ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

0 Γεράκι τα «βρήκε σκούρα» από μια χήνα!

Ένα παράξενο θέαμα αντίκρισαν οι περαστικοί στο Aberystwyth της δυτικής Ουαλίας να εκτυλίσσεται μέσα στο νερό με «πρωταγωνιστές» ένα γεράκι (του είδους Ψαλιδιάρης) και μια χήνα. Ταλαιπωρημένος και -το σημαντικότερο- ταπεινωμένος, ο αετός προσπαθεί να κολυμπήσει μέχρι την ακτή μετά τη δυναμική επίθεση που δέχτηκε από μια χήνα μέσα στο νερό.
perierga.gr - Αυτός ο αετός τα "βρήκε σκούρα" από μια χήνα!
Το αρπακτικό πουλί, που πετούσε αγέρωχο στον αέρα, μάλλον βρέθηκε έξω από τα νερά του… μέσα στο νερό, εγκαταλείποντας εν τέλει τον παράδοξο «αγώνα» με μερικούς… μώλωπες!

0 Περικοπές φαρμάκων σύμφωνα με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 [Πληρής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Για όσους αναρωτιούνται ποιος φταίει έλλειψη φαρμάκων!

Στο πλαίσιο του Μνημονίου 2 ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ. και ΔΗ.ΣΥ., ψήφισαν διάταξη για έλεγχο των φαρμακευτικών δαπανών στην οποία προβλέπεται:

    Μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης 1 δις ευρώ το 2012.
    Αναστολή της συμμετοχής του δημοσίου στο κόστος, το οποίο επιβαρύνει πλέον μόνο τον ασθενή (πλην ελαχίστων περιπτώσεων.)
    Απαγόρευση, στην ουσία, συνταγογράφηση των ακριβών φαρμάκων, (όπως των ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ)...

0 Η ειρωνεία της οσίας τηλεόρασης...


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΜετά την επίθεση της αντράρας με το όνομα Ηλίας Κασιδιάρης που δεν μπορεί να συγκρατήσει την δύναμη του βλέπουμε την τηλεόραση να προσπαθεί με χίλιους τρόπους να αποδείξει ότι η χρυσή αυγή είναι όργανο του συστήματος.

Πραγματικά θεωρούμε ειρωνία να ακούμε την τηλεόραση να μιλάει για σύστημα.
Ναι η χρυσή αυγηή πολλές φορές έπαιξε σημαντικό ρόλο υπέρ του συστήματος αλλά όχι να ξεπροβάλουν και οι δημοσιογράφοι ως υπέρμαχοι κατά του συστήματος...

Λίγο μέτρο ρε παιδιά δεν έκανε ποτέ κακό...

1 Αυτούς τους εγκληματίες πότε θα τους καλέσει ο Εισαγγελέας;





anti-ntp.blogspot.com/

0 Τι λένε τα σώματα όχι τα στόματα των πολιτικών!...

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Σημειολογικά σε ότι αφορά τον γραπτό λόγο, αυτόν «που μένει» (κατά το λατινικό scripta manent) και έτσι μας υπενθυμίζει τι λέγανε κάποτε και πόσο εύκολα τα...
ξεχάσανε όλα αυτά που λέγανε, σημειολογικά, ένας τίτλος μπορεί να αναδείξει το περιεχόμενο ενός άρθρου και αντίστροφα οι κυρίαρχες σκέψεις ενός προβληματισμού μπορούν να συνοψισθούν σε έναν τίτλο.

Σήμερα το πρόβλημά μου δεν εξαντλείται στη δύναμη ή τις αδυναμίες του γραπτού λόγου αλλά επικεντρώνεται στην απίστευτη δύναμη του ανελέητου τηλεοπτικού φακού που απογυμνώνει και τον πλέον καλά «καλυμμένο άρχοντα ή πρωταγωνιστή» οποιουδήποτε παλκοσένικου...

0 Αφιέρωμα του National Geographic στη Ελλάδα με μαγευτικές εικόνες


Δεν υπάρχουν μόνο καταστροφολογικά άρθρα που αναδυκνείουν μια πρωτοφανή τρομολαγνεία για τη Ελλάδα. Η ιστοσελίδα του διάσημου National Geographic, επέλεξε να προβάλλει εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς της Ελλάδας.


0 MoD UFO:Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

ΟΙ εμπειρογνώμονες από την MoD UFO, και ο Nick Pope μας λέει για μαζικές εκδηλώσεις από UFO το καλοκαίρι, και ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για μία εξωγήινη συνάντηση.


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας »έχει προγραμματιστεί για τα χειρότερα αποτελέσματα - όπως επίθεση και εισβολή».
 
«Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακόμη και για τα πιο ανεξιχνίαστα φαινόμενα».

0 Τι να προσέχω όταν ανοίγω το κουτί του υπολογιστή!

Πρόκειται να ανοίξετε το κουτί του υπολογιστή και δεν ξέρετε και πολλά; Δείτε εδώ τι θα πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε να κάνετε ζημιά!

Αρχικά, αν είστε αρχάριοι, να ξέρετε ότι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ”υποστείτε” τις συνέπειες σε περίπτωση που κάνετε κάποια χαζομάρα στο κουτί του υπολογιστή σας, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Επίσης να ξέρετε πως κάποια πράγματα μέσα στο κουτί του υπολογιστή, είναι πάρα πολύ ευαίσθητα σε αντίθεση με κάποια άλλα.

Ας δούμε λοιπόν τι θα πρέπει να προσέχουμε!

