ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

0 Απίστευτο: Γλίτωσε 7 φορές από θάνατο και κέρδισε το λαχείο


Θα μπορούσε να είναι υπόθεση ταινίας και μάλιστα «τραβηγμένη», όμως η ζωή του Frane Selak ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Ο Κροάτης, που από όλους χαρακτηρίζεται «ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», όμως ο ίδιος νιώθει «άτυχος», γλίτωσε από βέβαιο θάνατο επτά φορές και μετά… έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λαχείο!!!

Οι περιπέτειες του ξεκίνησαν το 1962, όταν το τρένο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Έσπασε το χέρι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέθαναν.
Το 1963 μπήκε για πρώτη και τελευταία φορά σε αεροπλάνο. Το αεροπλάνο έπεσε και οι 19 συνεπιβάτες του σκοτώθηκε, ενώ ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες όταν άνοιξε η πόρτα δίπλα του!

Το 1966 το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι υπόλοιποι 4 επιβάτες. Εκείνος βγήκε αλώβητος!


Το 1970 και το 1973 το αμάξι του πήρε φωτιά την ώρα που το οδηγούσε. Πάλι δεν έπαθε τίποτα.
Το 1995 τον χτύπησε ένα λεωφορείο αφήνοντας τον αναίσθητο, ενώ το 1996 συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο ίδιος κατάφερε -αλίμονο- να πιαστεί από ένα δέντρο και να ζήσει!!!

Ο επτάψυχος καθηγητής μουσικής μετά από όλα αυτά είχε κουράγιο να αγοράσει και λαχείο. Το 2001 ήταν η τυχερή του χρονιά. Κέρδισε 1 εκατ. δολάρια.

Τι έκανε; Αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί και επέλεξε να ζήσει εκεί απομονωμένος.
Στα 81 του γνώρισε τον… έρωτα στα μάτια της 5ης συζύγου του.
Τότε αποφάσισε να δώσει τα χρήματα στους συγγενείς του και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος σε ένα φτωχικό σπιτάκι.

Κράτησε μόνο λίγα χρήματα για μια επέμβαση που έπρεπε να κάνει…

«Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο πέρα από την Κατερίνα (την γυναίκα του)… Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι πολύ τυχερός που ξέφυγα από τόσες ατυχίες. Εγώ νιώθω ότι είμαι άτυχος που βρέθηκε σε τόσα ατυχήματα…», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του…
πηγή:tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...