ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

0 Γιατί όλα θ' αλλάξουν αυτές τις μέρες υπέρ της Ελλάδας και θα αποκαλυφθεί η συνωμοσία Σαμαρά - Στουρνάρα!

Γιατί όλα θ' αλλάξουν αυτές τις μέρες υπέρ της Ελλάδας και θα αποκαλυφθεί η συνωμοσία Σαμαρά - Στουρνάρα!
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι 191 από τις 192 χώρες του πλανήτη έχουν χρέος, τίθεται το 
ερώτημα, προς ποιους; Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι στην παγκόσμια αγορά υπάρχει πλαστό χρήμα το οποίο το διαχειρίζονται διεθνείς τραπεζικοί τοκογλύφοι και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τεράστια ποσά διαθέσιμα εκτός διατραπεζικών και άλλων χρηματιστηριακών οίκων.


Αυτά τα ποσά τα κρατούν διάφοροι οίκοι και αποτελούνται από χαρτοφυλάκια, όπως ομόλογα κρατών κλπ. και είναι ποσά που χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι παράνομους (νόμιμους) κρατικούς σχηματισμούς , όπως κρατικές τράπεζες ώστε να διατηρούν σταθερά τα χαρτοφυλάκια των κρατών...

0 Κοράλλια, τα κοσμήματα του βυθού

Perierga.gr - Πανέμορφα κοράλια!
Στο θαυμαστό κόσμο της θάλασσας είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι. Τα χρώματά τους είναι εκπληκτικά και οι σχηματισμοί τους ακόμη πιο εντυπωσιακοί. Είναι από τους πιο παλιούς οργανισμούς του πλανήτη και σχηματίζουν ολόκληρες αποικίες.

Όσο όμορφα είναι όμως αλλο τόσο είναι και απειλούμενα τόσο από την παράνομη αλειία τους όσο, κυρίως, από την κλιματική αλλαγή. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μας παρουσιάζουν σε όλο τους το μεγαλέιο τα κοσμήματα του βυθού.

0 Οδηγός υγείας με βάση την ασθένεια

ΑΓΧΟΣ: Βαλεριάνα, Πασιφλώρα, Χαμομήλι, Τζινσενγκ, Τίλιο, Μελισσόχορτο, Μέντα, Λυκίσκος, Ιξός, Ανεμώνη, Σκουτελάρια, Βάλσαμο.
ΑΔΥΝΑΜΙΑ (ΑΤΟΝΙΑ): Αγγελική, Τσουκνίδα, Φασκόμηλο.
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: Λουΐζα, Μάραθος, Αψιθιά
ΑΕΡΙΑ: Μαντζουράνα, Λουΐζα, Μάραθος, Θρούμπι
ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ: Αχιλλαία, Λάπαθο, Πολύκομπο, Τσουκνίδα.
ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ: Έφεδρα, Εκουΐζετο.
ΑΚΜΗ: Εχινάκια, Τίλιο, Φυτολάκα, Χαμομήλι
ΑΜΝΗΣΙΑ: Μελισσόχορτο, Τζινσενγκ, Θυμάρι, Μαντζουράνα.
ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ: Σκόρδο, Απήγανος
ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ: Γάλιο, Μύρο, Εχινάκια, Ύδραστις, Φασκόμηλο, Φυτολάκα, Αγριμόνιο.

0 15 του Σεπτέμβρη στις 20:00! Η εξέγερση της σιωπηλης πλειοψηφίας!

Γράφει ο Μπαγασάκος

Εχουν περάσει οκτώ μήνες από την μεγαλειώδη διαδήλωση του ελληνικού λαού (12/02/12), που αμαυρώθηκε από τις απρόκλητες και μαζικές εκτοξεύσεις χημικών με στόχο την απώθηση των διαδηλωτών και την επαναφορά τους στους καναπέδες για την παρακολύθηση των δελτίων των πρετεντέρηδων.

