ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

0 «Μαγική» γέφυρα επιπλέει πάνω στη λίμνη!

Επηρεασμένος από τις σελίδες των παιδικών παραμυθιών, ο καλλιτέχνης Olivier Grossetête τοποθέτησε μια «μαγική» γέφυρα στο κέντρο μιας αστικής λίμνης, ξυπνώντας μνήμες σε μικρούς και μεγάλους.

Στον ιαπωνικό κήπο του Tatton Park στην Αγγλία και με τίτλο «Pont de Singe», ο καλλιτέχνης δημιούργησε μια ξύλινη γέφυρα που αιωρείται με τη βοήθεια τριών μεγάλων μπαλονιών με ήλιο.

Η εντυπωσιακή αυτή γλυπτική εγκατάσταση μπορεί να μην είναι για ανθρώπινη χρήση, όμως σίγουρα μεταμορφώνει το πάρκο σε «παραμυθένια χώρα», ενώ προσδίδει και μια μαγικότητα στον περιβάλλοντα χώρο.

«Μπορεί να μην υπάρχει δυνατότητα να τρέξει κάποιος ή να περπατήσει επάνω στα σκαλοπάτια της, όμως σίγουρα μπορεί να αφήσει τη φαντασία του να το κάνει», λέει χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.




perierga.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...