ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

0 Μακριά τα χέρια από τις καταθέσεις

Του Γιώργου Κράλογλου
Επειδή με την πολιτική που ασκείται στον τόπο μας τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Και επειδή ξεκίνησαν ήδη περίεργοι «πλάγιοι ήχοι», που προσεγγίζουν και τις καταθέσεις, οφείλει τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση (στο σύνολό της) να εξηγήσουν, με απόλυτη σαφήνεια, πως θα προστατεύσουν τις καταθέσεις σε κάθε περίπτωση και ότι το κράτος δεν θα βάλει περισσότερο χέρι και στο συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο τα επόμενα χρόνια. 
Γιατί εδώ που έχουμε καταντήσει ως χώρα και ως οικονομία οι καταθέσεις στις Τράπεζες (στο μεγαλύτερο μέρος τους) είναι και «τα έτοιμα» που έχει στην μπάντα ο κοσμάκης για να καλύψει αυτά που προκλητικότατα δεν του καλύπτει το κράτος δεκαετίες τώρα....

0 Ποιοι και γιατί εμπόδιζαν επί χρόνια τα ελικόπτερα του Στρατού να μετέχουν στη δασοπυρόσβεση;

Το θέμα της χρήσης των ελικοπτέρων του Ελληνικού Στρατού καίει... Το θέμα της μίσθωσης ελικοπτέρων από το ΠΣ καίει και ζεματάει και αυτό μέχρι σήμερα...  Μετά το έτος 2000, όπου πέντε (5) ελικόπτερα του Στρατού, τύπου CHINOOK και UH-1H, με απόφαση του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη...
Τσοχαντζόπουλου, μετείχαν αποτελεσματικά και ''πάρα πολύ οικονομικά'' για το Δημόσιο (60.000 ευρώ/ανά Ε/Π/για 5 μήνες) και τον φορολογούμενο πολίτη, σε σχέση με τα αντίστοιχα μισθωμένα Ε/Π μεσαίου τύπου (800.000 ευρώ / ανά Ε/Π/για 3 μήνες), κάποια ''συμφέροντα'' ή αρμόδιοι ''εμπόδιζαν'' ή καλύτερα '' τα παρόπλισαν'' σκόπιμα, με την αιτιολογία ότι το αλμυρό νερό της θάλασσας προκαλεί τεχνικά προβλήματα, τα εν λόγω Ε/Π από τη συμμετοχή τους στην δασοπυρόσβεση...

Όλα αυτά για έναν απλό λόγο : Για να μισθώνει η Πυροσβεστική, κατά μέσο αριθμό, ετησίως 12-14 ελικόπτερα, τα οποία κόστιζαν για τους τρεις μήνες μίσθωσης τους κατά μέσο όρο πλέον των 30.000.000 ευρώ.

0 2012 κάτι περίεργο συμβαίνει (Καταπληκτικό VIDEO)


Το video που θα δείτε κάνει μία αναδρομή στο τι έγινε μέχρι τώρα μέσα στο έτος 2012,και σας προτείνουμε να το δείτε,για να προβληματιστείτε για όλα αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν.Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο video το έχουν δει μέχρι τώρα πάνω από 3 εκατομμύρια (3.130.265) άνθρωποι από όλον τον κόσμο.

Θα δείτε: Ανεμοστρόβιλο στον Ήλιο ,Περίεργους ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο, Περίεργα φαινόμενα στον ουρανό, Ποτάμια που ξαφνικά έγιναν κόκκινα, Μαζικούς θανάτους σε φάλαινες και δελφίνια που ξεβράστηκαν σε ακτές,Θανάτους χιλιάδων πτηνών,Τυφώνες,Ηλιακές καταιγίδες,Ηφαίστεια, Σεισμούς,και αρκετά άλλα περίεργα γεγονότα που συνέβησαν μέσα στο 2012.



Όλα τα παραπάνω είναι πιθανά σημάδια ότι ο κόσμος φτάνει στο τέλος του ή είναι απλά κάποια φαινόμενα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε;

Όπως πάντα η απόφαση είναι δική σας!!!

