ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

0 Πλήγμα από ηλιακή καταιγίδα αναμένεται σήμερα Σάββατο

Ειδικοί της NASA προειδοποιούν για δυνατή μαγνητική καταιγίδα, η οποία θα φτάσει στην Γη το Σάββατο.
Η έκλαμψη βάσει της ισχύς κατατάσσεται στη μέγιστη κατηγορία των ακτίνων-Χ – κατηγορία Χ.
Πηγή της ηλιακής "επίθεσης" αποτέλεσε η ηλιακή κηλίδα με τον αριθμό 1520.
Είναι μια νέα σχετικά ομάδα ηλιακών κηλίδων μεγέθους σχεδόν όσο ολόκληρος ο πλανητής μας που μπορεί να δώσει μεγάλης ισχύος ηλιακές καταιγίδες. 


Σύμφωνα με τις προγνώσεις της NASA και του Ινστιτούτου εφαρμοσμένης γεωφυσικής της Ρωσικής Υπηρεσίας πρόγνωσης καιρού, αυτό το γεωμαγνητικό φαινόμενο που εκδηλώθηκε την Πέμπτη στον ήλιο, θα φτάσει στην Γη σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου.
Στις πολικές περιοχές του πλανήτη θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το βόρειο σέλας.

0 Βαλτική Θάλασσα:Θεωρείες για μυστικό όπλο των Ναζί

 Δύτες που εξερευνούν το αντικείμενο ενός «σχήματος UFO» στη Βαλτική θάλασσα λένε ότι το περίεργο, κυρτό αντικείμενο μπορεί ενδεχομένως να είναι ένα μυστικό όπλο των Ναζί η κάποια συσκευή τους που έχει χαθεί κάτω από τα κύματα στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι σαρώσεις από τα Sonar έχουν δείξει ότι η συσκευή αυτή είναι 10ft πάνω από τα βυθό και οι διαστάσεις της είναι 200ft πλάτος και 25ft ύψος και μέσα από υποθέσεις που γίνονται λέγεται ότι θα μπορούσε να είναι η βάση ενός όπλου για υποβρύχια.


Τώρα, όμως, πρώην Σουηδός αξιωματικός του ναυτικού του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και εμπειρογνώμονας, ο Anders Autellus έδειξε ότι η δομή - μέτρησης 200ft πλάτος και 25ft ύψος θα μπορούσε να είναι η βάση μιας συσκευής που αναπτύχθηκε για να εμποδίσει Βρετανούς και Ρώσους σε υποβρύχιες κινήσεις στην περιοχή.

0 DARPA: Σε μία ώρα σε όλο τον κόσμο με 20 Mach!!


Το ερευνητικό σκέλος του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας ζητά προτάσεις για την ανάπτυξη ενός αεροσκάφους που θα μπορεί να πετά με ταχύτητα 20 Mach και θα μπορεί να φτάνει σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη σε λιγότερο από μία ώρα!

Η DARPA, η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας, ζητά λύσεις για τα ακραία τεχνικά εμπόδια που θα έπρεπε να ξεπεράσει ένα τέτοιο αεροσκάφος. Οι στροβιλοκινητήρες των σημερινών αεριωθούμενων δεν επαρκούν για ταχύτητες Mach 20, ή 24.720 χιλιόμετρα την ώρα, οπότε το αεροσκάφος «ΗΧ» (Hypersonic X-plane) της DARPA θα πρέπει να βασιστεί σε πυραυλοκινητήρες.

0 Λαϊκό προσκύνημα στο μνημόσυνο του τελευταίου Μεγάλου Ελληνα, του Γέροντος Παισίου!

Πήγαν δεκάδες Κομοτηναίοι και Ξανθιώτες με Ι.Χ. αλλά και οργανωμένες εκδρομές με λεωφορείο κι έκαναν πάνω από 3,5 ώρες για να προσκυνήσουν στον τάφο του τελευταίου Μεγάλου Ελληνα και σύγχρονου προφήτη της Ορθοδοξίας, όπως αναφέρει ο Χρόνος Κομοτηνής.

