ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

0 Η Απόκρυφη Ιστορία της Ανθρώπινης Φυλής (Βίντεο)

Πρώτη φορά συνάντησα τον Κλάους Ντόνα, έναν Αυστριακό ερευνητή τεχνουργημάτων, τον Ιούλιο του 2009. Η συνέντευξη του στο Πρότζεκτ Κάμελοτ είχε βρει μεγάλη ανταπόκριση, και πολλοί άνθρωποι μας έγραψαν ζητώντας μια συνέχεια.


Έτσι είμαι ενθουσιασμένος που σας φέρνω περισσότερα. Αυτό το βίντεο είναι μια 45λεπτη παρουσίαση διαφανειών, με προσωπικά σχόλια από τον Κλάους. Είναι πλούσιο σε δεδομένα, λεπτομερές, εντατικό, απορροφητικό, και ίσως περιέχει ορισμένες εντυπωσιακές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της ανθρώπινης φυλής στο σύνολο του από οποιοδήποτε βίντεο που έχετε δει ποτέ. 
 
Το ταξίδι που ξεκινάμε καλύπτει την Ατλαντίδα, ανθρωποειδής σαύρες, τους Ανουννάκι, αρχαίους συμβολισμούς, αρχαίες επιστήμες, μια αρχαία παγκόσμια γλώσσα και ακόμη πιο πολλά.

Περιέχει εντυπωσιακό υλικό, το οποίο φέρει τις καλύτερες μου συστάσεις.

 

http://www.to-parakseno.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...