ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

0 Μητέρα τρέχει γυμνή να δολοφονήσει και να φάει το παιδί της!

Συγκλονιστικό: Μητέρα τρέχει γυμνή να δολοφονήσει και να φάει το παιδί της!
''Σχόλιο Ανοιχτής Ματιάς: Το παρακάτω άρθρο που είδαμε στο '' Αφύπνιση Συνείδησης'' το αναδημοσιεύουμε με επιφύλαξη, παρότι το εν λόγω blog δεν μας έχει συνηθίσει σε άστοχα θέματα. Το λέμε αυτό γιατί ίσως είναι λίγο δύσκολο ο άθρωπος να πιστέψει κάτι τέτοιο ειδικά όταν δεν πιστεύει ούτε καν αυτά που είναι ξεκάθαρα. Όμως, τον τελευταίο καιρό είναι γεγονός πως έχουμε πολλά κρούσματα κανιβαλισμού (ζομπι) πράγμα το οποίο είναι στα πλαίσια του γενικότερου σχεδίου της υπάρχουσας νέας τάξης πραγμάτων, και οδεύει ταχύτατα στην εκπλήρώση μιας ακόμα κάρτας από το παιχνίδι των Illuminati.'' 
Δείτε το άρθρο: 
 
Ένα ακόμη κρούσμα του φονικού ναρκωτικού που ξυπνά κανιβαλιστικά ένστικτα συγκλονίζει τον κόσμο. Αυτή τη φορά ο δράστης ήταν η μητέρα και θύματά της ο σκύλος της γειτόνισσας και το ίδιο της το παιδί.

«Χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι με γροθιές και προσπαθούσε να το στραγγαλίσει. Της επιτέθηκαν τα σκυλιά της γειτόνισσας και ο πιτσιρικάς άρχισε να τρέχει προς τον πατέρα του που είχε βγει στον δρόμο να δει τί συμβαίνει», καταθέτει συγκλονισμένος ο γείτονας της 35χρονης Πάμελα Μακ Κάρθι στη Νέα Υόρκη ο οποίος και τράβηξε την απίστευτη φωτογραφία.

0 Μερικά αποφθέγματα του Σαρλ Πιερ Μπωντλαιρ

Για περισσότερα θέματα λογοτεχνίας δείτε στο '' Ποίηση και Λογοτεχνία''


-Το Κακό γίνεται πάντα χωρίς προσπάθεια, φυσικά, μοιραία. Το Καλό είναι πάντα αποτέλεσμα κάποιας τεχνικής.

Στη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του ανθρώπου ξέχασαν δύο δικαιώματα: της αντίφασης και της φυγής.

- Η φαντασία είναι το βασίλειο της αλήθειας, ενώ το εφικτό είναι μια από τις επαρχίες της αλήθειας.

- Ας είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι στον κοινό άνθρωπο, στην κοινή λογική, στο συναίσθημα, στην έμπνευση και στο προφανές...

0 Ανακάλυψη εξωγήινης(;) μούμιας σε αρχαία πυραμίδα

Ένα μουμιοποιημένο σώμα ενός υποτίθεται εξωγήινου βρέθηκε σε μια αρχαία πυραμίδα. Το πλάσμα, ύψους περίπου 1.5 με 1.6 μέτρων ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια της εξερεύνησης του μνημείου, που χρονολογείται από τις δυναστείες,Senusret ll(1897π.Χ – 1878π.Χ).

Το πτώμα τάφικε με μεγάλη προσοχή, μαζί με..διάφορα παράξενα αντικείμενα. Σύμφωνα με αιγυπτιακές πηγές, η εξωγήινη μούμια ανακαλύφθηκε από τον Δρ. Victor Lubek,συνταξιούχο καθηγητή του πανεπιστήμιου της Πενσιλβανία. Ο αρχαιολόγος είχε εντοπίσει ένα κρυφό θάλαμο, ενώ εξερευνούσε την πυραμίδα που περιείχε τα λείψανα μιας βασίλισσας.

0 Υπόδειγμα εξωδίκου προς τράπεζες για τις ενοχλήσεις! Βάλτε τους στη θέση τους!



