ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

0 Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου


Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (10)

Η αλήθεια είναι πως ένα μόνο βλέμμα αρκεί για να αποθαρρυνθεί κάποιος. Τα συγκεκριμένα αξιοθέατα απαιτούν καλή φυσική κατάσταση και υπομονή. Αξίζει τον κόπο όμως. Γιατί πρόκειται για τις πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου.


  • Rajasthan, Ινδία
Δεν πρόκειται απλά για ένα μέρος που λειτουργεί ως δεξαμενή νερού. Είναι τόπος συγκέντρωσης, όπου οι κάτοικοι αποφεύγουν τη ζέστη. Αυτές οι αρχαίες σκάλες είναι ταυτόχρονα και μία μορφή γεωμετρικής τέχνης αυτής της κοινότητας.
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (1)
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (2)
  • Haiku Stairs, Χαβάη
Θα μπορούσε να είναι η σκάλα προς τον ουρανό, μοιάζει δύσβατη αλλά η εμπειρία αξίζει τον κόπο.
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (3)
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (4)
  • Tiger and Turtle, Γερμανία
Ενα έργο τέχνης, αυτή η μεταλλική κατασκευή είναι εμπνευσμένη από τα τρενάκια των λούνα παρκ όπως γίνεται εύκολα κατανοητό. Είναι τοποθετημένο στο λόφο που είναι γνωστός ως «Μαγικό βουνό» και η θέα από τα ψηλότερα σημεία του είναι εκπληκτική.
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (5)
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (6)
  • Angkor Wat, Καμπότζη
Τα ψηλότερα σκαλοπάτια αυτού του αρχαίου ναού είναι τόσο απότομα, που συχνά οι τουρίστες χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να στηριχτούν.
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (7)
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (8)
  • Tianmen Mountain, Κίνα
Λέγεται πως το σκηνικό του Avatar σχεδιάστηκε με πρότυπο τα συγκεκριμένα βουνά που περιβάλλουν αυτή την απότομη σκάλα.
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (9)
  • San Juan de Gaztelugatxe, Ισπανία
Για να φτάσουν σε αυτό το νησί που είναι αφιερωμένο στον Ιωάννη το Βαπτιστή, οι επισκέπτες πρέπει να περπατήσουν στο στενό μονοπάτι πάνω στη θάλασσα. Σύμφωνα με την παράδοση, μόλις το κάνουν πρέπει να χτυπήσουν τρεις φορές την καμπάνα στην εκκλησία του νησιού.
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (10)
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (11)
  • Montagne de Bueren, Βέλγιο
Οταν ο δούκας της Βουργουνδίας είχε τον έλεγχο της Λιέγης το 1.400, πατριώτες παρήλασαν ως αυτή τη σκάλα για να τον ανατρέψουν. Απέτυχαν όμως.
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (12)
Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (13)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...