ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

2 Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι βλέπουν περισσότερη τηλεόραση


Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι βλέπουν 30% περισσότερη τηλεόραση από τους ευτυχισμένους
Οι άνθρωποι που δεν νιώθουν ευτυχισμένοι, βλέπουν κατά μέσο όρο 30% περισσότερη τηλεόραση σε σχέση με τους ευτυχισμένους, σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου του Μέριλαντ των ΗΠΑ.
Η έρευνα, που βασίζεται σε στατιστικές από περίπου 30.000 αμερικανούς ενήλικους πολίτες κατά την περίοδο 1975-2006, δείχνει ότι οι πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι βλέπουν 19 ώρες τηλεόραση την εβδομάδα έναντι 25 ωρών που βλέπουν όσοι νιώθουν λίγο-πολύ δυστυχισμένοι. Το συμπέρασμα αυτό μάλιστα ισχύει ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, ύψους εισοδήματος, ηλικίας ή οικογενειακής κατάστασης.
Επιπροσθέτως οι πιο ευτυχισμένοι εμφανίσθηκαν πιο κοινωνικά δραστήριοι, πιο θρησκευτικά ενεργοί, πιο συχνοί ψηφοφόροι και συχνότεροι αναγνώστες εφημερίδων.

0 Με όποια αφεντικά καθίσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις....

0 Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ


ww3   Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη μεταξύ του στρατευμένου Ισλάμ και της Δύσης, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της Ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε το Σάββατο στην Πορτογαλία.

«Είμαστε στη μέση ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου,» δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ Efraim Halevy στην εβδομαδιαία εφημερίδα Expresso.

«Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Ένας άνθρωπος που περπατά στους δρόμους του Τελ Αβίβ, της Βαρκελώνης ή του Μπουένος Άιρες δεν έχει την αίσθηση ότι υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη», είπε ο Halevy ο οποίος ήταν επικεφαλής της Μοσάντ μεταξύ των ετών 1998 και 2003.

1 Μικρό σπίτι από την Κορέα ανάμεσα σε 2 κτήρια



0 Έμεινε έγκυος στα 5 της χρόνια – Ιατρικό Μυστήριο

Σήμερα είναι 78 χρονών και ζει σε ένα χωριό στο Περού, ψηλά στις Άνδεις. Αποφεύγει να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να δώσει έστω και μια μικρή συνέντευξη. Η Lina Medina, έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιατρική ιστορία, σαν η μικρότερη μητέρα που υπήρξε ποτέ. Γέννησε το πρώτο της παιδί όταν εκείνη ήταν 5 χρονών.

Αυτό που συνέβη στη κοπέλα από το Περού, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ.

Στα 3 της, έβλεπε το στήθος της να αναπτύσσεται σαν να ήταν έφηβη και ένα χρόνο αργότερα είχε στήθος φυσιολογικής γυναίκας.

Την ίδια χρονιά της ήρθε και περίοδος.

Οι γονείς, οι συγγενείς, και ο περίγυρος του χωριού, δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

0 Πιστός θαμώνας για 72 χρόνια στο ίδιο μπαρ!

perierga.gr - Πιστός θαμώνας για 72 χρόνια στο ίδιο μπαρ!
Ο Arthur Reid είναι καθημερινός πελάτης της παμπ «Griffin» στο Warmley της Βρετανίας εδώ και 72 χρόνια, από το 1940 όταν ήταν 18 χρόνων. Στα 90 του χρόνια πλέον δεν μπορούσε παρά να βραβευτεί από τον ιδιοκτήτη του μπαρ για τις αδιάκοπες καθημερινές επισκέψεις του στο κατάστημα, λαμβάνοντας μια τιμητική πλακέτα! Φανατικός της μαύρης μπίρας, ο κ. Reid έχει καταναλώσει μέχρι σήμερα πάνω από 30.000 ποτήρια από το αγαπημένο του ποτό, καθισμένος πάντα στο ίδιο σημείο, απολαμβάνοντας την παρέα των κατοίκων της περιοχής, που έχουν γίνει πλέον φίλοι του....

0 Πίσω από τις σκηνές του Φρανκενστάιν Classic



b1586

0 Ελλάδα – Πορτογαλία: Δυο διαφορετικά … ΔΝΤ έχουν εγκατασταθεί στις χώρες αυτές ή …

Ελλάδα – Πορτογαλία: Δυο διαφορετικά … ΔΝΤ έχουν εγκατασταθεί στις χώρες αυτές ή …Να κηρυχτεί άμεσα «persona non grata» στη χώρα μας ο δολοφόνος των Ελλήνων Πολ Τόμσεν!