Σας τηλεφωνούν από τις Τράπεζες και σας ενοχλούν;  Βάλτε τους στη θέση τους...

Κατεβάστε, συμπληρώστε και διεκδικήστε!


Υπόδειγμα εξωδίκου προς τράπεζες για οχλήσεις

0 Εκτός εαυτού το ανδρείκελο της τρόικας και εμπνευστής του χαρατσιού... Ποιος θα βγάλει ένταλμα σύλληψης γι' αυτόν; (βίντεο)


Θέμα προέκυψε σήμερα με την συμπεριφορά του Βενιζέλου απέναντι σε αγανακτισμένο πολίτη στην εκπομπή '' στον Ενικό''.
Ο πολίτης με τις ερωτήσεις του κατάφερε να φέρει εκτός εαυτού τον Μπένι γεγονός που δηλώνει ότι οι φασίστες έχουν την τάση να χτυπούν είτε με σφαλιάρες είτε τα τραπέζια εξοργισμένοι καθώς δήθεν τους πνίγει το δίκιο.

Ο εμπνευστής του χαρατσίου θεώρησε ότι για επικοινωνιολογικούς λόγους θα ήταν σκόπιμο να δείξει τα δόντια του, και πιστέψτε μας είναι πολύ γυμνασμένα, σε έναν πολίτη που πληρώνει φόρους, βλέπει τον μισθό του να χάνεται και τα όνειρα των παιδιών του να αργοπεθαίνουν.
 Αυτός ο κομπλεξικός χαρακτήρας που αναδείχθηκε μετά από την συμπεριφορά του Βενιζέλου θεωρούμε ότι είναι παρόμοιος με τα χαστούκια του Κασιδιάρη και απαιτούμε να βγει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του αρχηγού του πασοκ.

0 Το εργαστήριο του φόβου

Το εργαστήριο του φόβου
Η κλεψύδρα αδειάζει. Πρόθυμοι, οξύθυμοι, βαρύθυμοι και άθυμοι, περίπου επτά εκατομμύρια Έλληνες πολίτες πρέπει να βρουν τον τρόπο να φτάσουν την Κυριακή μέχρι τις κάλπες. Να δείξουν την ταυτότητά τους στον δικαστικό αντιπρόσωπο, να πάρουν τα ψηφοδέλτια, να μπουν πίσω από το μπλε παραβάν και ν’ αποφασίσουν – δεν είναι δα και δύσκολο, η δημοκρατία τα κάνει όλα τόσο εύκολα… Αλλά πρέπει ν’ αποφασίσουν κουβαλώντας στους ώμους όλο το βάρος του κόσμου. Δεν είναι και πολύ δίκαιο αυτό.

Καλό είναι
να νιώθει κανείς πολίτης του κόσμου, αλληλέγγυος και αλληλένδετος, με μια αίσθηση ευθύνης για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια πράξη του εδώ, στην Ελλάδα, σε έναν ανυποψίαστο Κινέζο εργάτη ευρωπαϊκής ή αμερικανικής πολυεθνικής στη Σανγκάη. Κι αυτή την αίσθηση αναπόφευκτα την έχει όταν επιλέγει μια συσκευή «made in China» – έτσι κι αλλιώς, δεν έχει πολλές άλλες επιλογές. Αλλά, αυτή η επιλογή έχει συγκεκριμένες, μετρήσιμες επιπτώσεις.

0 Ήξερες ότι...

 
Την εικόνα την είδαμε στο Facebook και θεωρήσαμε σημαντικό να την δημοσιεύσουμε.

0 Όταν οι μαθητές βαριούνται στην τάξη..

Όταν οι μαθητές βαριούνται στην τάξη..Ποιος μαθητής δεν ζωγραφίζει στο τετράδιο του την ώρα της παράδοσης; Ειδικά αν το μάθημα είναι Μαθηματικά, Χημεία ή Φυσική. Μια συνήθεια που μπορεί να αποτελεί μια ευχάριστη απασχόληση σε μια βαρετή ώρα δεν βοηθάει όμως καθόλου την δύσκολη περίοδο των εξετάσεων. 

