ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

0 Αυτοί βάζουν τις φωτιές στην Ελλάδα!

Σκοπιανοί, Τούρκοι πράκτορες και παρακρατικοί κάνουν εμπρησμούς. Τα ονόματά τους στη φόρα. Οι έρευνες της ΕΥΠ και της CIA. Για ποιες πυρκαγιές ευθύνονται. To  ρεπορτάζ της itabloid.gr τσακίζει κόκκαλα.

Έχει προκαλέσει σοκ η δήλωση του Νίκου Δένδια, σύμφωνα με την οποία η ΕΥΠ ερευνά τις “σοβαρές ενδείξεις” ότι πίσω από τις 282 πυρκαγιές που ξέσπασαν στη χώρα το τελευταίο τριήμερο, κρύβονται εμπρηστές. Και γιατί το ερευνά η ΕΥΠ; Για να ανακαλύψει αυτό που όλοι ξέρουμε: Ότι ξένοι πράκτορες έχουν βαλθεί να κατακάψουν τη χώρα...

0 Ο πρώτος νόμος του murphy υπό το πρίσμα της θεώρησης ύπαρξης πολλαπλών συμπάντων

 Ο πρώτος νόμος του MURPHY δηλώνει :

"Ο, τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει."




Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.

α) Αν αναγνωρίζουμε την απόλυτη ισχύ του νόμου τότε είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε όλα τα ανθρωπίνως γνωστά προληπτικά μέσα για να αποφύγουμε τα πιθανά δυσάρεστα ενδεχόμενα (ενάρετος βίος).

Στο βαθμό που τα δυσάρεστα ενδεχόμενα μπορούν να προβλεφθούν και να προληφθούν η μη εμφάνιση ατυχημάτων θα εξηγείται από την λήψη προληπτικών μέτρων και η ισχύ του κανόνα δεν θα αμφισβητείται.


0 Απίστευτο: Έδωσαν τούρκικα ονόματα σε οδούς του νομού Χανίων!


Τη «δόξα» του κ. Μπουτάρη φαίνεται να ζήλεψε και η δημοτική αρχή του Μανώλη Σκουλάκη στο δήμο Χανίων!

Πριν από λίγες ημέρες υλοποιήθηκε η απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων σε... τούρκικα ονόματα! Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων, πλέον θα λέγεται «Βέροβιτς Πασά» η 4η πάροδος θα λέγεται «Ρεούφ Πασά» και η 1η πάροδος θα λέγεται «Φωτιάδη Πασά»!



Όλοι τους... φιλέλληνες όπως μας υπενθυμίζουν οι ταμπέλες σε παρένθεση κάτω από τα ονόματα! Ως φαίνεται η Ελληνική και η Κρητική Ιστορία... στέρεψε από Ήρωες ώστε να ονομάσουμε δρόμους και πλατείες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και μαζεύουν υπογραφές για το θέμα.

1 Ρεσιτάλ υποτέλειας από τα κατοχικά ΜΜΕ.

Από τη στιγμή της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την κ. Μέρκελ, τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου κατοχικού καθεστώτος, άρχισαν έναν καταιγισμό αναφορών, απευθυνόμενα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, με προφανή στόχο να μας προσδέσουν στο άρμα της Γερμανίας.
«Πόσο θερμή και φιλόξενη ήταν η κ. Μέρκελ», «πως έλιωσε ο πάγος», «πως χαμογέλασε....
στον Έλληνα πρωθυπουργό», «πως ακούμπησε το χέρι της στην πλάτη του», «πως τον έβγαλε στο μπαλκόνι και του έδειξε το Βερολίνο» και άλλα τέτοια εμετικά, με τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι εμείς οι υποτελείς, τυγχάνουμε της εύνοιας των αφεντικών Γερμανών και ότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να το αποφύγουμε να μας διώξουν από το ευρώ!!!!

