ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

0 Σάλος με «προφητικό» επεισόδιο για τα γεγονότα της Βοστώνης σε δημοφιλή σειρά animation

Ήταν στη δημοφιλή σειρά animation «Family Guy» που ο πρωταγωνιστής, Πίτερ Γκρίφιν, κερδίζει τον μαραθώνιο της Βοστώνης με διπλή βομβιστική επίθεση!

Το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς προβλήθηκε μάλιστα τον Μάρτιο, έναν μήνα πριν από το τραγικό γεγονός, με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν πλέον και να παίρνουν. 

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο: έπειτα από κάθε τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ, βλέπε Δίδυμους Πύργους, μια σειρά από «προφητικές» αναφορές σε τηλεόραση και κινηματογράφο ανασύρονται άρον-άρον για να «αποδείξουν» τη σκοτεινή συνωμοσία που σέρνεται ξοπίσω. 


http://papatzides.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...