ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

0 Eleuthera, το νησί που ενώνει δυο θάλασσες

Το Ελευθέρα (Eleuthera) είναι ένα από τα 700 περίπου νησιά του νησιωτικού συμπλέγματος Μπαχάμες και βρίσκεται περίπου 80 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας Νασάου. Είναι αρκετά μεγάλο (περίπου 180 χλμ.) και σε κάποια σημεία του πολύ στενό ( 1,6 χιλιόμετρα πλάτος ).


Αυτό που κάνει το Ελευθέρα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα 699 νησιά είναι ότι σε πολλά σημεία του βλέπεις τα γαλάζια νερά της Καραϊβικής Θάλασσας από τη μία πλευρά του νησιού ενώ από την άλλη υπάρχει σε πλήρη αντίθεση το βαθύ μπλε του Ατλαντικού Ωκεανού. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε αυτή την παράξενη εικόνα είναι η γέφυρα Glass Window.

Η γέφυρα Glass Window βρίσκεται περίπου δύο μίλια ανατολικά του Upper Bogue και ενώνει το Gregory Town και το Lower Bogue στο στενότερο σημείο του νησιού. Είναι ένα από τα λίγα μέρη στη γη όπου μπορείτε να συγκρίνετε τα πλούσια νερά του Ατλαντικού Ωκεανού στη μία πλευρά του δρόμου και τα ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής Θάλασσας από την άλλη πλευρά. Η γέφυρα όπως είναι φυσικό είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του νησιού.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...