ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

0 CHEMTRAILS - Ενημερωτικό βίντεο (Ομάδα Δράσης Θεσσαλονίκης)

Διαφορές μεταξύ κρυσταλλοποιημένων υδρατμών/καυσαερίων και χημικών ουρών. Με ποιο τρόπο απλώνονται σταδιακά στον ουρανό κατά τη διάρκεια της μέρας. Φωτογραφίες από περιοχές της Ελλάδας αλλά και από όλο τον πλανήτη.


0 Τεράστια έντομα κυριαρχούσαν πριν από 300 εκατ. χρόνια

Εξαφανίστηκαν όταν μειώθηκαν τα επίπεδα οξυγόνου στην ατμόσφαιρα

Την ανάπτυξη των εντόμων διευκόλυνε η ατμόσφαιρα της Γης πριν από 300 εκατ. χρόνια, καθώς ήταν πλούσια σε οξυγόνο (περίπου 30% του αέρα). Τα γιγάντια έντομα, μερικά μεγάλα όσο τα σημερινά γεράκια επικρατούσαν στους προϊστορικούς ουρανούς του πλανήτη μας, μέχρι να εμφανιστούν τα πουλιά πριν από περίπου 150 εκατ. χρόνια, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ.


Κατά τη διάρκεια της ύστερης Ανθρακοφόρου και της πρώιμης Πέρμιας περιόδου περνούσαν στον ουρανό τεράστια έντομα, όπως οι λιβελλούλες, με άνοιγμα φτερών έως 70 εκατοστά. Σύμφωνα με τους ερευνητές η αυξημένη εισροή οξυγόνου τροφοδοτούσε ένα πιο έντονο μεταβολισμό και συνεπώς την μεγέθυνση του σώματός τους...

0 Απίστευτο! Γερμανοί τουρίστες δεν πλήρωναν το λογαριασμό σε μαγαζί στη Κρήτη γιατί...τους "χρωστάμε"!!!!


Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου στη Κρήτη, όταν Γερμανοί Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσουν, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

0 Ιταλός εισαγγελέας εναντίον Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Μόντι για τον ρόλο τους στη κρίση του ευρώ!!!

Ο Ιταλός εισαγγελέας
Ο Ιταλός εισαγγελέας Ρουτζέρο μετά από προκαταρτική εξέταση που ολοκληρώθηκε στην γειτονική χώρα άσκησε ποινική δίωξη κατά πέντε στελεχών της Standard & Poors, με το κακουργηματικό αδίκημα της χειραγώγησης της αγοράς κατά συρροή.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως, βρίσκεται αλλού: Κατά την διάρκεια της έρευνάς του για τους οίκους αξιολόγησης των Moody’s και Fitch εντόπισε ότι στοιχειοθετούνται ευθύνες και για τον νυν πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, το δευτερο τραπεζίτη που η trilateral επέβαλε ως πρωθυπουργό σε χώρα της ευρωζώνης μετά τον Λ.Παπαδήμο: Ο Μόντι που ήταν τότε πρόεδρος του Πανεπιστημίου Μποκόνι, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Moody’s τουλάχιστον μέχρι την περίοδο που διερευνά ο εισαγγελέας Ρουτζέρο...

0 Κύριε ο μπαμπάς μου αυτοκτόνησε με το ευρώ. Γιατί κύριε, γιατί;

Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος για κανέναν. Πόσο μάλλον για τον Κομανέντση και την αργόσχολη παρέα του εκεί στη Συγγρού. Το βίντεο με τα παιδιά και τον δάσκαλο -παλιός φίλος από την εποχή του clubbing στην παραλιακή- δεν είναι παρά ο κίτρινος πυρετός της απόγνωσης που έχει καταλάβει τα στελέχη της ΝΔ. Το συγκεκριμένο spot τις προσεχείς μέρες θα γίνει ο περίγελος των social media και ένα τσουνάμι από παραλλαγές του θα βουλιάξουν το διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο spot είναι ένα κήρυγμα μίσους κατά του ευρώ παραγωγή ενός ξεπερασμένου παλαιοδεξιού εγκεφάλου.

