ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

0 Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναζητεί λογισμικό για να αντλεί πληροφρίες από τα social media

Να προσέχετε τι λέτε και τι γράφετε γιατί σύντομα θα μας φυλακίζουν με το νόμο των πιθανοτήτων, επίσης να προσέχετε τι σκέπτεσθαι γιατί αν πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να "τσιπάρουν" τον πληθυσμό του πλανήτη θα έχουν μαγνητικές τομογραφίες του εγκεφάλου σας σε πραγματικό χρόνο και θα φροντίζουν για την άμεση "αναδιαπαιδαγώγηση" του εγκεφάλου σας με ταχύρρυθμα "πειστικά" μαθήματα.Η Αστυνομία της Σκέψης στο 1984 του Όργουελ θα είναι πρόσκοποι μπροστά σε αυτά που έρχονται!

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναζητά ένα εργαλείο για να αντλεί πληροφορίες από τα κοινωνικά δίκτυα, όπως υποστηρίζει άρθρο του περιοδικού New Scientist. Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του στις 1 Ιουνίου, το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζητάει από εταιρείες να δημιουργήσουν το λογισμικό που θα μπορεί να ανιχνεύει συγκεκριμένες λέξεις, πολιτική φρασεολογία καθώς και συμπεριφορές από χρήστες των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ήτοι του Facebook και του Τwitter. «Το εν λόγω λογισμικό θα πρέπει να μπορεί να αναλύει συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στο διαδίκτυο σε τουλάχιστον επτά ξένες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων Κινεζικών κι Αραβικών», καταλήγει η ανακοίνωση...

0 Αυτοκινητόδρομος στον ωκεανό!

Perierga.gr - Δρόμος στον ωκεανό!
Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα τμήμα 8 χλμ ενός αυτοκινητόδρομου στη Νορβηγία που συνδέει τις πόλεις Molde και Kristiansund. Ο δρόμος διασχίζει το αρχιπέλαγος της Νορβηγικής θάλασσας με μια σειρά από 12 γέφυρες που στηρίζονται σε διαδοχικές νησίδες. Είναι ένας δρόμος στον ωκεανό, όπως λένε οι ντόπιοι, και χαρίζει αξεχαστες εμπειρίες.
Πολλοί είναι αυτοί που διασχίζουν το δρόμο για τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει. Ωστόσο στο μέσο μιας καταιγίδας τα πράγματα γίνονται πιο δραματικά καθώς η οργή της φύσης ξεσπά στον αυτοκινητόδρομο. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παρατηρήσει κάποιος φάλαιβες ή φώκιες καθώς διασχίζει το δρόμο.

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

 
http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2012/06/blog-post_605.html

0 Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν έχει πάρει ούτε ευρώ αλλά μας πληρώνει τόκους

 
Την αλήθεια που όλοι γνωρίζουμε στην χώρα μας, αλλά αγνοούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά την προσπάθεια του να...καθησυχάσει όσους διαμαρτύρονται ότι πληρώνουν τσάμπα φόρους.Ο πρόεδρος του Eurogroup κατά τη διάρκεια συνέντευξης του τόνισε ότι οι Έλληνες δεν έχουν πάρει ούτε ένα «φρέσκο» ευρώ, αλλά τους τόκους, τους δίνουν κανονικά!

«Η Αυστρία, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο ή άλλες χώρες δεν έχουν εμβάσει ακόμα κανένα «φρέσκο» ευρώ στην Ελλάδα, αντίθετα, λαμβάνουν τόκους», είπε ο πρόεδρος του Eurogroup σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Κουρίρ.


0 Μπορεί να μην νικήσαμε τελικά όμως η αλήθεια βρίσκεται ολόκληρη στην παρακάτω εικόνα...

Με την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' στην εθνική μας. Παρά τις προσδοκίες μας όλοι μας ξέραμε πόσο δύσκολος αντίπαλος ήταν Γερμανία και η εθνική μας στάθηκε στο ύψος της. Και μόνο η συμμετοχή της Ελλάδας σε τέτοιες διοργανώσεις είναι μεγάλη επιτυχία.
Στα εκατοντάδες προκλητικά σχόλια των μάλλον κομπλεξικών Γερμανών εμείς απαντάμε με μια εικόνα, και δεν χρειάζεται κάποια άλλη απάντηση.
Επίσης να πούμε ότι καλό είναι και το ποδόσφαιρο και η ψυχαγωγεία αλλά αυτή την εποχή ταυτόχρονα με το Euro γίνονται και οι συνεδριάσεις των G20 καθώς και της λέσχης Μπιλντεμπεργκ. Το γεγονός ότι συμπίπτουν για άλλη μια φορά αθλητικά δρώμενα με τέτοιες συνεδριάσεις δεν το θεωρούμε τυχαίο, καθώς η μαζοποίηση των ατόμων και η εκ των πραγμάτων ευκολότερη χειραγώγηση τους αλλά και ο αναγκαίος αποπροσανατολισμός τους έχουν άμεση σχέση με τα αθλητικά γεγονότα ιδιαιτέρως όσα αφορούν το ποδόσφαιρο.