Η αναφορά στις δουλικές πολιτικές και στην οικονομική εξαθλίωση του μέσου Έλληνα, μεθοδευμένα από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών κατά παραγγελία της Τρόϊκας, δηλαδή της χρηματοπιστωτικής διακυβένησης, είναι περιττή. Τα γνωρίζει όλα ο μέσος Έλληνας στο πετσί του. Οι πολιτικοί και οικονομικοί εγκληματίες που φοροδιέφυγαν, φοροέκλεψαν, κερδοσκόπησαν (ή και τα τρία συγχρόνως), σε βάρος της ζωντανής εργασίας, του κάθε άλλο παρά τεμπέλη έλληνα εργαζόμενου, κυκλοφορούν ελεύθεροι και πίνουν στην υγεία των κορόϊδων...

0 Τα δέντρα αποκαλύπτουν φυσικά φαινόμενα του παρελθόντος

Πολύτιμες πληροφορίες για συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, εκρήξεις ηφαιστείων και δασικές πυρκαγιές κρύβουν οι δακτύλιοι των κορμών των δέντρων.
Κάθε χρόνο, μεταξύ της άνοιξης και του φθινοπώρου η διχοτόμηση των κυττάρων του καμβίου κάτω από το φλοιό των δένδρων, δημιουργεί ένα νέο δακτύλιο.
Κανένας δακτύλιος δεν είναι όμοιος με τον προηγούμενο με αποτέλεσμα να λαμβάνονται πολύτιμες πληροφορίες από τους ερευνητές. Τα δέντρα αναπτύσσονται ταχύτερα υπό συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας σε σύγκριση με χαμηλές θερμοκρασίες και ξηρασία. Έτσι, οι δακτύλιοι είναι μικρότερης διαμέτρου κατά τις ψυχρές περιόδους.
Ειδικός σε θέματα δενδροχρονολογίας , από το Πανεπιστήμιο του Μάινζ της Γερμανίας, διεξάγει έρευνες στη Φινλανδία προκειμένου να συμπληρώσει το κλιματικό παζλ των τελευταίων 2000 ετών μέσα από τους κορμούς των δέντρων.

0 Πώς φαίνονται οι αμμοθύελλες από το διάστημα

Καταπληκτικές φωτογραφίες από δορυφόρους

Οι αμμοθύελλες είναι ένα από τα πλέον εντυπωσιακά φαινόμενα, αρκεί να το βλέπεις από μακριά. Από κοντά, ένα κύμα άμμου που δέρνει με μανία ό,τι βρίσκεται στο πέρασμά του, είναι από δυσάρεστο έως καταστροφικό.

Η συχνότητα με την οποία εκδηλώνονται αμμοθύελλες έχει αυξηθεί σημαντικά, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και της λειψυδρίας. Στην Ελλάδα, το φαινόμενο εμφανίζεται μόνο με τη μορφή της μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα, όμως σε περιοχές όπως η κεντρική Ασία και οι κεντρικές ΗΠΑ, οι αμμοθύελλες είναι αρκετά συχνές και σφοδρές.

Δείτε πώς απαθανάτισαν τις αμμοθύελλες οι ισχυροί φακοί των δορυφόρων.

1 29 κορυφαίοι επιστήμονες του προηγούμενου αιώνα, σε μία φωτογραφία που έγινε έγχρωμη !!!

Τα διεθνή συνέδρια Solvay για την Φυσική και τη Χημεία στο Βέλγιο, καθιερώθηκαν από τον Ernest Solvay το 1912 και θεωρήθηκαν ότι αποτέλεσαν σημείο καμπής για την πορεία των επιστημών. Κάθε τρία χρόνια, στις Βρυξέλλες, συγκεντρώνονταν τα πιο σπουδαία επιστημονικά μυαλά της εποχής για να συζητήσουν όλα εκείνα τα ζητήματα που τους απασχολούσαν στα εργαστήριά τους.