Καθώς το παρακολουθούσα σκεφτόμουν τα... παιδάκια που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, τα παιδάκια που έχασαν τον μπαμπά τους που αυτοκτόνησε-πριν μερικές ώρες ένας επιχειρηματίας από την Κεφαλονιά, πατέρας 4 παιδιών-παρότι βρισκόμαστε ακόμη στο ευρώ.

0 Έρευνα: 3 στους 4 ιατρούς απορρίπτουν τη χημειοθεραπεία

Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες θα αρνηθούν τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους λόγω των ολέθριων επιπτώσεων της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της. Μόνο το 2 με 4% των καρκίνων ανταποκρίνονται στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύεται πως επεκτείνουν τη ζωή και η θεραπεία έχει παραλληλιστεί σε όλα τα επίπεδα για κάθε είδος καρκίνου.

Δημοσκοπήσεις πραγματοποιήθηκαν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill από 118 ιατρούς ειδήμονες στον καρκίνο. Ζήτησαν από τους ιατρούς να φανταστούν ότι έπασχαν από καρκίνο και να επιλέξουν μεταξύ 6 διαφορετικών πειραματικών θεραπειών. Οι ιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν τις χημικές επιλογές, αλλά είπαν ότι δε θα επιτρέψουν και σε συγγενείς τους να περάσουν από τη διαδικασία.

Οι έρευνες αυτές έχουν μία βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείας στο μεγαλύτερο μέρος των δυτικών κοινωνιών και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους ιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς και η στροφή προς τις φυσικές θεραπείες αυξάνεται με παρόμοιο ρυθμό σαν τις αρχές της δεκαετίας του 1900 πριν την άνθηση των σύγχρονων μεθόδων ιατρικής, φαρμακευτικής και ακτινοβολίας.

0 Πραγματικά Απίστευτο: Άνθρωποι - πίθηκοι ζουν ακόμη επάνω στη γη...Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που θα δείτε είναι πραγματικά απίστευτο. 
 
Στην Κίνα σε μια απομακρυσμένη περιοχή στα δάση του Σι Τσουάν, ζει μια ομάδα ανθρώπων που θυμίζει περισσότερο προϊστορικούς ανθρώπους, παρά σύγχρονους. 
 
Η ομάδα διαθέτει γενετικά χαρακτηριστικά τόσο από τον πίθηκο, όσο και από τον άνθρωπο, ενώ επιστήμονες που επισκέφτηκαν την κοινότητα της, ανάμεσα στα δάση, και έμειναν μαζί τους για να τους μελετήσουν, διαπίστωσαν ότι ενώ κυκλοφορούν γυμνοί, χειμώνα καλοκαίρι, δεν αρρωσταίνουν. 

Τουλάχιστον με την συχνότητα που αρρωσταίνει ο μέσος φυσιολογικός άνθρωπος. 
Η οικογένεια που μελετήθηκε, διαθέτει μικρό κεφάλι σε σχέση με τον υπόλοιπο κορμό, μικρότερο εγκέφαλο σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο, ενώ περπατά ακριβώς όπως οι πίθηκοι. 
 Δείτε το βίντεο.

0 Εικόνες τρίτου κόσμου στις ΗΠΑ. Ομαδικοί τάφοι για τους φτωχούς!


Τριάντα νεκροί θάφτηκαν σε μαζικό τάφο προαστίου του Σικάγο την Τετάρτη, λόγω έλλειψης οικονομικής δυνατότητας για εξασφάλιση προσωπικού χώρου ταφής και κάλυψη εξόδων κηδείας όσο οι εν λόγω άνθρωποι βρίσκονταν εν ζωή. Μαζικοί τάφοι, αν και ως τώρα δημιουργούνταν κατά κύριο λόγο σε χώρες του τρίτου κόσμου, πλέον εμφανίζονται διαρκώς περισσότεροι και στις Η.Π.Α. ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.

Τα άψυχα σώματα των τριάντα ανθρώπων μεταφέρθηκαν στο νεκροταφείο Homewood Memorial Gardens, 25 μίλια νοτιοδυτικά του Σικάγου και, μάλιστα, στο ειδικό τμήμα που έχει δημιουργηθεί για όσους δεν έχουν τα χρήματα να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους μια αξιοπρεπή τελετή κηδείας. Κατά τη διάρκεια της μαζικής ταφής, δεν παρευρέθηκαν καθόλου συγγενείς ή φιλικά πρόσωπα των νεκρών.

