ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

2 ”Τα παιδιά που το διαχειρίζονταν ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ και στο κτίριο και στη γειτονιά μας”

Σχετικά με την κατάληψη στην Πατησίων και Σκαραμαγκά 

Από το φίλο μου το Λουκά, δικήγόρο: 

“Όσοι με ξέρετε καλά, γνωρίζετε ότι μόνο “επαναστάτης” δεν είμαι.Σήμερα, ωστόσο, είμαι έξαλλος και στενοχωρημένος.Η αστυνομία, με γρήγορη και ήσυχη επέμβαση που συνεχίζεται, εκκένωσε την κατάληψη στην Πατησίων 61 και Σκαραμαγκά, ακριβός διπλά από έμενα.   

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: Από τις αρχές του 2009, όποτε και το εγκαταλελειμμένο και ετοιμόρροπο κτίριο κατελήφθη, τα παιδιά που το διαχειρίζονταν ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ και στο κτίριο και στη γειτονιά μας. Από βρώμικο κουφάρι, εστία μόλυνσης, εγκληματικότητας, πρέζας και κλοπιμαίων το μετέτρεψαν σε ζωντανό οργανισμό.

Ποτέ δεν προκάλεσαν, ποτέ δεν θορύβησαν, ποτέ δεν είδαμε, ακούσαμε ή νοιώσαμε οτιδήποτε αρνητικό, έκνομο ή επικίνδυνο. Ίσα-ίσα, κράτησαν το άθλιο παζάρι της Τοσίτσα και της Στουρνάρα μακρυά μας ή τις ορδές των νεοναζιστών, που μαίνονται δυο τετράγωνα παρακάτω. 

0 Η γυναικεία ομορφιά στον κόσμο

Η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό. Αυτό που κάποιος το βρίσκει όμορφο, κάποιος άλλος το βρίσκει αποκρουστικό, παράξενο και άσχημο. Όσο διαφορετικοί είμαστε σαν άνθρωποι, άλλο τόσο διαφέρουν και τα κριτήρια της ομορφιάς.

Η φυλή Kayan

Στην φυλή Kayan, που βρίσκεται στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μιανμάρ, η ομορφιά είναι συνώνυμο του μακρύ λαιμού και όσους περισσότερους δακτύλιους έχει στο λαιμό της μια γυναίκα τόσο πιο όμορφη είναι. Όσο μεγαλώνουν τόσο πιο μακρύ λαιμό έχουν.

0 Το μαγικό δάσος της Λαπωνίας

Το χιόνι και το Βόρειο Σέλας δίνουν μία απόκοσμη ομορφιά στο τοπίο

Από μακριά μοιάζουν με στήλες άλατος ή ολόλευκα αγάλματα, διάσπαρτα σε ένα απέραντο, επίσης λευκό τοπίο. Με μια πιο προσεκτική ματιά, φαίνεται ότι είναι απλώς οι κορυφές δέντρων που έχουν σχεδόν καλυφθεί από το χιόνι του σκληρού λαπωνικού χειμώνα.

Οι υπέροχες φωτογραφίες ανήκουν σε μία φινλανδέζα ερασιτέχνη φωτογράφο, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο της Λαπωνίας ως σεφ και δεν χάνει ευκαιρία, όταν ο καιρός της το επιτρέπει, να απαθανατίζει την ομορφιά του τοπίου.

Στη Λαπωνία η θερμοκρασία βρίσκεται σχεδόν μόνιμα κάτω από το μηδέν, το χειμώνα, όμως το καλοκαίρι, το θερμό ρεύμα του Κόλπου του Μεξικού ανέβαζει τον υδράργυρο στους 20 βαθμούς πάνω από το μηδέν.
Η Τίνα Τόρμανεν δεν χρησιμοποιεί φίλτρα η φλας. Αφήνει απλώς την ομορφιά του τοπίου να «μιλήσει». «Οι φωτογραφίες μου θέλω να δείχνουν την απλή ομορφιά που βρίσκεται γύρω μας στη φύση», λέει η φωτογράφος-σεφ.

0 Επιχείρηση διάσωσης για παγιδευμένο ελάφι

Το ζώο γλιστρούσε πάνω σε παγωμένη λίμνη

Η βόλτα ενός μεγαλόσωμου ελαφιού πάνω σε μία παγωμένη λίμνη στο Κολοράντο, παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Το συμπαθές ζώο βρέθηκε στη μέση του πάγου, αλλά άρχισε να γλιστρά και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην όχθη. Πλέον υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να υποχωρήσει ο πάγος και να βρεθεί το ελάφι στο νερό.

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ζώου αντιλήφθηκαν εργαζόμενοι σε κοντινή ζυθοποιία, οι οποίοι έσπευσαν να το βοηθήσουν. Κάλεσαν έναν έμπειρο δασοφύλακα, ο οποίος έριξε λάσο στα κέρατα του ελαφιού και το έσυρε σιγά-σιγά προς την όχθη και τη σωτηρία.

Δείτε το βίντεο...

0 Ελληνικό Σύνταγμα: Ο πιό σοβαρός λόγος για να επαναστατήσεις!

Το Ελληνικό Σύνταγμα, το δημιούργησαν αυτοί οι ίδιοι που σήμερα το καταπατούν βάναυσα, ακριβώς γι αυτόν το λόγο! Για να το ...καταπατούν, βιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας, κάθε έννοια δικαίου, κάθε έννοια κράτους και πατρίδας!
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
***
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
***

Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
***
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.

0 ΠΟΣO ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΗ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ;;;

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ.

Η σημερινη επιθεση στα γραφεια της Νεας Δημοκρατιας,ειναι ο ορισμος της εννοιας ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.


Αρχικα...και ενω εχει παρει φωτια ο κωλος μας απο τα νεα φορολογικα μετρα,τις μειωσεις σε μισθους και συνταξεις...και το σκανδαλο αλλοιωσης στοιχειων υποπτων προς φοροδιαφυγη (λιστα Λαγκαρντ) στο οποιο εμπλεκονται Παπακωνσταντινου και Βενιζελος...ξαφνικα το φαντασμα της τρομοκρατιας,αρχιζει για ακομη μια φορα να χτιζεται σταδιακα...κομματι...κομματι...


Αρχικα ο Δενδιας,καυλωνει και αποφασιζει να διαταξει στο ασχετο...επεμβασεις της αστυνομιας σε κτιρια που τελουν υπο καταληψη.

0 Η 20χρονη που ζει παγιδευμένη σε σώμα μωρού!

Η Μπρουκ Γκρίνμπεργκ (Brooke Greenberg)που γεννήθηκε το 1993, παρότι είναι 20 ετών, μοιάζει ακόμα με μωρό!

Ενώ μεγαλώνει ηλιακά, παραμένει σωματικά και νοητικά εγκλωβισμένη σε σώμα και μυαλού βρέφους, αφού η εκτιμώμενη νοητική κατάστασή της είναι ανάλογη ενός παιδιού 9 - 12 μηνών.

Σύμφωνε με τους γιατρούς πρόκειται για μια από τις πολλές ανεξήγητες ιατρικές περιπτώσεις και έχουν ονομάσει την περίπτωσή της "Σύνδρομο Χ".

Αυτό που μπορούν να πουν με βεβαιότητα, είναι ότι η Μπρουκ, πάσχει από μία σπάνια μετάλλαξη γονιδίου, που "κατέβασε τον διακόπτη" της ανάπτυξής της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, μέχρι την ηλικία των 4 ετών, αναπτυσσόταν κανονικά, όμως μεταξύ 4 και 5 σταμάτησε να αναπτύσσεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...