ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

1 Λεμόνια … δηλητήριο στα σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές της Κρήτης!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα σε ζώα όπως αποδείχτηκε μετά από πειράματα, και σοβαρά προβλήματα υγείας στον άνθρωπο. Μάλιστα το Αγγλικό Wikipedia χαρακτηρίζει την δραστική ουσία ‘tiabendazole’ ως ναρκωτικό.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα … σουρωτήρι με ανύπαρκτους ελέγχους, και ένα ΕΦΕΤ στην Κρήτη που φαίνεται για άλλη μια φορά να έχει πιαστεί στον ύπνο!

Το CretePlus.gr δημοσιεύει σήμερα την φωτογραφία ντοκουμέντο που λήφθηκε την Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου.

0 Γνωρίστε τον πιο γρήγορο «δολοφόνο» του φυτικού βασιλείου !!!

Ένα μικρό σαρκοφάγο φυτό φαίνεται πως είναι ο πιο γρήγορος... «δολοφόνος» του φυτικού κόσμου στον πλανήτη.

Το Drosera glanduligera που φύεται στην Αυστραλία χρειάζεται μόλις 400 χιλιοστά του δευτερολέπτου για να παγιδεύσει ένα έντομο, που θα αποτελέσει στη συνέχεια το… γεύμα του.


Σύμφωνα με την επιθεώρηση «Plos One», όπου δημοσιεύθηκε η έρευνα, το D.glanduligera είναι ένα μικρό στενόμακρο φυτό με ύψος 10-15 εκατοστών.

0 Μετακινώντας μία τεράστια βελανιδιά 100 χρονών


Η βελανιδιά που θα δείτε παρακάτω αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της πόλης League για πάνω από 100 χρόνια. Το μαγευτικό αυτό δέντρο ξεπερνά τα 55 πόδια στο ύψος ενώ ο η σκιά του είναι πάνω από 135 πόδια στο πλάτος. 

Η διάνοιξη όμως ενός δρόμου στην περιοχή απειλούσε το σήμα κατατεθέν της πόλης. Έτσι οι αρμόδιοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη μετακίνηση του υπεραιωνόβιου αυτού δέντρου το οποίο επιβλητικά κοσμεί για πάνω από έναν αιώνα το εκεί τοπίο. 

Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα βίντεο με την εξέλιξη της διαδικασίας, η οποία δε κράτησε πάνω από ένα μήνα!

0 Υδροπλάνα εντάσσονται στις αεροπορικές συγκοινωνίες της χώρας.

Νομοθετική πρωτοβουλία για τα υδατοδρόμια προωθεί ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης και προς το σκοπό αυτό θα έχει σειρά επαφών με τα συναρμόδια υπουργεία για την ένταξη των υδροπλάνων στις αεροπορικές συγκοινωνίες της Ελλάδος.

Ήδη από το 2011 έχει υπάρξει προεργασία προκειμένου να λειτουργήσουν στην Ελλάδα υδατοδρόμια στη Ρόδο, τη Κω, την Τήλο, τη Νίσυρο, τη Κάλυμνο, την Πάτμο και τη Χάλκη θέμα για το οποίο έχει εργασθεί και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

0 Το Jurassic Park Wall Art


jurassic-park

0 Εικόνες από τον νησί του Πάσχα!

0 «Κατάσκοποι» της φύσης: Τέλεια καμουφλαρισμένα πλάσματα!

perierga.gr - "Κατάσκοποι" της φύσης: Τέλεια καμουφλαρισμένα πλάσματα!Καμουφλάρουν τον εαυτό τους με απίθανο τρόπο, έτσι ώστε να δυσκολεύεται ακόμη και το ανθρώπινο μάτι να τα ξεχωρίσει (πόσω μάλλον οι εχθροί τους!). Ερπετά, έντομα, αμφίβια και ψάρια πετυχαίνουν την τέλεια «κάλυψη» στο χώμα, στον κορμό ενός δέντρου, στα φύλλα ή στα άνθη ενός φυτού.