Τα απίστευτα σχέδια που θα δείτε στην συνέχεια ανήκουν στον Andrea Joseph. Ο Andrea μέσα από την ιστοσελίδα του παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια με μολύβι και στυλό που έχουν ζωγραφίζει μαθητές στα τετράδια τους την δύσκολη ώρα της παράδοσης.

0 Φυτεύω φρέσκα φασολάκια στον μπαξέ


Ένα από τα πιο συνηθισμένα λαχανικά που είναι φρέσκα το καλοκαιράκι και κατεψυγμένα όλο το χρόνο είναι το φασολάκι. Και όχι μόνο το πράσινο το συνηθισμένο, το μπανάλ το φασολάκι. Αλλά και το φασολάκι ψάρι και το φασολάκι πουλί.

Το Κηπολόγιο πήρε σπόρους από τις τρεις ποικιλίες φασολάκια και θα σου πει πώς να τα φυτέψεις στον μπαξέ σου.

Μάθε ότι το φασολάκι θέλει κάπου να απλώσει την κορμάρα του, να αναρριχηθεί. Άρα πρέπει να έχεις ή μία επιφάνεια ή στηρίγματα για να αναρριχηθεί εκεί πάνω. Σκέψου ότι κάτι τέτοιο μπορείς να το κάνεις και στο μπαλκόνι σου, αλλά επειδής το Κηπολόγιο είναι πολύ λαρτζ και την έχει δει πολύ μπαξέ φάση, θα σου δείξει φωτορεπορτάζ από φύτευση φασολιού σε μπαξέ, στο αφράτο χώμα, κάτω, στη μάνα γη. Κάπου εδώ να σημειώσω ότι το φασολάκι θα το βρεις σε σπόρο και όχι σε σπορόφυτο, καθώς φυτρώνει πάρα πολύ εύκολα από το σπόρο του. Πάμε, λοιπόν. Βάλε καπελάκι και βγες στον μπαξέ.

0 Πατέντα απο τις λίγες...

Η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για όλους όσους δυσκολεύονται να σκύψουν στη βρύση και να ξεπλύνουν το στόμα τους.
 

0 Πρώτο βήμα για την αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου Σπάρτης



Πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Σπάρτης, καθώς τη Δευτέρα 11 Ιουνίου υπεγράφη στα γραφεία του «Διαζώματος» η σύμβαση για την ανάθεση της εκπόνησης μελέτης του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου της Σπάρτης».

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος του «Διαζώματος», κος Σταύρος Μπένος και ο μελετητής, αρχιτέκτων - μηχανικός, κος Γουλιέλμος Ορεστίδης, παρουσία του καθηγητού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κου Μανόλη Κορρέ. Το ποσό για την αμοιβή του μελετητή και των συνεργατών του, ύψους 111.000 ευρώ διαθέτει, μέσω δωρεάς, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».


Εάν κατά την τεκμηρίωση και τη λοιπή μελέτη του μνημείου παρουσιασθούν ειδικά ζητήματα ερμηνείας τεχνικών λεπτομερειών, οι συμβαλλόμενοι θα τα θέτουν υπ’ όψιν του κ. Μανόλη Κορρέ, ο οποίος έχει δηλώσει προς τα μέλη του Δ.Σ. του «Διαζώματος» την επιθυμία να βοηθήσει, όπως τόσοι άλλοι εθελοντές, στην προσπάθεια του σωματίου, ως άμισθος σύμβουλος επί θεμάτων της ειδικότητός του.

0 Petzl RocTrip, Κίνα: ένα απίστευτο μέρος, μια απίστευτη αναρρίχηση

RTChina-2011SamBIE_DSE5268Ενα απίστευτο μέρος, μια απίστευτη αναρίχηση. Petzl RocTrip στη Getu Valley, στη καρδιά της Κίνας. 600 αναρριχητές μαζεύτηκαν μαζί με την ομάδα της Pertz, για να δοκιμάσουν μία διαδρομή που σχεδιάστηκε ειδικά για το event, σ’ ένα ακόμα παρθένο μέρος. Δείτε όλη τη ταινία παρακάτω:

0 Οι «δεμένες» οικογένειες αποτρέπουν την δυσλειτουργικότητα της παιδικής συμπεριφοράς

Ακόμη μία μελέτη αποδεικνύει ότι οι ισχυρά δεμένες και συνεκτικές οικογένειες έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία ευτυχισμένων και κοινωνικά προσαρμοσμένων παιδιών. 
 