0 Μυστηριώδες μοναστήρι στον Ατλαντικό

Perierga.gr - Skellig MichaelΤο Skellig Michael (από το Sceilig Mhichíl που στην ιρλανδική γλώσσα, που σημαίνει βράχος του Μιχαήλ), επίσης γνωστό ως Μεγάλος Βράχος (Great Skellig), είναι ένα απότομο βραχώδες νησί, στον Ατλαντικό Ωκεανό περίπου 14 χλμ από τις ακτές της Ιρλανδίας.
Το νησί έγινε κέντρο μοναστικής ζωής για 600 χρόνια από τον 7ο αιώνα και μετά, όταν Ιρλανδοί μοναχοί ίδρυσαν μοναστήρι.

Το μοναστήρι που είναι χτισσμένο στην κορυφή ενός βράχου 230 μέτρων χαρακτηρίστηκε παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO το 1996. Είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά αλλά και το λιγότερο προσιτά μοναστήρια της Ευρώπης...

0 Οι τράπεζες του Ιράν στο στόχαστρο των Ρόθτσάιλντ!

Οι τράπεζες του Ιράν στο στόχαστρο των Ρόθτσάιλντ!
Είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI) η βασική αιτία που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο απο την Δύση και το Ισραήλ; Η αυξανόμενη ένταση που προκαλεί η πιθανότητα ενός αδιανόητου πολέμου επιβάλλει να κοιτάξουμε το τραπεζικό συστημα του Ιράν εν συγκρίσει με τα αντίστοιχα των ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου και Ισραήλ.

Ερευνητές τονίζουν οτι το Ιράν είναι ένα απο τα τρία εναπομείναντα κράτη των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν έχει επέλθει στον έλεγχο των Ρόθτσαιλντ. Πριν απο την επίθεση της 11ης Σεπτεμβριου στις ΗΠΑ, τα κράτη αυτά ανέρχονταν στα εφτά και ήταν τα: Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα και Ιράν. Μέχρι το 2003 το Αφγανιστάν και το Ιράκ είχαν πέσει στα πλοκάμια των Ρόθτσαιλντ και μεχρι το 2011 το Σουδάν και η Λιβύη είχαν πέσει κι αυτά θύματα. Στην Λιβύη, τράπεζα των Ρόθτσαιλντ είχε ιδρυθεί στην Βενγκάζη ενώ ο πόλεμος ήταν ακόμα σε εξέλιξη..

0 Θα ανοιχτεί ποτέ ο μυστικός τάφος του πρώτου Αυτοκράτορα της Κίνας;

Θαμμένος βαθιά κάτω από ένα λόφο στην κεντρική Κίνα, που περιβάλλεται από μια υπόγεια τάφρο δηλητηριώδη υδραργύρου, κρύβεται ένας ενταφιασμένος αυτοκράτορας που παραμένει ανενόχλητος για περισσότερο από δύο χιλιετίες.
Ο τάφος κατέχει τα μυστικά του πρώτου Αυτοκράτορα της Κίνας, Qin Shi Huang, ο οποίος πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου, το 210 π.Χ., μετά την κατάκτηση έξι αντιμαχόμενων κρατών, που συνένωσε προκειμένου να δημιουργήσει το πρώτο ενιαίο έθνος της Κίνας.
Οι απαντήσεις σε μια σειρά από ιστορικά μυστήρια μπορεί να βρίσκονται θαμμένα μέσα σε αυτό το τάφο, αλλά το αν οι σύγχρονοι άνθρωποι θα καταφέρουν να δουν τι υπάρχει μέσα σε αυτό το μαυσωλείο, δεν εξαρτάται μόνο από την κινεζική κυβέρνηση, αλλά και από την επιστήμη.
«Ο μεγάλος λόφος, όπου ο αυτοκράτορας είναι θαμμένος - κανείς δεν έχει βρεθεί εκεί», δήλωσε ο αρχαιολόγος Kristin Romey, επιμελητής και σύμβουλος για την έκθεση «Terracotta Warrior» που θα πραγματοποιηθεί στο Discovery Times Square της Νέας Υόρκης. «Εν μέρει αυτό είναι από σεβαστό από τους υπερήλικες, αλλά πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι κανείς στον κόσμο αυτή τη στιγμή δεν έχει την τεχνολογία για να πάει στο σωστό μέρος και να το ανασκάψει.»