Μία μυθική συγκέντρωση επιστημόνων, πραγματοποιήθηκε στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Solvay. H αναμνηστική φωτογραφία που βγήκε, έχει γίνει αφίσα στα δωμάτια όλων εκείνων που αγαπούν τη φυσική και τη χημεία. 29 από τους πιο διαπρεπείς και καθιερωμένους επιστήμονες του προηγούμενου αιώνα, ποζάρουν γι αυτό το φανταστικό στιγμιότυπο, όταν τον Οκτώβριο του 1927, συγκεντρώθηκαν για άλλα μία φορά για να συζητήσουν την θεωρία των κβάντα.

0 Τα 10 πιο όμορφα κτίρια του κόσμου

Όταν οι αρχιτέκτονες έχουν κέφια δημιουργούν κτίρια αριστουργήματα!!!!!!!
Πάρε μια γεύση...

0 ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δείτε Ελληνικά προϊόντα και Ελληνικές εταιρείες

0 Project Lucifer Σχέδιο Αναφλέξεως του Κρόνου σε Ήλιο !

1Ένα από τα πλέον δραματικά γεγονότα στο βιβλίο του Arthur C. Clarke Odyssey Two 2010, έχει να κάνει με τον πλανήτη Δία και τον παράξενο εξωγήινο μονόλιθου περιστρέφεται γύρω από τον Δία και κατά κάποιον τρόπο κλωνοποιείται δισεκατομμύρια φορές.

Προφανώς χρησιμοποιώντας ύλη από τον Δία, συμπυκνώνοντας τον αέριο γίγαντα, σε μία μικρή, πυκνή υπέρθερμη μάζα, έως ότου ξαφνικά επιτυγχάνεται πυρηνική σύντηξη. Έτσι ο Δίας εκπληρώνει την μοίρα του, που του αρνήθηκε η φύση, εφόσον κάποιοι αστρονόμοι τον έχουν ονομάσει «αποτυχημένο άστρο».

Το νέο αστέρι φέρνει ζωή στην πλειάδα των δορυφόρων του που μοιάζουν στην Γή. Σχηματίζοντας ένα ηλιακό σύστημα, μέσα σε ένα ηλιακό σύστημα. Οι άνθρωποι τον ονομάζουν Εωσφόρο, και αποκτούν δύο ήλιους στον ουρανό τους.

0 Όταν η καυτή λάβα συνάντησε τον ωκεανό

Παράτολμοι φωτογράφοι μας χαρίζουν εικόνες μοναδικής ομορφιάς

Ο 28χρονος Nick Selway και ο 35χρονος CJ Kale ρίσκαραν τη ζωή τους για να γίνουν οι πρώτοι άνθρωποι που θα φωτογραφίσουν την «εκρηκτική» στιγμή που η καυτή λάβα από το ηφαίστειο Kilauea της Χαβάης συναντά τη θάλασσα!

Η θερμοκρασία του νερού ήταν πάνω από 43,3 βαθμοί Κελσίου και οι δύο φωτογράφοι δε δίστασαν να πλησιάσουν σε απόσταση μερικών μέτρων.

Οι δυο τους «κυνήγησαν» τη λάβα από το ηφαίστειο Kilauea μέσω της περιοχής Kalapana της Χαβάης μέχρι τη στιγμή που έφτασε στον ωκεανό. Πέρασαν αρκετές ημέρες κατασκηνώνοντας πολύ κοντά στον κρατήρα.

Αποτέλεσμα οι πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω!

0 Τα νησιά της Βουρβουρούς

Τα άγνωστα νησιά της Χαλκιδικής

Τα νησιά της Βουρβουρούς στη χερσόνησο της Σιθωνίας αποτελούν τον μυστικό παράδεισο της Χαλκιδικής και έναν τόπο παραθέρισης για λίγους.

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα νησιών :

(Αμπελίτσι, Καλόγρια, Περιστέρι, Άγιος Ισίδωρος, Πρασονήσι) που περιβάλλουν το μεγάλο νησί, το Διάπορο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...