ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

0 Τι βλέπουμε όταν πέφτουμε από ύψος 39 km

O Felix Baumgartner (Μπάουμγκαρτνερ), ανέβηκε με αερόστατο ήλιου σε ύψος 39 χιλιομέτρων πάνω από την έρημο του Nέου Μεξικού και πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση διάρκειας εννέα περίπου λεπτών, η οποία βιντεοσκοπήθηκε από κάμερες στη στολή του, από αεροπλάνα και ελικόπτερα.
Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους, διάρκειας και ταχύτητας σε ελεύθερη πτώση…

Η ανάλυση των δεδομένων τηλεμετρίας δείχνει ότι η μέγιστη ταχύτητα του Μπάουμγκαρτνερ έφτασε τα 1.343 χιλιόμετρα την ώρα, περίπου 1,24 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου στο ύψος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο αλεξιπτωτιστής.

Στην ερώτηση “τι βλέπει κανείς όταν πέφτει από ύψος 39000 μέτρα;” …. απαντάει το εντυπωσιακό βίντεο από την κάμερα που είχε πάνω του ο Felix Baumgartner κατά τη διάρκεια της πτώσης του:

0 Σε 10 εταιρείες ανήκουν όλα τα προϊόντα του πλανήτη


Κάντε κλικ στην εικόνα

0 Βασιλικός Πολτός. Το ανεκτίμητο δώρο της μέλισσας

Ιστορική αναδρομή

Τη δεκαετία του 50, δύο προϊόντα από το μελίσσι προτάθηκαν ως διαιτητικά και θεραπευτικά για τον άνθρωπο: η γύρη και ο βασιλικός πολτός. Παίρνοντας ως έναυσμα τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στη βασίλισσα μέλισσα και τις εργάτριες, όσον αφορά τον τρόπο ζωής τους αλλά και τη διάρκεια που ζουν, οι ερευνητές κατέληξαν σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τα αποτελέσματα που έχει η χρήση αυτού του φυσικού δυναμωτικού. Συγκεκριμένα ο βασιλικός πολτός είναι γνωστός από το 1954, όταν ο

πάπας Πίος ο 12ος, ο οποίος πλησίαζε το θάνατο από βαθειά γηρατειά, κατανάλωσε βασιλικό πολτό και ανέκαμψε μυστηριωδώς. Από τότε οι φήμες για τις θεραπευτικές του δράσεις έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις.

0 Συγγνώμη λάθος. Του Θύμιου Καλαμούκη

Συγγνώμη λάθος. Του Θύμιου Καλαμούκη
Τους τελευταίους μήνες, όλο και περισσότερα στελέχη της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, παρατηρούν πως στην περίπτωση της Ελλάδας έπεσαν έξω

Τις τελευταίες μέρες στους μετανοημένους έρχονται να προστεθούν και στελέχη του ίδιου του ΔΝΤ, τα οποία παραδέχονται πως έκαναν λάθος!

Όπως διάβασα στο κουτί της Πανδώρας, οι συντάκτες της έκθεσης του ΔΝΤ, εξηγούν ότι « μέχρι σήμερα το ΔΝΤ και οι κυβερνήσεις έπαιρναν υπόψιν τους τη στατιστική πραγματικότητα των τελευταίων 30 ετών, σύμφωνα με την οποία υπήρχε η εξής αναλογία-αντιστοιχία μέτρων λιτότητας και ύφεσης: για κάθε 1 δισ. μέτρων λιτότητας αντιστοιχούσε μισή μονάδα «ψαλίδι» στην ανάπτυξη. Όμως, η πράξη έδειξε ότι στην Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία ότι η αναλογία αυτή ήταν πολύ μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα έδειξε ότι για κάθε 1 δισ. μέτρων το «ψαλίδι» ήταν κατά 0,9 έως 1,7 φορές μεγαλύτερο. 

Έτσι, λοιπόν εξηγείται γιατί το ΔΝΤ προέβλεπε για την Ελλάδα το 2011 ύφεση μόλις 1,1% και τελικά ανήλθε σε 7,1%! 

