ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

0 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΙ ΧΟΥΚ


Παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται σε καμία από τις φωτογραφίες της τάξης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η 6-χρονη Emilie Parker (στα δεξιά) πυροβολήθηκε στη σφαγή στο Sandy Hook. Στο παρακάτω βίντεο με τις φωτό παρουσιάζεται με τους γονείς της μαζί, και με τις 3 και 4-ετών αδελφές της.
 Οπότε η ιστορία ότι σκοτώθηκε στο Sandy Hook δεν είναι δυνατή, διότι εδώ κάθεται στην αγκαλιά του προέδρου μετά τον πυροβολισμό.

Αυτό που μπορεί να είχε συμβεί είναι ότι όταν ο φωτογράφος είπε να φέρει έξω τα κορίτσια του Parker, έφεραν έξω κατά λάθος την Emilie. Το υπόλοιπο της οικογένειας Parker άλλαξαν τα ρούχα τους μετά από την οικογενειακή φωτό αλλά δεδομένου ότι η Emilie δεν έπρεπε να είναι στην εικόνα με τον Πρόεδρο, παρέμεινε στο ίδιο φόρεμα.



Από αριστερά προς τα δεξιά είναι η Emilie, ο πατέρας της, ο πρόεδρος, η μητέρα της, η αδελφή της και ο δικηγόρος του οικογενειακού δικαίου που ισχυρίζεται ότι είναι θεία της.

Και παρακάτω ο ψεύτικος πατέρας που κάνει το εθνικό ντεμπούτο του στην τηλεόραση.
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

http://afipnisoy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...