1) Καλό είναι πριν κάνετε οτιδήποτε, να αποσυνδέσετε το ρεύμα.

2) Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι πρόκειται να πειράξετε και ότι ξέρετε τι κάνετε!

0 Ο ήλιος ανατέλλει μέσα από τα φαράγγια

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εθνικό πάρκο της Γιούτα

Είναι όμορφο όλες τις ώρες της ημέρας το πολύχρωμο τοπίο του εθνικού πάρκου Canyonlands στη Γιούτα των ΗΠΑ. Αλλά την αυγή το τοπίο αναδύεται από το σκοτάδι καθώς λούζεται στο πρωινό φως δημιουργώντας υπέροχα χρώματα και εικόνες.

Το πάρκο καλύπτει έκταση πάνω από 12000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ο φωτογράφος Clane Gessel το επισκέφθηκε την ώρα που ανέτειλε ο ήλιος αιχμαλωτίζοντας μοναδικά στιγμιότυπα.

Ο Gessel αποφάσισε να γίνει φωτογράφος τοπίου όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Γιούτα και τον κέρδισαν τα φαράγγια και οι χαράδρες της.

Δείτε τις φωτογραφίες

0 Το μυστήριο μιας λιβελούλας

Ένα ταξίδι στο χρόνο από την αρχαιολογική ανασκαφή στο Μόχλος
ΚΕΙΜΕΝΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
Το ως3 εξασφάλισε και δημοσιεύει πρώτο αυτή τη φωτογραφία του σημαντικού ευρήματος από το Μόχλος.Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επίσημο φωτογράφο της ανασκαφής Χρόνη Παπανικολόπουλο.


Το αίνιγμα αρχίζει από ένα γεύμα ή ένα δείπνο στην οικία C7, όπως την έχουν βαφτίσει οι αρχαιολόγοι, που σκάβουν στο Μόχλος. Είναι πιθανό να πρόκειται για ένα σπίτι πλούσιου έμπορου ή ναυτικού, όπως ήταν οι περισσότεροι από τους κατοίκους αυτής της Μινωικής πόλης που έρχεται στο φως ανασκαφικά σήμερα στο Μόχλος, ένα ψαροχώρι στις βόρειες ακτές της Κρήτης. Το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι σ' εκείνο το γεύμα ή το δείπνο συμμετείχε και μια σπουδαία γυναίκα, που είναι και αυτή ένα μυστήριο ή ένα αίνιγμα.

Ο πειρασμός που βάζει αυτά τα δαιμόνια είναι ένα κομμάτι από ένα κόσμημα της Υστερομινωικής ΙΒ΄ περιόδου. Ένα κόσμημα διάσημο στις μέρες μας εξ αιτίας μιας παράστασης που σώζεται σε μια τοιχογραφία στην Ξεστή 3 της Σαντορίνης. Η τοιχογραφία αυτή είναι περίπου της ίδιας εποχής με το εύρημα στο Μόχλος. Ανήκουν δηλαδή στον 15ο ή 16ο π.Χ. αιώνα, με την διάσημη τοιχογραφία να είναι σαφώς προγενέστερη.

0 Φωτογραφίες από το φετινό festival στα Μάταλα


0 Πεταλούδα Μονάρχης-ένα βιολογικό θαύμα

Η εκπληκτική πεταλούδα Μονάρχης!!
Η ομορφότερη ίσως πεταλούδα!! Το μεταναστευτικό της ταξίδι μοναδικό και αξιοθαύμαστο. Το υπερατλαντικό τους ταξίδι (μέχρι και 4.800 χλμ) διαρκεί πολύ περισσότερο απ' ότι η ζωή τους, που διαρκεί λιγότερο από δύο μήνες. Κάθε χρόνο ακολουθούν την ίδια διαδρομή και χρησιμοποιούν τα ίδια δέντρα. Κρέμονται από τα κλαδιά τους σαν μεγάλα τσαμπιά από σταφύλια.Το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν είναι οι ίδιες πεταλούδες, αφού στη διάρκεια του ταξιδιού θα γεννηθούν τέσσερις γενιές. Η τελευταία είναι αυτή που θα το ολοκληρώσει.

0 Αεροδρόμιο Ελληνικού.Απάντηση στις "Αερολογίες" του ΣΥΡΙΖΑ


Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
Υποψήφιος Β’Πειραιά -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πράσινη Ανάπτυξη και Πράσινα Αλογα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει το διάταγμα για την Αξιοποίηση-Ξεπούλημα του Ελληνική, που όμως έχει ήδη “καταργηθεί” με Απόφαση του ΣτΕ, στην οποία ρητώς αναφέρετε ότι Ελληνικό αν και δεν είναι πλέον διεθνές, παραμένει ακόμη Αεροδρόμιο (βλ.Βιβλιογραφία).

Ο κ.Τσίπρας στην συνάντηση του με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστο Κορτζίδη είπε γενικά κι αόριστα ότι θα κάνει (κι αυτός) Πράσινη Ανάπτυξη.

Και Πράσινη, κι Ανάπτυξη.

Επειδή όλοι για Πράσινη Ανάπτυξη μιλάνε, κι ο ΓΑΠ, κι ο Αντρίκος, κι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, κι οι Πράσινοι κι ο πρασινοαίματος Σποκ, το μόνο πράσινο που βλέπω ενδιάμεσα είναι το χρώμα του δολαρίου, δεν μας διευκρίνησε ο κ.Τσίπρας ακριβώς τι εννοεί Πράσινο.

0 Πίσω απο τις κάμερες στις πιο διασημες ταινίες

Star Wars
b539
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...