Με την πρόφαση της εύνοιας ισχυρών κυβερνήσεων για χάρη της πολιτικής σταθερότητας, υφαρπάζεται από τα μικρότερα κόμματα ποσοστό τόσο μεγαλύτερο όσο μικρότερο είναι το κόμμα.

Ειδικά στις μέρες μας, η αποθέωση του καπελώματος της έννοιας της δημοκρατίας, προέρχεται από την “λεπτομέρεια” της αναφοράς στις έγκυρες ψήφους. Έτσι, σε οποιονδήποτε έχει νιώσει ότι... δεν αντιπροσωπεύεται από τα δύο μεγάλα κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία, έχει φτάσει η πληροφορία ότι “τα λευκά πάνε στο πρώτο κόμμα”.

0 Ένας απίστευτος ντράμερ, 1 μόλις έτους!

Perierga.gr - Ένας απίστευτος ντράμερ, 1 μόλις έτους! Το αξιολάτρευτο αγοράκι που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο είναι μόλις ενός έτους και έχει τρελάνει το YouTube με το ταλέντο του στα ντραμς!

Ο τίτλος του βίντεο είναι «1χρονο παίζει ντραμς σαν να μην είναι τίποτα». Και όχι άδικα!
Το αγοράκι κάθεται σε ένα μικρό πλαστικό σκαμπό και «ντύνει» με τα τύμπανά του, ένα κομμάτι με κιθάρα.

0 Κορμός σοκολάτας

Kλασικό και αγαπημένο γλυκό

Υλικά

Για 4-6 άτομα


Για τον κορμό σοκολάτας

1 φλιτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη
2 αβγά
4 κουταλιές της σούπας άγλυκο κακάο
100 γραμμάρια κουβερτούρα
1 σφηνάκι κονιάκ
1 φλιτζάνι τσαγιού χοντροκομμένα καρύδια
1 φλιτζάνι τσαγιού αποφλοιωμένα αμύγδαλα
225 γραμμάρια μπισκότα της επιλογής σας
1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
250 γραμμάρια βούτυρο

Για το γλάσο σοκολάτας

100 ml κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια κουβερτούρα

0 Έρευνα: Τα περισσότερα συμπληρώματα για αδυνάτισμα δεν είναι αποτελεσματικά.

Ερευνητές από το Oregon State University αξιολόγησαν όλα τα στοιχεία και έρευνες που έχουν γίνει για τα συμπληρώματα απώλειας βάρους και διαπίστωσαν αυτό που ήδη γνωρίζαμε: δεν υπάρχει μαγικό χάπι για την απώλεια βάρους. 
 
Η ερευνήτρια Melinda Manore αξιολόγησε στοιχεία και έρευνες που έχουν γίνει για τα εκατοντάδες συμπληρώματα αδυνατίσματος που κυκλοφορούν, και αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι κάποιο συμπλήρωμα μπορεί να προκαλέσει σημαντική απώλεια βάρους, και προσθέτει ότι πολλά από αυτά μπορεί να έχουν και αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...