ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

0 Το εσωτερικό ενός κτιρίου στους -59 βαθμούς Κελσίου

Το εσωτερικό ενός κτιρίου στους -59 βαθμούς ΚελσίουΟ βόρειος πόλος στο σπίτι τους

Δείτε το εσωτερικό ενός κτιρίου όταν έξω η θερμοκρασία έχει κατρακυλήσει στους – 59 βαθμούς Κελσίου. Το σπίτι βρίσκεται κάπου στο Καζακστάν.

0 Υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων στην Αθήνα

Το δίκτυο σταθμών παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης κατέγραψε φέτος το χειμώνα, κυρίως στην Αθήνα και σε δύο χρονικές περιόδους, ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Το φαινόμενο οφείλεται αφενός στις επικρατούσες μετεωρολογικές συνθήκες, όπως ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασιακή αναστροφή, και αφετέρου στην έντονη χρήση εστιών καύσης που χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη βιομάζα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με το ΥΠΕΚΑ, παρατηρήθηκε έντονη οσμή στον περιβάλλοντα αέρα και σημαντική μείωση της ορατότητας. Τα χρονικά αυτά διαστήματα ήταν, από 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2012 και το τριήμερο από 25 έως και 27 Δεκεμβρίου 2012, ενώ ενδιάμεσα οι συγκεντρώσεις κυμάνθηκαν σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα....

0 Ο μύθος των Χριστουγέννων | Μάνος Χατζιδάκις

Ο μύθος των Χριστουγέννων | Μάνος Χατζιδάκις
Ο μύθος των Χριστουγέννων κρατιέται με τη βία απ'τα παράθυρα και από τις πόρτες, κρεμασμένος σε πανύψηλα κι αφιλόξενα σύγχρονα σκυθρωπά κτίρια.
Τον συντηρούν οι δραστηριότητες της αγοράς, τα συμφέροντα των εμπόρων, οι ανελεύθερες κυβερνήσεις- πλην ανατολικών- και οι ακόμη πιο ανελεύθερες θρησκευτικές οργανώσεις, τέλος, οι αστοί και οι εργατικοί, πρόσφατοι μετανάστες στην αστική τάξη, που κατ' ουσίαν κυβερνάν τον κόσμο μας, και που επιθυμούν θρησκευτικές αιτιολογίες και παραδόσεις για διασκέδαση, απόλαυση κι' αμεριμνησία.


Ούτε για τα παιδιά, δεν έμειναν τα σύμβολα ανέγγιχτα. Κι αυτά ακόμη προσπαθούν να ονειρεύονται μέσα από τις εφιαλτικές ειδικές εκπομπές της τηλεόρασης, κι απόνα σπίτι που τις μέρες αυτές, δεν έχει να προσθέσει κανένα αληθινό αγαθό, ούτε υποδομή για μια γενναία ονειροπόληση- ονειροπόληση ενός κόσμου ιδανικού, που να τον κυβερνάει ο Χριστός και οι Άγιοι του, με αρχηγό τον Αη Βασίλη. Ιδιαίτερα στον τόπο μας, τα Χριστούγεννα γίνανε μέρες συναλλαγής και αυτοϊκανοποίησης. Ευκαιρία για μια ευρωπαϊκή παράσταση. Αν είχαμε και λίγο περισσότερο χιόνι, ώ τότες τα πράγματα θάσαν καλύτερα....


0 Μήνυμα Ιερώνυμου για τα Χριστούγεννα: "Ελάτε να καλλιεργήσετε τη γη της Εκκλησίας"

Επιτέλους! Η Εκκλησία γίνεται ...ξανά Εκκλησία και παίρνει στα χέρια της την πολυπόητη κοινωνική πρωτοβουλία!

Μήνυμα ελπίδας λοιπόν για μια νέα αρχή, που συμβολίζει η γέννηση του Θεανθρώπου, στέλνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για τα Χριστούγεννα.
"Σήμερα είναι επείγουσα ανάγκη νά συνεχίσουμε νά δείχνουμε γενναιοφροσύνη, αλληλεγγύη καί εθελοντική προσφορά", είπε μεταξύ άλλων στο - γεμάτο ανθρωπισμό και ελληνοφροισύνη - μήνυμά του.

Ο κ. Ιερώνυμος τονίζει ότι ο λαός μας γνωρίζει να επιβιώνει σε δύσκολους καιρούς και η Εκκλησία συμβάλλει και θα συμβάλλει όπως μπορεί για τη στήριξη των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος ζητά μάλιστα από την Πολιτεία να επιτρέψει την αξιοποίηση της περιουσίας που έχει απομείνει στην Εκκλησία προς όφελος του λαού και θέτει στη διάθεση όποιου θέλει να καλλιεργήσει τη γη ή να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία τα κτήματά της....

