ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

0 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!
Δεν τους βγήκε το σχέδιο με τις εκλογές της 6ης Μαΐου και τώρα επανέρχονται απροκάλυπτα και πιέζουν τους Έλληνες να ψηφίσουν τα κόμματα – υπεργολάβους της τρόικας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τηλεφώνησε χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια και ζήτησε “να σχηματιστεί λειτουργική κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου”. Ζήτησε επίσης να γίνει δημοψήφισμα για το ευρώ, επιχειρώντας να εισαγάγει με βίαιο τρόπο στην προεκλογική περίοδο το εκβιαστικό δίλημμα “Μνημόνιο ή δραχμή”...

0 Αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να τον ψηφίσεις… απλά δες αυτό...


Ο Αντώνης Σαμαράς, θα πρέπει μείνει οπωσδήποτε  στην Ιστορία ως ο πιο αναξιόπιστος πολιτικός!  Ενα άτομο τόσο αισχρό και απεχθές, σαν τη δανειακή και το Μνημόνιο που ψήφισε!



0 Τι είναι η Αύρα;


Τι είναι η Αύρα;

Τι είναι όμως η αύρα, τι αναφορές υπάρχουν για αυτήν και πως μπορούμε να τη νοιώσουμε; 

Έχουμε ακούσει να λένε ότι η αύρα των μεγάλων δασκάλων μπορούσε να απλωθεί ακόμα και αρκετά μίλια μακριά από το σώμα τους. Πιθανόν αυτός να είναι ένας από τους λόγους που αυτοί οι δάσκαλοι συγκέντρωναν τόσο μεγάλα πλήθη όπου και αν πήγαιναν.

Τι είναι όμως η αύρα, τι αναφορές υπάρχουν για αυτήν και πως μπορούμε να τη νοιώσουμε;
Η αύρα είναι ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας που περιβάλλει το φυσικό σώμα και θεωρείται η έδρα της ζωτικής δύναμης. Οι Ινδοί ονομάζουν αυτή την ενέργεια πράνα, στην Ινδονησία την λένε μάνα, ο Μέσμερ την ονόμαζε ζωικό μαγνητισμό, άτομα που ασχολούνται με τον εσωτερισμό την αποκαλούν αιθερική δύναμη.

Υπάρχουν αναφορές ότι οι άνθρωποι έβλεπαν την αύρα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

0 8 αφρικανικά νησιά «συναγωνίζονται» την Καραϊβική!

perierga.gr - 8 αφρικανικά νησιά "συναγωνίζονται" την Καραϊβική! Όταν μιλάμε για διακοπές στην αφρικανική ήπειρο, οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα σκεφτόμαστε ένα περιπετειώδες σαφάρι στην έρημο, μια επίσκεψη σε ένα αρχαίο αιγυπτιακό μνημείο ή ίσως ένα ταξίδι στο Κέιπ Τάουν ή το Μαρακές. Εντούτοις, η Αφρική διαθέτει μερικά από τα ωραιότερα νησιά κατά μήκος των ακτών της. Κι αν η Μαδαγασκάρη (το τέταρτο μεγαλύτερο νησί στον κόσμο) είναι αυτή που σας έρχεται αμέσως στο νου, υπάρχουν και κάποια μικρότερα άγνωστα νησιά που αξίζουν σίγουρα ένα ταξίδι. Ο λόγος; Μοναδική άγρια ​​φύση, εκπληκτικές παραλίες και καταγάλανα νερά συναγωνίζονται με αξιώσεις τα νησιά της Καραϊβικής.

1. Sao Tome

Βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κεντρικής Αφρικής και διαθέτει ορισμένες από τις πιο εξωτικές παραλίες, όπου η βλάστηση φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Οι λιγοστοί τουρίστες που το επισκέπτονται επανέρχονται ξανά και ξανά προκειμένου να εξερευνήσουν το βυθό, να απολαύσουν χειροποίητη σοκολάτα αλλά και να πιουν μια κούπα από τον καλύτερο καφέ στον κόσμο.

0 Δείτε το μεγαλύτερο νούφαρο στον κόσμο στις παρακάτω φωτογραφίες!!!