0 Οι προηγμένες επιστημονικές γνώσεις της Αρχαίας Ελλάδας

Μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζουμε ένα σημαντικό μέρος των επιστημονικών γνώσεων της Αρχαίας Ελλάδας, που ο Αριστοτέλης θεωρεί δεδομένο  ότι πρέπει να γνωρίζουν οι επιστήμονες τις εποχής του!


Το  βιβλίο του Αριστοτέλη «Μετεωρολογικά» ξεκινάει με έναν άκρως εντυπωσιακό πρόλογο, από τον οποίο θα μπορούσαμε να εξάγουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα, ως προς το επίπεδο των επιστημονικών γνώσεων των προγόνων μας.
Σήμερα λοιπόν, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζουμε ένα σημαντικό μέρος των επιστημονικών γνώσεων της Αρχαίας Ελλάδας, που ο Αριστοτέλης θεωρεί δεδομένο  ότι πρέπει να γνωρίζουν οι επιστήμονες τις εποχής του!

0 Τα δικαιώματα μας ενάντια στην γραφειοκρατία

Χρόνια τώρα, η πολιτική ηγεσία παλεύει με το θηρίο της γραφειοκρατίας, που εμποδίζει τους πολίτες να ασχοληθούν με το πρόβλημά τους και τους κάνει υπαλλήλους των δημοσίων υπαλλήλων και χαρτοκουβαλητές που τρέχουν από υπηρεσία σε υπηρεσία, για να μαζεύουν "χαρτιά".
Η πολιτεία προχώρησε σε τολμηρά βήματα πάταξης της γραφειοκρατίας, που όμως δεν εφαρμόζονται στην πράξη (ούτε κατά 5% !), επειδή πρέπει να κουνήσουν τον πισινό τους οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τόσο απλά. Αλλά αυτό προϋποθέτει "τρέξιμο" κι έτσι επιλέγουν την εύκολη λύση του "φέρτε μας αυτά κι αυτά κι αυτά κι αυτά κι αυτά τα δικαιολογητικά".

0 Σοπέν και Κβαντομηχανική

“Αφού πήρα το πτυχίο μου στη φυσική, πέρασα ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ σπουδάζοντας μαθηματικά και φυσική. Το Κέμπριτζ είναι ένα μέρος με πράσινους χλοοτάπητες και γκρίζο ουρανό, με τεράστιο βάρος ευγενούς επιστημοσύνης. Ήμουν μέλος του St. Johon’s College, που ιδρύθηκε πριν από 500 περίπου χρόνια. Θυμάμαι ιδιαίτερα ότι έπαιζα σ’ ένα θαυμάσιο πιάνο, εγκατεστημένο σε έναν από τα αρχαιότερα οικήματα του κολεγίου.

 Ανάμεσα στα κομμάτια που έπαιζα ήταν η σύνθεση Fantaisie-Impromptu (Φαντασία-Αυτοσχεδιασμοί) του Σοπέν. Το κύριο τμήμα έχει μια επίμονη σύμμειξη ρυθμών τέσσερα-προς-τρία. Και τα δύο χέρια παίζουν στο ίδιο τέμπο, αλλά παίζοντας τέσσερις νότες με το δεξί χέρι για κάθε τρεις νότες που εκτελούνται με το αριστερό. Ο συνδυασμός προσδίδει στη σύνθεση ένα αιθέριο, κελαριστό άκουσμα.

0 5 υγιεινές τροφές που είναι… θανατηφόρες

5 υγιεινές τροφές που είναι... θανατηφόρες (4)
Μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά είναι ιδανική για την καλύτερη υγεία του οργανισμού. Ωστόσο είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε ότι αρκετές από τις υγιεινές τροφές ή παράγωγά τους μπορούν να μας…σκοτώσουν.