Γιώργος Αδαλής

Δείτε πόσο δίκιο έχουμε εδώ και καιρό που βάλουμε ειδικά εναντίον του Πολ Τόμσεν και έχουμε βαρεθεί να φωνάζουμε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να κηρυχτεί «persona non grata» στη χώρα μας, διότι είναι ηλίου φαεινότερον, ότι εκπροσωπεί αλλότρια συμφέροντα και δημιουργεί συνθήκες πλιάτσικου στην Ελλάδα!


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σήμερα, προειδοποίησε την Πέμπτη την Πορτογαλία να μην υιοθετεί υπερβολικά μέτρα λιτότητας(!!), αλλά την συμβούλευσε να προβεί σε μεταρρυθμίσεις για βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας.

0 Το Κρυστάλλινο Κρανίο του Yucatan ~ Φτιάχτηκε αιώνες πριν τους Μάγια!


Το κρυστάλλινο κρανίο ανακαλύφθηκε στη ζούγκλα του Yucatan της κεντρικής Αμερικής το 1927 κοντά σε έναν ερειπωμένο αρχαίο ναό των Μάγια. Το κρανίο είναι φτιαγμένο από κάποιο πετρώδες κρύσταλλο, έχει χρώμα κεχριμπαριού και οι διαστάσεις του είναι σε φυσικό μέγεθος ανθρώπου.

Το κρανίο έχει τεράστια αξία τόσο σε αρχαιολογική όσο και σε μυστικιστική κλίμακα:
Αρχαιολογική γιατί κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει εξηγήσει το γιατί και κυρίως το πως φτιάχτηκε ένα τόσο τέλειο κρανίο χιλιάδες χρόνια πριν και μυστικιστική διότι όπως υποστηρίζουν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, προκαλεί παραισθήσεις και οράματα προφητικού χαρακτήρα...


0 Γρηγόρης Πολυχρονίδης | Χάρισε στην Ελλάδα 40 μετάλλια και η Ελλάδα του κόβει τα επιδόματα...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

Στους δρόμους βγήκε χρυσός παραολυμπιονίκης που μαζί με άλλους ανάπηρους, διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές στα επιδόματα....

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης αγωνίζεται στο Μπότσια. Αγωνίζεται και στη ζωή. Και το πρωί της Πέμπτης κατέβηκε μαζί με άλλους ανάπηρους στο δρόμο, διεκδικώντας να μην κοπούν τα επιδόματά τους....



“Δεν μπορεί ο πιο αδύναμος κρίκος, ο ανάπηρος να είναι αυτός που θα πληρώσει την κρίση”, είπε στην εκπομπή ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο. “Ο αγώνας αυτός δεν είναι αγώνας για ένα μετάλλιο, είναι για το μετάλλιο της επιβίωσης” συμπλήρωσε.

0 15 Σεπτεμβρίου 2012: Οι αγανακτισμένοι και πάλι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

15 Σεπτεμβρίου 2012: Οι αγανακτισμένοι και πάλι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
Στο Σύνταγμα θα συγκεντρωθούν για άλλη μια φορά οι Αγανακτισμένοι. Το ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην πλατεία Συντάγματος.
«Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook, καλούνται όλοι (με σύνθημα «Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι») στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να ενώσουν για άλλη μια φορά τη φωνή τους σε μία κοινή διαμαρτυρία κατά των μέτρων της κυβέρνησης και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που βιώνουν.
Να μην λείψει ΚΑΝΕΙΣ
Αγώνας για ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!»

0 Φοινικικό Αλφάβητο - Μία ιστορική απάτη


Επιγραφή που θεωρείται η πρώτη που βρέθηκε με Φοινικική γραφή. Σαρκοφάγος του Αχιράμ. 12ος αιωνας π.Χ.

Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΓΡΑΦΗ "ΑΛΦΑΒΗΤΟ";

Κατά τη Γλωσσολογία ως "αλφάβητο" ορίζεται το «σύνολο συμβόλων με ορισμένη σειρά και τάξη, που χρησιμεύουν για να αποδίδονται οι στοιχειώδεις φθόγγοι μιας γλώσσας, με τον περιορισμό ο κάθε φθόγγος ν' αντιστοιχεί σ' ένα μόνο σύμβολο και αντίστροφα». Στην αλφαβητική γραφή επομένως (δηλαδή τη γραφή των λαών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας αλλά και άλλων περιοχών του πλανήτη) κάθε γράμμα αποδίδει ένα στοιχειώδη ήχο...

0 Αν σου συμβαίνουν αυτά, τότε είσαι Έλληνας!



    Perierga.gr - Τότε είσαι Έλληνας
  • Δεν τρως ποτέ ßραδινό πριν τις 10µµ.
  • Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραβηχτείς στον σταθµό των ΚΤΕΛ για να παραλάßεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ µέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι ßουνού, ελιές και λεµόνια.
  • Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον µια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου.
  • Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσµος ζει χωρίς περίπτερα.
  • Υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε µποτιλιάρισµα στις 6π.µ.της Κυριακής....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...