Το Victoria amazornica είναι το μεγαλύτερο γένος νούφαρων στον κόσμο. Θα το συναντήσετε αν τύχει να ταξιδέψετε μέχρι τα ρηχά νερά του ποταμού Αμαζονίου...

Τα φύλλα του φτάνουν έως και τα 3 μέτρα σε διάμετρο ενώ μπορεί να σηκώσει με ευκολία βάρος μέχρι και 70 κιλά. Το όνομα του το πήρε από την βασίλισσα Βικτωρία της Βρετανίας, όταν πρωτοανακαλύφθηκε από τον εξερευνητή Robert Schomburgk το 1836.

0 Ferrofluid: Στερεό ή Υγρό?



Πώς μπορεί αυτό το υγρό να μετατραπεί αυτομάτως σε στερεό και μετά πάλι σε υγρό?

Παρατηρήστε τα πειράματα στα δύο video.

Πλησιάζοντας έναν μαγνήτη κάτω από την επιφάνεια του ferrofluid, αυτό από υγρό γίνεται στερεό! Έτσι, λόγω του μαγνητικού πεδίου αλλά και της βαρύτητας, παρατηρούνται εξογκώματα που μοιάζουν με καρφιά, ενώ η σύστασή του πλέον μοιάζει με ζελέ!

Το ferrofluid είναι συνδυασμός υγρού και διαφόρων μεταλλικών σωματιδίων, μικρότερα των 10 νανόμετρων, όπως το σίδερο. (1νμ=10-9 μ)

0 Απειλή για τη Βαβυλώνα νέος αγωγός πετρελαίου

Από τον αρχαιολογικό χώρο της Βαβυλώνας
Ως απειλή για τον αρχαιολογικό χώρο της Βαβυλώνας κρίνεται από τους αρμόδιους της περιοχής ένας νέος αγωγός πετρελαίου που διασχίζει το υπέδαφός του.

Η πολύπαθη από τον Σαντάμ Χουσείν αλλά και από τους Αμερικανούς πρωτεύουσα του Χαμουραμπί και του Ναβουχοδονόσορα δέχεται ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα, τη στιγμή μάλιστα που Ιρακινοί αξιωματούχοι ετοιμάζονται να την προτείνουν για Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

0 ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ η ΝΔ...

0 Απίστευτο δωμάτιο με παιχνιδομηχανές (Μάλλον όλες!!)


b367

0 Η ''προφητεία'' ενός "τρελλού", που ήταν πολύ πιο γνωστικός απο όλους μας! Ο Βασίλης Λεβέντης μετά 20 έτη, ανατριχιαστικός όσο ποτέ!


Δείτε τι έλεγε πριν από 20 περίπου χρόνια, ο Βασίλης Λεβέντης. Τότε αυτά που «ξεστόμιζε» φαίνονταν σε κάποιους παράλογα και άτοπα. Τώρα όμως;

Η δικαίωση για τον Βασίλη Λεβέντη καθυστέρησε αλλά ήρθε….



«Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να συνειδητοποιήσει ποιοι την κυβερνούν δεκαετίες τώρα. Ο ελληνικός λαός θα ντρέπεται για αυτούς που ψήφιζε δεκαετίες τώρα κι εκείνοι δεν θα μπορούν να βγουν στο δρόμο, να δουν τους συμπολίτες τους. Όλοι θα είμαστε αηδιασμένοι και θα ντρεπόμαστε για αυτούς που ψηφίζουμε δεκαετίες τώρα. Κι αυτοί που ψηφίζαμε δεκαετίες τώρα και κορόιδεψαν το λαό κατ’ επανάληψη δεν θα έχουν δύναμη να βγουν στο δρόμο και τα παιδιά τους θα ντρέπονται που τους έχουν πατεράδες».

0 Η Πρέβεζα του χθες και του σήμερα

Η Πρέβεζα: μια όμορφη μικρή πολιτεία στην είσοδο του Αμβρακικού, με τη θάλασσα να την κλείνει από τις τρεις μεριές, με ελαιώνες και μπαχτσέδες, με εκτεταμένες παραλίες, με στενά σοκάκια και αρχαία μνημεία. Το τοπίο γύρω από την πόλη χάρμα οφθαλμών, με χαμηλούς λόφους (τα βουνά της Ηπείρου είναι πιο μέσα), πολύ πράσινο και πανέμορφες αμμουδιές που εκτείνονται προς Βορρά και Νότο.

