ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

0 Φανάρι ανάβει πράσινο για ένα δευτερόλεπτο

Τον μπελά τους έχουν βρει οι οδηγοί σε μια διασταύρωση ενός κεντρικού δρόμου της Κίνας. Αυτό συμβαίνει γιατί το φανάρι ανάβει πράσινο μόλις για ένα δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα η κίνηση να γίνεται μετ’ εμποδίων.
Το ακόμα χειρότερο είναι πως το κόκκινο διαρκεί κάτι παραπάνω από 70 δευτερόλεπτα. Όπως είναι επόμενο, πολλοί οδηγοί παραβιάζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που περιμένουν καρτερικά μέχρι να περάσουν το σημείο.

0 Δράμα

Υπέροχος νομός
Πρωτεύουσα του νομού είναι η Δράμα ενώ άλλες σημαντικές κωμοπόλεις είναι το Δοξάτο, η Πρωσοτσάνη, το Καλαμπάκι, ο Αγιος Αθανάσιος και το Κάτω Νευροκόπι.
Ο νομός Δράμας είναι ορεινός, περιλαμβάνει το Φαλακρό όρος (2.232 μ.)

Αξιοθέατα στο νομό Δράμας:

0 Πρόκληση: “Οι βουλευτές περνούν δύσκολα με το μισθό τους”!

Πρόκληση: “Οι βουλευτές περνούν δύσκολα με το μισθό τους”!


Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε και βλέπουμε. Στη σημερινή δακρύβρεχτη παράσταση στη Βουλή, ο ελληνικός λαός κλήθηκε να μάθει (και να συγκινηθεί) ότι οι βουλευτές που τα βγάζουν πέρα με το μισθό τους, περνούν… δύσκολες ώρες!

Ναι, δεν είναι φάρσα. Τη δήλωση αυτή, όπως αποκαλύπτει η iTabloid, έκανε η -συμπαθέστατη και αγωνιστικότατη- ΣΤ’ αντιπρόεδρος της Βουλής Μαριά Κόλλια- Τσαρουχά, η οποία επεσήμανε συγκινημένη ότι οι βουλευτές οι οποίοι έχουν επιλέξει να μην ασκούν και το επάγγελμά τους και τα βγάζουν πέρα μόνο με το μισθό από το Κοινοβούλιο, “περνούν δύσκολα”. Και μας ενημέρωσε πως οι μισθοί των βουλευτών, δεν είναι και τόσο μεγάλοι… Τότε, να αρχίσουμε συσσίτια.

Αφορμή για αυτή την απίστευτη δήλωση, ήταν η ομιλία στο Κοινοβούλιο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε σφοδρά σε όλους τους βουλευτές, κατηγορώντας τους ότι αρνήθηκαν να ψηφίσουν περικοπές στις αποδοχές τους, παρότι το κόμμα του έφερε σχετικό σχέδιο νόμου στη Βουλή. Ο κ. Κασιδιάρης αντιπαρέβαλλε μάλιστα το μισθό του βουλευτή με αυτόν ενός αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ρωτώντας αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί εαυτόν ικανότερο και χρησιμότερο για την Ελλάδα.

0 Ούτε ένα ευρώ του δανείου δεν πάει στους Έλληνες!

Πώς το είπε αυτό ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας; Ότι «αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε» δεν είπε; Το newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφο-βόμβα που αποκαλύπτει όλη την κοροϊδία του κ. Στουρνάρα και της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι στον ελληνικό λαό.

Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όταν μας εκβιάζουν ότι αν δεν πάρουμε τα πιο σκληρά μέτρα περικοπών μισθών και συντάξεων, αν δε θυσιάσουμε την ίδια μας την Υγεία, αν δεν καταδικάσουμε σε θάνατο ολόκληρα τμήματα του ελληνικού λαού, δε θα πάρουμε τη δόση και, τελικά, οι Ελληνες θα είμαστε σε ακόμη χειρότερη μοίρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα! Η νέα αποκάλυψη του newsbomb.gr δεν αφήνει αμφιβολία: μέχρι και το τελευταίο ευρώ του δανείου θα πάει για να πληρωθούν τα όσα ήδη χρωστάει η χώρα μας.

Ούτε ένα ευρώ δε θα πάει για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, των γιατρών, των δασκάλων, στις οφειλές του ελληνικού Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις… πουθενά. Με άλλα λόγια, ούτε ένα ευρώ δε θα πάει στους Ελληνες. Δηλαδή, μας δανείζουν για να τους πληρώνουμε! Αρα, δεν είμαστε εμείς που απελπισμένα χρειαζόμαστε το δάνειο. Αυτοί είναι! Οι δανειστές μας.

0 Μην τους πιστεύετε και μην τους λυπηθείτε!

