ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

0 Η αρχιτεκτονική των Illuminati

Υπάρχουν κτίρια των οποίων η αρχιτεκτονική είναι μνημειώδης, κτίρια άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία, οικοδομήματα που δεν θα μπορούσες ποτέ να πιστέψεις ότι θα μπορούσαν να σχεδιαστούν - πόσο μάλλον να χτιστούν, και αρχιτεκτονικές δημιουργίες τόσο αλλόκοτες, που δύσκολα θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις «κτίρια».

Δημιουργίες που σχεδιάστηκαν για να μοιάζουν με κάτι άλλο. Οι δημιουργίες αυτές βρίσκονται διάσπαρτες σε διάφορες χώρες του κόσμου και προκαλούν αναμφίβολα αρχιτεκτονικό, αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν και έδρα των Illuminati, αν κρίνουμε από την πυραμιδοειδή τους εμφάνιση και την δομή τους.

Οι Illuminati, παρά την απίστευτη μυστικοπάθεια που επέδειξαν κατά τον 18ο αιώνα, στις ημέρες μας αρέσκονται στο να αφήνουν την «υπογραφή» τους παντού.

Έτσι, τα σύμβολα των Πεφωτισμένων μπορούν να βρεθούν σε χαρτονομίσματα, σε σφραγίδες κρατών, κτήρια ακόμα και σε αεροδρόμια!



http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...