0 Ν. Αφρική: Ραγδαία αύξηση της λαθροθηρίας ρινόκερων

Ν. Αφρική: Ραγδαία αύξηση της λαθροθηρίας ρινόκερωνΝεκρά 455 ζώα από την αρχή του χρόνου


Οι επίσημες στατιστικές δείχνουν πως 448 ζώα σκοτώθηκαν από τους λαθροθήρες το 2011, έναντι 333 το 2010, 122 το 2009, 83 το 2008, 13 το 2007


  Αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των ρινόκερων που  σφαγιάστηκαν από λαθροθήρες στη Νότια Αφρική, σε σχέση με το 2011, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοτιοαφρικανικού υπουργείου Περιβάλλοντος.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ραγδαία αύξηση της λαθροθηρίας. Οι επίσημες στατιστικές δείχνουν πως 448 ζώα σκοτώθηκαν από τους λαθροθήρες το 2011, έναντι 333 το 2010, 122 το 2009, 83 το 2008 και μόνο 13 το 2007.

Μόνο στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ (βορειοανατολική Νότια Αφρική) σκοτώθηκαν 272 ρινόκεροι, δηλαδή σχεδόν το 60% του συνόλου.

0 «Σπόροι της Καταστροφής»: Η Κρυφή Ατζέντα της Γενετικής

Συγκλονιστικά στοιχεία από το βιβλίο του F. William Engdahl 
για τα Γενετικώς Μεταλλαγμένα Τρόφιμα 

της Αλίκης Στεφάνου

Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει υπάρξει ένας αριθμός βιβλίων, εγγράφων και άρθρων που αφορούν στους κινδύνους των Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων ( Γ.Τ.Σ ).
Στην πλειοψηφία τους εστιάζουν στις ζημιογόνες επιδράσεις στην υγεία και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
 
Σχεδόν κανένα όμως δεν αναφέρεται στις γεωπολιτικές επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και ιδιαίτερα στη δημιουργία αυτών των σπόρων σαν όπλο μαζικής καταστροφής. 

Ο συγγραφέας τεκμηριώνει με μεγάλη προσοχή το πώς τα «πνευματικά ιδρύματα» της «ευγονικής» και ο μαζικός αποδεκατισμός των ‘αηδιαστικών’, ‘έγχρωμων’ και ‘αναλώσιμων’ φυλών, στην πραγματικότητα πρωτο -ιδρύθηκαν και πήραν και νομική έγκριση στις ΗΠΑ.
 
Η έρευνα της ‘ευγονικής’ χρηματοδοτήθηκε από τους Rockefellers και άλλες προνομιούχες οικογένειες και για πρώτη φορά δοκιμάστηκαν στους Εβραίους κατά τη διάρκεια της Ναζιστικής Γερμανίας. 

Είναι καθαρά θέμα τύχης οτι τα φτωχότερα έθνη του κόσμου συμβαίνει να είναι προικισμένα με φυσικούς πόρους. Αυτές οι περιοχές έχουν όμως και πληθυσμιακή ανάπτυξη.
 
Ο φόβος των Ευρωπαϊκών οικογενειών οι οποίες διοικούν και οι οποίες αναπτύσσονται και ενοποιούνται με οικονομική και στρατιωτική δύναμη από τις ΗΠΑ, ήταν πως: αν τα φτωχά έθνη κατάφερναν να αναπτυχθούν, οι εγκαταλελειμμένοι φυσικοί πόροι και ιδιαίτερα το πετρέλαιο, το αέριο τα ορυκτά και τα μέταλλα, θα γινόταν δυσεύρετα για τον ‘Λευκό’ πληθυσμό.
 

0 Μερικές περίεργες πολικές αρκούδες

Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Τις περίεργες μουσούδες των πολικών αρκούδων κατέγραψε με το φωτογραφικό του φακό ο φωτογράφος άγριας ζωής Steven Kazlowski από τη Νέα Υόρκη, λίγο πριν βουτήξει μαζί τους στα παγωμένα νερά στις ακτές της Αλάσκας, στο καταφύγιο Arctic National Wildlife Refuge.

