ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

0 Μη γελοιοποιείτε τους πολιτικούς ... Τους δίνεται αξία!

Μη γελοιοποιείτε τους πολιτικούς ... Τους δίνεται αξία!Ο καριερίστας πολιτικός ΔΕΝ είναι πολίτης ούτε είναι σε θέση να δεί τη ζωή του απλού πολίτη, αφού το δικό του κοινωνικό πολιτικό status δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με αυτό του απλού πολίτη.

Έχει μάθει να λειτουργεί επικοινωνιακά, έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα σε αυτό. ΔΕΝ προσβάλλεται και ΔΕΝ να κοκκινίζει, ΔΕΝ έχει ευαισθησίες αλλά επαγγελματισμό, ΔΕΝ τον νοιάζει αν δεν τον ψηφίσεις, εκλέγεται κι απο μόνος του, το κόμμα να είναι καλά...


Τον νοιάζει όμως να υπάρχει, να δικαιολογεί την παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό, να επιπλέει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στην επικαιρότητα.

0 H Ελλάδα µπορεί να θρέψει τους Ελληνες στο 91,5% των προϊόντων!


Όπως δημοσιεύσαμε και χθές, η έκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ καταρρίπτει µια για πάντα το µύθο ότι δεν παράγουµε τίποτα και την τροµοκρατία πως, αν χρεοκοπήσουµε, θα πεινάσουµε! Κατηγορηµατικά διαψεύδει τη διαδεδοµένη στερεότυπη άποψη ότι η χώρα µας «δεν παράγει τίποτα» η νέα έκθεση της Πανελλήνιας Συνοµοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισµών-ΠΑΣΕΓΕΣ (Αύγουστος 2012). Ιδού και το γράφημα στη φώτο (άνω) που τα λέει...όλα σε αριθμούς!

Σύµφωνα µε συγκεκριµένη µελέτη, η διατροφική αυτάρκεια της Ελλάδας ανέρχεται στο 91,5% σε 41 βασικά αγροτικά – διατροφικά προϊόντα και «παραµένει σταθερή» το 2011 µε µια ελαφρά µείωση σε σχέση µε το 2010. Αυτό σηµαίνει επί της ουσίας ότι σήµερα, παρόλο που η Ελλάδα βρίσκεται δύο χρόνια και πλέον υπό το βραχνά του µνηµονίου, είναι σε θέση να θρέψει τον πληθυσµό της κατά 91%. «Πρέπει να σταµατήσει η απαξίωση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η τροµοκρατία ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν θα έχουµε να φάµε. Μπορούµε να πάµε σε υπεραυτάρκεια, να παράξουµε νέο πλούτο, να στηρίξουµε τη χώρα», έλεγε χαρακτηριστικά πέρυσι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραµίχας...

0 Το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου έχει ακόμα και σύννεφα!


Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο ονομάζεται Hang Son Doong (Ποτάμι στο Βουνό), βρίσκεται στο Βιετνάμ και είναι τόσο μεγάλο που χωράει μέσα του μέχρι και ένας ολόκληρος ουρανοξύστης, ενώ περιέχει ζούγκλα αλλά ακόμη και σύννεφα!

0 Κόκκινες μπανάνες: Άλλο φρούτο!

perierga.gr - Κόκκινες μπανάνες: Άλλο φρούτο!Καλλιεργούνται στη Νότια Αμερική και την Ασία και αποτελούν μία από τις γευστικότερες ποικιλίες μπανάνας, γνωστές με τις κοινές ονομασίες «Nendran» και «Ethakai», εντυπωσιακές στην όψη λόγω του κόκκινου χρώματος της φλούδας.


Οι μπανάνες αποτελούν -ως γνωστόν- ένα από τα πλέον διαδεδομένα φρούτα στον κόσμο, τις οποίες αγαπούν μικροί και μεγάλοι, καθώς είναι φρούτο κάθε εποχής, γλυκό, εύκολο να το βρεις και χωρίς κουκούτσια! Επιπλέον, περιέχει πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αποτελώντας ένα υγιεινό επιδόρπιο.

0 Μπορούμε να ταξιδέψουμε στον χρόνο;

Σύμφωνα με τον Αϊνστάιν ότι ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία γραμμή αλλά κάνει καμπύλη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μετάβαση στο παρελθόν ή στο μέλλον. Θα πείτε παραμύθια....