Μην τους πιστεύετε και μην τους λυπηθείτε!
Τα προσωπεία και οι μάσκες των σημερινών ανάλγητων απατεώνων πολιτικών, που απαρτίζουν την σημερινή κυβερνητική τρόϊκα και που έχουν μετατραπεί σε «τσιράκια» των παγκόσμιων τραπεζικών τοκογλύφων, έχουν πέσει προ πολλού στα μάτια του λαού, ο οποίος κατάλαβε ότι έκανε το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά,ψηφίζοντας ψεύτες και ανέντιμους πολιτικούς, που δεν νοιάζονται γι’ αυτόν τον λαό…

Έχει γίνει πλέον ολοφάνερο, ότι οι αρχηγοί των τριών κομμάτων και οι βουλευτές που τα απαρτίζουν, δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες και τα προβλήματα του ελληνικού λαού, τις ανάγκες της Ελλάδας να επιζήσει και να υπάρξει σαν ένα ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος, δεν έχουν σχέση με την αποστολή της ιερής εκπροσώπησης που τους εμπιστέφθηκε και τους ανέθεσε με την ψήφο του, ο ελληνικός λαός.

0 Έχει τηλεπαθητικές ιδιότητες το DNA;

Έχει βρεθεί πως το DNA παρουσιάζει την περίεργη ικανότητα να συναρμολογείται, ακόμα και εξ αποστάσεως, τη στιγμή που σύμφωνα με τη γνωστή επιστήμη δε θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα συναρμολογηθεί από απόσταση. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξήγηση για το φαινόμενο αυτό.

Επιστήμονες αναφέρουν δεδομένα, τα οποία σε αντίθεση με τις τρέχουσες πεποιθήσεις μας για το τι είναι πιθανό και τι όχι, η διπλή έλικα του DNA έχει την καταπληκτική ικανότητα να αναγνωρίζει ομοιότητες σε άλλους κλώνους DNA και αυτή η αναγνώριση γίνεται εξ' αποστάσεως. Με κάποιον τρόπο οι κλώνοι μπορούν να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλο και τα μικροσκοπικά τμήματα του γενετικού υλικού τείνουν να συναθροιστούν με όμοια DNA...

0 Το Πουέρτο Ρίκο 51η πολιτεία των ΗΠΑ;

Πουέρτο Ρίκο το 51 αστεράκι στην αστερόεσσα;
Η πλειοψηφία των πολιτών του Πουέρτο Ρίκο επιθυμεί την ένταξη του νησιού στις ΗΠΑ ως 51η πολιτεία, σύμφωνα με το αποτέλεσμα ενός μη δεσμευτικού δημοψηφίσματος που διεξάχθηκε στη νησιωτική χώρα. 
Συγκεκριμένα, το 54% του εκλογικού σώματος τάχθηκε υπέρ της αλλαγής της σχέσης του Πουέρτο Ρίκο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, με το 61% εξ αυτών να υποστηρίζει το ενδεχόμενο ένταξης..

0 ΟΙ 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ !

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ !

Υπερψηφίστηκε οριακά τελικά το πολυνομοσχέδιο κόλαφος της συγκυβέρνησης με 153 ψήφους από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Όσοι δεν υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο και όσοι απείχαν της διαδικασίας (6 του ΠΑΣΟΚ και 1 της ΝΔ) τέθηκαν με αποφάσεις των Αρχηγών τους εκτός κοινοβουλευτικών τους ομάδων.Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν «παρών» με εξαίρεση, τους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά που επέλεξαν το «όχι».

Το πολυνομοσχέδιο καταψηφίστηκε με 128 ψήφους από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξαν και 18«παρών».
Αυτοί είναι οι 153 βουλεύτες που ψήφισαν «ΝΑΙ» στο τέλος σας.
Να τους θυμάστε!

0 Οι γυναίκες «μυρίζουν» τα ανδρικά συναισθήματα!

Perierga.gr - Οι γυναίκες «μυρίζουν» τα ανδρικά συναισθήματα!
Ερευνητές στην Ολλανδία υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες έχουν έμφυτη την ικανότητα να αναγνωρίζουν κάποια από τα συναισθήματα του άνδρα μέσω της οσμής που αναδύει ο ιδρώτας του.

Τα χημικά σήματα
Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης έβαλαν άνδρες να παρακολουθήσουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και, κατά τη διάρκεια του θεάματος, συνέλεξαν τον ιδρώτα τους. Στη συνέχεια έδωσαν σε γυναίκες να μυρίσουν τον ιδρώτα αυτών των ανδρών. Οπως διαπίστωσαν, οι αντιδράσεις που είχαν οι γυναίκες κατά την έκθεση στις οσμές αποκάλυπταν τα συναισθήματα που είχαν οι άνδρες όταν παρήγαν τον ιδρώτα. Οι άνδρες που είχαν παρακολουθήσει θρίλερ όπως «Η Λάμψη» του Στάνλει Κιούμπρικ παρήγαγαν ιδρώτα που πρόδιδε το αίσθημα του φόβου. Εκείνοι που είχαν παρακολουθήσει ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές με αποκρουστικό ή αηδιαστικό περιεχόμενο παρήγαγαν ιδρώτα με ανάλογο «περιεχόμενο»....

