ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

0 Φάκελος: Τα παιδιά του ΄83

Απρίλιος 1983 – μια τυχαία ημερομηνία ή άγνωστο στο ευρύ κοινό σημαντικό γεγονός; Να ήταν αυτός ο λόγος που επιλέχτηκε η παραπάνω χρονική περίοδος για μία αμφιλεγόμενη διεθνή ιατρική έρευνα. Επισήμως ο στόχος της ήταν "να μελετήσει τις τάσεις των παιδιών για μελλοντικά καρδιαγγειακά νοσήματα". Ποια σχέση όμως μπορεί να έχουν τα "καρδιακά νοσήματα" με τις μεταφυσικές ανησυχίες ή ικανότητες μιας ομάδας παιδιών που είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: γεννήθηκαν όλα τον Απρίλη του '83!
   
Όποιος και αν ήταν ο στόχος του επιστημονικού προγράμματος, γεγονός είναι ότι προκάλεσε σύγχυση και ταραχή σε παιδιά, γονείς, δάσκαλους αλλά και στον απλό κόσμο. Ο φάκελος "Παιδιά '83" ανοίγει από αυτό το σημείο και θα σας παρουσιάσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που βρήκαμε κατά την διάρκεια της πολύμηνης και διεξοδικής έρευνάς μας.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Αθηνών

0 Οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου!

Πρωταγωνιστές που στάθηκαν υπερτυχεροί μέσα στην ατυχία τους. Τα βλέπουμε και τα ξαναβλέπουμε και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια. Δείτε τους...

0 Φυτέψτε πατάτες στο μπαλκόνι ,στην ταράτσα,σε όλους τους αστικούς χώρους........

Γίνε γεωργός στην πόλη!!!
 
Φυτέψτε πατάτες μέσα σε διάφορα δοχεία όπως πλαστικές σακούλες,γλάστρες,κάδους απορριμμάτων, συνδυάζοντας  μεγαλύτερη σοδειά σε μικρούς αστικούς χώρους.
Ζητείστε από τα παιδιά σας να βοηθήσουν.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χαρά θα τους δώσετε εκτός από την γνώση.

Και πάμε με την ίδια διαδικασία που είναι εύκολη κι απλή ώστε να μην  σας επιτρέπει δικαιολογίες

Η καλλιέργεια της πατάτας μπορεί να γίνει σε τρεις εποχές.
Όταν η φύτευση γίνεται Ιανουάριο – Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο έχουμε την ανοιξιάτικη καλλιέργεια.
Όταν η φύτευση γίνεται - Αύγουστο έχουμε φθινοπωρινή καλλιέργεια.
Όταν η φύτευση γίνεται Απρίλιο – Μάιο έχουμε την καλοκαιρινή καλλιέργεια.

0 Κοίτα Πώς Μεγάλωσε Το Λας Βέγκας Σε Σαράντα Χρόνια Μέσα - video


Η εξάπλωση της πόλης από το 1973 μέχρι σήμερα δείχνει εντυπωσιακή από το διάστημα, όπως όλα τα πράγματα εξάλλου

0 Φοβερές ιδέες - απίθανες - αστείες κατασκευές!


 Η εφευρετικότητα χτυπάει κόκκινο!

0 5.000 € ανά στρέμμα αποδίδει η καλλιέργεια του Mύρτιλου

Eνα ελκυστικό εμπορικά προϊόν που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας, αποτελεί μια νέα πρόταση για εναλλακτική αγροτική δραστηριότητα στη χώρα μας. Πρόκειται για την καλλιέργεια του λεγόμενου Mύρτιλου, οι αποδόσεις της οποίας δύσκολα θα αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο, καθώς τα έσοδα ανά στρέμμα φθάνουν να κινούνται στα επίπεδα των 4.000-5.000 ευρώ.

Η καλλιέργεια του μύρτιλου, αν και δεν επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελεί μια σύγχρονη αγροτική δραστηριότητα με διόλου ευκαταφρόνητες αποδόσεις.

0 Νομίσματα και Χαρτονομίσματα του Ιονικού Κράτους

Ιονικό κράτος 1799-1864

Τα Επτάνησα (Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Παξοί, Κύθηρα και Ιθάκη), κατά τη βυζαντινή περίοδο αποτελούσαν τμήμα της Αυτοκρατορίας, αλλά, όπως και παλαιότερα, καθένα από τα νησιά ακολουθούσε τη δική του ιστορία. Ιδιαίτερη ιστορική και πολιτιστική ενότητα αποτέλεσαν από το 15ο αι. μ.Χ. με την κατάκτησή τους από τους Βενετούς Σταυροφόρους.

10 Λεμόνι, το θαυματουργό

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

Γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; 
Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του…ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα… 

Γι’ αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. 

1 Μαζική δηλητηρίαση αρπακτικών πουλιών στα Στενά του Νέστου

Για εγκληματική πράξη κάνουν λόγο περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Ολοσχερώς καταστράφηκε η αποικία όρνεων και εξοντώθηκε ο αναπαραγωγικός πληθυσμός του χρυσαετού στην προστατευόμενη περιοχή των Στενών του Νέστου, όπου τον Φεβρουάριο του 2012 σημειώθηκε μαζική δηλητηρίαση αρπακτικών πουλιών.

Όπως καταγγέλλουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, στις 19 Φεβρουαρίου, φύλακες του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης ανακάλυψαν επτά δηλητηριασμένα αρπακτικά: τέσσερις χρυσαετούς , δυο όρνια και μια Γερακίνα, κοντά σε δυο πυροβολημένα άγρια άλογα, στα Στενά του Νέστου (ερείπια χωριού Κρωμνικού) της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Δείγματα από τα πουλιά και τα νεκρά άλογα στάλθηκαν στο Κέντρο Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων στην Αθήνα και τα πρώτα αποτελέσματα κάνουν λόγο για καρβαμιδικούς εστέρες, πιθανόν carbofuran, ή κάποιο άλλο σκεύασμα άκρως τοξικού εντομοκτόνου.

0 Μια ελληνική «πόλη-φάντασμα» στην Ιταλία!

Perierga.gr - Craco, μια πόλη φάντασμα!
Το Craco βρίσκεται στην περιφέρεια της Basilicata και στην επαρχία Matera της Ιταλίας και κατοικήθηκε τον 8ο αιώνα από Έλληνες αποίκους με την ονομασία Montedoro, οι οποίοι προτίμησαν την ενδοχώρα για αμυντικούς λόγους, εγκαταλείποντας την παραθαλάσσια πόλη Metaponto.
Τάφοι που βρέθηκαν στην περιοχή υποδηλώνουν την έντονη παρουσία του ελληνικού στοιχείου, ενώ το σημερινό της όνομα έλαβε η πόλη το 1060, όταν η ευρύτερη περιοχή ήταν στην κατοχή του Αρχιεπισκόπου Arnaldo, ο οποίος την ονόμαζε «Grachium», δηλαδή «μικρό ανώμαλο έδαφος».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...