ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

0 Τρία ρακούν βγήκαν από τον υπόνομο

Τα αξιολάτρευτα ζώα παρακολουθούν... την κίνηση στο δρόμο

Δεν είναι το πρώτο πράγμα που περιμένεις να δεις γύρω σου, όταν σταματάς σε ένα κόκκινο φανάρι. Ωστόσο ο μοτοσικλετιστής Anthony Richards είδε τρία αξιολάτρευτα ρακούν να βγάζουν τα κεφάλια τους από έναν υπόνομο στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη DailyMail, που επικαλείται το κέντρο «Animal Care and Control» του Los Angeles, τα τρία ζωάκια κατευθύνονται σε αστικές περιοχές εξαιτίας της εύκολης πρόσβασης σε φαγητό, νερό και καταφύγιο.

Ωστόσο, παρόλο που δείχνουν τόσο γλυκά, μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε κτήρια και κάδους, ενώ παράλληλα ενδέχεται να μεταφέρουν παράσιτα. Τα ρακούν συναντώνται συνήθως σε δάση της βόρειας Αμερικής. στη Βόρεια Αμερική.

0 Ισχυρός σεισμός και τσουνάμι στη Μεσσήνη της Ιταλίας αφήνει πάνω από 75.000 νεκρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επαρχία της Μεσσίνα (Provincia di Messina) είναι επαρχία της Σικελίας στην Ιταλία. Η έκτασή της είναι 3.247 τ.χλμ. και ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 657.785 κατοίκους (2005). Βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Σικελίας και είναι γνωστή για το Στενό της Μεσσήνης που χωρίζει τη Σικελία από την ηπειρωτική Ιταλία.

Στις 28 Δεκεμβρίου 1908, μετά τρεις μέρες από την γιορτή των Χριστουγέννων η πόλη της Μεσσήνης "κοιμόταν". Στη συνέχεια, και τοπική ώρα στις 5:20 π.μ., όλα τα ρολόγια της πόλης ξαφνικά πάγωσαν, στα επόμενα 42 δευτερόλεπτα όταν μια ακολουθία από δονήσεις εδάφους με μέγεθος που κυμαίνεται από 6,7- 7,2R κατέστρεψαν σχεδόν το 90% των κτιρίων της Μεσσήνης. Τον σεισμό σύντομα θα ακολουθήσει ένα τσουνάμι ύψους τουλάχιστον 8 μέτρων το οποίο καταστρέφει τον παραθαλάσσιο ιστό της πόλης, καθώς και μια πυρκαγιά, που ξεκίνησε από την ζημιά που υπέστη το δίκτυο φυσικού αερίου.

Πολλές άλλες πόλεις κατά μήκος των ακτών της Σικελίας και της Ρέτζιο ντι Καλάμπρια της ηπειρωτικής Ιταλίας υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν εντελώς. Ακόμα και σήμερα ο σεισμός της Μεσσήνης παραμένει ένας από του πιο θανατηφόρους σεισμούς στην Ευρώπη, με κατ 'εκτίμηση τουλάχιστον 40.000 θανάτους στην περιφέρεια της Καλαβρίας και άλλους τόσους στη Σικελία και στην περιοχή του πορθμού της Μεσσήνης.

0 Πόσα τετράγωνα βλέπετε στην παρακάτω εικόνα;

Πόσα τετράγωνα υπάρχουν στην παρακάτω εικόνα;Δείτε την απάντηση...

0 Ο Μεγάλος Αδελφός γνωρίζει τα πάντα…

Είμαστε κατά της άρρωστης βίας και της κατάχρησης οπλισμού. Αλλά όχι και έτσι. Τοπική εφημερίδα της πολιτείας της Νέα Υόρκης δημοσίευσε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των κατόχων όπλων σε τρεις κομητείες, προκαλώντας σάλο στο διαδίκτυο.

Το εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας «Journal News» είχε τίτλο «Ο κάτοχος όπλου της διπλανής πόρτας: Τι δεν ξέρετε για τα όπλα της γειτονιάς σας». Αφορμή για το ρεπορτάζ ήταν το μακελειό σε σχολείο του Νιούταουν στις 14 Δεκεμβρίου, όπου ο Άνταμ Λάνζα σκότωσε 20 παιδιά και έξι ενήλικες, πριν αυτοκτονήσει.

Έτσι, όμως στοχοποιούνται, άνθρωποι, οι οποίοι απλά έχουν όπλο στο σπίτι τους για ασφάλεια. Αυτό συμβαίνει σε χώρες, όπως π.χ. στην Ελβετία στα πλαίσια της παλλαϊκής άμυνας.

0 «Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που θα δείτε έχει τον τίτλο: «Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθος». Δείτε την τρυφερότητα, την επιμονή, την αγάπη που δείχνει το σκυλάκι σε ένα παιδί με σύνδρομο down.
Η αγάπη δίνει νότες πραγματικότητας στον ψεύτικο κόσμο της απανθρωπιάς…

0 Ακήρυχτος Πόλεμος


Πιο επίκαιρο από ποτέ, το ντοκιμαντέρ του Michael Moore «Bowling for Columbine» εξετάζει το θέμα της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, και κατακρίνει τους νόμους που αφήνουν τα όπλα ανεξέλεγκτα. Γυρισμένο το 2002 και με βασικό θέμα την τραγωδία στο σχολείο του Columbine το 1999, είναι ίσως το πιο ωραίο ντοκιμαντέρ που ασχολήθηκε σοβαρά με αυτό το μεγάλο ζήτημα.
  
Δείτε εδω το ντοκιμαντερ Ακήρυχτος Πόλεμος

0 Μέχρι και ποιός πέταξε τα σκουπίδια θα γνωρίζουν! Χάνει η λέξη «σκλαβιά» το νόημα της!

