ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

1 Νέα έρευνα για τη "σκοτεινή" ενέργεια του σύμπαντος

Οι ερευνητές ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν για πρώτη φορά να υπολογίσουν τον ρυθμό διαστολής του σύμπαντος μέχρι 11 δισεκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν, δηλαδή όταν το σύμπαν είχε ηλικία περίπου τριών δισεκατομμυρίων ετών μετά την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη» και ότι η «σκοτεινή» ενέργεια, η μυστηριώδης δύναμη που ευθύνεται για την επέκταση του σύμπαντος, έχει δυναμική μάλλον παρά στατική φύση.

Οι υπολογισμοί αυτοί έγιναν με τη μέτρηση της κατανομής των μεσογαλαξιακών νεφών αερίου υδρογόνου στις μακρινές περιοχές του σύμπαντος. Τα νέφη αυτά είναι δυνατό να παρατηρηθούν, επειδή δημιουργούν «σκιές», καθώς απορροφούν φως από μακρινά κβάζαρ που βρίσκονται στο κέντρο των γαλαξιών, εκπέμπουν ισχυρή ενέργεια και πιστεύεται ότι τροφοδοτούνται από μαύρες τρύπες.

0 Έρευνα: Οι αμοιβές των Ελλήνων και των άλλων βουλευτών στις χώρες της ΕΕ

Η Δημοκρατία πρέπει να είναι διάφανη! Όμως, δυστυχώς δεν είναι. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει μία τόσο μεγάλη μυστικότητα γύρω από το ζήτημα της αμοιβής των βουλευτών. Είναι αδιανόητο να γίνεται το ζήτημα αυτό, πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων και προβολής λαϊκίστικων επιχειρημάτων.Όμως, το “ταμπού” γύρω από την αμοιβή των βουλευτών, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Το θέμα αυτό, περιβάλλεται από “τείχη μυστικότητας” σε πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει σε άλλα θέματα, δεν υπάρχει ένας πλήρης συγκριτικός πίνακας με τις αμοιβές και τα άλλα προνόμια των βουλευτών, στις διάφορες χώρες της Ευρώπης. Αυτό συμβαίνει επειδή, απλούστατα, είναι πολύ δύσκολο για κάποιον ερευνητή να συγκεντρώσει και να παραθέσει τα στοιχεία αυτά...

0 Αποκαλυπτικές «προφητείες» για το τέλος του κόσμου

Αποκαλυπτικές «προφητείες» για το τέλος του κόσμου (1)
Εκτός συναγωνισμού η προφητεία των Μάγιας, καθώς η δικαίωσή της… εκκρεμεί!

Ο ευαγγελιστής Harold Camping που αναστάτωσε με τα «προφητικά» του λόγια το 2011 δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Το τέλος του κόσμου που θα συνέβαινε στις 21 Μαΐου 2011 έκανε πολλούς ανθρώπους να ανησυχήσουν, ενώ άλλους τόσους να πάρουν μέτρα για το σκηνικό καταστροφής που σκιαγραφούσε ο Camping.

Σήμερα έχουμε μπροστά μας το ημερολόγιο των Μάγιας και αυτούς που το διαβάζουν με αποκαλυπτικό τρόπο: το νέο τέλος του κόσμου έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012, τακτοποιείστε λοιπόν τις εκκρεμότητές σας!

Με αφορμή τα εφιαλτικά αυτά σενάρια, ας δούμε κάποιες από τις μυριάδες «προφητείες» που έκαναν τον κόσμο να πιστεύει ότι οι μέρες του είναι μετρημένες…

0 Tι άφησε πίσω της η περιβόητη Ολυμπιάδα της Αθήνας!!!

Θέλω να φωνάξω, αλλά με πνίγει ο θυμός...

Θέλω να κρεμάσω τους άχρηστους πολιτικούς, αλλά μου πήραν ακόμη και το σχοινί.
Τους φτύνω, αλλά δε.....
μου φτάνει πλέον το σάλιο, μετά από χιλιάδες φτυσίματα που προηγήθηκαν.....

0 Δύτης απαθανατίζει «θανάσιμο» ανακόντα 8 μέτρων!

perierga.gr- Δύτης απαθανατίζει "θανάσιμο" ανακόντα 8 μέτρων!Ο 53χρονος Ελβετός δύτης Franco Banfi επισκέφθηκε την περιοχή Mato Grosso της Βραζιλίας για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές λίμνες της περιοχής.


Για καλή (ή κακή!) του τύχη βρέθηκε να συλλαμβάνει μερικά από τα πιο συγκλονιστικά γκρο πλαν… άγριας ζωής, καθώς ένα τεράστιο φίδι ανακόντα, μήκους 8 μέτρων, ήταν κουλουριασμένο κάτω από τα πόδια του στο βυθό μιας λίμνης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...