0 Ένα βουνό ρίχνει τη σκιά του στα σύννεφα!

Στη φωτογραφία του Nick Lippert (πάνω), που τραβήχτηκε στις 26 Οκτωβρίου του 2011, βλέπουμε το όρος Rainier και ένα σπάνιο φαινόμενο. Το βουνό ρίχνει τη σκιά του -αυτήν την μαύρη γραμμή- στα σύννεφα. Το φαινόμενο συμβαίνει μόνο όταν ο ήλιος ανατέλλει μακριά από το νότο καθώς πλησιάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Το όρος Rainier βρίσκεται 87 χλμ νοτιοανατολικά του Σιάτλ στις ΗΠΑ και έχει ύψος 4.392 μέτρα. Θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια.

0 Tα χρυσά μπόνους της Τρόικας! 30 χιλιάρικα το μήνα για να μας...οδηγούν στην εξαθλίωση!


Από 25.000 έως 30.000 ευρώ το μήνα κυμαίνονται τα χρυσά μπόνους (πέρα από τους παχυλούς μισθούς τους), που λαμβάνουν οι ελεγκτές της Τρόικας για να ελέγχουν και να συμβουλεύουν την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση τι θα πρέπει να κάνει ώστε να μην εκτροχιαστούν ... τα οικονομικά της χώρας, οδηγώντας παράλληλα τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων στην εξαθλίωση.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του bankingnews, τα χρήματα που παίρνουν καταβάλλονται μέσω του Κρατικού Προϋπολογισμού, και συγκεκριμένα μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με κεφάλαια προερχόμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή τα κοινοτικά ταμεία, τα οποία πιστώνονται στο σκέλος των εσόδων του ΠΔΕ.

0 Βλέποντας τη Γη σαν έργο τέχνης

Η Γη είναι πάντα όμορφη! 
Απολαύστε αυτά τα εκπληκτικά έργα τέχνης, που δημιούργησε ένας λαϊκός καλλιτέχνης του κόσμου-ο δορυφόρος της ΝΑΣΑ.
Βόρεια Αμερική
Οι δίνες Von Karman

0 Οι πιο απίθανες ιατρικές παθήσεις


Σύνδρομο ‘Frazer’ ​ Το σύνδρομο Fraser είναι ένα σπάνιο αυτοσωματικό υπολειπόμενο εκ γενετής διαταραχής που χαρακτηρίζεται από αναπτυξιακές ανωμαλίες, και συμπεριλαμβάνει δυσμορφίες στα γεννητικά όργανα (όπως μικροφαλία, κρυψορχία ή κλειτοριδομεγαλία), συγγενείς ανωμαλίες της μύτης , των αυτιών, του λάρυγγα και του νεφρικού συστήματος, νοητική καθυστέρηση και σε ορισμένες περιπτώσεις συνδακτυλία (ενωμένα δάκτυλα των χεριών ή των ποδιών).

Η συχνότητα εμφάνισης του συνδρόμου Fraser είναι 0,043 ανά 10.000 βρέφη που γεννήθηκαν ζωντανά και 1,1 θνησιγενή ανα 10.000, καθιστώντας το ένα από τα πιο σπάνια σύνδρομα. Το γενετικό υπόβαθρο της νόσου έχει συνδεθεί με ένα γονίδιο που ονομάζεται Fras1.

Αρσενική Γαλουχία (Male Lactation)Το φαινόμενο της αρσενικής ‘γαλακτικής περιόδου’ στον άνθρωπο έχει γίνει πιο συχνό τα τελευταία χρόνια, λόγω της χρήσης των φαρμάκων που διεγείρουν (συχνά με την παρεμπόδιση της ντοπαμίνης) τους μαστικούς αδένες του άνδρα. Το φαινόμενο της αρσενικής γαλουχίας παρατηρείτε και σε ορισμένα άλλα είδη, όπως στη νυχτερίδα ΄’Dayak fruit bat’ και τους τράγους ( σύμφωνα με ορισμένες αναφορές).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...