0 Επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον ο «Προκόπης»

Ο λύκος είχε βρεθεί το καλοκαίρι σε πολύ άσχημη κατάσταση

Την πρώτη στην Ελλάδα επανένταξη λύκου στο φυσικό του περιβάλλον πραγματοποίησε η περιβαλλοντική εταιρεία για τη διατήρηση της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος «Αρκτούρος» σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης.

Ο Προκόπης, όπως ονομάστηκε ο λύκος, είχε βρεθεί το καλοκαίρι σε πολύ άσχημη κατάσταση στην περιοχή της Κερκίνης, καθώς παρουσίαζε αδυναμία, κατάπτωση, πυρετό και σοβαρή αφυδάτωση, ενώ ύστερα από λεπτομερή εργαστηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά βλήματα πυροβόλου όπλου σε διάφορα σημεία του σώματος καθώς επίσης ότι έπασχε από διροφιλαρίωση (νόσο συχνή και στους σκύλους που διαβιώνουν κοντά σε υγροτόπους της Βόρειας Ελλάδας).

Μεταφέρθηκε για περίθαλψη στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης, στο Αετό Φλώρινας και ύστερα από 4 μήνες, επέστρεψε στο περιβάλλον υγιέστατος αφού τόσο η όρασή του όσο και το τρίχωμά του, αποκαταστάθηκαν και έχει αποκτήσει και πάλι φυσιολογικό βάρος και δύναμη.

0 «Αγροτάκια» με καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό!

Με νέα πρόσωπα και περιπτώσεις να κάνουν ήδη το γύρω του διαδικτύου, ανάμεσα στα «φτωχαδάκια» με τις καταθέσεις μεγαλοεπιχειρηματία ανήκουν και εκατοντάδες «αγροτάκια»!Όπως αναφέρει το trikalavoice, μεταξύ των βιοπαλαιστών συγκαταλέγεται και Τρικαλινός αγρότης με καταθέσεις μισό εκατομμύριο ευρώ (490.000 για την ακρίβεια), ο οποίος τις έχει… διασκορπίσει σε τράπεζες της Ελβετίας, του Λιχτενστάιν και της Κύπρου.

Ο Τρικαλινός αγρότης φέρεται να δηλώνει εισόδημα 2.900 ευρώ ετησίως (ναι, καλά διαβάσατε. ΕΤΗΣΙΩΣ) , οπότε θα κληθεί να δικαιολογήσει πως κατάφερε να βάλει στην άκρη ένα τόσο μεγάλο ποσό.

0 Τύφλα να 'χει το photoshop

Απίθανη φωτογράφιση ορειβατών στις Άλπεις

Κι όμως. Σε αυτή τη φωτογραφία δεν έχει γίνει καμία γραφιστική παρέμβαση! Η σκηνή που βλέπετε είναι απολύτως αληθινή. Είκοσι οκτώ ορειβάτες, πόζαραν για αυτή την απίστευτη φωτογραφία στον βράχο που φέρει την ονομασία «Βελόνα της Κλεοπάτρας» και βρίσκεται στις Άλπεις, στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας.

Οι ορειβάτες χρειάστηκαν πολλές ώρες για να προετοιμαστούν και να σκαρφαλώσουν στο βράχο, αλλά και για να τοποθετηθούν σε απόλυτη συμμετρία. Το αποτέλεσμα αποτελεί τμήμα καμπάνιας για ελβετική εταιρία extreme sports.

0 Εκπληκτικές, αρχαίες πόλεις του κόσμου

Εκπληκτικές, αρχαίες πόλεις του κόσμου (6)
Αρχαίες πόλεις όπως η Πέτρα στην Ιορδανία ή η θαμμένη στη λάβα Πομπηία στην Ιταλία, εντυπωσιάζουν για τη μακρά και σημαντική τους ιστορία, αλλά και για την αρχιτεκτονική και τα αξιοθέατά τους, μέρος των οποίων διατηρείται ακόμη.

Ο κόσμος είναι γεμάτος πόλεις, μικρές και μεγάλες, «ζωντανές» ή πιο ήρεμες, νέες, είτε αρχαίες. Οι σύγχρονες μεγαλουπόλεις, όπως το Τόκιο, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι, είναι σε όλους γνωστές. Υπάρχουν όμως μεγάλες πόλεις και σημαντικοί πολιτισμοί που δημιουργήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια και σχετίζονται με τη θρησκεία, είτε αποτελούν έδρες πολιτικής εξουσίας.

Πλέον, διατηρούνται τα ερείπια αυτών των ένδοξων πόλεων, που παρουσιάζουν μοναδική αρχιτεκτονική και φυσικά «κρύβουν» μακρά ιστορία. Ας ανακαλύψουμε εκ νέου αυτές τις πόλεις, με ιστορία που χάνεται στο χρόνο…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...