Θυμάμαι καλά την πρώτη μου επίσκεψη στην πόλη το 1979. Οι περισσότεροι δρόμοι και τα στενάκια στο κέντρο ήταν χωματόδρομοι και πολλά μαγαζιά στέγαζαν επαγγέλματα που δεν υπάρχουν πια: του σαμαρά, του χαλκωματά, του πεταλωτή κ.λπ. Ο σημερινός επισκέπτης, βέβαια, αυτά δεν θα τα βρει. Θα δει όμως ένα πολύ καλά αναπαλαιωμένο ιστορικό κέντρο και μια υπέροχη προκυμαία (ο πεζοδρομημένος παραλιακός δρόμος), όπου οι Πρεβεζάνοι κάνουν τον βραδινό τους περίπατο έξω από τα πολλά καλόγουστα μαγαζιά, που δεν έχουν σε τίποτα να «ζηλέψουν» αυτά της Αθήνας.

0 Ενδιαφέροντα αξιοθέατα κάτω από την επιφάνεια της γης

Κι όμως, υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και κάτω από την επιφάνεια της γης, σε μέρη που ίσως να μην έχετε ξανακούσει…

Κι όμως, υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και κάτω από την επιφάνεια της γης, σε μέρη που ίσως να μην ξέρατε ότι υπάρχουν: υπόγειες πόλεις, κατακόμβες, παλιές πολεμικές αποθήκες και τούνελ, αποτελούν πλέον αξιοθέατα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ρίχνουν φως στην… υπόγεια ιστορία του κόσμου, είτε αποτελούν μοντέρνα μέρη αναψυχής.

0 Γαιδουράγκαθο βοηθά στην αποτοξίνωση από φάρμακα και τις χημειοθεραπείες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Γαϊδουράγκαθο (Milk Thistle, Silybum marianum) φυτρώνει σε βραχώδη εδάφη της Νότιας και Δυτικής Ευρώπης και σε μερικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Από ιστορικής πλευράς, το εν λόγω βότανο έχει χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει την παραγωγή γάλακτος στις μητέρες που θηλάζουν και για την αντιμετώπιση ηπατικών διαταραχών.


ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΟΥ
Το Milk Thistle κατέχει προστατευτικές για το ήπαρ ιδιότητες και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για προβλήματα του πεπτικού συστήματος.

0 Εντόπισαν άγνωστη γλώσσα 2.800 ετών

Μια άγνωστη ώς σήμερα γλώσσα ηλικίας 2.800 ετών εκτιμούν πως εντόπισαν αρχαιολόγοι σε ένα παλάτι της Μέσης Ανατολής. Η ανακάλυψη θεωρείται πολύ σημαντική, διότι ίσως αποκαλύψει τις εθνικές και πολιτιστικές ρίζες των πρώτων λαών που ζούσαν στα ορεινά και «εξαφανίστηκαν» από τους πρώτους μεγάλους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν στη Μεσοποταμία, στην περιοχή όπου εκτείνεται το σημερινό Ιράκ.

0 Κακάο : Νόστιμο & Αντιγηραντικό

Το κακάο είναι το νούμερο ένα αντιγηραντικό, καθώς δεν είναι τυχαίο ότι η επιστημονική ονομασία των σπόρων του τροπικού δέντρου κακάο είναι Theobroma cacao. Η λέξη Theobroma έχει ελληνική προέλευση (προέρχεται από τις λέξεις θεός και βρώση) και σημαίνει φαγητό των Θεών, αρκεί να το πίνετε σκέτο, χωρίς ζάχαρη, και να επιλέγετε βιολογικό κακάο με υψηλή περιεκτικότητα έως και 70%.
Σύμφωνα με τους ειδικούς το κακάο περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις σε φλαβονοειδή και προκυανιδίνες, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση, αποτρέποντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών και προστατεύοντας έτσι από τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες και τη γήρανση. 

Μάλιστα μελέτη του Πανεπιστημίου Κορνέλ στη Νέα Υόρκη, δείχνει ότι μία κούπα κακάο έχει διπλάσια αντιοξειδωτική δράση από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, τριπλάσια από το ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και πενταπλάσια από ένα φλιτζάνι μαύρο τσάι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...