ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

0 Η εξερεύνηση της Πηγής Σίντζι στην Αρκαδία

Η βαθύτερη πηγή της Ελλάδας

Το 1996, μια μικρή ομάδα σπηλαιολόγων – σπηλαιοδυτών του σπηλαιολογικού συλλόγου ΣΠΕΛΕΟ ξεκίνησαν την εξερεύνηση στην πηγή Σίντζι στην ορεινή Αρκαδία (∆.∆. Κανδύλας - Δήμος Λεβιδίου).

Κανείς τους δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το θα ανακάλυπταν το βαθύτερο σπήλαιο στην Ελλάδα με βάθος που ξεπερνά τα… 150 μέτρα!

Σπηλαιοκατάδυση είναι η κατάδυση σε υποβρύχια (πλημμυρισμένα) τμήματα σπηλαίων. Αποτελεί μια από τις πλέον εξειδικευμένες μορφές σπηλαιολογίας και κατάδυσης και απαιτεί εξειδικευμένη εκπαίδευση και εξοπλισμό.

Η εξερεύνηση και η χαρτογράφηση της πηγής 16 χρόνια μετά έχει φθάσει πλέον περίπου στα 1.400 μέτρα σπηλαίου με μέγιστο βάθος κατάδυσης τα 153 μέτρα, πράγμα που την κατατάσσει ως την βαθύτερη σπηλαιοκατάδυση στην Ελλάδα, με πολύ σημαντική προοπτική να πάει κάτω από τα 170 μέτρα.

0 Το νέο ευφάνταστο βίντεο της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Το νέο ευφάνταστο βίντεο της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
Έναν έξυπνο τρόπο βρήκε η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου για να προωθήσει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας για τα παιδιά των μεταναστών β' γενιάς.

Το βίντεο που αφορά στην με αφορμή την πρόσφατη δικαστική απόφαση που αναφέρει ότι τα παιδιά των μεταναστών που έχουν φέρει τα παιδιά τους στην Ελλάδα δικαιούνται την ελληνική ιθαγένεια, έχει ανέβει ήδη στο YouTube δείχνει ένα έγχρωμο παιδί που αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σχολείο του από τους συμμαθητές του.

Η ιστορία του μικρού παιδιού καταλήγει με τη διαπίστωση ότι το κοροϊδεύουν επειδή είναι... Παναθηναϊκός, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, ανεξαρτήτως φυλής και φύλου, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης.

0 Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΑΝΟΙ ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ 1890-1914 ...

0 7 εύκολες συνταγές για όσους βαριούνται να μαγειρέψουν

7 εύκολες συνταγές για όσους βαριούνται να μαγειρέψουν (3)
Ποιος είπε ότι πρέπει να αφιερώνεις ώρες ολόκληρες στην κουζίνα για να μαγειρέψεις νόστιμα πιάτα; Βρήκαμε επτά πραγματικά γρήγορες και εύκολες συνταγές για να ετοιμάσεις το πιάτο σου στο άψε σβήσε.
Δείτε επτά καλές συνταγές που δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...