Το πρώτο επίσημο πείραμα έγινε το γνωστό πείραμα της ¨Φιλαδέλφειας¨ όπου εξαφάνισαν ένα πλοίο κάτω υπό την καθοδήγηση του Αϊνστάιν. Επειδή είχαμε θύματα ο Αϊνστάιν σταμάτησε το πείραμα γιατί δεν είμαστε ώριμοι για τέτοια πράγματα.

Ο άνθρωπος πάντα ονειρευόταν να έχει μια μηχανή που να ταξιδεύει στο χρόνο. Αυτό λένε είναι αδύνατο. Η φύση όμως το κάνει . εμείς επίσημα δεν βρήκαμε τον τρόπο να φτιάξουμε μηχανή του χρόνου. Ανέφερα ότι η φύση το κάνει. Ένα παράδειγμα θα φέρω γιατί ο χώρος είναι λίγος.

0 Σέριφος: ένα τυπικό κυκλαδονήσι με αμέτρητες, πανέμορφες παραλίες

Η Σέριφος είναι ένα τυπικό κυκλαδονήσι, που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την παραδοσιακή νησιώτικη φυσιογνωμία του. Προσφέρεται για ήσυχες διακοπές και είναι γεμάτο γαλήνια λιμανάκια, κάτασπρα χωριά και χρυσές αμμουδιές που εναλλάσσονται με άγριους ορεινούς όγκους, γυμνούς λόφους και μοναδικά τοπία.

Aνάμεσα στη Κύθνο και τη Σίφνο, σε ένα ονειρεμένο σκηνικό στη μέση του Αιγαίου, αλλά σε μικρή σχετικά απόσταση από την Αθήνα, βρίσκεται η Σέριφος ( http://bit.ly/Ngagwt ), ένα νησί με γυμνούς λόφους, εύφορες κοιλάδες, όρμους και απέραντες ακτές, αλλά και γραφικούς οικισμούς με κάτασπρα κυκλαδίτικα σπίτια.

0 Ο σκύλος με τις απίστευτες δεξιότητες.

Ο TreT είναι από την Ουκρανία και οι απίστευτες δεξιότητες του έχουν ξετρελάνει τον κόσμο..

Πηδάει, σκαρφαλώνει σε τοίχους, ανεβαίνει σε δέντρα και μπορεί να κάνει πράγματα που άλλα σκυλιά δεν μπορούν.

Σίγουρα είναι ένας άξιος Parkour σκύλος..

0 Ταξίδι στη Σουμάτρα!

0 7 στους 10 καταναλωτές ψωνίζουν ελληνικά

Βάσει του πορίσματος της πρώτης πανελλαδικής έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Eπτά στους δέκα καταναλωτές έχουν στραφεί στα ελληνικά προϊόντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, υπογραμμίζεται ότι η στήριξη στους Έλληνες παραγωγούς είναι επιβεβλημένη, ακόμα και στην περίπτωση που η τελική τιμή πρέπει να διαμορφωθεί λίγο ακριβότερα, προκειμένου να καλυφθούν τα αυξημένα έξοδα με στόχο την σταθεροποίησης προσφοράς και ζήτησης.

Η ΕΣΕΕ μίλησε ακόμη για την απάντηση που μπορεί να δώσει η Ελλάδα μέσω των επενδύσεων στην καλλιέργεια της ελληνικής γης. Είναι εφικτό μάλιστα και στις μέρες, η απόδοση των γεωργικών προϊόντων είναι μειωμένη, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

0 Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!

Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!Όχι, οι φωτογραφίες που θα δείτε στην συνέχεια δεν είναι επεξεργασμένες με το photoshop. Αυτό το αξιολάτρευτο «διπρόσωπο» γατάκι που ακούει στο όνομα «Venus» είναι πραγματικό και έχει ακόμη και σελίδα στο facebook (βρείτε την εδώ). 

Βρέθηκε σε μια φάρμα γαλακτοκομικών προϊόντων στη Βόρεια Καρολίνα και υιοθετήθηκε σχεδόν πριν από 3 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2009.

«Είναι τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα τόσο ευγενική, και έχει αυτό το νιαούρισμα που μοιάζει με νιαούρισμα μωρού αν και είναι 3 χρονών τώρα. Δεν ενοχλεί κανένα έπιπλο με τα νύχια της και δεν έχει κακές συνήθειες .. αυτή η γάτα είναι απλά τέλεια! «, λέει ο ιδιοκτήτης της πιο cool γάτας που γεννήθηκε ποτέ…

0 Η «άγνωστη» Κάτω Σιλεσία

Τέσσερις ώρες από τη Βαρσοβία, έξι ώρες από την Πράγα, έξι ώρες από το Βερολίνο, η περιοχή της Κάτω Σιλεσίας στην Πολωνία υψώνεται απέναντι από τη Γερμανία και την Τσεχία και αποτελεί κατά μία έννοια το γεωγραφικό «κέντρο» της Ευρώπης.

