ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

0 Ο Έλληνας που έμαθε τον Τομ Χανκς και τον Ταραντίνο να πίνουν ούζο με μεζέ

Ο Πάπα Κρίστο στο Χόλιγουντ

Δεν είναι μόνο ο φημισμένος γύρος του που μυρίζει Ελλάδα στην καρδιά του Λος Άντζελες αλλά και ο ίδιος που ξεχωρίζει από… χιλιόμετρα για την ελληνικότητα της ρίζας του. Το παντοπωλείο - οινομαγειρείο του Πάπα Κρίστο έχει γίνει το πιο must στέκι του Χόλυγουντ, με τον ίδιο να τρίβει το μουστάκι του από περηφάνια.

Το μαγαζί του Πάπα Κρίστο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 65 χρόνια όταν ο πατέρας του Πάπα Κρίστο, Σαμ Κρις, ο οποίος καταγόταν από τον Πόντο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα φέρνοντας το ελληνικό.. άρωμα στο Λος Άντζελες.

Και βέβαια δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι πελάτες που επισκέπτονται το μαγαζί. Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει η Real News είναι η Νία Βαρντάλος, ο Τομ Χανκς , ο Κουέντιν Ταραντίνο, η Έλεν Μίρεν καθώς και η Σκάρλετ Γιόχανσον και Μπρίτζετ Φόντα.

Ο Πάπα Κρίστο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. «Ο Τομ και η Ρίτα υποστηρίζουν τόσο το έργο του καθεδρικού ναού της Αγίας Σοφίας όσο και εμάς. Είναι οικογενειακοί μου φίλοι. Μας επισκέπτονται πολύ συχνά στο εστιατόριο για να φάνε και έχουμε γνωρίσει πολύ καλά πια ο ένας τον άλλον.

Τα αγαπημένα ελληνικά προϊόντα της οικογένειας είναι το ταχίνι, η φέτα, η χωριάτικη σαλάτα και το γιαούρτι. Ο Τομ λατρεύει τον γύρο. Με φωνάζει Πάπα Κρις και εγώ Πάπα Τομ» δηλώνει και τονίζει ότι είναι αυτός που έμαθε τον Τομ Χανκς και τον Ταραντίνο να πίνουν ούζο με μεζέ. 
 
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...