0 Όταν η χαρτοκοπτική γίνεται μαγευτική 3D τέχνη

Όταν η χαρτοκοπτική γίνεται μαγευτική 3D τέχνη (2)
Εκεί που η τέχνη της χαρτοκοπτικής συναντά την φωτογραφία, θα βρείτε την Elly MacKay και τα παραμυθένια της διοράματα.
Αρχικά η καλλιτέχνις κατασκευάζει μικρές σκηνές που μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι σε ένα πλαίσιο 30×60 εκατοστών, και στη δημιουργεί την επιθυμητή ατμόσφαιρα μέσω του φωτισμού. Το μόνο που μένει είναι η φωτογράφιση των έργων της, τα οποία έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στο διαδίκτυο!

0 Απόκοσμες «σβησμένες πόλεις»!

perierga.gr - Απόκοσμες "σβησμένες πόλεις"!Ο Thierry Cohen ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία από το 1985, επιδεικνύοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση σε αστικά τοπία και ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις του πλανήτη. Πρόσφατο δημιούργημά του η συλλογή «Villes Eteintes» ή αλλιώς «Σβησμένες Πόλεις»!


«Πόλεις χωρίς φωτισμό, ηλεκτρισμό, στο απόλυτο σκοτάδι, τόσο πολύ που μοιάζουν ερημικές, εγκαταλειμμένες, ένα τοπίο απόκοσμο, σαν να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Μόνο τ’ αστέρια και το φεγγάρι…», αναφέρει ο καλλιτέχνης....

0 Χωρίς λόγια...

daily-gifdump-59

0 Η απίθανη ομορφιά του δάσος του Αμαζονίου

the-beauty-of-amazon-forest

0 Παγωμένες μπουρμπουλίθρες

0 Οι καταρράκτες του Νιαγάρα χωρίς νερό!

Το 1969 οι καταρράκτες του Νιαγάρα έμειναν χωρίς νερό, καθώς έπρεπε να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης στα καταπονημένα τοιχώματα του καταρράχτη. Η διαδικασία συντήρησης διήρκησε 5 μήνες, από τον Ιούλιο έως το Νοέμβριο, χαρίζοντας τη μοναδική ευκαιρία στην ιστορία να δούμε τους καταρράκτες χωρίς νερό.
Perierga.gr - Οι καταρράκτες του Νιαγάρα χωρίς νερό!

0 Το μέλλον στο χειρισμό των συσκευών

Το Leap Motion θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 2013

Η Leap Motion είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών από το 2010. Ιδρυτής και CEO της είναι ο Michael Buckwald και πρόεδρος της ο Andy Miller, πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Apple.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο ένα βίντεο στο YouΤube στο οποίο παρουσιάζει μία νέα πρόταση στον τομέα ελέγχου των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η οποία φέρει επίσης το όνομα «Leap Motion».

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια views και παρουσιάζει μία συσκευή με πολύ μεγάλη απόκριση, που χωρίς την χρήση πληκτρολογίου, mouse ή οθόνης αφής δίνει τη δυνατότητα ελέγχου ενός υπολογιστή.

Το Leap Motion βασίζεται στη λογική του Kinect της Microsoft και σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι «έως και 200 φορές πιο ακριβές από οποιαδήποτε άλλη συσκευή κυκλοφορεί στην αγορά».

0 ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ-http://www.toxwni.gr/
Για να σας βοηθήσουμε… Πρόκειται σύντομα να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.
Αν ισχύουν όλα όσα διαρρέονται… σύντομα θα μπει και στη φυλακή. Είναι ο άνθρωπος που είχε στα χέρια του τη λίστα Λαγκάρντ αλλά αποφάσισε να την αφήσει στο συρτάρι του. «Εκεί ήταν πιο ασφαλής» σκέφτηκε…
Είναι ο άνθρωπος που μόλις παρέλαβε τη λίστα Λαγκάρντ, την παραποίησε, βγάζοντας από μέσα ονόματα καταθετών που οδηγούσαν ευθέως σ’ αυτόν τον ίδιο προσωπικά. Τους συγγενείς του έβγαλε ο άτιμος.
Είναι επίσης ο άνθρωπος που όταν κλήθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, απάντησε ότι «δυστυχώς» δεν γνώριζε που είναι η λίστα. Την είχε χάσει ο καημένος. Αυτό δήλωσε.

0 CONTRAIL vs CHEMTRAIL Μάθετε τις διαφορές για να μην τρώτε το παραμύθι περί κρυσταλλοποίησης των καυσαερίων!

Πολύς λόγος γίνεται γίνεται για τις λευκές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη και ο κόσμος μπερδεύεται επειδή πολλοί τις ερμηνεύουν σας ένα φυσικό φαινόμενο, αυτό της υγροποίησης των καυσαερίων. Η υγροποίηση των καυσαερίων σαν φυσικό φαινόμενο βεβαίως και υπάρχει αλλά καμιά σχέση δεν έχει με τα chemtrails.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι διαφορές μεταξύ Contrails και Chemtrails ώστε να μπορείτε κι εσείς να τις ξεχωρίζετε.

CON-TRAIL: Είναι μια φυσιολογική διαδικασία κατά την οποία οι εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεροσκαφών μετατρέπονται σε παγοκρυστάλλους λόγω του ψυχρού αέρα σε συγκεκριμένο υψόμετρο. Το ίχνος διαρκεί για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χάνεται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...