Μεσαιωνικές υπαίθριες αγορές, αναγεννησιακά κάστρα και mountain spa κυριαρχούν στην περιοχή. Ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες της Πολωνίας κατευθύνονται σε δύο βασικούς προορισμούς, τη Βαρσοβία και την Κρακοβία, η Κάτω Σιλεσία, στα νοτιοδυτικά της χώρας, έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και από ιστορικής και από ψυχαγωγικής άποψης.

Υπό την αυτοκρατορία της Αυστρο-Ουγγαρίας κι έπειτα της Πρωσίας, η Κάτω Σιλεσία είχε γερμανικό εθνοτικά χαρακτήρα μέχρι το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά τον πόλεμο, τα γερμανικά σύνορα μετακινήθηκαν ακόμη δυτικότερα και η περιοχή πέρασε υπό τον έλεγχο του πολωνικού κράτους. Ένα μικρό τμήμα της Σιλεσίας, σήμερα ανήκει στην Τσεχία.

0 Ο μοναδικός ιππόκαμπος

Ένα ψάρι διαφορετικό από τα άλλα με τη δική του ξεχωριστή ομορφιά είναι ο ιππόκαμπος. Η όρθια στάση του, το σχήμα του κεφαλιού του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του που κάνουν αυτό το είδος μοναδικό.
Ας γνωρίσουμε λίγα στοιχεία παραπάνω γι' αυτό το πλάσμα της θάλασσας.
Οι ιππόκαμποι βρίσκονται σε ρηχά τροπικά και εύκρατα νερά σε όλο τον κόσμο. Απαντώνται στα παράλια, στις Βόρειες θάλασσες, στην Μεσόγειο, σε θερμές περιοχές του Ατλαντικού και στον Ειρηνικό. Υπάρχουν περίπου 50 είδη σε όλο τον κόσμο. Προτιμούν τις προστατευμένες περιοχές, όπως εκβολές ποταμών, ποώδη λιβάδια των ωκεανών, κοραλλιογενείς υφάλους κ.ά. 

0 ΌΤΑΝ ΛΕΜΕ ΘΑΥΜΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑ...

Σώθηκε από θαύμα

Ένας νεαρός οικοδόμος στη Βραζιλία σώθηκε παρόλο που διαπέρασε το κρανίο του μια μεταλλική ράβδος. Δείτε το βίντεο του ΜEGA.

0 Η κρίση στην Μ.Ανατολή τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη

Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή έχει εξελιχθεί σε ένα «ντέρμπι» υψηλών προδιαγραφών και μεγίστης σημασίας.

Φαινομενικά εμπλεκόμενοι και πρωταγωνιστές ΗΠΑ και Ιράν με αυστηρό όμως κριτή την Ρωσία και τόπο διεξαγωγής του την Συρία, εξ’ ου και η δήλωση, «σήμερα είμαστε στον τελικό στην Συρία», του Μοχσέν Ρεζάι, γραμματέα του Συμβουλίου που εξετάζει όλα τα επείγοντα θέματα στρατηγικής της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και το Αφγανιστάν αποτελούν ζώνη χρυσού στην Μέση Ανατολή και οι ΗΠΑ θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τις χώρες της συγκεκριμένης ζώνης.

Από την πλευρά του ο στρατηγός Χασάν Φιρουζαμπαντί, επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου του Ιράν, προειδοποίησε τους Δυτικούς για την ενισχυμένη παρουσία της Αλ Κάιντα στην Συρία. «Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και οι Σιωνιστές εκμεταλλεύονται την Αλ Κάιντα και τις ομάδες ‘’τακφιρί’’ (Σουνίτες Εξτρεμιστές) για να διεξάγουν εμφύλιο στην Συρία», δήλωσε ο Στρατηγός σύμφωνα με τον ιστότοπο των φρουρών της επανάστασης, υποδεικνύοντας έμμεσα ως ηθικούς αυτουργούς του εμφυλίου στην Συρία τις προαναφερθείσες χώρες.

0 Ταξίδι στην όμορφη Φιλανδια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...