Οι οικογενειακές σχέσεις αποτελούν, σύμφωνα με την μελέτη, τον κυριότερο προβλεπτικό παράγοντα για την μελλοντική εξέλιξη του παιδιού και η δαπάνη ολοένα και περισσότερων χρημάτων για την παιδική πρόνοια δεν φαίνεται να βοηθά καθόλου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr, διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα κατέδειξε ότι το κράτος πρόνοιας και η πολιτική επιδομάτων βοηθούν ελάχιστα εώς καθόλου στην προσαρμοστικότητα και τη λειτουργικότητα των παιδιών: οι ισχυρές και ακέραιες οικογένειες είναι το σημείο-κλειδί για την δημιουργία καλά προσαρμοσμένων και επιτυχημένων νέων ανθρώπων.
 
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους ερευνητές, τα παιδιά παντρεμένων γονέων εμφανίζονται να τα πηγαίνουν καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής τους από τα παιδιά διαλυμένων ή μονογονεϊκών οικογενειών – ανεξάρτητα από το μέγεθος της κρατικής προνοιακής υποστήριξης της οικογένειας. 

0 Τα κατοικίδια κάνουν καλό στην υγεία

Έρευνες του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης έδειξαν ότι μικρής σοβαρότητας προβλήματα υγείας, όπως δυσκοιλιότητα, πονοκέφαλοι, αϋπνία θεραπεύονται πιο εύκολα στους ανθρώπους που είναι ιδιοκτήτες κάποιου κατοικίδιου.

Επίσης, χαμηλότερη αρτηριακή πίεση, μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης και των τριγλικεριδίων, αλλά και η ίαση των αλλεργιών είναι συνηθισμένα φαινόμενα για εκείνους που έχουν ένα ζωάκι. Μελέτες μάλιστα έχουν δείξει ότι η μείωση της πίεσης εξαιτίας της ιδιοκτησίας ενός κατοικίδιου είναι ισότιμη με εκείνη που θα είχε κάποιος αν ξεκινούσε μια δίαιτα χαμηλή σε αλάτι ή εάν μείωνε το αλκοόλ. Στην πραγματικότητα, η έρευνα έδειξε ότι η ιδιοκτησία κατοικίδιου είναι καλύτερη από τη φαρμακευτική αγωγή για τη μείωση της υψηλής πίεσης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, σε γενικές γραμμές όσοι έχουν κατοικίδια:

* αισθάνονται λιγότερο μόνοι
* επισκέπτονται το γιατρό λιγότερο συχνά και λαμβάνουν λιγότερα φάρμακα
* αναρρώνουν γρηγορότερα από μια ασθένεια

0 Zlatni Rat: Η παραλία που μετατοπίζεται


Εκτός από τη φυσική ομορφιά της, που είναι, βέβαια, αδιαμφισβήτητη, η παραλία «Golden Horn» («Zlatni Rat» στα Κροατικά) ή «Χρυσό Κέρας» της Κροατίας είναι γνωστή ανά τον κόσμο για ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: Η άκρη της «κινείται» και αλλάζει σχήμα και θέση ανάλογα με τον άνεμο.

Η παραλία Golden Horn είναι στην ουσία μια «γλώσσα» γης που εισχωρεί στη θάλασσα, η άκρη της οποίας αποτελείται από λεπτή, λευκή άμμο. Έτσι οι αλλαγές της κατεύθυνσης του ανέμου υπαγορεύουν τη θέση και το σχήμα που θα πάρει κάθε φορά η «μύτη» της παραλίας.

0 Φανταστικές εικόνες με κρυστάλλινα νερά!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...