0 Γιατί η GREENPEACE παραμένει σιωπηλή στα CHEMTRAILS, HAARP κλπ;;; Μήπως αποτελεί κι αυτή ένα πιόνι του συστήματος;;;

Oι προβληματισμένοι πολίτες ζητάνε δράση από την Greenpeace

Όταν ο Wer­ner Alt­ni­ckel παρουσίασε τα θέματα «χημικές ουρές» και “HAARP” στην Green­peace, υποβάλλοντας πολυάριθμα ντοκουμέντα για περαιτέρω έρευνα, του ειπώθηκε το 2005 ότι «αυτά τα ζητήματα δεν είναι συμβατά με τους σκοπούς της Greenpeace.”


Προβάλοντας ένα πανό 16 τετραγωνικών μέτρων με την επιγραφή “Γιατί η Green­peace δεν κάνει τίποτα....


για τις οβίδες και τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, για το HAARP, για τις χημικές ουρές; Κάλεσμα για δράση” με πλακάτ και άλλα συνθήματα, (βλέπε φωτογραφία) ο βετεράνος ακτιβιστής chem­trails Wer­ner Alt­ni­ckel, μαζί με στρατευμένους συναγωνιστές από την πρωτοβουλία πολιτών “Sau­be­rer Him­mel” (Καθαρός Ουρανός) (www.sau­be­rer-him­mel.de) έστησαν διαδήλωση έξω από τα γραφεία αυτής της οικολογικής οργάνωσης στο Αμβούργο, ζητώντας δραση από την Greenpeace...

0 ΙΝΚΑ: «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

karta_politi-1-naiΤο Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) καλεί τους πολίτες να μη παραλάβουν αυτές τις κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου, μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου, ότι η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος:

0 Λίμνη σε σχήμα… φεγγαριού!

Είναι γνωστή με τις ονομασίες Yueyaquan, που σημαίνει «λίμνη σε σχήμα ημισελήνου», αλλά και Dunhuang, από την ονομασία της ευρύτερης περιοχής όπου βρίσκεται, νοτιοδυτικά της επαρχίας Gansu στην Κίνα.
perierga.gr - Λίμνη σε σχήμα φεγγαριού!
Όποιο κι αν είναι πάντως το όνομά της, οι επισκέπτες την αναγνωρίζουν αμέσως από το σχήμα της αλλά και από το ειδυλλιακό τοπίο που την περιβάλλει. Η λίμνη Dunhuang βρίσκεται στη μέση της ερήμου, αποτελώντας ένα πραγματικό γεωλογικό «θαύμα», καθώς υπάρχει στο ίδιο σημείο για εκατοντάδες χρόνια χωρίς ποτέ να έχει θαφτεί από την άμμο!

0 «Μεγάλος Αδελφός» στο Twitter και το Facebook

Ο «Μεγάλος Αδελφός» του Τζορτζ Όργουελ
γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα,
διαμέσου των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναζητά ένα εργαλείο για να αντλεί πληροφορίες από τα κοινωνικά δίκτυα, όπως υποστηρίζει άρθρο του περιοδικού New Scientist.
Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του στις 1 Ιουνίου, το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζητάει από εταιρείες να δημιουργήσουν το λογισμικό που θα μπορεί να ανιχνεύει συγκεκριμένες λέξεις, πολιτική φρασεολογία καθώς και συμπεριφορές από χρήστες των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ήτοι του Facebook και του Τwitter. «Το εν λόγω λογισμικό θα πρέπει να μπορεί να αναλύει συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στο διαδίκτυο σε τουλάχιστον επτά ξένες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων Κινεζικών κι Αραβικών», καταλήγει η ανακοίνωση...



0 «Σινέ Θησείον»: Το καλύτερο θερινό σινεμά διεθνώς!

perierga.gr - "Σινέ Θησείον": Το καλύτερο θερινό σινεμά διεθνώς!Ένα από τα παλαιότερα θερινά σινεμά της Αθήνας, που ιδρύθηκε το 1935, φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας με τους καλύτερους κινηματογράφους του κόσμου, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN.


Έχοντας μία από τις καλύτερες θέσεις στην Αθήνα (και όχι μόνο!), «ο θεατής μπορεί να δει όχι μόνο την ταινία που προβάλλεται αλλά την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα», επεξηγεί η ιστοσελίδα το βασικό λόγο της επιλογής του...

0 Δημοσιεύτηκε στο Science η δεύτερη «επικίνδυνη» μελέτη για τη γρίπη Η5Ν1

Μετά από μήνες καθυστερήσεων και διαβουλεύσεων δημοσιεύτηκε τελικώς την Πέμπτη στην επιθεώρηση «Science» και η δεύτερη πολυσυζητημένη μελέτη σχετικά με το στέλεχος H5N1 της γρίπης των πτηνών. Η μελέτη αυτή, που ανήκει σε ειδικούς από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία υπό τον καθηγητή Μοριακής Ιολογίας Ρον Φουσιέ, κατηγορήθηκε ότι μπορεί να αποτελέσει «όπλο» στα χέρια βιοτρομοκρατών. Παρ' όλα αυτά εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την επιστημονική κοινότητα να είναι έτοιμη απέναντι σε μια πιθανή πανδημία γρίπης, καθώς δείχνει ότι πράγματι το συγκεκριμένο στέλεχος μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο «εχθρό» για την ανθρωπότητα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...