0 Μηχανισμός φωτοσύνθεσης ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε ζώο

Οι κηπουροί τη μισούν θανάσιμα, οι εντομολόγοι όμως τη θαυμάζουν. Η μελίγκρα, όπως φαίνεται, δεν τρέφεται μόνο με τους χυμούς της τριανταφυλλιάς σας -τρέφεται και με τη λιακάδα, αφού είναι το πρώτο ζώο στο οποίο ανακαλύπτεται ένας υποτυπώδης μηχανισμός φωτοσύνθεσης.
Η φωτοσύνθεση, η διαδικασία που αξιοποιεί την ενέργεια του ήλιου για την παραγωγή σακχάρων από διοξείδιο του άνθρακα και νερό, είναι χαρακτηριστικό των φυτών, των κυανοβακτηρίων και λίγων ειδών μυκήτων...
Όλοι αυτοί οι οργανισμοί παράγουν καροτενοειδή, ουσίες με έντονα χρώματα που αποτελούν εξαρτήματα του φωτοσυνθετικού μηχανισμού. Μάλιστα πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου, προσλαμβάνουν φυτικά καροτενοειδή μέσω της διατροφής και τα χρησιμοποιούν για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη σύνθεση ορισμένων βιταμινών.

1 10 πράγματα που δεν ξέρετε για τα κουνούπια


ΚουνούπιΤα μισούμε θανάσιμα –και έχουμε κάθε δίκιο. Δεν φτάνει που μας ρουφούν ανελέητα το αίμα κάθε καλοκαίρι, προκαλώντας μας τρομερή φαγούρα (ακόμα και αναφυλαξία), αλλά μεταφέρουν και έναν σωρό ιούς, οι οποίοι μπορούν να αποβούν ακόμα και θανατηφόροι. Το χειρότερο; Όσο κι αν προστατευτούμε, με ειδικές αλοιφές, αντικουνουπικά φιδάκια και σήτες σε πόρτες και παράθυρα, αυτά πάντα θα βρίσκουν έναν τρόπο να παίρνουν το αίμα τους -πιο σωστά, το αίμα ΜΑΣ- πίσω.

Για να πολεμήσεις, όμως, τον εχθρό αποτελεσματικότερα, πρέπει πρώτα να τον γνωρίσεις, λέει ο σοφός λαός, και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε με τα παρακάτω στοιχεία που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές από την ζωή και το έργο των μισητών σε όλους κουνουπιών!

0 Πώς επηρεάζει η τεχνολογία τη ζωή μας…


perierga.gr - Πώς επηρεάζει η τεχνολογία τη ζωή μας...Το περιοδικό «Time» σε συνεργασία με την Qualcomm «εξέτασε» 4.700 ανθρώπους online και 300 μέσω τηλεφώνου σε οχτώ χώρες του κόσμου, μεταξύ 29 Ιουνίου και 28 Ιουλίου. Ο λόγος; «Πώς και πόσο επηρεάζει η τεχνολογία τη ζωή μας;». Μερικά από τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, αποκαλύπτοντας πόσο στενή σχέση έχουμε όλοι με την τεχνολογία!



- Ένας στους τέσσερις ανθρώπους κοιτάζουν το κινητό τους τουλάχιστον μία φορά κάθε μισή ώρα.

- Τα 3/4 των νέων μεταξύ 25-29 κοιμούνται με τα κινητά δίπλα τους.

- Το 19% των Αμερικανών δήλωσε ότι θα άντεχε χωρίς κινητό για μία εβδομάδα, ενώ το 34% μόνο για μερικές ώρες!

0 Ταξίδι στο όμορφο Κιργιστάν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...