ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

0 Ιστορία βγαλμένη από σενάριο ταινίας - Τον ξέχασαν 30 χρόνια στην φυλακή

Μια ολόκληρη ζωή χαράμισε στην φυλακή ο -56χρονος πλέον- Τζέρι Χάρτφιλντ που αθωώθηκε από το δικαστήριο αλλά ποτέ δεν αποφυλακίστηκε. Το πιο τραγικό είναι ότι ποτέ δεν ρώτησε κάποιον, απλά περίμενε.

«Πρόκειται για μια στο εκατομμύριο υπόθεση όπου κάποιος παγιδεύεται μέσα στο σωφρωνιστικό σύστημα επειδή κανείς δεν ξέρει τι να τον κάνει». Αυτό δήλωσε ο Κένεθ Χόκ, ο νέος δικηγόρος του Τζέρι Χάρτφιλντ ο οποίος είχε αρχικά καταδικαστεί για την ληστεία και τον φόνο ενός υπάλληλου στο σταθμό λεωφορείων της Bay City το 1976.

Τέσσερα χρόνια αργότερα ένας δικαστής ανατρέπει την απόφαση, τον αθώωνει και διατάσσει την αποφυλάκισή του μέχρι να γίνει νέα δίκη. Κάτι που τελικά δεν συνέβη (σ.σ. ούτε η δίκη, ούτε η αποφυλάκιση) με την υπόθεση να παραμένει αδρανής για τις επόμενες δεκαετίες.

0 Καταγγελία Έλληνα πιλότου : "Νατοϊκά αεροσκάφη μας ψεκάζουν με χημικά, κάθε εβδομάδα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις δηλώσεις ερωτήσεις και απορίες ελλήνων βουλευτών στο ελληνικό κοινοβούλιο για το αν μας ψεκάζουν ή όχι από αέρος παρουσιάζουμε αποκαλυπτικές δηλώσεις Έλληνα πιλότου.
*Πρώτη δημοσίευεση Ιούνιος 2012 

Σοκάρουν οι μαρτυρίες του πιλότου Θ.Κασνέση για τους αεροψεκασμούς στον ελληνικό εναέριο χώρο!!!

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πιλότος επιβεβαίωσε τις μαρτυρίες και τους φόβους πολλών πολιτών για επικίνδυνους ψεκασμούς στον ελληνικό ουρανό, υπογραμμίζοντας πως τα αεροπλάνα δεν είναι ελληνικά αλλά νατοϊκά και πως οι ουσίες που μας ρίχνουν προκαλούν καρκίνο και πολλές άλλες ασθένειες.

Δείτε το βίντεο:

1 Το «φάντασμα» του Μετρό

Μια ιστορία μυστηρίου από τις υπόγειες στοές του Λονδίνου

Το μετρό του Λονδίνου μετρά πλέον σχεδόν 150 χρόνια ζωής και η ιστορία του είναι πολύ πλούσια σε παράξενα περιστατικά, αλλά και ιστορίες με φαντάσματα. Πράγματι, ένα τόσο μεγάλο δίκτυο από υπόγειες σήραγγες δεν θα μπορούσε παρά να έχει και τα δικά του μυστήρια πλάσματα.

Οι πιο γνωστές ιστορίες φαντασμάτων του μετρό του Λονδίνου έχουν σχέση με τον σταθμό του Aldgate.

Ο σταθμός κατασκευάστηκε το 1876, σε ένα σημείο όπου υπήρχε μαζικός τάφος περίπου 1000 θυμάτων της επιδημίας βουβωνικής πανώλης που είχε χτυπήσει την πόλη το 1665.
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας του σταθμού, εργαζόμενοι που έμπαιναν στις σήραγγες ανέφεραν ότι άκουγαν βήματα και έβλεπαν λευκές φιγούρες στο σκοτάδι. Παρόμοιες φιγούρες είχαν δει και επιβάτες που περίμεναν στις αποβάθρες.

0 ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΥΓΜΗ

Επιτέλους!

Βρέθηκε η κυβέρνηση που θα δείξει την αποφασιστικότητα και την πυγμή της για την εφαρμογή των νόμων.

Η κυβέρνηση που δεν κωλώνει πουθενά.


Κανείς φυσικά δε φαντάζεται ότι θα γίνουμε από τη μια μέρα στην άλλη πολιτισμένη χώρα. Ούτε ότι θα αποκτήσουμε τυφλή δικαιοσύνη. Ούτε ότι θα εφαρμόζονται όλοι οι νόμοι παντού και πάντα. Εχουμε μάθει πια σαν λαός ότι αυτά είναι για τους άλλους και δεν αφορούν εμάς. Εμάς μας αφορά ο μισθός μας, η σύνταξη του μπαμπά (από την οποία ζούμε τρεις οικογένειες), η τιμή του αγροτικού πετρελαίου, η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξιτζήδων, το καινούργιο dvd της Πετρούλας και οι δυνατότητες του ολοκαίνουργιου i-phone 14.  Δε θα λυθούν όλα τα θέματα της Ελληνικής δικαιοσύνης ταυτόχρονα τώρα, ούτε είμαστε εμείς αυτοί που θα τα λύσουμε. Αυτά θα τα λύσουν άλλοι.  Θα τα λύσει η κυβέρνηση. Και θα τα λύσει με πυγμή. Το έγραψε και το Βήμα. "Ο λαός θέλει αποφασιστικότητα και πυγμή". Διότι αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τα λιγοστά που του απέμειναν.  Μετά την πυγμή θα λύσουμε και τα μη-επείγοντα θέματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...