Ο γέροντας είχε αποβιώσει το 1994 και κάνει συνεχώς θαύματα που περιγράφονται και στο διαδίκτυο.

Στην μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και του Αγίου Αρσενίου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης που φιλοξενούσε τις τελευταίες ώρες της ζωής του τον γέροντα Παϊσιο, όπου είναι ο τάφο του λιτός απέριττος τελέσθηκε φέτος η επιμνημόσυνη δέηση παρουσία χιλιάδων πιστών. Πολλοί προσκυνητές προερχόταν από Κομοτηνή και Ξάνθη που έσπευσαν με Ι.Χ. με λεωφορεία ενώ πάνω από 30.000 πιστοί έδωσαν το παρόν τους στην αγρυπνία, την λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση αδιαφορώντας για την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή. Βιβλία του γέροντα Παϊσίου με το έργο και τις προφητείες του κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα, έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες ενώ στον τάφο του καταλήγουν πιστοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να αντλήσουν δύναμη και κουράγιο να αισθανθούν την στοργική του στήριξη και να βιώσουν αληθινά θαύματα που γίνονται και στις μέρες μας. Όπως είπαν μοναχές που ήταν στο εκθετήριο της μονής πέρασαν πάνω από 30.000 πιστοί ενώ εξαντλήθηκαν κομποσκοίνια και εικονίτσες, αφού ο κόσμος φέτος ήταν πολλαπλάσιος σε σχέση με πέρυσι.

0 Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 ΔΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!



Τελικά όντως είμαστε μία χώρα που έχει «φαλιρίσει»; Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα κείμενο, με ..μάλλον διαφορετική άποψη!

«Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί....(450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία.

0 Πρωτότυπες ανθρώπινες «φωλιές»!

perierga.gr - Πρωτότυπες ανθρώπινες "φωλιές"!Στα πλαίσια του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού προγράμματος «Big Sur Spirit Garden», που τρέχει κατά μήκος των ακτών του Ειρηνικού, ο Καλιφορνέζος καλλιτέχνης Jayson Fann δημιουργεί τον… κήπο των ονείρων του, χτίζοντας ζεστές, ανθρώπινες φωλιές.


Αρκετά μεγάλες ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι οκτώ άτομα, προσφέρουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τη φύση εκ των έσω, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

0 Επίπεδες χελώνες!

Perierga.gr - Επίπεδες χελώνες!
Χελώνες λίγο διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, με κύριο χαρακτηριστικό το μικρό του ύψος σε σχέση με τις άλλες τους διαστάσεις. Παραδόξως το καβούκι τους είναι αρκετά χαμηλό παρόλο το μεγάλο τους μέγεθος, με αποτέλεσμα να φαίνονται … επίπεδες.

0 Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια

Perierga.gr - Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια
Τα μεσάνυχτα, όλα τριγύρω ήταν σκοτεινά, αλλά κάθε φορά που έσκαγε το κύμα στη διάσημη παραλία για σερφ, μια απόκοσμη γαλάζια λάμψη φώτιζε το νερό του Ειρηνικού Ωκεανού.
Ο Steve Skinner επισκέφθηκε τη παραλία για να απαθανατίσει το απίστευτο φυσικό φαινόμενο, το οποίο προκαλείται από την μεγάλη συσσώρευση φυκιών που αναπτύσσονται στη θάλασσα της Καλιφόρνια.

Αν και το θέαμα είναι εντυπωσιακό, η τεράστια άνθιση φυκιών στο βυθό είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς, καθώς μειώνεται σημαντικά το οξυγόνο για τα φυτά και τα ψάρια.

«Πρόκειται για ένα δημοφιλές φυσικό φαινόμενο, το οποίο επιθυμεί να δει από κοντά αρκετός κόσμος. Τράβαγα φωτογραφίες για περισσότερο από μια ώρα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο 43χρονος φωτογράφος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...