ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

0 Οι Radiohead ξαναμπαίνουν στο στούντιο 16 Φεβρουαρίου 2013

Το ροκ συγκρότημα- φάρος της εποχής μας έχει και πάλι έμπνευση.

Το δήλωσε ο μπασίστας του συγκροτήματος, Κόλιν Γκρίνγουντ, σε συνέντευξή του σε νοτιοαφρικανική εφημερίδα πριν από λίγες μέρες.

Το σχήμα έχει ραντεβού, τον Σεπτέμβριο, στο στούντιο για να ξεκινήσουν ηχογραφήσεις για τον επόμενο δίσκο τους. Έχουν να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο από το 2011 και το «King Of Limbs». Χτες μίλησε και στο ραδιόφωνο του BBC και εξήγησε ότι αφού ο καθένας από τα μέλη τελειώσει την εργασία του σε ξεχωριστά side projects, θα έρθει η ώρα των Radiohead και των νέων τους ηχογραφήσεων.


Εν τω μεταξύ, ο Τομ Γιορκ είναι απασχολημένος με το ντεμπούτο των «Atoms for Peace», του συγκροτήματος που έχει σχηματίσει με τον Flea των Red Hot Chili Peppers, και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου. Την τελευταία φορά που ακούσαμε για κάποια νέα ηχογράφηση των Radiohead ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν ο Τζακ Γουάιτ εξέφρασε σε συνέντευξη τον ενθουσιασμό του για ένα νέο κομμάτι που ηχογράφησε το συγκρότημα στο στούντιο του Γουάιτ στο Νάσβιλ.

Νίκος Ράλλης 
http://tospirto.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...