ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

0 Σκηνές από ταινία τρόμου: Ομίχλη καταπίνει μια πόλη μέσα σε δευτερόλεπτα [βίντεο]


Σκηνές από ταινία τρόμου: Ομίχλη καταπίνει μια πόλη μέσα σε δευτερόλεπτα [βίντεο
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε κάτοικος μιας μικρής πόλης στον Καναδά και καταγράφει ένα τερατώδες κύμα ομίχλης το οποίο καλύπτει όλη την περιοχή μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το περιστατικό συνέβη στη μικρή πόλη Νιου φάουντ Λάντ και στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το κύμα της ομίχλης να καταπίνει όλη την περιοχή θυμίζοντας σε πολλούς σκηνές από την ταινία τρόμου του Τζον Κάρπεντερ «Η ομίχλη».


Το εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο προκαλείται από υδρατμούς του δημιουργήθηκαν στην θάλασσα.
Ο μετεωρολόγος Μπομπ Ρομπισάουντ εξηγεί «Η Ομίχλη δημιουργείται από τη συμπύκνωση των υδρατμών στα χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός τεράστιου αριθμού υδροσταγονιδίων».


Fog rolling over Long Range Mountains in Lark... από stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...