Και μιλάμε, βέβαια, για την απόλυτη εξομοίωσή τους στο χρώμα και στο σχήμα, τόσο πολύ, μάλιστα, που θα το καταλάβετε… όταν είναι πια αργά! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζουν ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακού «κατασκόπους» της φύσης, τους οποίους -δεν σας κρύβω- σε ορισμένες περιπτώσεις θα δυσκολευτείτε πολύ να τους διακρίνετε…
1. Σαύρα σε σχήμα φύλλου, Μαδαγασκάρη

0 Αχ αυτά τα ζώα !!!

http://www.barnorama.com/wp-content/images/2012/03/daily-gifdump-4/10-daily-gifdump-4.gif

0 Αφεντικό, σου έφερα το καινουριο σου iPhone5 !!!!

Delivery

0 13 πηγές ασβεστίου που μας εκπλήσσουν

Όλοι γνωρίζουμε πως το ασβέστιο είναι σημαντικό για την υγεία μας και κυρίως για την υγεία των οστών μας. Ποιες όμως άλλες τροφές, εκτός από το γάλα και τα γαλακτομικά, μας το παρέχουν;

Δεν είναι μόνο το γάλα ωφέλιμο για τον οργανισμό και τα κόκαλά μας. Μπορούμε να ενισχύσουμε τα οστά μας και με τροφές που όμως δε συμπεριλαμβάνονται στα γαλακτοκομικά.
Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για όσους δεν αρέσκονται στα γαλακτοκομικά προϊόντα, για τους χορτοφάγους που δεν καταναλώνουν γάλα, όπως επίσης και για την περίοδο της νηστείας.

0 Συγκλονιστικά μηνύματα που συνοδεύουν παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους

Γράμματα πλημμυρισμένα από απόγνωση και ικεσία από γονείς που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους όχι γιατί το ήθελαν αλλά γιατί δεν μπορούσαν να τα μεγαλώσουν.

Είναι μερικά από τα μηνύματα που συνόδευσαν νεογέννητα μωρά και βρέφη λίγων μόνο μηνών που οι γονείς τους μέσα στην σιωπή της νύχτας εγκατέλειψαν στην πόρτα ενός ορφανοτροφείου.

Τον Οκτώβριο του 1869, στην Νέα Υόρκη μια ομάδα από καλόγριες αποφάσισαν με την χρηματοδότηση της καθολικής εκκλησία να ανοίξουν ένα ορφανοτροφείο. Κάθε βράδυ στην πόρτα του κτιρίου άφηναν ένα άδειο καλάθι και σχεδόν κάθε πρωί, έβρισκαν στο εσωτερικό του, ένα μωρό. Μέχρι το τέλος του χρόνου οι καλόγριες είχαν να φροντίζουν 81 μωρά.

Δείτε την συνέχεια στο Good Story.gr

0 Internet: "Σκοτώνει"¨τις γλώσσες!

Η τεχνολογία έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας, από την  μια αυτό έχει κάποιες διευκολύνσεις, αλλά δυστυχώς έχει και αρνητικές επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με Γλωσσολόγους από 34 χώρες της Γηραιάς Ηπείρου το διαδίκτυο σκοτώνει τις γλώσσες!
Οι ειδικοί αναζήτησαν μεταξύ άλλων τέσσερα βασικά ηλεκτρονικά εργαλεία. Την ύπαρξη αυτόματης μετάφρασης, τη δυνατότητα φωνητικής αλληλεπίδρασης και ψηφιακής ανάλυσης κειμένου, ενώ παράλληλα διερεύνησαν και τη διαθεσιμότητα γλωσσικών πόρων ή πηγών. Σε πρώτη φάση εξέτασαν τις ιστοσελίδες που επιτρέπουν στους χρήστες τους να κάνουν online μεταφράσεις.

Το συμπέρασμα είναι ότι η αγγλόφωνη γλώσσα κατακτά την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό γιατί οι αγγλόφωνοι χρήστες έχουν την καλύτερη δυνατή τεχνολογική υποστήριξη, κάτι που ευνοεί την περαιτέρω εξάπλωση της γλώσσας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...