  • Φύλλα ραβέντι
Αν είστε από τους περιπετειώδεις τύπους της γαστρονομίας, έχετε υπόψη σας ότι τα φύλλα ραβέντι δεν είναι και η πιο «υγιεινή» πρασινάδα που μπορείτε να καταναλώσετε.
Και αυτός είναι και o λόγος που τα μανάβικα πουλούν μόνο το κάτω μέρος του ραβέντι. Τα φύλλα του συγκεκριμένου λαχανικού περιέχουν υψηλά επίπεδα οξαλικού οξέος, το οποίο προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα στο ήπαρ. Σε σημείο μάλιστα που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο. Βέβαια αν και για να προκληθεί θάνατος χρειάζεται κάποιος να καταναλώσει αρκετά από τα φύλλα, ωστόσο ακόμα και μία μικρή ποσότητα είναι ικανή για να αρρωστήσει κάποιον.

0 Το «σπίτι των ονείρων» για… ακριβά γούστα!

perierga.gr - Το "σπίτι των ονείρων" για... ακριβά γούστα!Η κατοικία που βλέπετε μοιάζει το λιγότερο με σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας, με τους θεατές να κάνουν ένα νοητό ταξίδι στον κόσμο του Ντίσνεϊ και μια παιδική φαντασίωση να γίνεται πραγματικότητα μέσα στην έρημο της Νεβάδα, όπου η έννοια «όαση» αποκτά νέα διάσταση!


Με δικό του water park, τεχνητούς καταρράκτες και εσωτερική πισίνα, ακόμη έναν καταπράσινο κήπο και μικρές λίμνες στον κήπο, η πολυτελής κατοικία είναι για σύγχρονους… βασιλιάδες!

0 Ένας αφοσιωμένος πατέρας!

perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!Ο Rick van Beek από το Μίσιγκαν δεν υπήρξε ποτέ του λάτρης του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής. Αντ’ αυτού κάπνιζε δύο πακέτα την ημέρα, έπινε αρκετό αλκοόλ καθημερινά και μπαινόβγαινε στα μπαρ της περιοχής. Είχε δηλαδή όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά που δεν ταίριαζαν στο προφίλ ενός καλού πατέρα!


Ώσπου γεννήθηκε η 13χρονη σήμερα κόρη του Maddy, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, χωρίς να μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει. Ο Rick έκοψε αμέσως όλες τις κακές συνήθειες και τις αντικατέστησε με τον αθλητισμό.

0 ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κινούμενο σχέδιο με πρωταγωνιστή το νερό

Όταν το νερό από δημόσιο αγαθό, θα γίνει ΠΡΟΙΟΝ προς εκμετάλλευ$η των εταιρειών, στην ΕΛΛΑΔΑ, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα.

Συγκινητικό ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ απο την μαρτυρική ΒΟΛΙΒΙΑ…

 http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

2 Σχολικά βιβλία - Τα παιδιά μας μετατρέπονται σε νέους γενίτσαρους

Με σεβασμό Κουσίδου Πελαγία, Δράκα 

Τα παιδιά μας μετατρέπονται σε νέους γενίτσαρους. Θα θέλαμε σαν γονείς παιδιών του δημοτικού να εκφράσουμε την αγωνία μας....
για τη συστηματική προπαγάνδα ανθελληνισμού, αφελληνισμού και άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται με σκοπό το βιασμό του νου των παιδιών μας και τη μετατροπή τους σε νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μια εικόνα μικρού μόνο τμή­ματος της κατάστασης που επικρατεί. Αρχίζοντας με τη Γλώσσα της Ε' τάξης (σελ. 23) βλέπουμε τον άγιο Ιωσήφ χωρίς φωτοστέφανο να αγκα­λιάζει την Παναγία, χωρίς φωτοστέ­φανο και αυτή. Επίσης βλέπουμε τον Χριστό σαν ένα απλό μωρό χωρίς φωτοστέφανο. Όλο το βιβλίο έχει δυο φωτογραφίες για τα Χριστούγεννα. Συ­νεχίζοντας βλέπουμε ότι όλο το κεφά­λαιο για τα Χριστούγεννα αναφέρεται στη μάγισσα Φρικαντέλα (σελ. 26)...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...