Εξηγώντας πώς κατάφερε να τις πλησιάσει τόσο πολύ ο Steven Kazlowski δήλωσε: «Ποτέ δεν τις πλησίασα εγώ. Στην πραγματικότητα εκείνες ήρθαν κοντά μου. Τα μικρά δε, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

0 Μέλισσες παράγουν χρωματιστό μέλι – Η απρόσμενη εξήγηση


Μέλισσες παράγουν χρωματιστό μέλι (3)

Με μια μεγάλη έκπληξη ήρθαν αντιμέτωποι οι μελισσοκόμοι της πόλης Ριμποβίλ στη βορειοανατολική Γαλλία, όταν διαπίστωσαν πως οι μέλισσες τους άρχισαν να παράγουν χρωματιστό μέλι σε μπλε και πράσινες και άλλες αποχρώσεις!

0 Όταν το TIME είχε εξώφυλλο τη Μέρκελ με… κέρατα!

Σε παλαιότερο εξώφυλλο του περιοδικού TIME εμφανίζεται η Άνγκελα Μέρκελ, με το «Μ» του τίτλου του περιοδικού να θυμίζει κέρατα πάνω από το κεφάλι της Γερμανίδας πολιτικού.

Δείτε το εξώφυλλο:

0 Επτά καταστήματα Goody’s στη Θεσσαλονίκη τίθενται εκτός αλυσίδας γιατί.... μείωσαν τις τιμές

Επτά καταστήματα Goody’s στη Θεσσαλονίκη τίθενται εκτός αλυσίδας γιατί.... μείωσαν τις τιμές
Στην αντεπίθεση περνούν τα επτά καταστήματα Goody’s της Θεσσαλονίκης που η εταιρεία ανακοίνωσε, μέσω ολοσέλιδων καταχωρήσεων στον Τύπο, ότι τίθενται εκτός του δικτύου της λόγω της «συστηματική τους άρνησης να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις».

Τα επτά εστιατόρια χαρακτηρίζουν εντελώς αυθαίρετη την ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν ανήκουν πλέον στην αλυσίδα, κάνοντας λόγο για παραπλανητική και ανήθικη προσπάθειά της Goody's, μέσω των ΜΜΕ, να συνδέσει τις δικαστικές εκκρεμότητες των δύο μερών με την «προστασία των καταναλωτών και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών» που παρέχουν τα πρώτα.

0 Η αγάπη του ηλικιωμένου άνδρα νίκησε το Alzheimer

Ήταν πρωί, περίπου 8:30, όταν ένας ηλικιωμένος περίπου 80 χρονών, με ράμματα στον αντίχειρά του, έφτασε στο νοσοκομείο . Είπε ότι ήταν βιαστικός, και ότι είχε ένα άλλο ραντεβού στις 9:00.

Η νοσοκόμα που τον ανέλαβε τον έβαλε να καθίσει κάπου, γνωρίζοντας ότι θα έπαιρνε πάνω από μια ώρα για να τον δει κάποιος γιατρός.

Τον είδε να κοιτάει επίμονα το ρολόι του και επειδή δεν ήταν και πολύ απασχολημένη αποφάσισε να δει τη πληγή του. Αφού το εξέτασε προσεκτικά, είδε ότι η πληγή στον αντίχειρα είχε επουλωθεί και έτσι μίλησε με τους γιατρούς για να αφαιρέσουν τα ράμματα.

Ενώ του φρόντιζε τα ράμματα, τον ρώτησε αν είχε άλλο ραντεβού με γιατρό σήμερα. Ο ηλικιωμένος είπε πως δεν είχε ραντεβού με γιατρό αλλά έπρεπε να πάει στο γηροκομείο για να φάει πρωινό με τη σύζυγό του. Η νοσοκόμα τον ρώτησε πως πήγαινε από θέμα υγείας η σύζυγός του...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...