 Οι κάδοι robo-έχουν μια συσκευή ανάγνωσης RFID. Η Ολλανδία εξαπολύει τους ευφυής κάδους που απαιτούν την ταυτότητα πριν να δεχτούν σκουπίδια, και αφήνουν το φορτηγό να ξέρει πότε πρέπει να εκκενωθούν, δείχνοντας προς την ημέρα που όλοι θα πρέπει να πληρώσουμε για τα πράγματα που πετάμε.

Συνολικά 6.000 έξυπνα δοχεία έχουν αναπτυχθεί σε όλη την Ολλανδία, η περιβαλλοντική διαχείριση των πόρων δεξαμενών έχει υπολογίσει ότι ακριβώς μια από τις σχετικές πόλεις (Γκρόνινγκεν) σώθηκε £72,000 κατά το πρώτο έτος της ανάπτυξής της, καθώς και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 18 τοις εκατό , αν και το Συμβούλιο φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο στη μείωση των κλοπών των κάδων.

0 Ένα ολόκληρο χωριό στη Γερμανία έχει καρκίνο!

Τα χέρια ψηλά έχουν σηκώσει γιατροί και ερευνητές που κλήθηκαν να μελετήσουν την περίπτωση ενός μικρού χωριού στη Γερμανία, όπου ο καρκίνος του στήθους, πνεύμονα, οισοφάγου, στομάχου και μήτρας έχει χτυπήσει την πόρτα σχεδόν κάθε νοικοκυριού. Πρόκειται...

για το Βεβελσφλέτ, ένα χωριό 1.500 κατοίκων, ή αλλιώς το χωριό των καταραμένων, όπου τα νέα κρούσματα καρκίνου είναι 50% πάνω από τον μέσο όρο στη Γερμανία.

Μάταια προσπαθούν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Λούμπεκ. Οι κάτοικοι είναι κατηγορηματικοί πως για την κατάστασή τους υπεύθυνα είναι τρία πυρηνικά εργοστάσια στην περιοχή, καθώς κι ένα ναυπηγείο όπου χρησιμοποιούνται πολύ τοξικά χρώματα.

0 Σπιτικό άλειμμα σοκολάτας-Homemade chocolate spread

Η μικρούλα μου, όπως και εγώ, αγαπάει πολύ την μερέντα και την νουτέλα. Έτσι αποφάσισα να της φτιάξω εγώ ένα άλειμμα σοκολάτας. Αποφάσισα να το κάνω χωρίς φουντουκάκια, αφού ήθελα να είναι διαφορετικό και δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη να "τους βγάλω το λάδι". 
 
Αρχικά δεν είχα σκοπό να βάλω σιρόπι καραμέλας, αλλά έβγαζε βουτυρίλα, εκχύλισμα βανίλιας δεν είχα.... πάντως του ταιριάζει πολύ το σιροπάκι, την επόμενη φορά όμως θα βάλω σιρόπι φράουλας, να θυμίζει λιγάκι από kiss.Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε όσο εμείς. Η τελευταία φωτογραφία νομίζω τα λέει όλα!
 
 
Υλικά:

120γρ βούτυρο
200γρ ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα κομμένη κομματάκια
40γρ σιρόπι καραμέλας

0 ANOIΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ? ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Μια νέα τεράστια μυστηριώδης τρύπα έχει απρόσμενα εμφανιστεί πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή.Προς το παρόν παραμένει ασαφές τι προκάλεσε το μεγάλο άνοιγμα στο έδαφος.Επικίνδυνες τρύπες μυστήριο ή καταβόθρες, τείνουν να εμφανίζονται ξαφνικά σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας.Κανείς δεν ξέρει πότε και πώς ανοίγουν έτσι ξαφνικά. Πρόσφατα πολλές μυστηριώδεις τρύπες έχουν αναφερθεί παγκοσμίως.

Σήμερα, ένας...τεράστιος κυκλικός σχηματισμός μπορεί να εμφανιστεί απροσδόκητα σε ένα μέρος, αύριο κάπου αλλου.Αν είμαστε πραγματικά άτυχοι, μπορεί να είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μας.Αυτές οι τρύπες είναι τεράστιες. Ολόκληρα κτίρια έχουν καταπιεί και  μεγάλοι δρόμοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.

0 Τα παραγγέλματα του Πλάτωνος




«Αληθινός γιατρός είναι ο άρχων των σωμάτων, και όχι ο εκμεταλλευτής τους.»
«Γνώση χωρίς δικαιοσύνη πρέπει να ονομάζεται πανουργία και όχι εξυπνάδα.»
«Δεν είναι δυνατό όλοι οι άνθρωποι να είναι ολοκληρωτικά ευτυχισμένοι και μακάριοι, αλλά μόνο λίγοι.»
«Δεν είναι περίεργο ότι από καλούς γονείς βγαίνουν καλά παιδιά κι από ανάξιους γονείς καλά παιδιά.»
«Δεν μπορεί κανείς να επιθυμήσει ό,τι δεν γνωρίζει.»

0 Σχολείο για έναν

Σχολείο για έναν (1)
Ο Hu Yang είναι ένας συνηθισμένος οκτάχρονος μαθητής που πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο.

Ωστόσο, στην επαρχία Fujian της Κίνας, στην οποία και κατοικεί, τα άλλα παιδιά που πήγαιναν σχολείο μαζί του είτε το παράτησαν ή έφυγαν με τους γονείς τους σε αναζήτηση δουλειάς σε κάποια πόλη.

Ο Hu είναι πλέον το μοναδικό παιδί που έμεινε από τους 80 μαθητές που είχε κάποτε το σχολείο και παρακολουθεί καθημερινά μαθήματα από δύο δασκάλους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...