ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

0 Ρε. Άσταδιάλα


Ρε. Άσταδιάλα
Εδώ και μερικές βδομάδες και για πολλά χρόνια, παρακολουθούμε αμέτοχοι τα όργια των δημοσκοπήσεων σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα. VPRC, Public issue, Marc, Alco και διάφοροι άλλοι φίλοι μας, αναζητούν τους απανταχού ψηφοφόρους φέρνοντας τα αποτελέσματα στο σπίτι μας!

Αν και αναγνωρίζουμε πως τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων συχνά πέφτουν μέσα στις προβλέψεις τους, αν και πρέπει να επισημάνουμε πως επηρεάζουν μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων, το παράλογο των εκλογών Ιουνίου, είναι άνευ προηγούμενου...

0 Η ιστορία του κοριτσιού που συμβόλισε τη φρίκη του πολέμου

Η ιστορία του κοριτσιού που συμβόλισε τη φρίκη του πολέμουΦωτογραφίες της Kim Phuc μετά τη Ναπάλμ που της άλλαξε τη ζωή
Ένα δευτερόλεπτο ήταν αρκετό και ο φωτογράφος του Associated Press Huynh Cong Ut «αιχμαλώτισε» στο φακό του το στιγμιότυπο που θα συμβόλιζε την τραγωδία του πολέμου του Βιετνάμ και θα στοίχειωνε όποιον την έβλεπε όσα χρόνια κι αν περνούσαν.

Η φωτογραφία της 49χρονης σήμερα Kim Phuc- με το σώμα της μία ολόκληρη πληγή- και των αδελφών της να τρέχουν για να γλιτώσουν από μία βόμβα Ναπάλμ είναι μία εκκωφαντική κραυγή που συμπυκνώνει τον τρόμο του πολέμου με τρόπο που οι λέξεις δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν...

0 Το Facebook αγόρασε το Face.com


Ένα πολύ ισχυρό χαρτί έχει αποκτήσει πλέον το Facebook. Πρόκειται για την εταιρεία Face.com. Η Face.com έχει αναπτύξει διάφορες τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου, ενώ μάλιστα έχει ήδη δημιουργήσει δύο εφαρμογές για την πλατφόρμα του Facebook, τις Photo Finder και Photo Tagger...

0 «Βάλτε μου chip παρακαλώ!»


Σχ. ΚΟ: Κάποιος αρθρογράφος της ιστοσελίδας ItBusinessEdge.com, ονόματι Don Tennant, γράφει το παρακάτω άρθρο με το τίτλο Chip MePlease!’ και δείχνει τη νοοτροπία ορισμένων "ανοιχτόμυαλων" που παρουσιάζουν ως χρήσιμο, αναγκαίο ή και επιβεβλημένο, το τσιπάρισμα στους ανθρώπους. Όσο περνάει ο καιρός να είστε σίγουροι, ότι χάριν "ευκολίας", "προόδου" και "ασφάλειας" όλο και περισσότερους πρεσβευτές του τσιπαρίσματος των ανθρώπων θα ακούμε και θα βλέπουμε. Ο δρόμος για το παγκόσμιο ολοκληρωτικό φακέλωμα και την μετατροπή των ανθρώπων σε μαρκαρισμένους ψηφιακούς σκλάβους είναι ανοιχτός…

0 Η εναλλαγή μέρας - νύχτας από το Διάστημα


Perierga.gr - H εναλλαγή μέρας-νύχτας από το ΔιάστημαeriΕνα εκπληκτικό βίντεο της Γης δημιουργήθηκε από εικόνες που κατέγραψε ο Ρωσικός μετεωρολογικός δορυφόρος Electro-L. Ο δορυφόρος διαθέτει όργανα που καταγράφουν εικόνες σε πολύ υψηλή ανάλυση. 
Ορισμένες εικόνες που κατέγραψε ο δορυφόρος από ύψος 36 χιλιάδων χλμ αποτυπώνουν μια υπέροχη όψη της Γης με έντονα τα μπλε χρώματα των ωκεανών καθώς και εκείνα της ξηράς. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ότι καταγράφει την εναλλαγή μέρας και νύχτας στον πλανήτη. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και φυσικά άκρως εντυπωσιακό.

0 Κλικ και φύγαμε για Χαβάη! Γνωρίστε τις πιο συγκλονιστικές πλευρές της...

Γνωρίστε τη Χαβάη με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι!

Ένα τέτοιο ταξίδι εξάλλου αξίζει να το θυμάστε για πάντα με κάθε του λεπτομέρεια!

Δείτε φωτογραφίες...

0 Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή

Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (1)
Μια ακόμη σειρά από φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί την κατάλληλη στιγμή και από συγκεκριμένη γωνία λήψης με εντυπωσιακά ή αστεία αποτελέσματα!

0 Μονόλιθοι στον Άρη και τον Φόβο (VIDEO)


Μονόλιθοι στον Άρη και τον Φόβο – Τους άφησαν οι εξωγήινοι; Το«Ufovideonet» της NASA στο YouTube χρησιμοποιεί εικόνες του Άρη που θέτουν το ερώτημα προέλευσης των UFO. Υπάρχουν εκεί από το 2001 που το Space Odyssey μας αποκάλυψε. Μονόλιθοι τύπου που προεξέχουν από την επιφάνεια; Αν όχι, τότε τι είναι;Το βίντεο μας δείχνει επίσης τα ίδια, και σε ένα αστεροειδή τον Φόβο. Ο μονόλιθος του Άρη είναι σαφώς σε αντίθεση με την γύρω επιφάνεια και την τοπογραφία της,με ώθηση έξω από την επιφάνεια, και απόλυτα συμμετρικά.Μήπως αρχαίοι πολιτισμοί τα “φύτεψαν”ως μέσο σηματοδότησης στους ανθρώπους ότι υπάρχουν άλλες μορφές ζωής στο Σύμπαν;

0 Κομψά μοντέρνα έπιπλα



0 Σπήλαιο Σχιστού: Μια άγνωστη κληρονομιά χιλιάδων χρόνων

Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου για την τροποποίηση της συστατικής πράξης τουΠεριβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμου Αθηνών - Πειραιά [ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.], του οποίου ο Δήμος μας είναι μέλος, ακού- σαμε για άλλη μια φορά τη Δημοτικό Σύμβουλο και μέλους του ΔΣ του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. Δρ. Βιο- λογίας Ειρήνη Βαλλιανάτου να αναφέρει για το Σπήλαιο με την αρχαιότερη κατοίκηση στην Αττική. Ένα σπήλαιο που σε λίγο θα αναφέρεται στην παγκόσμια βιβλιογραφία, όπως χαρα- κτηριστικά επισήμανε και που σήμερα κινδυνεύει από τα μεγαλεπήβολα σχέδια που απειλούν την περιοχή λίγα μόλις μέτρα δίπλα του.

0 Ο καρκίνος δεν υπήρχε στην αρχαιότητα…

Η ασθένεια του καρκίνου για πολλούς είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής. Μια έρευνα μάλιστα, έχει καταλήξει στο γεγονός πως στα αρχαία χρόνια δεν υπήρχε αυτή η πάθηση.

Βέβαια, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν τα παραπάνω, αλλά και άλλοι τόσοι που είναι πολέμιοι της θεωρίας αυτής.

Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο καρκίνος οφείλεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ισχυρίζονται ότι στην αρχαιότητα δεν υπήρχει καμία γενεσιουργός αιτία για τον καρκίνο.

Η νόσος οφείλεται στη διατροφή, στις συνήθειες και στο περιβάλλον. Σε μούμιες 3000 χρόνων το να βρεις ίχνος όγκου, είναι αρκετά σπάνιο και όποτε έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο, πρόκειται για καλοήθη.

0 Παγωμένο γιαούρτι, η νέα μόδα για υγιεινή διατροφή

Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για το τέλειο πάντρεμα της παράδοσης με τις σύγχρονες απαιτήσεις, αν δεν επρόκειτο για εμπορική επιχείρηση. Κι όμως είναι κάτι ανάμεσα στα δύο, παρότι ο τελικός σκοπός είναι το κέρδος. Ο λόγος για τα νέα καταστήματα με το γιαούρτι στην προμετωπίδα τους, τα οποία φυτρώνουν σαν… μανιτάρια σε κάθε γειτονιά της Αθήνας αλλά και σε άλλες ελληνικές πόλεις.


Πριν από μερικά χρόνια το γιαούρτι θεωρείτο «προνόμιο» των… υπερηλίκων. «Έφαγες το γιαουρτάκι σου;» ήταν το σύνηθες πείραγμα σε παρέες των πενήντα και άνω, για να δείξει ο ένας στον άλλο ότι η μετάβαση προς τη… συνταξιοδότηση είναι κοντά.

Σιγά- σιγά αυτό το κλίμα άρχισε ν’ ανατρέπεται με την εισαγωγή στο εμπόριο επιδορπίων με χαμηλά λιπαρά, με φρούτα και δημητριακά. Πλέον με τα νέα καταστήματα που κοντεύουν (τα πρώτα από αυτά) να συμπληρώσουν τον ένα χρόνο ζωής, η πρωτοβουλία για την κατανάλωση του μοντέρνου προϊόντος πέρασε στη νέα γενιά, η οποία τα έχει εντάξει στα στέκια της.

0 Αφγανιστάν: μια γυναίκα σπάει όλα τα ταμπού

Αφγανιστάν: μια γυναίκα σπάει όλα τα ταμπούΕχει 36 εγγόνια και καβαλάει μοτοσικλέτα για να… διευθετήσει τα του χωριού της!

Η 50χρονη πρόεδρος ορινού χωριού είναι μητέρα 15 παιδιών και γιαγιά... 36 εγγονιών!



Καμπούλ 

Αν σκέφτεστε «γυναίκα στο Αφγανιστάν» και αμέσως σας έρχεται στο νου μια φιγούρα με γαλάζια μπούρκα και λιγοστά περιθώρια κοινωνικών πρωτοβουλιών, ίσως κάνετε λάθος. Μια γυναίκα, η μοναδική γυναίκα πρόεδρος χωριού στη χώρα, ηγείται μιας ολόκληρης κοινότητας στο βορρά, θεωρώντας ότι καμία προκατάληψη δεν είναι εμπόδιο αν πρόκειται για το καλό των συγχωριανών της.

Η 50χρονη Ζαρίφα Καζιζαντάχ, η επικεφαλής του χωριού Νάου Αμπάντ στην επαρχία Μπαλκ του Αφγανιστάν, έχει πετύχει, από το 2006, που ηγείται της τοπικής κοινότητας, το… σχεδόν ακατόρθωτο, για τα δεδομένα της περιοχής: να φέρει, κατόπιν πολλών πιέσεων και απανωτών επαφών με τους υπευθύνους, να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στο απομακρυσμένο χωριό.

0 Πως τα σούπερ μάρκετ μας κάνουν να ξοδεύουμε περισσότερα

Θα ξεκινήσουμε με το καλάθι αγορών.  Αυτή η εφεύρεση 1938 σχεδιάστηκε για να αφήσει τους πελάτες να κάνουν μεγαλύτερες αγορές πιο εύκολαΚάθε τμήμα ενός σούπερ μάρκετ από το πάρκινγκ μέχρι το ταμείο,είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας κάνει να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα και να αγοράσετε περισσότερα προϊόντα από ό, τι χρειάζεστε. Κάποιες από τις πρακτικές marketing που χρησιμοποιούν είναι οι εξής :

Θα ξεκινήσουμε με το καρότσι αγορών. Εφευρέθηκε το 1938 και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να παρακινεί τους πελάτες να κάνουν περισσότερες αγορές πιο εύκολα.

Τα περισσότερα σούπερ μάρκετ έχουν κοντά στην είσοδο, μαγαζιά που δουλεύουν με υψηλό περιθώριο κέρδους, όπως ανθοπωλεία και αρτοποιεία, έτσι ώστε να τα συναντήσουν οι πελάτες όταν είναι ακόμα χαλαροί και το καλάθι  είναι άδειο.

0 Μόσχα: Δολοφονήθηκαν οι δύο Ρώσοι που έψαχναν για τις μίζες του Άκη!!

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας 73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων. Λίγο μετά, ο επικεφαλής της έρευνας, δολοφονήθηκε.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις 29.2.1999 ο τότε γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και ο Ι. Βορόμπιεφ, πρόεδρος του ρωσικού ομίλου Almaz-Antey, υπογράφουν τη σύμβαση για την προμήθεια των οπλικών συστημάτων TOR-M1.

Από τότε και μέχρι τις αρχές του 2002 η παράδοση των συστημάτων γινόταν κανονικά, κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω), αξίας 73 εκατ. δολαρίων.

0 Εκπομπή στο KONTRA για του αεροψεκασμούς

0 VIDEO: Ούτε που φαντάζεστε τι θα βγει από το φορτηγό…

Δείτε πιο κάτω τον…πανικό!…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...